|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Mirunah wrote:La 11:25 a venit pe lume Teo. 3110g si 53 de cm Multimim inca o data pt toate gandurile bune. E un cumintel momentat. Eu inca nu imi pot misca picioarele, dar nu ma doare nimic inca. M-a adus direct pe salon, fara terapie intensiva, pentru ca totul a decurs super si eu am fost cumintica in timpul operatiei. Iar pe fimiu mi l-a adus imediat ce am iesit din operatie, l-am pus la san si a si stiut micutul ce trebuie sa faca. Era amuzant ca tragea de 3 ori, obosea si se oprea, apoi iar tragea si tot asa. Ni s-au topit inimile la amandoi, tati a plans, hihi. Eu nu am dormit deloc, astept noaptea Poze nu pot atasa de pe tel, dar cum ajung acasa va arat minunea noastra.
Felicitari Miruna pentru minune.Sa fiti sanatosi amandoi si insanatosire grabnica! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Elena7 wrote:Fetele, Primavera, Maria, diana.ng, avem toate cam aceeasi varsta de sarcina..cum va descurcati cu greturile?  ca eu m-am saturat de ele  nu sunt foarte puternice dar tin aproape toata ziua..ma chinui sa mananc, sa gatesc..
Asta voiam sa intreb si eu. Eu am 3 zile in care nu am mai mancat o masa normala. Mananc fara paine si doar cartofi fierti , orez cu legume si foarte putin. In rest, covrigei pe parcursul zilei. Abia pot lua vitamina caci mi-e greata si de la aia, aspenterul nu l-am mai luat caci nu sta mai mult de cateva secunde. Vomit si cand fac baie, de la mirosul samponului. Deci, daca voi sunteti prin sapt. 7 si ceva, inseamna ca o sa o mai tina.... Sper sa nu dureze pana la sf. trimestrului la fel ca pana acum. |

Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Nela wrote:
Asta voiam sa intreb si eu. Eu am 3 zile in care nu am mai mancat o masa normala. Mananc fara paine si doar cartofi fierti , orez cu legume si foarte putin. In rest, covrigei pe parcursul zilei. Abia pot lua vitamina caci mi-e greata si de la aia, aspenterul nu l-am mai luat caci nu sta mai mult de cateva secunde. Vomit si cand fac baie, de la mirosul samponului. Deci, daca voi sunteti prin sapt. 7 si ceva, inseamna ca o sa o mai tina.... Sper sa nu dureze pana la sf. trimestrului la fel ca pana acum.
Din ce am mai citit, o sa tot avem greturi pana cam prin saptamanile 12-14. Sper sa ma obijnuiesc intre timp |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Elena7 wrote:Fetele, Primavera, Maria, diana.ng, avem toate cam aceeasi varsta de sarcina..cum va descurcati cu greturile?  ca eu m-am saturat de ele  nu sunt foarte puternice dar tin aproape toata ziua..ma chinui sa mananc, sa gatesc..
sa stii ca si la mine au inceput greturile de cateva zile, in special cand merg cu masina, nu am vomat pana acum dar parca e o stare aproape permanenta de greata, azi noapte m-a durut si burta si am fost foarte balonata...m-am cantarit si nu am pus nici macar 100 grame desi mananc normal zic eu...adica nu mi se pare ca mananc mai mult ca inainte dar nici mai putin, atata timp cat bebe e bine, induram! |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Elena7 wrote:Fetele, Primavera, Maria, diana.ng, avem toate cam aceeasi varsta de sarcina..cum va descurcati cu greturile?  ca eu m-am saturat de ele  nu sunt foarte puternice dar tin aproape toata ziua..ma chinui sa mananc, sa gatesc.. Oh...De când am dozat hcg am greata permanenta. Zi, noapte, nu trece. Greturi, dureri de sâni, crampe (astea doar din când în când, dar ma sperie...). Azi noapte m-am trezit ca de obicei, pe la 3 (am un fix de când sunt gravida, ma trezesc pe la 3-4 dimineata, stau cu ochii în tavan/telefon vreo doua ore, apoi adorm iar) am crezut ca vars si ca lesin. Probabil m-am ridicat brusc din pat, dar a fost groaznic. Am simtit ca ma iau caldurile, îmi tiuiau urechile, simteam ca vars si ca lesin.... Tare rau a fost! De mâncat, manânc bine, dar asa...mai mult fortat, în schimb, cantarul arata mai putin decât înainte.... Am zis, totusi, ca le duc pe toate, la cât am asteptat sarcina aceasta! Bine, macar, ca pot lua pastilele, ca am un pumn de pastile de inghitit... Asta e, ne facem noi mari! Prind curaj când vad ca burtica începe sa capete forma! |

