Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AlexandraRr wrote: Te cred, stiu cum este cand ai multe cheltuieli si pentru nunta toate sunt scumpe :( :* Vei reusi sigur sa iei de toate, eu as incepe cu bagajul pentru maternitate :) Eu, de exemplu nu o sa ii cumpar inainte scaun auto, iau cosulet de ala pentru masina pentru ca imi va folosi si cand mergem in vizita, o iau cu tot cu cosul ala, scaun vara viitoare o sa ii iau, la prima plecare in concediu sau daca vad ca devine prea grea sa o car asa :)) Carucior la fel, ii cumpar dupa nastere, o sa dau comanda online ca sa nu trebuiasca sa ma plimb prin magazine. Asta pentru ca daca deja ninge sau e frig nu o scot in carucior la plimbare, eu as vrea sa imi cumpar marsupiu dar nu stiu cat de util este si asta, o sa mai intreb. Sunt atat de multe de cumparat, intr-un fel abia astept dar ma sperie si faptul ca de cand incep sa ii cumpar se apropie momentul nasterii :))) :*
Da eu am deja scoica auto primita de la cumnata, vroiam sa stiu doar daca e ok pentru inceput...ma gandeam sa ii iau eu landou dar am inteles ca e ok scoica si nu e necesar deci nu mai dau banii aiurea.. O sa treaca repede timpul de acum... |
|

| AlexandraRr wrote:De unde ai cumparat peria? Eu doar online am cautat pana acum dar nu pot sti daca chiar are perii moi sau nu Eu am gasit perie plus pieptene de la chicco...si par a fi ok, e moale peria, dar gasesti si la DM.. |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| salutare graviduteee! Ce mai faceti voi? Noi am plecat iar hai hui in vacanta si nu prea apuc sa va citesc constant. Am prins acum un moment mai liber si am mai citit rapid din urma.
M2m2m2 si Primavera, imi pare atat de rau , va imbratisez si va doresc din tot sufletul sa fiti alinate cat mai curand cu o noua sarcina care sa decurga bine.
Alexandra si Nadira, ma bucur ca nu a fost nimic grav, sper sa nu mai fie nevoie sa ajungeti la urgente, sper asta pt noi toate.
Vad ca s-au incins discutii aici despre cumparaturi si pregatiri pt bebe, cand revin in tara va scriu si eu mai multe, eventual va dau si listuta mea, cum a zis si Alexandra e bine sa analizam care sunt lucrurile cu adevarat necesare si care nu, cand mergi in magazine si vezi atatea lucrusoare dragutee...esti tentat sa cumperi de toate... e si asta o afacere pana la urma... Eu mi-am facut o lista in care am trecut si prioritatea (am scris in dreptul fiecarui lucru un calificativ gen necesar, partial util, moft etc)...
Noi am achizitionat si lucruri de la categoria moft dar macar o fac asumat si informat..nu cumparam la impuls
Va pup! Bebei cumintei si sarcini linistite in continuare va doresc! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| AlexandraRr wrote:De unde ai cumparat peria? Eu doar online am cautat pana acum dar nu pot sti daca chiar are perii moi sau nu La DM am gasit, e super moale si pufoasa |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Noi facem baita in fiecare seara in cadita lui. Nu mi se pare complicat, mai complicat mi se pare in chiuveta. Am pus o poza la mamici cu baita. Asa ziceam ca il spal si eu la fiecare schimbare dar e imposibil sa fugi mereu la baie sa il bagi sub chiuveta, pana reglezi apa, trebuie sa il tii si bine, complicat. Tot huggies 99 la suta apa servetele folosim si ii merg bine.
|
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Multumesc, fetelor , o sa ii cumpar si eu perie si o sa optez pentru cadita, nu prea am fost prin magazine sa ma uit dar urmatoarea data cand mergem in carrefour sa luam mancare ma uit macar la produsele de acolo si la preturi, doar online m-am uitat pana acum si dezavantajul este ca nu stii calitatea produselor si daca nu este cineva care sa-ti spuna din experienta ce este util si ce nu este mult mai greu. De exemplu nu eu nu stiam de existenta acestor servetele pe baza de apa, in afara de pampers nici nu credeam ca exista ceva mai bun :)) Fluturash, eu cred ca este suficienta scoica, daca vezi ca te-ar mai ajuta ceva mai poti lua dupa nastere, gasim de toate in magazine Nicole, concediu placut Si noi ar trebui sa plecam sambata insa imi este frica, ultimul concediu l-am scurtat, am avut contractii, am fost acolo la urgente si mi-a recomandat repaus la pat si am preferat sa venim acasa sa fie medicul aproape in caz de probleme. Sper data viitoare sa ne fie mai bine Mai am o intrebare apoi nu va mai stresez Pana acum aveam o lista orientativa insa acum cand se apropie timpul sa cumpar trebuie sa ma hotarasc :)) Ce termometru ati ales? Am vazut ca sunt cele care au capat flexibil pentru fundulet, sub forma de suzeta si cele cu infrarosu, nu stiu pentru care sa optez L.E. Tot am vrut sa intreb, mai stiti ceva despre Chris? :* |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| fluturash26 wrote:Da eu am deja scoica auto primita de la cumnata, vroiam sa stiu doar daca e ok pentru inceput...ma gandeam sa ii iau eu landou dar am inteles ca e ok scoica si nu e necesar deci nu mai dau banii aiurea.. O sa treaca repede timpul de acum...
Poti sa iei un carucior cu landou care se transforma in parte sport, iesi mai ieftin asa si nu se pune problema depozitarii landoului cand creste bebe. Noi asa avem si folosim landoul exclusiv, scoica sta doar in masina. In fapt scoicile sunt destinate transportului auto si nu e recomandat sa plimbi copilul in scoica pe post de carucior, pozitia nu e una buna, mai ales pt un nou nascut si mai ales pe perioade mai lungi de 30 minute. Si la deplasarea cu masina, se recomanda pauza la 45 min - 1 ora maxim cand e bebe micut. |
|

