|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/31/2018 Mesaje: 27
| Nu iau nimic. Da, si la mine este un maroniu deschis spre bej. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Andreia Dede wrote:Nu iau nimic. Da, si la mine este un maroniu deschis spre bej. Eu zic sa te apuci sa iei progesteron daca nu iei nimic...trebuie neaparat mai ales daca ai pete.. |
|

| Este pentru prima data cand am aceasta scurgere. Sa iau asa, fara sa mi spuna medicul? Eu nu sunt in tara si aici nici macar vitamine sau acid folic nu mi au spus sa iau. Daca sun la doctor la urgente o sa imi spuna sa mai revin daca sangerez tare si am dureri. |
|

| Andreia Dede wrote:Este pentru prima data cand am aceasta scurgere. Sa iau asa, fara sa mi spuna medicul? Eu nu sunt in tara si aici nici macar vitamine sau acid folic nu mi au spus sa iau. Daca sun la la urgente o sa imi spuna sa mai revin daca sangerez tare si am dureri. Nu stiu, este alegerea ta ce faci si cum faci dar eu ti-am spus cum as proceda eu si ce mi-a recomandat mie medicul cand am fost in locul tau, la noi se recomanda pentru sustinerea sarcinii si crede-ma ca nu are ce sa iti faca rau acest progesteron. El doar ajuta la sustinere si sa se prinda bebe mai bine! Acum tu decizi, poti intreba medicul pentru ca el te poate sfatui ce e mai bine, sigur sunt sisteme diferite sau alte medicamente nu stiu.. |
|

| Multumesc de sfat :) voi incerca sa aflu cum ii spune aici si daca gasesc :* |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Andreia Dede wrote:Multumesc de sfat :) voi incerca sa aflu cum ii spune aici si daca gasesc :*
Trebuie sa cauti ovule care contin progesteron, succes |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Andreia Dede wrote:Multumesc de sfat :) voi incerca sa aflu cum ii spune aici si daca gasesc :*
Daca te ajuta cu ceva, eu iau Utrogestan. ?i eu la început am luat fara sa mi le prescrie doctorul ?i când i-am zis ca am luat mi-a zis"foarte bine" ?i mi-a mai dat sa iau în continuare. Deci, nu-?i fac rau ?ie sau lui bebe. |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Mirunah,mai sunt câteva ore ?i o sa-l ?ii în brate pe Teodor!!!
Î?i urez de pe acum recuperare u?oara ?i bebe sa fie sanatos. |
|

Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Valei Mirunah, Nela are dreptate, mai ai foarte putin. Nastere usoara si recuperare rapida. Abea astept sa te vad cu micutul tau in brate |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Da, fetele!!! La 8:30 ma prezint la internare. Am ajuns deja in Brasov, ne-am cazat ca sa nu ma trezesc maine la 4 sa plecam pe drum.
Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, ca maine gata cu burtica. Mi s-a parut ca a trecut destul de greu timpul.
Mi-e foarte frica dar trebuie sa trec si peste asta cumva.
Multumesc celor care va ganditi la mine. O sa va scriu de indata ce pot.
Maine dau pupici lui fimiuuuu! |
|

| Mirunah wrote:Da, fetele!!! La 8:30 ma prezint la internare. Am ajuns deja in Brasov, ne-am cazat ca sa nu ma trezesc maine la 4 sa plecam pe drum. Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, ca maine gata cu burtica. Mi s-a parut ca a trecut destul de greu timpul. Mi-e foarte frica dar trebuie sa trec si peste asta cumva. Multumesc celor care va ganditi la mine. O sa va scriu de indata ce pot. Maine dau pupici lui fimiuuuu! Am emotii numai cand ma gandesc ca maine te vei intalni cu bebe Teodor!!! Nastere usoara si recuperare rapidaaa!!! Asteptam poze cat de curand... |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Mirunah wrote:Da, fetele!!! La 8:30 ma prezint la internare. Am ajuns deja in Brasov, ne-am cazat ca sa nu ma trezesc maine la 4 sa plecam pe drum. Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, ca maine gata cu burtica. Mi s-a parut ca a trecut destul de greu timpul. Mi-e foarte frica dar trebuie sa trec si peste asta cumva. Multumesc celor care va ganditi la mine. O sa va scriu de indata ce pot. Maine dau pupici lui fimiuuuu!
Na?tere u?oara ?i recuperare rapida sa ai! |
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Si eu ma gandeam la tine miruna...nu mi vine sa cred ca mai sunt cateva ore pana la momentul mult asteptat... |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Va pup pe toate! Multumesc de urari! |
|

Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Mirunah wrote:Da, fetele!!! La 8:30 ma prezint la internare. Am ajuns deja in Brasov, ne-am cazat ca sa nu ma trezesc maine la 4 sa plecam pe drum. Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, ca maine gata cu burtica. Mi s-a parut ca a trecut destul de greu timpul. Mi-e foarte frica dar trebuie sa trec si peste asta cumva. Multumesc celor care va ganditi la mine. O sa va scriu de indata ce pot. Maine dau pupici lui fimiuuuu!
Iti tin pumnii Mirunah! Doamne, ce emotii frumoase! O sa ti vezi minunea Asteptam vesti de la tine. |
|
|
|