| Ah...am uitat sa va scriu de noul meu prieten - SOMNUL! Dorm oricând (numai pe la 3/4-7 dimineata nu), oricum, în orice loc :)))) Asta e o noutate, ca eu nu dormeam la prânz decât când chiar eram rupta de oboseala. E dovada ca bebe consuma energie si se face mare. Si mai am o dovada- daca dorm si sunt obosita din cale-afara, toate treburile casnice trec pe locul doi. Am auzit ca prin al doilea trimestru mai capeti energie... Sa vedem! |

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Felicitari Miruna! Sa fiti fericiti alaturi de bebe Teo si tie recuperare usoara. Ce frumos, esti deja mamica Ai fost pana acum un reper de timp pentru mine pe forum, simt ca se apropie si la mine tot mai mult momentul acum ca tu ai nascut deja |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| maria2013 wrote:Ah...am uitat sa va scriu de noul meu prieten - SOMNUL! Dorm oricând (numai pe la 3/4-7 dimineata nu), oricum, în orice loc :)))) Asta e o noutate, ca eu nu dormeam la prânz decât când chiar eram rupta de oboseala. E dovada ca bebe consuma energie si se face mare. Si mai am o dovada- daca dorm si sunt obosita din cale-afara, toate treburile casnice trec pe locul doi. Am auzit ca prin al doilea trimestru mai capeti energie... Sa vedem!
Aha, in al doilea ai putea muta munti si in al treilea desi iti e greu maxim, faci ‘nesting’. Te apuca sa intorci casa cu fundul in sus, sa muti mobila ca nu e safe acolo, sa donezi haine, sa dai cu var etc :))) |

| Andreea06 wrote:
Aha, in al doilea ai putea muta munti si in al treilea desi iti e greu maxim, faci ‘nesting’. Te apuca sa intorci casa cu fundul in sus, sa muti mobila ca nu e safe acolo, sa donezi haine, sa dai cu var etc :)))
Abia astept sa traim fiecare etapa! Sigur isi are fiecare frumusetea sa! |
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| diana.ng wrote:
sa stii ca si la mine au inceput greturile de cateva zile, in special cand merg cu masina, nu am vomat pana acum dar parca e o stare aproape permanenta de greata, azi noapte m-a durut si burta si am fost foarte balonata...m-am cantarit si nu am pus nici macar 100 grame desi mananc normal zic eu...adica nu mi se pare ca mananc mai mult ca inainte dar nici mai putin, atata timp cat bebe e bine, induram!
Ah..nici eu nu cred ca am pus absolut nimic,ce-i drept nu m-am cantarit dar vad pe haine ca nu e nicio schimbare. De balonare nu mai zic..e groaznica, zici ca am 5 luni de sarcina, asa mare se face uneori.trece ea si perioada asta |
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| maria2013 wrote: Oh...De când am dozat hcg am greata permanenta. Zi, noapte, nu trece. Greturi, dureri de sâni, crampe (astea doar din când în când, dar ma sperie...). Azi noapte m-am trezit ca de obicei, pe la 3 (am un fix de când sunt gravida, ma trezesc pe la 3-4 dimineata, stau cu ochii în tavan/telefon vreo doua ore, apoi adorm iar) am crezut ca vars si ca lesin. Probabil m-am ridicat brusc din pat, dar a fost groaznic. Am simtit ca ma iau caldurile, îmi tiuiau urechile, simteam ca vars si ca lesin.... Tare rau a fost! De mâncat, manânc bine, dar asa...mai mult fortat, în schimb, cantarul arata mai putin decât înainte.... Am zis, totusi, ca le duc pe toate, la cât am asteptat sarcina aceasta! Bine, macar, ca pot lua pastilele, ca am un pumn de pastile de inghitit... Asta e, ne facem noi mari! Prind curaj când vad ca burtica începe sa capete forma!
Si eu am un somn continuu, dr eu mai am un nazdravan de 2 anisori care nu ma lasa sa inchid un ochi ziua, efectiv daca am ochii inchisi vine si mi-i deschide..hahah. Tre sa ma multumesc cu somnul de noapte.Eu n-am vomat pana acum..sa vedem ce mai urmeaza! Va imbratisez pe toate! Sa aveti sarcini cat mai usoare in continuare! |

