Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Buna Nela. Legat de progesteron nu se intampla nimic, nu modifica testul. În cazul meu luam oral Arefam 200 1/zi iar cand medicul mi-a confirmat sarcina mi-a crescut doza la 1 la 8 ore intravaginal si pun la fel si acum la 13 saptamani. Legat de sangerare tot medicul mi-a zis ca pot aparea tot trimestrul 1. La fel de rezervat a fost si medicul meu. Cand mi-a confirmat sarcina a zis doar "Nu ne bucuram înca!" Analize mi-a dat abia la 9 saptamani dupa ce imi facuse deja 3 eco de monitorizare a evolu?iei (eu am avut o sarcina oprita din evolu?ie la 7 saptamani). Medicul chiar m-a sfatuit sa anunt familia si prietenii dupa morfologia de trimestru l, adica dupa saptamana 12 in cazul meu. E normal sa nu fii încrezatoare sau mai bine zis speriata. Toate care am trecut prin experienta neplacute in trecut suntem mai prevazatoare. Legat de medic... nu stiu daca cel mai bun e chiar cel mai indicat mereu. Medicul meu e tanar, cred ca 36 ani, maxim 40, lucreaza intr-un spital de stat dintr-un ora? mic de provincie, si nu e nicaieri la privat. E foarte laudat in zona si spitalul e bine cotat dar nu are un nume asa cu greutate ca altii. Cu toate astea e un super om si medic si am fost super bucuroasa sa aflu ca urmez acela?i tratament de men?inere ca si Nadira care e in Canada. A... si sa stii ca si eu am avut usoare crampe si presiune la burtica pâna aproape de saptamana 7. Sper sa fie totul bine pentru tine. Relaxeaza-te si ai incredere, minuni se intampla cand nici nu te a?tep?i! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Hello! Ce fac fetele? Noi am fost plecati la cabana la un majorat. Azi dimineata m-am panicat putin ca nu misca, obisnuita deja cu programul lui, m-am apucat de plans...al meu a inceput sa mangaie burtica si sa-l pupaceasca si intr-un final s-a trezit. Pana acum nu-mi doream sa treaca repede...acum vreau sa treaca cat mai repede saptamanile astea sa vina sa-l vad, sa-l tin in brate sa scap de astea.... Va pupacesc |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Mgeorgiana85 wrote:Hello! Ce fac fetele? Noi am fost plecati la cabana la un majorat. Azi dimineata m-am panicat putin ca nu misca, obisnuita deja cu programul lui, m-am apucat de plans...al meu a inceput sa mangaie burtica si sa-l pupaceasca si intr-un final s-a trezit. Pana acum nu-mi doream sa treaca repede...acum vreau sa treaca cat mai repede saptamanile astea sa vina sa-l vad, sa-l tin in brate sa scap de astea.... Va pupacesc
Ce ne mai stresam noi Doamne.Asa e de grea asteptarea asta si cand ma gandesc ca sunt mult in urma ta dar in fiecare dimineata il ghiontesc sa vad daca e acolo.Sunt zile cand nu da niciun semn si de exemplu sambata toata ziua a miscat.Asa suntem noi mai stresate.Sotul meu tot timpul zice sa ii las baiatul in pace ca se misca cand vrea el.Te cred ca abia astepti sa il tii in brate.Sentimentul e reciproc dar din pacate pt mine am mult mai mult de asteptat decat tine:) Va doresc tot binele din lume si incearca sa te linistesti cand nu il simti.E cum vrea el nu cum vrei tu |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| AlexandraRr wrote:Buna, Nela, imi pare rau ca treci prin asa stres. Cum te-a sfatuit fluturash as zice si eu, daca ai luat progesteron nu influenteaza nici testul de sarcina nici analiza la sange. Acum nu stiu, poate ar fi bine sa iei in continuare progesteron pana ai rezultatul si daca ai dureri poti lua no spa. Sa nu te astepti la inceput (orice medic ai avea) sa iti dea sperante. A mea in trimestrul 1 imi spunea ca este bine acum la ecografie insa nu ma incuraja in nici un fel, imi sounea tratamentul si alte sfaturi insa se vedea ca era rezervata. Mai tarziu cand a vazut ca este totul ok a inceput sa glumeasca si sa vorbeasca mai dechis, sa nu te sperii daca medicii la inceput sunt rezervati, nu vor sa spuna ca va fi bine si daca se intampla ceva sa ii tragi la raspundere, cred ca acesta este motivul. Mult succes sa fie totul bine :*