| AlexandraRr wrote:Multumesc, fetelor  , o sa ii cumpar si eu perie si o sa optez pentru cadita, nu prea am fost prin magazine sa ma uit dar urmatoarea data cand mergem in carrefour sa luam mancare ma uit macar la produsele de acolo si la preturi, doar online m-am uitat pana acum si dezavantajul este ca nu stii calitatea produselor si daca nu este cineva care sa-ti spuna din experienta ce este util si ce nu este mult mai greu. De exemplu nu eu nu stiam de existenta acestor servetele pe baza de apa, in afara de pampers nici nu credeam ca exista ceva mai bun :)) Fluturash, eu cred ca este suficienta scoica, daca vezi ca te-ar mai ajuta ceva mai poti lua dupa nastere, gasim de toate in magazine Nicole, concediu placut  Si noi ar trebui sa plecam sambata insa imi este frica, ultimul concediu l-am scurtat, am avut contractii, am fost acolo la urgente si mi-a recomandat repaus la pat si am preferat sa venim acasa sa fie medicul aproape in caz de probleme. Sper data viitoare sa ne fie mai bine Mai am o intrebare apoi nu va mai stresez  Pana acum aveam o lista orientativa insa acum cand se apropie timpul sa cumpar trebuie sa ma hotarasc :)) Ce termometru ati ales? Am vazut ca sunt cele care au capat flexibil pentru fundulet, sub forma de suzeta si cele cu infrarosu, nu stiu pentru care sa optez L.E. Tot am vrut sa intreb, mai stiti ceva despre Chris? :* Eu cadita am cumparat-o din carrefour pt ca am avut drum,a fost 50 de lei, termometru inca nu am cumparat dar voi cumpara 2...unul cu capatul flexibil si altul ce poti lua temp si cand doarme. Am vazut pe emag la reducere, acum este in jur de 120 de lei si are review-uri f bune. |
|

