Gravidutzele noastre dragi - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nela
Scris: Friday, June 29, 2018 2:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
fluturash26 wrote:
Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de eacomputerlove hearts parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 lunihohot

Esti superba !!!!! Si rochia e perfecta.
Nela
Scris: Friday, June 29, 2018 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
diana.ng wrote:
fete mie tocmai mi-a venit rez analizelor si la d-dimeri nu e in parametri: 0,61 mg/L (<0,50) va pricepeti careva, ca eu habar nu am?

Eu nu ma pricep deloc. Nici nu stiu pentru ce e analiza asta. Nu poti suna medicul ? Sau sa dai o fuga pana la medicul de familie ? Zic si eu...
oanatm
Scris: Friday, June 29, 2018 3:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2017
fluturash26 wrote:
Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de eacomputerlove hearts parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 lunihohot

Superba rochi?a! Î?i vine foarte bine, parca e facuta pt tine!
Andreea06
Scris: Friday, June 29, 2018 3:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ilinca003 wrote:
Ce animalute draguteeeehearts .Astia de zic ce facem cu animalele,toti au crescut la oras,intr o bula,sa nu cumva sa ia contact cu ceva...ca altfel nu mi explic.

Fiti linistite ca se vor impaca minunat cateii cu bebeii, micutul meu e asa vesel cand o vede pe catelusa..
https://ibb.co/buWA9y
https://ibb.co/mB2vbd
Dia_N
Scris: Friday, June 29, 2018 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
fluturash26 wrote:

Radiezi, Fluturash coeur
Se vede ca ti ai gasit rochia perfecta.
O sa fii o mireasa superba.
pupici
maria2013
Scris: Friday, June 29, 2018 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
diana.ng wrote:
fete mie tocmai mi-a venit rez analizelor si la d-dimeri nu e in parametri: 0,61 mg/L (<0,50) va pricepeti careva, ca eu habar nu am?

Cu hematologul ai luat legatura? Probabil e nevoie de anticoagulant. Nu mai stiu ce ai zis tu ca iei pt trombofilie.
Mie mi-au iesit 0,345, tratament cu aspenter &vitamine
AlexandraRr
Scris: Friday, June 29, 2018 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Dia, nu baga in seama asa oameni, sunt multi fara suflet Cray eu imi iubesc pisoiul ca pe copilul meu, si sotul la fel,nu exista sa ii lipseasca ceva, mergem la.dr la.controale sau cand este bolnav, exact ca pe un copil il tratam coeur
Marina, superba catelusa coeur sigur simte ca este un sufletel in burtica, al.meu cand vine langa mine pune o labuta pe burtica si miauna :))
Alice Andreea, am primit si eu tot felul de pareri de genul acesta si de la nasi si dea.socri insa nu am.nici o intentie sa renunt la el, doar daca Doamne fereste copilul are alergie sau ii pune.in pericol viata, atunci nu as avea de ales si l-as duce la mama ca sa-l mai pot vizita si sa stiu ca are grija de el. Eu sper din tot sufletul sa nu fie cazul,mi-ar.fi foarte greu :(
Fluturash, foarte bine arati, este chiar rochia perfecta love
Diana, stiu ca tu faci deja clexane, este foarte bine, suna medicul sau mergi la.el cu rezultatul,in functie de cum ti-a zis sa procedezi insa nu te stresa fa injectabil oricum pana vorbesti cu medicul, asa esti protejata pupici
Andreea06, superbi si bebe si catelusa coeur sigur vor deveni cei mai buni prieteni mai ales ca animalele sunt atasate de copii, mai ales cateii DistanceKiss
Nicole2018
Scris: Friday, June 29, 2018 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Andreea06 wrote:

Fiti linistite ca se vor impaca minunat cateii cu bebeii, micutul meu e asa vesel cand o vede pe catelusa..
https://ibb.co/buWA9y
https://ibb.co/mB2vbd

he hee...faine pozele... ce parteneri buni de joaca vor fi ei newclap
Ella123
Scris: Friday, June 29, 2018 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
fluturash26 wrote:
e?ti foarte frumoasa! Felicitari sa fi?i ferici?i alaturi de bebe! pupici
Mirunah
Scris: Friday, June 29, 2018 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Super rochita Fluturash! Pari asa fericita, o sa fii superba in ziua nuntii.computerlove
diana.ng
Scris: Friday, June 29, 2018 7:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
maria2013 wrote:

Cu hematologul ai luat legatura? Probabil e nevoie de anticoagulant. Nu mai stiu ce ai zis tu ca iei pt trombofilie.
Mie mi-au iesit 0,345, tratament cu aspenter &vitamine

e plecata pana Marti cand m-a chemat la control cu Rez analizelor, iar pana atunci fac clexane de 0,2 (azi prima injectie, mi-am facut o singura, a durut putin dar e ok, ma descurc). tu cum te mai simti? cand mai mergi la control? vai mie toata lumea imi spune ca merg prea des si sa nu mai disper atat...dar nu pot, m-as duce in fiecare saptamana daca as putea Lol
diana.ng
Scris: Friday, June 29, 2018 7:27 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Diana, stiu ca tu faci deja clexane, este foarte bine, suna medicul sau mergi la.el cu rezultatul,in functie de cum ti-a zis sa procedezi insa nu te stresa fa injectabil oricum pana vorbesti cu medicul, asa esti protejata pupici

Cheek Kiss asa fac
maria2013
Scris: Friday, June 29, 2018 7:31 PM
Nivel

diana.ng wrote:

e plecata pana Marti cand m-a chemat la control cu Rez analizelor, iar pana atunci fac clexane de 0,2 (azi prima injectie, mi-am facut o singura, a durut putin dar e ok, ma descurc). tu cum te mai simti? cand mai mergi la control? vai mie toata lumea imi spune ca merg prea des si sa nu mai disper atat...dar nu pot, m-as duce in fiecare saptamana daca as putea Lol

Stai linistita, valoarea e cu putin peste limita superioara! Va fi bine!
Eu am fost azi (iar) la echo. Am auzit inimioara -136 bpm. A fost emotionant. În schimb, datorita unor contractii ce ar putea presa sacul, am primit azi antispastic -2/zi. Sper sa fim ok. Bebe e ok pana acum, creste frumos, medicul e optimist. Vom mai merge peste alte doua saptamâni.
diana.ng
Scris: Friday, June 29, 2018 7:34 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Stai linistita, valoarea e cu putin peste limita superioara! Va fi bine!
Eu am fost azi (iar) la echo. Am auzit inimioara -136 bpm. A fost emotionant. În schimb, datorita unor contractii ce ar putea presa sacul, am primit azi antispastic -2/zi. Sper sa fim ok. Bebe e ok pana acum, creste frumos, medicul e optimist. Vom mai merge peste alte doua saptamâni.

iuuui ce bine!! hearts Doamne ajuta sa creasca bebe cum trebuie! pupici si eu pe 11 iulie mai merg, o eternitate pana atunci Lol
LE: ti a spus ecografic cat are?
maria2013
Scris: Friday, June 29, 2018 7:48 PM
Nivel

diana.ng wrote:

iuuui ce bine!! hearts Doamne ajuta sa creasca bebe cum trebuie! pupici si eu pe 11 iulie mai merg, o eternitate pana atunci Lol
LE: ti a spus ecografic cat are?

6 saptamâni si 2 zile.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.