Multumesc AlexandraRr. Da, sa stii ca sunt atat de stresata incat ma simt ametita. Sau cine stie de ce ma simt ametita.... of-of. Atunci, o sa iau cate un ovul in fiecare seara pana le termin, daca tot sunt acolo si daca nu influenteaza in vreun fel si o sa merg maine dimineata sa-mi fac analiza la sange. Eu ziceam ca merg in dupa-amiaza asta, dar recoltarea se face dimineata. DSupa 17 nu cred ca mai gasesc pe nimeni la recoltare. O sa merg sa ma interesez. Am un biotest prin preajma. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mgeorgiana85 wrote:Hello! Ce fac fetele? Noi am fost plecati la cabana la un majorat. Azi dimineata m-am panicat putin ca nu misca, obisnuita deja cu programul lui, m-am apucat de plans...al meu a inceput sa mangaie burtica si sa-l pupaceasca si intr-un final s-a trezit. Pana acum nu-mi doream sa treaca repede...acum vreau sa treaca cat mai repede saptamanile astea sa vina sa-l vad, sa-l tin in brate sa scap de astea.... Va pupacesc Of, te inteleg perfect. Eu daca dimineata nu simt miscare pana ajung in camera cealalta sa iau stetoscopul parca imi sta si inima si nici nu respir de griji. Bine ca s-a trezit somnorosul, spune-i sa nu mai doarma asa profund in burtica, sa nu te mai sperie :* mai ai putin si il tii in brate :* |
|

| Nela wrote:
Multumesc AlexandraRr. Da, sa stii ca sunt atat de stresata incat ma simt ametita. Sau cine stie de ce ma simt ametita.... of-of. Atunci, o sa iau cate un ovul in fiecare seara pana le termin, daca tot sunt acolo si daca nu influenteaza in vreun fel si o sa merg maine dimineata sa-mi fac analiza la sange. Eu ziceam ca merg in dupa-amiaza asta, dar recoltarea se face dimineata. DSupa 17 nu cred ca mai gasesc pe nimeni la recoltare. O sa merg sa ma interesez. Am un biotest prin preajma.
Doamne ajuta sa fie totul bine. Suna si intreaba la laborator, eu am facut analize dupa ora 15 insa nu toate laboratoarele mai recolteaza dupa ora 11. Daca nu reusesti azi mergi maine dimineata. Progesteron am luat si eu 200mg pe zi seara pana la primul control apoi mi-a dat 200mg la 8 ore pana la 12 saptamani. Pentru linistea ta poti lua pana ai rezultatul la beta si daca este pozitiv pana mergi la medic :* Mult succes si sper sa fie totul bine :* |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Ratonita wrote:Buna Nela. Legat de progesteron nu se intampla nimic, nu modifica testul. În cazul meu luam oral Arefam 200 1/zi iar cand medicul mi-a confirmat sarcina mi-a crescut doza la 1 la 8 ore intravaginal si pun la fel si acum la 13 saptamani. Legat de sangerare tot medicul mi-a zis ca pot aparea tot trimestrul 1. La fel de rezervat a fost si medicul meu. Cand mi-a confirmat sarcina a zis doar "Nu ne bucuram înca!" Analize mi-a dat abia la 9 saptamani dupa ce imi facuse deja 3 eco de monitorizare a evolu?iei (eu am avut o sarcina oprita din evolu?ie la 7 saptamani). Medicul chiar m-a sfatuit sa anunt familia si prietenii dupa morfologia de trimestru l, adica dupa saptamana 12 in cazul meu. E normal sa nu fii încrezatoare sau mai bine zis speriata. Toate care am trecut prin experienta neplacute in trecut suntem mai prevazatoare. Legat de medic... nu stiu daca cel mai bun e chiar cel mai indicat mereu. Medicul meu e tanar, cred ca 36 ani, maxim 40, lucreaza intr-un spital de stat dintr-un ora? mic de provincie, si nu e nicaieri la privat. E foarte laudat in zona si spitalul e bine cotat dar nu are un nume asa cu greutate ca altii. Cu toate astea e un super om si medic si am fost super bucuroasa sa aflu ca urmez acela?i tratament de men?inere ca si Nadira care e in Canada. A... si sa stii ca si eu am avut usoare crampe si presiune la burtica pâna aproape de saptamana 7. Sper sa fie totul bine pentru tine. Relaxeaza-te si ai incredere, minuni se intampla cand nici nu te a?tep?i!
