Gravidutzele noastre dragi - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, July 3, 2018 4:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
Lyylyy wrote:
Buna seara, dragi gravidute! Imi pare rau ca nu am mai reusit sa va scriu, dar v-am citit in fiecare zi.
Felicitari Mirunah, sa iti traiasca bebelusul si sa fie sanatos! Bun venit in grup noilor gravidute! Noi am fost sapt trecuta la morfo 2. Fetita este bine. I-a zambit lui tati la ecograf, dar mie din pacate mi s-a scurtat colul. Acum incerc sa o las mai moale cu efortul si cu stresul. Am facut tratament 6 zile cu ovule Polyginax( care nu sunt chiar indicate in sarcina), cate 3 no-spa si un magneziu pe zi. Acum astept sa vad cum evoluam. In greutate pana acum am luat 13 kg, asa ca ma resemnez cu gandul ca voi fii cat o balenuta pana nasc.
App, a nascut cineva la Medlife in Bucuresti? Doctorita mea este de acolo si mi-as dori sa nasc cu ea, dar ma tem sa nu nasc pe drum avand in vedere ca stau la 60 km de Bucuresti si vreau sa nasc normal.
Va pup!

Si mi-e mi-a dat doctorul polyginax 6 zile, nu mi-a facut ecografie decat pe burtica, deci infectie nu am, colul nu l-a verificat absolut nimic. A spus ca este pentru curatarea vaginului si ca nu e nici-o problema ca le iau. Am intrebat si alte fete si la fel au patit ca mine. pupici
Ratonita
Scris: Tuesday, July 3, 2018 5:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/26/2018
Fluturash mi-a fost bine in concediu, multumesc ca te gânde?ti la mine.
Mirunah ai o minune de baiat!
M2m2m2 bine ai venit! Suntem multe aici care am avut probleme cu sarcini anterioare sau il asteptam de mult timp pe bebe, vei gasi mult sprijin in noi!

Despre mine... m-am grabit sa ma laud. Dupa aproape 2 saptamani fara voma astazi de dimineata am vomat tot micul dejun! Deci, totul e imprevizibil in sarcina, dar ma bucur ca bebe imi da semne ca este acolo!
Elena7
Scris: Tuesday, July 3, 2018 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
Primavera7 wrote:

La mine greturile persista uff acum mai si vomit, uffff.
In fine...si eu am vineri control, abea astept sa aflu daca totul este bine si daca bebe creste santos si frumos love
Sper sa nu fie probleme, sunt mereu stresata.

Si mie astazi ff rau mi-a fost..abia astept sa fac 12-14 sapt sa scap de greturiras
Marina85
Scris: Tuesday, July 3, 2018 7:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/9/2018
Fetelor, astazi am fost sa o vedem si noi pe Aniutaangel Bineinteles, ca si la prima morfologie, a trebuit sa ma plimb 30 de min, sa beau acidulat si sa mananc ceva dulce pentru ca "maimutica" cum i-a zis dna doctor nu a vrut sa stea la masuratori. Din fericire, este o maimutica perfect sanatoasa,incapatanata si care se misca foarte mult.
Va atasez cateva poze cu domnisoaracomputerlove

Marina85 attached the following image(s):
20180703_134233-567x1008.jpg20180703_132748-567x1008.jpg

Nicole2018
Scris: Tuesday, July 3, 2018 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Marina85 wrote:
Fetelor, astazi am fost sa o vedem si noi pe Aniutaangel Bineinteles, ca si la prima morfologie, a trebuit sa ma plimb 30 de min, sa beau acidulat si sa mananc ceva dulce pentru ca "maimutica" cum i-a zis dna doctor nu a vrut sa stea la masuratori. Din fericire, este o maimutica perfect sanatoasa,incapatanata si care se misca foarte mult.

