Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Marina85 wrote:Buna dimineata, fetelor! Atasez si eu o poza cu maimutica mea, cea care imi tine de urat  Are obiceiul de a sta lipita de burtica mea si bebelina o simte si de cate ori e lipita de mine, bebe se misca foarte mult si foarte tare. Cateodata Sophie, catelusa, adoarme si cand ii da cea mica cate un ghiont, tresare si are o privire asa nedumerita
Ce frumos |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Dia_N wrote:Multumeeesc fetelor  Chiar aseara am ramas socata cand m a intrebat cineva daca nu scap de catei cand o veni bebe.. Ca e chinul mare cu 2 si bebe, ca fac mizerie.. Am ramas socata de a dreptul. Nu inteleg oamenii care abandoneaza animalele pentru ca se plictisesc de ele sau apare ceva mai interesant. Eu trag de 4 ani ponoasele unui astfel de om. Traumele cu care a ramas catelusa mea, nu sunt putine.. Numai eu stiu cate ore am stat cu ea intinsa pe jos ca s o llinistesc. Oricum, sunt studii facute pe copiii care au crescut cu animale de companie si ei zic ca au imunitatea mult mai buna. Abia astept sa i vad cum o sa aiba grija de bebe
vei primii foarte des intrebari de genul asta . eu am avut surpriza sa imi zica soacra sa duc catelusa la tara o perioada si cand o aduc acasa sa nu ii dau voie in dormitor oricat de bine ne intelegem noi ,i-am dat peste nas si i-am spus ca ii permit cainelui sa stea unde vreau eu ... multi m-au intrebat cu mila chiar "ce faci cu catelul acum ca vine bebelusul ,il mai tii in casa? sau" vai ce greu iti va fii cu un copil si un catel" le raspund ca va fii foarte usor, trebuie doar sa fac curatenie si sa perii catelusa mai des si cand voi iesii cu catelul ies si cu copilul . foarte simplu
persoane dinacestea care nu au ocupatie si aleg sa e ia de vietile gravidelor sunt peste tot si imposibil de evitat mie mi s-a spus chiar .ca trebuie sa aiba cineva grija de copilul meu daca nasc prin cezariana
ps pun si eu poza cu micuta mea . Misha AliceAndreea attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Ce animalute draguteeee .Astia de zic ce facem cu animalele,toti au crescut la oras,intr o bula,sa nu cumva sa ia contact cu ceva...ca altfel nu mi explic. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Marina85 wrote:Buna dimineata, fetelor! Atasez si eu o poza cu maimutica mea, cea care imi tine de urat  Are obiceiul de a sta lipita de burtica mea si bebelina o simte si de cate ori e lipita de mine, bebe se misca foarte mult si foarte tare. Cateodata Sophie, catelusa, adoarme si cand ii da cea mica cate un ghiont, tresare si are o privire asa nedumerita
Vaaaaiii, cat e de scumpa! Ce dragut ca tine si ea companie burticii. |
|

Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| AliceAndreea wrote: vei primii foarte des intrebari de genul asta . eu am avut surpriza sa imi zica soacra sa duc catelusa la tara o perioada si cand o aduc acasa sa nu ii dau voie in dormitor  oricat de bine ne intelegem noi ,i-am dat peste nas si i-am spus ca ii permit cainelui sa stea unde vreau eu  ... multi m-au intrebat cu mila chiar  "ce faci cu catelul acum ca vine bebelusul ,il mai tii in casa? sau" vai ce greu iti va fii cu un copil si un catel"  le raspund ca va fii foarte usor, trebuie doar sa fac curatenie si sa perii catelusa mai des si cand voi iesii cu catelul ies si cu copilul . foarte simplu persoane dinacestea care nu au ocupatie si aleg sa e ia de vietile gravidelor sunt peste tot si imposibil de evitat mie mi s-a spus chiar .ca trebuie sa aiba cineva grija de copilul meu daca nasc prin cezariana ps pun si eu poza cu micuta mea . Misha
Este superba catelusa ta. Si ce ochi are Da, cei care nu au avut animalute ca sa vada cum ele sunt parte din familia si sufletul tau, nu au cum sa inteleaga. Curatenie dupa ei faceam oricum si fara sa fie bebe. Acum trebuie sa avem doar un pic mai multa grija. |
|