| MaryPoppins wrote:
Poti sa iei un carucior cu landou care se transforma in parte sport, iesi mai ieftin asa si nu se pune problema depozitarii landoului cand creste bebe. Noi asa avem si folosim landoul exclusiv, scoica sta doar in masina. In fapt scoicile sunt destinate transportului auto si nu e recomandat sa plimbi copilul in scoica pe post de carucior, pozitia nu e una buna, mai ales pt un nou nascut si mai ales pe perioade mai lungi de 30 minute. Si la deplasarea cu masina, se recomanda pauza la 45 min - 1 ora maxim cand e bebe micut.
Noi am primit caruciorul, este 3 in 1, dar m-am interesat si asa este, nu e recomandata scoica cat e mic, aia doar pt masina in rest landoul este indicat. Trebuie sa stea pe o suprafata plana. Asa e cum spune Mary, de aceea e bine sa ne informam cat mai mult inainte sa cumparam ceva doar ca ne place culoarea sau cine stie ce... |
|

| MaryPoppins wrote:
Poti sa iei un carucior cu landou care se transforma in parte sport, iesi mai ieftin asa si nu se pune problema depozitarii landoului cand creste bebe. Noi asa avem si folosim landoul exclusiv, scoica sta doar in masina. In fapt scoicile sunt destinate transportului auto si nu e recomandat sa plimbi copilul in scoica pe post de carucior, pozitia nu e una buna, mai ales pt un nou nascut si mai ales pe perioade mai lungi de 30 minute. Si la deplasarea cu masina, se recomanda pauza la 45 min - 1 ora maxim cand e bebe micut.
Miruna, eu am primit scoica, carucioare am doua chiar dar nu se scoate landoul E dintr-o bucata si de asta ma gandeam daca sa ii iau separat landou sau nu...dar cred ca pana la urma ma voi folosi de scoica pt auto si eventual pana il voi transporta undeva aproape nu prea mult...am citit si eu ca nu ar fi ok pentru bebelusi cand is foarte foarte mici...
|
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mgeorgiana85 wrote: Eu cadita am cumparat-o din carrefour pt ca am avut drum,a fost 50 de lei, termometru inca nu am cumparat dar voi cumpara 2...unul cu capatul flexibil si altul ce poti lua temp si cand doarme. Am vazut pe emag la reducere, acum este in jur de 120 de lei si are review-uri f bune.
Nu stiu cum pana acum nu m-am gandit sa ma uit la produse pentru copii in carrefour, mai au oferte si mergem de 2 ori pe luna pentru mancare :)) O sa ma uit de acum de fiecare data :* Cu termometrul tot la o varianta de genul acesta ma gandeam si eu, ca sa nu se trezeasca bebe. Masor eventual prina data cu ambele ca sa vad care este diferenta de temperatura si apoi sa o adaug mereu la cel cu infrarosu :-? |
|

| AlexandraRr wrote: Nu stiu cum pana acum nu m-am gandit sa ma uit la produse pentru copii in carrefour, mai au oferte si mergem de 2 ori pe luna pentru mancare :)) O sa ma uit de acum de fiecare data :* Cu termometrul tot la o varianta de genul acesta ma gandeam si eu, ca sa nu se trezeasca bebe. Masor eventual prina data cu ambele ca sa vad care este diferenta de temperatura si apoi sa o adaug mereu la cel cu infrarosu :-?
Noi am cautat dupa cadita 15 min :))) era ascunsa bine La termometru sunt putin mai paranoia si prefer sa am...cu ala poti masura si temp apei si mai multe. Burete pt cadita nu am gasit in carrefour, am luat de la alt magazin si acum ma gandeam sa cumpar o masa pliabila din decathlon sa asez cadita pe ea cand ii fac baie, sa cumpar suport e la acelasi pret cu masa macar aia o mai folosesc dupa... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Azi de dimineata cred ca am simtit o pe buburuza Cred :)) |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Dia_N wrote:Azi de dimineata cred ca am simtit o pe buburuza  Cred :)) Minunat! De acum începe o noua perioada frumoasa! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| maria2013 wrote:Minunat! De acum începe o noua perioada frumoasa!
Da Sper sa fi fost ea, eram cam chiauna dar am simtit ceva.. Cred ca e matinala ca taica-su :)) Abia astept sa fiu sigura ca e ea. Pe 3 ma duc la eco.. Doc mi a zis ca nu mai facem triplu test. Tu faci dublu sau mergi pe testele genetice pana la urma? |
|
|