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Hei Cybele, chiar ma intrebam pe unde esti, cum esti. Saptamana 34?! Wow ce a trecut timpul! Inca un pic si vei cunoaste pe cineva.
cybele wrote:Felicitari Miruna! Sa fiti fericiti alaturi de bebe Teo si tie recuperare usoara. Ce frumos, esti deja mamica  Ai fost pana acum un reper de timp pentru mine pe forum, simt ca se apropie si la mine tot mai mult momentul acum ca tu ai nascut deja |
|
|

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| AriaM wrote:Hei Cybele, chiar ma intrebam pe unde esti, cum esti. Saptamana 34?! Wow ce a trecut timpul! Inca un pic si vei cunoaste pe cineva. A trecut timpul da, tare greu :))) Nu prea am mai intrat pentru ca nu mi-a fost tocmai bine, contractii multe, sperieturi, am simtit nevoia sa ma detasez. Acum sunt mai ok, dar ca pe ultima suta de metri, tot mai dificil, sper doar sa ajung la termen la 37 de saptamani. Abia astept sa cunosc matza asta care imi da numai suturi in ficati de ma innebuneste :)) Te pup |
|
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| maria2013 wrote:Ah...am uitat sa va scriu de noul meu prieten - SOMNUL! Dorm oricând (numai pe la 3/4-7 dimineata nu), oricum, în orice loc :)))) Asta e o noutate, ca eu nu dormeam la prânz decât când chiar eram rupta de oboseala. E dovada ca bebe consuma energie si se face mare. Si mai am o dovada- daca dorm si sunt obosita din cale-afara, toate treburile casnice trec pe locul doi. Am auzit ca prin al doilea trimestru mai capeti energie... Sa vedem! Asa e sa stii, pe la inceputul trimestrului doi trece somnolenta dar la mine a venit un fel de oboseala frecventa...ma simt obosita, ma dor picioarele etc... Dar in primul trimestru cat am avut medical dormeam 3/4...deci e clar cat mai faceam si altele |
|
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| maria2013 wrote:Ah...am uitat sa va scriu de noul meu prieten - SOMNUL! Dorm oricând (numai pe la 3/4-7 dimineata nu), oricum, în orice loc :)))) Asta e o noutate, ca eu nu dormeam la prânz decât când chiar eram rupta de oboseala. E dovada ca bebe consuma energie si se face mare. Si mai am o dovada- daca dorm si sunt obosita din cale-afara, toate treburile casnice trec pe locul doi. Am auzit ca prin al doilea trimestru mai capeti energie... Sa vedem! Asa e sa stii, pe la inceputul trimestrului doi trece somnolenta dar la mine a venit un fel de oboseala frecventa...ma simt obosita, ma dor picioarele etc... Dar in primul trimestru cat am avut medical dormeam 3/4...deci e clar cat mai faceam si altele |
|
|
|
|