| AliceAndreea wrote: vei primii foarte des intrebari de genul asta . eu am avut surpriza sa imi zica soacra sa duc catelusa la tara o perioada si cand o aduc acasa sa nu ii dau voie in dormitor  oricat de bine ne intelegem noi ,i-am dat peste nas si i-am spus ca ii permit cainelui sa stea unde vreau eu  ... multi m-au intrebat cu mila chiar  "ce faci cu catelul acum ca vine bebelusul ,il mai tii in casa? sau" vai ce greu iti va fii cu un copil si un catel"  le raspund ca va fii foarte usor, trebuie doar sa fac curatenie si sa perii catelusa mai des si cand voi iesii cu catelul ies si cu copilul . foarte simplu persoane dinacestea care nu au ocupatie si aleg sa e ia de vietile gravidelor sunt peste tot si imposibil de evitat mie mi s-a spus chiar .ca trebuie sa aiba cineva grija de copilul meu daca nasc prin cezariana ps pun si eu poza cu micuta mea . Misha
FFF simpatica si Misha, si ce privireee !
Eu zic ca cea mai buna abordare cand primim sfaturi de genul, este sa le ignoram pur si simplu :), nu merita absolut deloc sa ne batem capul... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Nicole2018 wrote:Buna, eu am zburat la aproximativ 22 de saptamani, nu m-am umflat, nu mi s-a intamplat nimic special sau diferit in timpul zborului. Este indicat sa te ridici, eu personal nu am facut asta  m-am luat cu altele si am uitat si au trecut cele 2 ore si un pic de zbor... mi se mai intampla si la birou sa treaca mai mult de o ora fara sa ma ridic de pe scaun...
Multumesc de raspuns! :) |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de ea parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 luni fluturash26 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| fluturash26 wrote:Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de ea  parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 luni Superba! Vei fi o miresica superba si nici urma de burtica pe acolo :) Felicitari! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Alice si Marina, ce frumosi sunt catelasii vostrii trebuie sa va pun si eu o poza cu animalutele mele
Fluturash, daca simti ca te ai indragostit de ea, aia e! iti sta bine, sa fiti megafericiti! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Fluturash, deja radiezi! Îmi imaginez cum vei fi în ziua nuntii! Sa fiti fericiti! |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| diana.ng wrote:Nela, felicitari!!!
Multumesc Diana. |
|

| fluturash26 wrote:Fetelor am luat rochia visurilor mele...acum sa vad daca reusesc sa va atasez si o poza de la proba..eu sunt indragostita de ea  parca nici nu is insarcinata, nu se vede burtica deloc si eu acusi am 6 luni
Fluturash, se vede pe tine cat de incatata esti, radiezi! Sa stii ca se aseaza foarte bine rochia, nu arata burtica de graviduta.
Sa va bucurati din plin de eveniment, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Nicole2018 wrote:Felicitari! Eu despre Aspenter nu stiu ce sa iti spun, insa asa multe fete am citit aici ca iau, incat ma gandesc ca este ok pt sarcina, nu e cazul sa te ingrijorezi. Toti medicii tind sa fie mai precauti la inceput de sarcina, e firesc. Tu ai grija de tine, ai incredere in bobita ta si roaga-te sa se faca mare si puternica, fii optimista.
Multumesc, Nicole. La fel mi-au zis fetele de aici ca iau aspenter sau ca au mai auzit cazuri. Ceea ce ma deruteaza putin, dupa cum a zis si Maria, este faptul ca - daca nu am nevoie de tipul asta de pastile ? Dar, mergem inainte cu incredere si ce va fi, va fi. Eu fac tot ce imi sta in putinta. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| fete mie tocmai mi-a venit rez analizelor si la d-dimeri nu e in parametri: 0,61 mg/L (<0,50) va pricepeti careva, ca eu habar nu am? |
|
|
|