Buna, Ratonita ! Multumesc frumos pentru raspuns. Ai dreptate de medici, stiu ca e adevarat, daca totul o sa fie bine, o sa ma mai consult sa vad cum si pe cine. Nu ma pot relaxa deocamdata, ori de la stres , ori nu stiu de la ce, ma simt cam ametita. Poate ca nici n-am mancat. Cred ca o sa ma fortez sa mananc ceva. Stiam ca atunci cand o sa am testul pozitiv iar, o sa fiu un pachet de frici si griji, dar ....vad ca am sarit gardul :))) noroc cu voi. :* |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor. Dupa ce sângerarea mea minora nu s a oprit iar pe medicul meu ca de obicei nu îl gasesc când am nevoie.. Am fost din nou la urgente ieri. Mi a facut eco dar nu a vazut nimic.. Într un colt ceva f mic a zis posibil sac gestational ?i mi a zis sa fac betahcg. Rezultatul...296 la lab gral in condi?iile în care mar?i era 256. Pt mine e clar.. Sarcina oprita în evolu?ie chiar daca medicul meu a zis sa repet la synevo unde faceam de obicei ?i sa ne vedem maine. Se pare ca bobita mea nu a vrut sa se prinda sper ca mâine sa ma lamuresc ?i de ce ?i sa schimb ?i medicul ?i sa o iau de la capat. Sarcini usoare tuturor ?i multa sanatate. |
|

| Andreea-Alexandra wrote:Ce ne mai stresam noi Doamne.Asa e de grea asteptarea asta si cand ma gandesc ca sunt mult in urma ta dar in fiecare dimineata il ghiontesc sa vad daca e acolo.Sunt zile cand nu da niciun semn si de exemplu sambata toata ziua a miscat.Asa suntem noi mai stresate.Sotul meu tot timpul zice sa ii las baiatul in pace ca se misca cand vrea el.Te cred ca abia astepti sa il tii in brate.Sentimentul e reciproc dar din pacate pt mine am mult mai mult de asteptat decat tine:) Va doresc tot binele din lume si incearca sa te linistesti cand nu il simti.E cum vrea el nu cum vrei tu El are deja un program si cam trebuie sa-l respecte Vad ca azi si-a revenit la normal, de moment...e urat si cand pleci asa la drum, eu una cel putin imi dadusem programuo de odihna peste cap, poate si din cauza asta nu l-am simtit f bine, pt ca am tot fost in masina...e bine de moment. |
|

| Ella123 wrote:Buna fetelor. Dupa ce sângerarea mea minora nu s a oprit iar pe medicul meu ca de obicei nu îl gasesc când am nevoie.. Am fost din nou la urgente ieri. Mi a facut eco dar nu a vazut nimic.. Într un colt ceva f mic a zis posibil sac gestational ?i mi a zis sa fac betahcg. Rezultatul...296 la lab gral in condi?iile în care mar?i era 256. Pt mine e clar.. Sarcina oprita în evolu?ie chiar daca medicul meu a zis sa repet la synevo unde faceam de obicei ?i sa ne vedem maine. Se pare ca bobita mea nu a vrut sa se prinda sper ca mâine sa ma lamuresc ?i de ce ?i sa schimb ?i medicul ?i sa o iau de la capat. Sarcini usoare tuturor ?i multa sanatate. Ella, la urgente nu are aparatura f performanta, totusi te sfatuiesc sa mergi la privat, la alt medic sa mai asculti o parere...imi pare rau ca treci prin asta. Te imbratisez |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Mgeorgiana85 wrote:Ella, la urgente nu are aparatura f performanta, totusi te sfatuiesc sa mergi la privat, la alt medic sa mai asculti o parere...imi pare rau ca treci prin asta. Te imbratisez o sa merg mâine ?i tot mâine aflu ?i rezultatul de la betahcg de la synevo chiar daca nu ?tiu cât de mult ar putea sa difere în func?ie de laborator... |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AlexandraRr wrote:Mai bine asa cum