Gravidutzele noastre dragi - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreeaCD
Scris: Friday, June 22, 2018 6:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
oanatm wrote:
Buna fetele,
Azi mi-am vazut buburuza...Are 858g ?i ecografic e cu 6 zile mai maricicahearts ...Are o fatuca a?a dulcicahearts ...Abia a?tept urmatorul eco sa o vadcoeur

Felicitari! Ce frumos creste! ?i ce bine ca e cumintica la eco sa o vede?i voi bine! computerlove
AndreeaCD
Scris: Friday, June 22, 2018 6:14 AM
Nivel

maria2013 wrote:

O, ce fata mare are mama! Super!
Si noi am fost azi la eco. Am crescut de alaltaieri, când sacul avea 0,88 cm, la 1,38 cm azi. Ecografic, am 5s3z. Se pare ca intuitia mea nu a dat gres. Si eu sunt nerabdatoare sa merg la urmatoarea ecografie, saptamâna viitoare vineri, cel mai probabil. Tot atunci se pare ca vom auzi si inimioara!

Bravo, Maria! Sunt mari ?anse sa auzi inimioara la urmatoarea ecografie, eu la 6 saptamâni ?i o zi am auzit prima data, cel mai frumos sunet din viata mea!coeur
AndreeaCD
Scris: Friday, June 22, 2018 6:21 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Am inteles :( bine ca ai grija de tine si bebe, poate nu va trebui sa stai pana la finalul sarcinii insa ai dreptate, trebuie sa facem tot ce putem pentru binele puilor nostri :*

Asa e. Trebuie sa fim optimiste ?i puternice pentru bobitele noastre. pupici
AlexandraRr
Scris: Friday, June 22, 2018 6:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
MGeorgiana, cum a fost la control? coeur
Oana, felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa fetita hearts
Ratonita, atat vreme cat doar gusti de pofta si nu mananci zilnic eu cred ca se poate. Conservele cu toxina botulinica au capacul bombat spre exterior, sa fii atenta cand cumperi pupici
Andreea06
Scris: Friday, June 22, 2018 7:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
diana.ng wrote:

merci! nu cred ca are nimic daca gusti o feliuta daca ti e pofta tare, dar stiu de pe net ca nu e indicat (eu inainte sa aflu ca am ramas insarcinata am mancat fructe de mare si nici alea nu-s indicate...)

Cel mai greu in sarcina a fost no sushi :( sau paste cu fructe de mare.
Am si intors o farfurie de ceafa de porc la bucatarie la un restaurant ca i-am rugat sa o faca f bine si mi-au adus-o rosiatica...
Ratonita
Scris: Friday, June 22, 2018 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
Fetele, va multumesc pentru raspunsuri. Nici eu nu sunt adepta conservelor dar uneori iti vin asa ni?te pofte, nu de neoprit dar... Iar ton mai mult la conserva gasesc in zona in care stau. Legat de fructe de mare, Diana, chiar medicul mi-a zis ca o data pe saptamana e ok dar eu nu fac abuz dar de vreo 2 ori am mâncat creveti si nu s-a intamplat nimic. Sa nu exageram ca au mercur.
oanatm
Scris: Friday, June 22, 2018 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
AndreeaCD wrote:

Felicitari! Ce frumos creste! ?i ce bine ca e cumintica la eco sa o vede?i voi bine! computerlove

Mul?umesc! Daa e feti?a cuminte..speram sa fie a?a ?i dupa ras
oanatm
Scris: Friday, June 22, 2018 9:13 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:
MGeorgiana, cum a fost la control? coeur
Oana, felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa fetita hearts
Ratonita, atat vreme cat doar gusti de pofta si nu mananci zilnic eu cred ca se poate. Conservele cu toxina botulinica au capacul bombat spre exterior, sa fii atenta cand cumperi pupici

Mul?umesc frumos! pupici
Nela
Scris: Friday, June 22, 2018 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Fetelor, va mul?umesc înca o data petru felicitari, sfaturi ?i sus?inere. Ma bucur ca m-am alaturat grupului pentru ca eu cred ca în sarcina, cel mai important este sa fim
cât mai informate.

