Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Nastere usoara, Miruna! Abia astept sa ne spui cum a fost! |
|
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Mirunah wrote:Da, fetele!!! La 8:30 ma prezint la internare. Am ajuns deja in Brasov, ne-am cazat ca sa nu ma trezesc maine la 4 sa plecam pe drum. Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, ca maine gata cu burtica. Mi s-a parut ca a trecut destul de greu timpul. Mi-e foarte frica dar trebuie sa trec si peste asta cumva. Multumesc celor care va ganditi la mine. O sa va scriu de indata ce pot. Maine dau pupici lui fimiuuuu!
Nastere usoara! Iti facem galerie!
|
|
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Nastere usoara, Miruna O sa fie totul bine |
|
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Nastere si recuperare usoara, Miruna ! Si nu in ultimul rand Teodor sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Este normal sa iti fie frica, tuturor ne este, dar va trece foarte repede, apasatoare este agonia asteptarii dar ce a fost mult si greu a trecut.
Toate cele bune |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Nastere usoara Miruna! Ai incredere ca va fi totul bine si pentru bebe si pentru tine. De maine veti fi 3 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Nastere si recuperare usoara Mirunah !! abea astept sa ne povestesti .. Ai incredere ca veti fi bine amandoi .... Parca nu imi vine sa cred ca maine iti intalnesti puiul, si cum a trecut timpul |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Na?tere u?oara ?i recuperare rapida, Miruna! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| AliceAndreea wrote: Nastere si recuperare usoara Mirunah !! abea astept sa ne povestesti  .. Ai incredere ca veti fi bine amandoi  .... Parca nu imi vine sa cred ca maine iti intalnesti puiul, si cum a trecut timpul Si ghici cine urmeaza? Chiar ea, constanteanca mea! |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Multumesc de gandurile bune transmise.
Nu am inchis un ochi toata noaptea...telefonul suna la 7:30...mi-am risipit odihna cu creierul asta al meu
Off, de vreo 3 nopti nu mai dorm
Sper sa fac fata bine. Sau poate adorm in timpul operatiei
Inca nu realizez ca imi vad bebele. Cred ca o sa am o reactie de gen: "Uite, uite ce am facut! E al meu!"
Offff |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mirunah wrote:Multumesc de gandurile bune transmise. Nu am inchis un ochi toata noaptea...telefonul suna la 7:30...mi-am risipit odihna cu creierul asta al meu Off, de vreo 3 nopti nu mai dorm Sper sa fac fata bine. Sau poate adorm in timpul operatiei Inca nu realizez ca imi vad bebele. Cred ca o sa am o reactie de gen: "Uite, uite ce am facut! E al meu!" Offff Nastere usosra Mirunah!!! Abia asteptam sa-l cunoastem |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Nastere usoara, Miruna! Sa fiti sanatosi! Asteptam vesti. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Nastere usoara si recuperare rapida, Miruna |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| La multi ani, MGeorgiana |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/9/2018 Mesaje: 139
| Mirunah wrote:Va pup pe toate! Multumesc de urari! Nastere usoara! Iti tinem pumnii! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mirunah wrote:Multumesc de gandurile bune transmise. Nu am inchis un ochi toata noaptea...telefonul suna la 7:30...mi-am risipit odihna cu creierul asta al meu Off, de vreo 3 nopti nu mai dorm Sper sa fac fata bine. Sau poate adorm in timpul operatiei Inca nu realizez ca imi vad bebele. Cred ca o sa am o reactie de gen: "Uite, uite ce am facut! E al meu!" Offff
O sa dormi in operatie, dupa, cu tot entuziasmul tot vei dormi, poate de la perfuzii. Yupiii deja l-ai cunoscut probabil |
|
|
|