esti tu, crede-ma Probabil.cosmarurile sunt din cauza ca ma stresez eu si imi vin in minte tot felul de prostii. Numai bine ce numaram zilele pana la control ca m-au sunat de la cabinet si m-au reprogramat pe martea viitoare :)) of,of :)) Exersezi gatitul, eu am incercat intr-o zi sa fac clatite si nu imi ieseau si am inceput sa plang ca ce mama o sa fiu daca nu stiu sa fac clatite :)) la mine sotul gateste, ii place foarte mult si ii iese buna mancarea, eu nu prea ma pricep :)) Cum merg pregatirile pentru nunta? Unde aveti petrecerea? Sper ca sa fie tot asa in continuare sa nu am de ce sa stau si eu cu stres!!! Vai ce aiurea, mai ai ceva timp de asteptat acum...trece greu cand tu te gandeai ca mergi joi si acum abia marti... Da imi place sa gatesc si ma si stimuleaza ca imi ies mancarurile... E super bine ca gateste sotul, la mine doar ma ajuta da nu se aventureaza prea mult... Tre sa mai vina rochia si sa ii luam lui costumul si ce ii mai trebuie si alea mai aproape de cumparat in rest suntem ok...am emotii cu valsul dar sper sa ne iasa, am facut cursuri da tot am emotii.. La Capitol avem.. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Difera, de aceea se recomanda sa faci testele la acelasi laborator. Difera aparatura folosita, parametrii, intervalul de referinta... Tin pumnii sa reviicu vesti bune.
Ella123 wrote:o sa merg mâine ?i tot mâine aflu ?i rezultatul de la betahcg de la synevo chiar daca nu ?tiu cât de mult ar putea sa difere în func?ie de laborator... |
|

| fluturash26 wrote:Sper ca sa fie tot asa in continuare sa nu am de ce sa stau si eu cu stres!!! Vai ce aiurea, mai ai ceva timp de asteptat acum...trece greu cand tu te gandeai ca mergi joi si acum abia marti... Da imi place sa gatesc si ma si stimuleaza ca imi ies mancarurile... E super bine ca gateste sotul, la mine doar ma ajuta da nu se aventureaza prea mult... Tre sa mai vina rochia si sa ii luam lui costumul si ce ii mai trebuie si alea mai aproape de cumparat in rest suntem ok...am emotii cu valsul dar sper sa ne iasa, am facut cursuri da tot am emotii.. La Capitol avem.. Sigur va fi la fel, poate asa esti tu :* Mie nu imi iese cand gatesc si ma enervez :)) am mare noroc ca sotului ii place mult sa gateasca, eu sunt doar ajutor de bucatar, tai legumele, pregatesc ce mai este insa sotul face partea importanta :)) Mai ai putin pana la nunta, noroc ca te mai iei cu treburi si poate trece timpul mai usor :* Este foarte frumos la Capitol, am fost la o nunta acolo :* |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| AlexandraRr wrote:Mai bine asa cum esti tu, crede-ma Probabil.cosmarurile sunt din cauza ca ma stresez eu si imi vin in minte tot felul de prostii. Numai bine ce numaram zilele pana la control ca m-au sunat de la cabinet si m-au reprogramat pe martea viitoare :)) of,of :)) Exersezi gatitul, eu am incercat intr-o zi sa fac clatite si nu imi ieseau si am inceput sa plang ca ce mama o sa fiu daca nu stiu sa fac clatite :)) la mine sotul gateste, ii place foarte mult si ii iese buna mancarea, eu nu prea ma pricep :)) Cum merg pregatirile pentru nunta? Unde aveti petrecerea?
Nici eu nu sunt vreo bucatareasa inascuta :)) asa am visat si eu dupa ce am facut testul de sarcina, era un baietel de vreo2-3 ani, slabut, avea doar pampers pe el si zicea ca mama lui nu stie sa aiba grija de el :D
Ne invatam noi si cu statutul de mamici |
|
|