Gravidutzele noastre dragi - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Elena7
Scris: Saturday, July 21, 2018 9:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
Gabita29 wrote:
Revin cu intrebarea: Ce stiti despre vaccinul antitetanos inainte de nastereNuStiu ?

Eu l-am facut la prima sarcina la vasta de 7 luni cam asa.
Elena7
Scris: Saturday, July 21, 2018 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
Primavera7 wrote:
Imi pare rau fetelor...de azi si eu trec la aspirante.
Va doresc sarcina usoara, nastere usoara si bebei sanatosi.
Multumesc pentru tot sprijinul, va pup Cheek Kiss

Imi pare foarte rau sa aud asta!pale
Nu ai avut simptome de sarcina pana la ecografie? Nu ai simtit nimic in neregula?
Te imbratisez si iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai curand si sa fie totul bine pana la capat!
Dia_N
Scris: Saturday, July 21, 2018 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
Alexandra si Nadira, ma bucur enorm ca este totul bine!
Primavera si m2m2m2, nu am cuvinte Cray

Eu ma lupt de vreo 2 zile cu niste dureri de cap ingrozitoare.. Nu stiu daca este de la tensiunea mica, presiunea atmosferica, ce o fi... dar sunt varza... pale
AndreeaCD
Scris: Saturday, July 21, 2018 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Dia_N wrote:

Eu ma lupt de vreo 2 zile cu niste dureri de cap ingrozitoare.. Nu stiu daca este de la tensiunea mica, presiunea atmosferica, ce o fi... dar sunt varza... pale

?i eu am avut asa perioade. Încearca ni?te apa cu zahar, putina cafea sau ni?te tablete de ciocolata. Pe mine nu m-au ?inut mult ?i sper sa nu mai revina.. Sper sa treaca ?i la tine repede! pupici
Gabita29
Scris: Saturday, July 21, 2018 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2018
Elena7 wrote:

Eu l-am facut la prima sarcina la vasta de 7 luni cam asa.

Multumesc!
Gabita29
Scris: Saturday, July 21, 2018 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2018
Dia_N wrote:

Pe mine ma ajuta si comprese reci pe frunte, banane, ciocolata neagra si cateodata o caciula.Gossip
AndreeaCD
Scris: Saturday, July 21, 2018 11:59 AM
Nivel

Buna, fetelor! Cele care lua?i magne b6, îl lua?i mereu în timpul mesei? Eu diminea?a nu-l pot lua pt ca trebuie sa îl iau la 5 ore dupa euthyrox, iar la pranz în timpul mesei am femibion 2. ?i deja am prea multe de înghi?it :)), uneori le mestec :)) era sa ma înec cu o Pastila acum jumate de an ?i de atunci am fobie ?i nu reu?esc mereu sa le înghit. ?i ma gândeam sa iau magneziul între mese, sa am mai pu?ine de înghi?it la pranz. uff
Dia_N
Scris: Saturday, July 21, 2018 12:04 PM
Nivel

AndreeaCD wrote:
Buna, fetelor! Cele care lua?i magne b6, îl lua?i mereu în timpul mesei? Eu diminea?a nu-l pot lua pt ca trebuie sa îl iau la 5 ore dupa euthyrox, iar la pranz în timpul mesei am femibion 2. ?i deja am prea multe de înghi?it :)), uneori le mestec :)) era sa ma înec cu o Pastila acum jumate de an ?i de atunci am fobie ?i nu reu?esc mereu sa le înghit. ?i ma gândeam sa iau magneziul între mese, sa am mai pu?ine de înghi?it la pranz. uff

Am baut cafea, o sa incerc si cu apa ch zahar si comprese.
Eu iau Magne b6 dimineata si la pranz odata cu Femibionul.. Si eu radeam cu colegele ieri ca am medicamente peste tot :)) Prin toate gentile, pe birou, pe noptiera :))

LE: Mie nu mi a zis sa le iau in timpul mesei. Cred ca merge intre mese.
Mirunah
Scris: Saturday, July 21, 2018 12:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
MaryPoppins wrote:
Wow, Miruna, ati folosit deja peste 200 scutece? Big Surprise de cate ori pe zi il schimbati pe Teo? Lol
Fetelor, daca dati o cautare veti gasi link si catre lista mea si a Andreei, cu tot cu preturi :) eu am mai pus link si la lista cu hainutele pe care le-am luat inainte de nastere.

De multe ori :))
Are 10 mese pe zi, deci sigur de 10 ori. Plus accidentele ca tu te pregatesti sa il pui si el il uda. Sau cand sta treaz mult il schimb iar inainte sa vad ca da sa adoarma.
O data a stricat 3 pampersi la rand :)) cum dadeam sa il pun mai facea putin cacaLol desi asteptam sa vad daca mai are de facutdance
AndreeaCD
Scris: Saturday, July 21, 2018 12:36 PM
Nivel

Dia_N wrote:

Am baut cafea, o sa incerc si cu apa ch zahar si comprese.
Eu iau Magne b6 dimineata si la pranz odata cu Femibionul.. Si eu radeam cu colegele ieri ca am medicamente peste tot :)) Prin toate gentile, pe birou, pe noptiera :))

LE: Mie nu mi a zis sa le iau in timpul mesei. Cred ca merge intre mese.

Pai nici mie nu mi-a zis când sa le iau, dar am vazut ca scrie pe prospect ca în timpul mesei. Nu mai zis ca la femibion scrie ca trebuie luat cu lichid rece ?i eu chiar nu beau rece ?i mereu uit sa îmi pun o apa în frigider :))
maria2013
Scris: Saturday, July 21, 2018 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
AndreeaCD wrote:

Când luam doua pe zi, luam dimineata si seara, dupa masa. Acum iau doar dupa masa de seara. Nu am luat niciodata în timpul mesei.
AndreeaCD
Scris: Saturday, July 21, 2018 1:03 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Când luam doua pe zi, luam dimineata si seara, dupa masa. Acum iau doar dupa masa de seara. Nu am luat niciodata în timpul mesei.

Atunci o sa îl iau ?i eu dupa masa de seara. Mul?umesc!
Dia_N
Scris: Saturday, July 21, 2018 1:10 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Eu cand am luat seara, n am putut dormi deloc uff ..
Poate are efectul acesta doar la mine, dar si med de familie mi a zis ca daca ma agita seara, sa l iau la pranz..
maria2013
Scris: Saturday, July 21, 2018 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Dia_N wrote:

Poate are efectul acesta doar la mine, dar si med de familie mi a zis ca daca ma agita seara, sa l iau la pranz..

Pai eu stiu ca e recomandat ca sa calmeze. Poate ma insel, dar stiu ca se prescrie inclusiv pt stari de nervozitate, hiperexcitabilitate etc.
AndreeaCD
Scris: Saturday, July 21, 2018 1:23 PM
Nivel

Dia_N wrote:

Atunci dupa gustarea de dupa-amiaza îl iau :)) ?i-asa manânc câte ceva mai mereu :)) mersi frumos pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.