Gravidutzele noastre dragi - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dia_N
Scris: Friday, June 29, 2018 10:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Marina85 wrote:
Buna dimineata, fetelor! Atasez si eu o poza cu maimutica mea, cea care imi tine de urathearts Are obiceiul de a sta lipita de burtica mea si bebelina o simte si de cate ori e lipita de mine, bebe se misca foarte mult si foarte tare. Cateodata Sophie, catelusa, adoarme si cand ii da cea mica cate un ghiont, tresare si are o privire asa nedumeritahohot

Ce frumos coeur
AliceAndreea
Scris: Friday, June 29, 2018 10:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Lol
Dia_N wrote:

Multumeeesc fetelor pupici Chiar aseara am ramas socata cand m a intrebat cineva daca nu scap de catei cand o veni bebe.. Ca e chinul mare cu 2 si bebe, ca fac mizerie.. Am ramas socata de a dreptul. Nu inteleg oamenii care abandoneaza animalele pentru ca se plictisesc de ele sau apare ceva mai interesant. Eu trag de 4 ani ponoasele unui astfel de om. Traumele cu care a ramas catelusa mea, nu sunt putine.. Numai eu stiu cate ore am stat cu ea intinsa pe jos ca s o llinistesc. Oricum, sunt studii facute pe copiii care au crescut cu animale de companie si ei zic ca au imunitatea mult mai buna. Abia astept sa i vad cum o sa aiba grija de bebe coeur

vei primii foarte des intrebari de genul asta . eu am avut surpriza sa imi zica soacra sa duc catelusa la tara o perioada si cand o aduc acasa sa nu ii dau voie in dormitor stop oricat de bine ne intelegem noi ,i-am dat peste nas si i-am spus ca ii permit cainelui sa stea unde vreau eu disputa1 ... multi m-au intrebat cu mila chiar oare "ce faci cu catelul acum ca vine bebelusul ,il mai tii in casa? sau" vai ce greu iti va fii cu un copil si un catel" bataus le raspund ca va fii foarte usor, trebuie doar sa fac curatenie si sa perii catelusa mai des si cand voi iesii cu catelul ies si cu copilul . foarte simpluthumright

persoane dinacestea care nu au ocupatie si aleg sa e ia de vietile gravidelor sunt peste tot si imposibil de evitat Lol
mie mi s-a spus chiar .ca trebuie sa aiba cineva grija de copilul meu daca nasc prin cezariana hohot

ps pun si eu poza cu micuta mea . Misha

AliceAndreea attached the following image(s):
19260509_1379927828755309_6327307601755050498_n.jpg

Ilinca003
Scris: Friday, June 29, 2018 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Ce animalute draguteeeehearts .Astia de zic ce facem cu animalele,toti au crescut la oras,intr o bula,sa nu cumva sa ia contact cu ceva...ca altfel nu mi explic.
Nicole2018
Scris: Friday, June 29, 2018 10:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
Marina85 wrote:
Buna dimineata, fetelor! Atasez si eu o poza cu maimutica mea, cea care imi tine de urathearts Are obiceiul de a sta lipita de burtica mea si bebelina o simte si de cate ori e lipita de mine, bebe se misca foarte mult si foarte tare. Cateodata Sophie, catelusa, adoarme si cand ii da cea mica cate un ghiont, tresare si are o privire asa nedumeritahohot

Vaaaaiii, cat e de scumpa! coeur
Ce dragut ca tine si ea companie burticii.
Dia_N
Scris: Friday, June 29, 2018 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
AliceAndreea wrote:
Lol

vei primii foarte des intrebari de genul asta . eu am avut surpriza sa imi zica soacra sa duc catelusa la tara o perioada si cand o aduc acasa sa nu ii dau voie in dormitor stop oricat de bine ne intelegem noi ,i-am dat peste nas si i-am spus ca ii permit cainelui sa stea unde vreau eu disputa1 ... multi m-au intrebat cu mila chiar oare "ce faci cu catelul acum ca vine bebelusul ,il mai tii in casa? sau" vai ce greu iti va fii cu un copil si un catel" bataus le raspund ca va fii foarte usor, trebuie doar sa fac curatenie si sa perii catelusa mai des si cand voi iesii cu catelul ies si cu copilul . foarte simpluthumright

persoane dinacestea care nu au ocupatie si aleg sa e ia de vietile gravidelor sunt peste tot si imposibil de evitat Lol
mie mi s-a spus chiar .ca trebuie sa aiba cineva grija de copilul meu daca nasc prin cezariana hohot

