Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| oanatm wrote:Buna fetele, Azi mi-am vazut buburuza...Are 858g ?i ecografic e cu 6 zile mai maricica  ...Are o fatuca a?a dulcica  ...Abia a?tept urmatorul eco sa o vad
Felicitari! Ce frumos creste! ?i ce bine ca e cumintica la eco sa o vede?i voi bine! |
|
|

| maria2013 wrote: O, ce fata mare are mama! Super! Si noi am fost azi la eco. Am crescut de alaltaieri, când sacul avea 0,88 cm, la 1,38 cm azi. Ecografic, am 5s3z. Se pare ca intuitia mea nu a dat gres. Si eu sunt nerabdatoare sa merg la urmatoarea ecografie, saptamâna viitoare vineri, cel mai probabil. Tot atunci se pare ca vom auzi si inimioara!
Bravo, Maria! Sunt mari ?anse sa auzi inimioara la urmatoarea ecografie, eu la 6 saptamâni ?i o zi am auzit prima data, cel mai frumos sunet din viata mea! |
|
|

| AlexandraRr wrote: Am inteles :( bine ca ai grija de tine si bebe, poate nu va trebui sa stai pana la finalul sarcinii insa ai dreptate, trebuie sa facem tot ce putem pentru binele puilor nostri :*
Asa e. Trebuie sa fim optimiste ?i puternice pentru bobitele noastre. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| MGeorgiana, cum a fost la control? Oana, felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa fetita Ratonita, atat vreme cat doar gusti de pofta si nu mananci zilnic eu cred ca se poate. Conservele cu toxina botulinica au capacul bombat spre exterior, sa fii atenta cand cumperi
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| diana.ng wrote: merci! nu cred ca are nimic daca gusti o feliuta daca ti e pofta tare, dar stiu de pe net ca nu e indicat (eu inainte sa aflu ca am ramas insarcinata am mancat fructe de mare si nici alea nu-s indicate...)
Cel mai greu in sarcina a fost no sushi :( sau paste cu fructe de mare. Am si intors o farfurie de ceafa de porc la bucatarie la un restaurant ca i-am rugat sa o faca f bine si mi-au adus-o rosiatica... |
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Fetele, va multumesc pentru raspunsuri. Nici eu nu sunt adepta conservelor dar uneori iti vin asa ni?te pofte, nu de neoprit dar... Iar ton mai mult la conserva gasesc in zona in care stau. Legat de fructe de mare, Diana, chiar medicul mi-a zis ca o data pe saptamana e ok dar eu nu fac abuz dar de vreo 2 ori am mâncat creveti si nu s-a intamplat nimic. Sa nu exageram ca au mercur. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AndreeaCD wrote:Felicitari! Ce frumos creste! ?i ce bine ca e cumintica la eco sa o vede?i voi bine!
Mul?umesc! Daa e feti?a cuminte..speram sa fie a?a ?i dupa |
|
| AlexandraRr wrote:MGeorgiana, cum a fost la control? Oana, felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa fetita Ratonita, atat vreme cat doar gusti de pofta si nu mananci zilnic eu cred ca se poate. Conservele cu toxina botulinica au capacul bombat spre exterior, sa fii atenta cand cumperi
Mul?umesc frumos! |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Fetelor, va mul?umesc înca o data petru felicitari, sfaturi ?i sus?inere. Ma bucur ca m-am alaturat grupului pentru ca eu cred ca în sarcina, cel mai important este sa fim cât mai informate.
AlexandraRa - în legatura cu trombofilia cei drept eu nu mi-am facut analiza, având în vedere ca am mai dus o sarcina pana la 22 saptamâni, nu cred ca e cazul de trombofilie la mine. Însa, mi-am luat aseara doar vitamine care au în con?inut ?i acid folic. Am început sa iau de azi.
Georgiana - eu nu mai re?in exact simptomele de la prima sarcina, de aceea eram ?i înca sunt atât de stresata. Ma gândesc la multe ?i cum sunt ?i atâtea de bifat în sarcina, le iau rand pe rand. Înca n-am fost la ecografie ca sa vad daca s-a prins bebele unde trebuie...
Diana.ng - Poate o sa fie toate bine pana la urma, iar prin februarie ne vedem ?i noi bebelu?ii
Ratonita - eu sunt o iubitoare a pateului ?i în prima sarcina am mâncat pate vegetal. Poate î?i po?i pacali pofta cu acela... La mine a mers.
Pupici pentru toate.
|
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Neata gagici cu burtici! Nu am mai intrat aseara ca ne-am luat cu altceva, am mai fost si la cumparaturi etc. Strumful meu este bine, creste, avem 1533 g, nu stiu de unde pt ca nu prea am pofta de mancare si am mancat numai salate . Nu a vrut sa stea nicicum la poza, era tot cu manutele pe fata, oricat am vb eu cu el ieri sa stea la poza nu a vrut Suntem mai mai cu 1 sapt, adica si data trecuta tot asa am ramas, doctorul a spus ca e bine tot. Mi-a dat sa iau Polygynax 1 ovul pe zi timp de 6 zile, a spus ca e pt curatarea vaginului. In rest, nu mi-a dat analize, a spus daca am carcei sa iau calciu si cam atat.
|
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Oana Georgiana Ma bucur enorm pentru voi si bebeii vostri dolofani! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ratonita wrote:Oana Georgiana Ma bucur enorm pentru voi si bebeii vostri dolofani!
|
|
| Ratonita wrote:Oana Georgiana Ma bucur enorm pentru voi si bebeii vostri dolofani!
Mul?umesc |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Nela wrote:Fetelor, va mul?umesc înca o data petru felicitari, sfaturi ?i sus?inere. Ma bucur ca m-am alaturat grupului pentru ca eu cred ca în sarcina, cel mai important este sa fim cât mai informate. AlexandraRa - în legatura cu trombofilia cei drept eu nu mi-am facut analiza, având în vedere ca am mai dus o sarcina pana la 22 saptamâni, nu cred ca e cazul de trombofilie la mine. Însa, mi-am luat aseara doar vitamine care au în con?inut ?i acid folic. Am început sa iau de azi. Georgiana - eu nu mai re?in exact simptomele de la prima sarcina, de aceea eram ?i înca sunt atât de stresata. Ma gândesc la multe ?i cum sunt ?i atâtea de bifat în sarcina, le iau rand pe rand. Înca n-am fost la ecografie ca sa vad daca s-a prins bebele unde trebuie... Diana.ng - Poate o sa fie toate bine pana la urma, iar prin februarie ne vedem ?i noi bebelu?ii Ratonita - eu sunt o iubitoare a pateului ?i în prima sarcina am mâncat pate vegetal. Poate î?i po?i pacali pofta cu acela... La mine a mers. Pupici pentru toate.
Imi pare rau pentru sarcina pierduta. Eu nu as exclude trombofilia de la pierderea ce ai avut-o. din ce stiu eu trombofilia chiar duce la oprirea sarcinilor in stadii avansate. Am citit de mamici carora chiar li s-a marit doza de injectabil spre final. Ce diagnostic ti-au pus atunci? |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| 37 de saptamani, nu stiu daca sa ma bucur sau nu |
|
|
|