AlexandraRa - în legatura cu trombofilia cei drept eu nu mi-am facut analiza, având în vedere ca am mai dus o sarcina pana la 22 saptamâni, nu cred ca e cazul de trombofilie
la mine. Însa, mi-am luat aseara doar vitamine care au în con?inut ?i acid folic. Am început sa iau de azi.

Georgiana - eu nu mai re?in exact simptomele de la prima sarcina, de aceea eram ?i înca sunt atât de stresata. Ma gândesc la multe ?i cum sunt ?i atâtea de bifat în sarcina, le iau rand pe rand. Înca n-am fost la ecografie ca sa vad daca s-a prins bebele unde trebuie...

Diana.ng - Poate o sa fie toate bine pana la urma, iar prin februarie ne vedem ?i noi bebelu?ii coeur

Ratonita - eu sunt o iubitoare a pateului ?i în prima sarcina am mâncat pate vegetal. Poate î?i po?i pacali pofta cu acela... La mine a mers.

Pupici pentru toate.
Mgeorgiana85
Scris: Friday, June 22, 2018 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Neata gagici cu burtici!
Nu am mai intrat aseara ca ne-am luat cu altceva, am mai fost si la cumparaturi etc.
Strumful meu este bine, creste, avem 1533 g, nu stiu de unde pt ca nu prea am pofta de mancare si am mancat numai salate hohot . Nu a vrut sa stea nicicum la poza, era tot cu manutele pe fata, oricat am vb eu cu el ieri sa stea la poza nu a vrut hohot
Suntem mai mai cu 1 sapt, adica si data trecuta tot asa am ramas, doctorul a spus ca e bine tot. Mi-a dat sa iau Polygynax 1 ovul pe zi timp de 6 zile, a spus ca e pt curatarea vaginului. In rest, nu mi-a dat analize, a spus daca am carcei sa iau calciu si cam atat.
pupici
Ratonita
Scris: Friday, June 22, 2018 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
Oana
Georgiana
Ma bucur enorm pentru voi si bebeii vostri dolofani!
Mgeorgiana85
Scris: Friday, June 22, 2018 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Ratonita wrote:
Oana
Georgiana

pupici
oanatm
Scris: Friday, June 22, 2018 3:52 PM
Nivel

Ratonita wrote:
Oana
Georgiana

Mul?umescpupici
alina89
Scris: Friday, June 22, 2018 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Nela wrote:
Fetelor, va mul?umesc înca o data petru felicitari, sfaturi ?i sus?inere. Ma bucur ca m-am alaturat grupului pentru ca eu cred ca în sarcina, cel mai important este sa fim
cât mai informate.

AlexandraRa - în legatura cu trombofilia cei drept eu nu mi-am facut analiza, având în vedere ca am mai dus o sarcina pana la 22 saptamâni, nu cred ca e cazul de trombofilie
la mine. Însa, mi-am luat aseara doar vitamine care au în con?inut ?i acid folic. Am început sa iau de azi.

Georgiana - eu nu mai re?in exact simptomele de la prima sarcina, de aceea eram ?i înca sunt atât de stresata. Ma gândesc la multe ?i cum sunt ?i atâtea de bifat în sarcina, le iau rand pe rand. Înca n-am fost la ecografie ca sa vad daca s-a prins bebele unde trebuie...

Diana.ng - Poate o sa fie toate bine pana la urma, iar prin februarie ne vedem ?i noi bebelu?ii coeur

Ratonita - eu sunt o iubitoare a pateului ?i în prima sarcina am mâncat pate vegetal. Poate î?i po?i pacali pofta cu acela... La mine a mers.

Pupici pentru toate.

Imi pare rau pentru sarcina pierduta. Eu nu as exclude trombofilia de la pierderea ce ai avut-o. pale din ce stiu eu trombofilia chiar duce la oprirea sarcinilor in stadii avansate. Am citit de mamici carora chiar li s-a marit doza de injectabil spre final. Ce diagnostic ti-au pus atunci?
Mirunah
Scris: Friday, June 22, 2018 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
37 de saptamani, nu stiu daca sa ma bucur sau nuLol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.