Ce pozici dragute ai tu acoloo! hearts
Foarte dragalasa arata micuta ta! Ma bucur ca este bine, sanatoasa si voioasa :), sa o tineti tot asa.
Tu cum esti? Ai in continuare restrictie, mai trebuie sa stai la pat?
Marina85
Scris: Tuesday, July 3, 2018 8:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/9/2018
Nicole2018 wrote:

Ce pozici dragute ai tu acoloo! hearts
Foarte dragalasa arata micuta ta! Ma bucur ca este bine, sanatoasa si voioasa :), sa o tineti tot asa.
Tu cum esti? Ai in continuare restrictie, mai trebuie sa stai la pat?

Din pacate, da. Trebuie sa stau cumintica la pat pentru ca e scurt tare colul. Mi-au zis totusi ca as putea sa.ies la.mici plimbari in jurul blocului, dar imi e teama. O sa vad...
Nicole2018
Scris: Tuesday, July 3, 2018 8:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Marina85 wrote:

Din pacate, da. Trebuie sa stau cumintica la pat pentru ca e scurt tare colul. Mi-au zis totusi ca as putea sa.ies la.mici plimbari in jurul blocului, dar imi e teama. O sa vad...

Of, of nu e usor cu restrictii, dar ce nu face o mama ca sa fie bine puiutul ei... hai ca trec saptamanile, nici nu ne dam seama cand, si rasplata pentru tot sacrificiul tau o sa fie enormaa..coeur
Si vezi si partea buna... ai timp toata ziua sa ii savurezi miscarile, sa aveti momentele voastre de conectare...ai si ghemotocul de blana sa iti tina companie... cauta sa iti iei maximul din perioada asta, sigur poti gasi motive si activitati care sa te bucure...
Te pup!
M2m2m2
Scris: Tuesday, July 3, 2018 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Multumesc tuturor!
Sa fie bine pana la capat la toate si sa ne bucuram de puituti.newclap newclap
Astazi am simtit din plin greturile sunt mult mai linistita ca bobo cresteyes
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, July 3, 2018 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Marina85 wrote:

Ce dragalasa e coeur
Ai mai scapat de un stres love
Ma bucur ca sunteti bine pupici
Mirunah
Scris: Tuesday, July 3, 2018 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Multumesc gravidutelor! computerlove va pupam, si eu si Teo.

Ma transfer la mamici, dar o sa va urmaresc din umbra ca va stiu povestile la toate. Si bineinteles va astept la mamici!
Inawar
Scris: Tuesday, July 3, 2018 11:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Mirunah wrote:
https://hotupload.eu/Uhg

https://hotupload.eu/Uhh

https://hotupload.eu/Uhi

https://hotupload.eu/Uhj

Cateva poze din sala de operatii si una de astazi cu pisicelul meu minunat care stie sa se ataseze singurel la san, fara sa ma chinui eu. Stie el instictiv cum sa deschida gurita si daca simte ca pierde atasarea corecta se reataseaza singur.

In rest e un pisicel, nu stie sa planga, face numai e ee e ee e.

Eu azi am avut cv dureri, cu calmante s-au mai redus.

Felicitari!!! Sa creasca mare si sanatos, e un scump hearts
Bravo lui ca se ataseaza singur computerlove
Primavera7
Scris: Wednesday, July 4, 2018 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Buna dimineata gravidute!

Eu vineri am programare la eco 3D si vroiam sa va intreb daca sotul are voie cu mine in cabinet ras
Sunt foarte emotionata si am niste griji pale
Ilinca003
Scris: Wednesday, July 4, 2018 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Primavera7 wrote:
Buna dimineata gravidute!

Eu vineri am programare la eco 3D si vroiam sa va intreb daca sotul are voie cu mine in cabinet ras
Sunt foarte emotionata si am niste griji pale

da ,are voie...sotul a fost la toate controalelecu mine si nimeni n a zis nimic.pupici
Primavera7
Scris: Wednesday, July 4, 2018 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Ilinca003 wrote:

da ,are voie...sotul a fost la toate controalelecu mine si nimeni n a zis nimic.pupici

Super! Multumesc frumos Cheek Kiss
Nela
Scris: Wednesday, July 4, 2018 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Fetelor, voi a?i facut vreuna testul torch? Mie mi-a ie?it ceva aiurea aici...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.