Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| maria2013 wrote: Stai linistita, valoarea e cu putin peste limita superioara! Va fi bine! Eu am fost azi (iar) la echo. Am auzit inimioara -136 bpm. A fost emotionant. În schimb, datorita unor contractii ce ar putea presa sacul, am primit azi antispastic -2/zi. Sper sa fim ok. Bebe e ok pana acum, creste frumos, medicul e optimist. Vom mai merge peste alte doua saptamâni.
Felicitari, Maria! Sa va fie bine toata sarcina! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| maria2013 wrote: 6 saptamâni si 2 zile.
tot cam asa si eu |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/9/2018 Mesaje: 139
| fluturash26 wrote:Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de ea  parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 luni Supeba! Iti sta foarte bine! Sa fiti fericiti! |
|
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 142
| Buna fetelor!Imi doresc tare mult sa fac un bebe insa am fost la ginecolog si mi-a spus ca am doua chisturi pe ovare. Unul de 3.7 cm si unul de 3.9 cm. Ciclul meu este extrem de neregulat si doctorul mi-a spus ca este aproape imposibil sa raman insarcinata in conditiile astea.Mi-a dat tinctura de cretisoara si myo sun plus in conditiile in care am refuzat anticonceptionalele.Intrebarea mea este daca a avut vreuna dintre voi succes cu acest tratament sau daca stiti fete cu chisturi ovariene care au ramas insarcinate.sunt tare necajita de cateva zile.. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Nicole2018 wrote:
Felicitari, Maria! Sa va fie bine toata sarcina!
Multumesc, Nicole! La fel! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| fluturash26 wrote:Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de ea  parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 luni Superba fluturash!!!! Ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit. Hai ca mai ai putin...tic tac |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Multumesc din suflet fetelor pentru mesajele frumoase, de dimineata am fost plecata sa ridic rochia si apoi si-a cautat al meu costum ca a lasat pe ultima suta de metri.. plecata de la 10 dimi de acasa si ajunsa acum la 23...nu imi imaginam ca e asa de greu sa gasesti un costum si o camasa pentru barbati Nu mai pot de oboseala si pentru prima data mi s-au umflat un pic picioarele...oricum weekendu asta stam relax!! |
|

| maria2013 wrote: Stai linistita, valoarea e cu putin peste limita superioara! Va fi bine! Eu am fost azi (iar) la echo. Am auzit inimioara -136 bpm. A fost emotionant. În schimb, datorita unor contractii ce ar putea presa sacul, am primit azi antispastic -2/zi. Sper sa fim ok. Bebe e ok pana acum, creste frumos, medicul e optimist. Vom mai merge peste alte doua saptamâni.
Ce ma bucur ca totul decurge ok...sa fii relaxata asta e cel mai important si sa privesti cu optimism clipele ce vor veni... E bine ca te cheama mai indeaproape ca sa va urmareasca.. |
|

| elena2695 wrote:Buna fetelor!Imi doresc tare mult sa fac un bebe insa am fost la ginecolog si mi-a spus ca am doua chisturi pe ovare. Unul de 3.7 cm si unul de 3.9 cm. Ciclul meu este extrem de neregulat si doctorul mi-a spus ca este aproape imposibil sa raman insarcinata in conditiile astea.Mi-a dat tinctura de cretisoara si myo sun plus in conditiile in care am refuzat anticonceptionalele.Intrebarea mea este daca a avut vreuna dintre voi succes cu acest tratament sau daca stiti fete cu chisturi ovariene care au ramas insarcinate.sunt tare necajita de cateva zile.. Buna, iti doresc multa rabdare ca bebe va veni la momentul potrivit... De tinctura din mladite de zmeur nu ti-a zis nimic? din ce stiam e buna si asta. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| elena2695 wrote:Buna fetelor!Imi doresc tare mult sa fac un bebe insa am fost la ginecolog si mi-a spus ca am doua chisturi pe ovare. Unul de 3.7 cm si unul de 3.9 cm. Ciclul meu este extrem de neregulat si doctorul mi-a spus ca este aproape imposibil sa raman insarcinata in conditiile astea.Mi-a dat tinctura de cretisoara si myo sun plus in conditiile in care am refuzat anticonceptionalele.Intrebarea mea este daca a avut vreuna dintre voi succes cu acest tratament sau daca stiti fete cu chisturi ovariene care au ramas insarcinate.sunt tare necajita de cateva zile..
Buna Elena, Intra te rog aici si copiaza-ti postarea ca acolo sunt mai multe aspirante la bebe si s-ar putea sa primesti mai multe raspunsuri pe subiect: http://forum.7p.ro/Clubul-aspirantelor---64.aspx?g=posts&t=18669&find=unread |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 142
| fluturash26 wrote:Buna, iti doresc multa rabdare ca bebe va veni la momentul potrivit... De tinctura din mladite de zmeur nu ti-a zis nimic?  din ce stiam e buna si asta. Iau în paralel pt ca am mai luat ?i mi a facut bine însa doctorul a reac?ionat ca ?i cum nu ar avea nici un efect.ma gândeam sa iau ?i profecund. A ajutat pe cineva profecundul? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| fluturash26 wrote:Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de ea  parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 luni
Doamne ce superba esti! Asa sa zambesti toata viata Felicitari!!! |
|

| Primavera7 wrote:Doamne ce superba esti! Asa sa zambesti toata viata Felicitari!!! Multumeeesc!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/31/2018 Mesaje: 27
| Fetelor va deranjez si eu cu o intrebare ca sunt putin speriata. Astazi am 7 saptamanu de sarcina si am avut o mica pata maronie pe chilot. Nu e mult, nu se vede nici pe hartia igienica, ca m am tot uitat. Nu am dureri. Dar sunt speriata. E normal? |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andreia Dede wrote:Fetelor va deranjez si eu cu o intrebare ca sunt putin speriata. Astazi am 7 saptamanu de sarcina si am avut o mica pata maronie pe chilot. Nu e mult, nu se vede nici pe hartia igienica, ca m am tot uitat. Nu am dureri. Dar sunt speriata. E normal? Iei progesteron? Teoretic, daca nu e rosu, nu e f grav. Medicul meu mi-a vazut un hematom la una din ecografii si mi-a spus ca el a fost cauza acelor pete. La fel am avut si eu, pata f mica, bej. Din acea zi, mi-a marit doza de progesteron. |
|
|
|