Este superba catelusa ta. Si ce ochi are love
Da, cei care nu au avut animalute ca sa vada cum ele sunt parte din familia si sufletul tau, nu au cum sa inteleaga.
Curatenie dupa ei faceam oricum si fara sa fie bebe. Acum trebuie sa avem doar un pic mai multa grija.
Nicole2018
Scris: Friday, June 29, 2018 11:08 AM
Nivel

AliceAndreea wrote:
Lol

FFF simpatica si Misha, si ce privireee !Love

Eu zic ca cea mai buna abordare cand primim sfaturi de genul, este sa le ignoram pur si simplu :), nu merita absolut deloc sa ne batem capul...
Lolly
Scris: Friday, June 29, 2018 12:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
Nicole2018 wrote:

Buna, eu am zburat la aproximativ 22 de saptamani, nu m-am umflat, nu mi s-a intamplat nimic special sau diferit in timpul zborului.
Este indicat sa te ridici, eu personal nu am facut asta Blushing m-am luat cu altele si am uitat si au trecut cele 2 ore si un pic de zbor... mi se mai intampla si la birou sa treaca mai mult de o ora fara sa ma ridic de pe scaun...

Multumesc de raspuns! :)
fluturash26
Scris: Friday, June 29, 2018 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de eacomputerlove hearts parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 lunihohot

fluturash26 attached the following image(s):
img-20180629-wa0007.jpg

Andreea-Alexandra
Scris: Friday, June 29, 2018 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
fluturash26 wrote:
Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de eacomputerlove hearts parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 lunihohot

Superba! Vei fi o miresica superba si nici urma de burtica pe acolo :)
Felicitari!DistanceKiss
diana.ng
Scris: Friday, June 29, 2018 1:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Alice si Marina, ce frumosi sunt catelasii vostrii coeur trebuie sa va pun si eu o poza cu animalutele mele ras

Fluturash, daca simti ca te ai indragostit de ea, aia e! iti sta bine, sa fiti megafericiti! Cheek Kiss
maria2013
Scris: Friday, June 29, 2018 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Fluturash, deja radiezi! Îmi imaginez cum vei fi în ziua nuntii! Sa fiti fericiti!
Nela
Scris: Friday, June 29, 2018 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
diana.ng wrote:

Nela, felicitari!!! hearts

computerlove Multumesc Diana.
Nicole2018
Scris: Friday, June 29, 2018 2:30 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Fluturash, se vede pe tine cat de incatata esti, radiezi!
Sa stii ca se aseaza foarte bine rochia, nu arata burtica de graviduta.

Sa va bucurati din plin de eveniment, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! Cheek Kiss
Nela
Scris: Friday, June 29, 2018 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Nicole2018 wrote:

Felicitari!

Eu despre Aspenter nu stiu ce sa iti spun, insa asa multe fete am citit aici ca iau, incat ma gandesc ca este ok pt sarcina, nu e cazul sa te ingrijorezi.

Toti medicii tind sa fie mai precauti la inceput de sarcina, e firesc.

Tu ai grija de tine, ai incredere in bobita ta si roaga-te sa se faca mare si puternica, fii optimista. computerlove

Multumesc, Nicole. La fel mi-au zis fetele de aici ca iau aspenter sau ca au mai auzit cazuri. Ceea ce ma deruteaza putin, dupa cum a zis si Maria, este faptul ca - daca nu am nevoie de tipul asta de pastile ? Dar, mergem inainte cu incredere si ce va fi, va fi. Eu fac tot ce imi sta in putinta.
diana.ng
Scris: Friday, June 29, 2018 2:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
fete mie tocmai mi-a venit rez analizelor si la d-dimeri nu e in parametri: 0,61 mg/L (<0,50) va pricepeti careva, ca eu habar nu am?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.