Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| GeorgianaB wrote:Eu am avut asa intepaturi aproape si chiar in zona pieptului, uneori si cand trageam aer in piept. Sunt efectul cresterii uterului si impingerii organelor si modificsrea musculaturii din zona. Eu incerc sa ma misc ca sa imi treaca. Nu cred ca este motiv de mers la urgente dar este bine sa ii comunici medicului la urmatorul control La asta ma gandeam si eu..dar am zis sa vad poate a mai trecut cineva prin asta...momentan e mai ok..tot mai resimt cate o intepatura la ceva timp dar e ok... Ma si simt ca un robotel...cand stau pe pat bebelina loveste destul de tare ca imi misca burta |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Gabita29 wrote:Si eu am avut tot asa mai ales in ultima perioada...dar ma iau vrro doua zile, apoi ma lasa...E tot mai mare bebe si isi face loc, banuiesc.  Spatele m-a durut si pe mine prin saptamanile 28-32, apoi culmea m-au lasat. Sper sa nu inceapa din nou. E bine de stiut..sper sa nu ma tina foarte mult...asta ziceam ca imi e din ce in ce mai greu, ma simt umflata cu toate ca burta nu e asa mare.. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---45.aspx?g=posts&m=1031230&goto |