Gravidutzele noastre dragi - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Sunday, June 17, 2018 5:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Bine v-am gasit ?i în casu?a noua!!! DistanceKissDistanceKiss DistanceKiss
AlexandraRr
Scris: Sunday, June 17, 2018 5:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
fluturash26 wrote:
Multumim de noua casuta!!! In sfarsit apar si eu...si culmea is pe la jumatate!! Chiar azi ma gandeam ca mai am un pic...am acusi 23 saptamani, doamne ce zboara timpul asta!!!uff incep emotiile usor usor!

Chiar azi ma gandeam la acelasi lucru, azi eu am ajuns la jumatate, insa tot mi se pare ca mai este o vesnicie, probabil din cauza ca nu am burta mare.
Acum ca spui tu ca a trecut atata timp ma gandesc ca a trecut repejor insa eu nici acum nu realizez ca vom avea un copil, nu pot nici macar sa ma imaginez cu el in brate si tot spun mereu ca mai este, mai este pana atunci insa ai dreptate, nu mai este asa mult :))
oanatm
Scris: Sunday, June 17, 2018 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
AlexandraRr wrote:

Chiar azi ma gandeam la acelasi lucru, azi eu am ajuns la jumatate, insa tot mi se pare ca mai este o vesnicie, probabil din cauza ca nu am burta mare.
Acum ca spui tu ca a trecut atata timp ma gandesc ca a trecut repejor insa eu nici acum nu realizez ca vom avea un copil, nu pot nici macar sa ma imaginez cu el in brate si tot spun mereu ca mai este, mai este pana atunci insa ai dreptate, nu mai este asa mult :))

Mie mi se pare ca trece foarte repede timpul, de?i toata lumea îmi spune ca ultima luna o sa para o ve?nicie.
Pisicutza30
Scris: Sunday, June 17, 2018 6:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/17/2017
[quote=Andreea06]
Multumim pt casutacomputerlove . Eu sper totusi sa nu mai stau mult pe aici si sa ma mut repejor la mamici.
diana.ng
Scris: Sunday, June 17, 2018 8:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Multumesc si eu ca m-ati adaugat! hearts
maria2013
Scris: Sunday, June 17, 2018 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Ilinca003 wrote:
Si eu sunt,dar n am reusit sa fac tickerras
Ilinca, da click pe un ticker de al nostru. Ajunsa in pagina editezi detaliile tale, apoi copiezi bb code pentru forumuri. Intri aici Ia profilul tau/semnatura si copiezi codul.
GeorgianaB
Scris: Sunday, June 17, 2018 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mie mi se pare ca trece timpul greut, poate pt ca sunt nerabdatoare, burta mi se pare destul de mare si nu stiu cat de mult voi creste pale

Am fost azi in vizita la varul meu, sotia lui trebuie sa nasca peste o luna si mi-a aratat hainute printre care un body marimea 50.. am avut un soc :))) sper cumva ca instinctul matern sa imi dea puteri si indemanare pt a schimba o mogaldeata atat de mica ras
maria2013
Scris: Sunday, June 17, 2018 9:12 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Hihi eeesti si aici ramai pana faci transfer la mamici incepatoare hainoroc

Ma miram si eu ca e o lista luunga acum de gravidute, ma bucur :)

Ajung acasa acus si updatez, merci Mary pt lista, eu aveam a mea dar sigur am mai ratat cate o graviduta pe parcurs, bebe e de vina Lol

Asta îmi doresc!
maria2013
Scris: Sunday, June 17, 2018 9:14 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:
Mie mi se pare ca trece timpul greut, poate pt ca sunt nerabdatoare, burta mi se pare destul de mare si nu stiu cat de mult voi creste pale

Am fost azi in vizita la varul meu, sotia lui trebuie sa nasca peste o luna si mi-a aratat hainute printre care un body marimea 50.. am avut un soc :))) sper cumva ca instinctul matern sa imi dea puteri si indemanare pt a schimba o mogaldeata atat de mica ras

Ceva asemanator am trait eu acum aproape doi ani, când am botezat prima finu?a. Nu îmi venea sa cred cât de mici sunt hainele si cât de micuta e ea.
AlexandraRr
Scris: Sunday, June 17, 2018 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Oana, Georgiana, probabil conteaza mult perceptia fiecaruia si atitudinea. Eu,de exemplu, am fost super stresata de la inceput si inca sunt, imi vin in cap tot felul de scenarii sumbre si astept cu nerabdare sa treaca fiecare zi, cand ma trezesc verific intai daca se misca bebelina si abia apoi pot respira :)) eu cred ca de asta mi se pare ca trece greu timpul, poate daca as fi ma relaxata si mai optimista ar fi mai frumos si usor insa daca pana acum am fost asa nu vad cum s-ar schimba in bine atitudinea, cert este ca abia astept sa vina momentul in care o sa imi cunosc minunea Hilar . Sper doar sa fie bine pana atunci
Andruu
Scris: Sunday, June 17, 2018 10:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
in Semnatura cand intru inca imi apare linkul cu ticker, dar nu stiu de ce nu se mai vedeauff
Mirunah
Scris: Sunday, June 17, 2018 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Pisicutza30 wrote:
[quote=Andreea06]
Multumim pt casutacomputerlove . Eu sper totusi sa nu mai stau mult pe aici si sa ma mut repejor la mamici.

Nu da niciun semn bebe?

Oare Chirs o fi nascut deja?
GeorgianaB
Scris: Sunday, June 17, 2018 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AlexandraRr wrote:
Oana, Georgiana, probabil conteaza mult perceptia fiecaruia si atitudinea. Eu,de exemplu, am fost super stresata de la inceput si inca sunt, imi vin in cap tot felul de scenarii sumbre si astept cu nerabdare sa treaca fiecare zi, cand ma trezesc verific intai daca se misca bebelina si abia apoi pot respira :)) eu cred ca de asta mi se pare ca trece greu timpul, poate daca as fi ma relaxata si mai optimista ar fi mai frumos si usor insa daca pana acum am fost asa nu vad cum s-ar schimba in bine atitudinea, cert este ca abia astept sa vina momentul in care o sa imi cunosc minunea Hilar . Sper doar sa fie bine pana atunci

Cred ca majoritatea suntem stresate dar nu recunoastem sau nu ne exteriorizam.

Vineri am morfologia de trimestrul 2 deci sunt super panicata, cu toate ca am fost la ecografii la 16, 20 sapt si daca ar fi fost ceva nelalocul lui m-ar fi informat medicul.

Apoi mai am panici, ba am burta prea mare, ba o am mica, in unele zile mister este mai puturos, cum a fost vineri... doamne ce am mai gustat din toate ca poate il stimuleaza ceva :)))

Andruu
Scris: Sunday, June 17, 2018 10:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
Andreea06 wrote:

Va rog sa va puneti ticker daca vreti pe lista :) Merci!
gata, am ticker din nou topai
fluturash26
Scris: Sunday, June 17, 2018 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
AlexandraRr wrote:

Tocmai, incep sa se adune gandurile ca daca ma voi descurca etc...ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.