Gravidutzele noastre dragi - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreeaCD
Scris: Thursday, June 21, 2018 6:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
AlexandraRr wrote:
Felicitari, Nela, este foarte bine ca a crescut asa beta, valorile pentru saptamani sunt orientative, fiecare bebe creste in felul lui si de la o zi la alta sunt diferente foarte mari.
Cu acidul folic sunt discutii, daca ai trombofilie nu se recomanda, mai bine intreaba medicul ce sa iei pana la control. Si daca iei vitamine prenatale sa te uiti pe prospect, majoritatea au acid folic si nu trebuie sa iei separat, este suficient cel din vitamine :* Sarcina usoara si incearca sa te mai relaxezi si sa fii mai optimista :*

Pai, nu are cum sa mi-o ridice pentru ca eu în continuare am dureri. Cum stau prea mult in fund sau în picioare, sau daca ma misc prea mult iar ma ia durerea. Azi am urcat 3 etaje în 10 minute, e un nou record la cât de încet ma pot mi?ca. Am mai auzit asa ca mine ?i la unele a trecut pe la 5 luni, altele ca vara-mea au avut asa toata sarcina ?i au stat în pat în majoritatea timpului. Cum o vrea Dumnezeu! Daca înainte ma mai for?am ?i împingeam limitele, acum stau cuminte, ca la ultima tentativa de a sta la birou de saptamâna trecuta, mi-am stârnit durerile de m-au ?inut 4 zile... Abia mergeam la baie...
medusa
Scris: Thursday, June 21, 2018 6:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/24/2017
AndreeaCD wrote:

Da, deci am analiza asta la rezultate. În ziua în care îmi recoltare îmi facuse ?i eco doctorul meu... Bine, nu morfo, doar eco simpla. Oricum, daca ?i el ?i asta de azi au zis ca e bine, nu ma agit.

AlexandraRr, de acuma am facut analiza, nu mai conteaza. Bine ca pe asta nu am platit-o, ca in rest, morfologia de azi ?i profilul torch m-au uscat de o caru?a de bani :))
cat te-a costat torch? ?i mie mi-a spus doctorul sa fac..sa am o idee
Ratonita
Scris: Thursday, June 21, 2018 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
Fetele, ce de pareri împar?ite.... Eu am facut Kryptor la 11 saptamani si eco morfologic la 12 saptamani si 4 zile. Atât ginecologul meu cat si cel cate mi-a facut morfologicul mi-au recomandat aceste date. Apoi la morfologic am zis cu exactitate data la care am recoltat sânge ?i în func?ie de ea au calculat. Oricum dr a zis ca ecografic e perfect bebe iar riscurile conform calculelor au ieČ™it foarte mici, de neluat in calcul.
Andreea eu zic ca daca medicul a zis ca e bine sa ai incredere. Niciodata nu putem fi sigure ca doar Doamne Doamne stie dar trebuie sa ne si linistim.
AndreeaCD
Scris: Thursday, June 21, 2018 7:03 PM
Nivel

medusa wrote:

370 RON la Regina Maria. Pai în profil intra ?i cele de anticorpi ?i listeria. Deci, trebuie sa le faci.
AndreeaCD
Scris: Thursday, June 21, 2018 7:07 PM
Nivel

Ratonita wrote:
Fetele, ce de pareri împar?ite.... Eu am facut Kryptor la 11 saptamani si eco morfologic la 12 saptamani si 4 zile. Atât ginecologul meu cat si cel cate mi-a facut morfologicul mi-au recomandat aceste date. Apoi la morfologic am zis cu exactitate data la care am recoltat sânge ?i în func?ie de ea au calculat. Oricum dr a zis ca ecografic e perfect bebe iar riscurile conform calculelor au ie?it foarte mici, de neluat in calcul.
Andreea eu zic ca daca medicul a zis ca e bine sa ai incredere. Niciodata nu putem fi sigure ca doar Doamne Doamne stie dar trebuie sa ne si linistim.

Asa e. Fiecare doctor are metoda lui. Pe vremea când eram noi în burtici, nici nu se faceau toate astea, nici ecografii nu erau. Trebuie sa fim încrezatoare ca va fi totul bine ?i ca Dumnezeu e cu noi!
AlexandraRr
Scris: Thursday, June 21, 2018 7:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
AndreeaCD wrote:

Da, deci am analiza asta la rezultate. În ziua în care îmi recoltare îmi facuse ?i eco doctorul meu... Bine, nu morfo, doar eco simpla. Oricum, daca ?i el ?i asta de azi au zis ca e bine, nu ma agit.

AlexandraRr, de acuma am facut analiza, nu mai conteaza. Bine ca pe asta nu am platit-o, ca in rest, morfologia de azi ?i profilul torch m-au uscat de o caru?a de bani :))

Eu spusesem doar ca idee si chiar daca nu faceai spuneam ca ai scapat de un stres. Cred ca dublu test este cea mai inutila analiza, de aceea spuneam.
Important este ca totul este ecogafic bine :*
AlexandraRr
Scris: Thursday, June 21, 2018 7:35 PM
Nivel

AndreeaCD wrote:

Pai, nu are cum sa mi-o ridice pentru ca eu în continuare am dureri. Cum stau prea mult in fund sau în picioare, sau daca ma misc prea mult iar ma ia durerea. Azi am urcat 3 etaje în 10 minute, e un nou record la cât de încet ma pot mi?ca. Am mai auzit asa ca mine ?i la unele a trecut pe la 5 luni, altele ca vara-mea au avut asa toata sarcina ?i au stat în pat în majoritatea timpului. Cum o vrea Dumnezeu! Daca înainte ma mai for?am ?i împingeam limitele, acum stau cuminte, ca la ultima tentativa de a sta la birou de saptamâna trecuta, mi-am stârnit durerile de m-au ?inut 4 zile... Abia mergeam la baie...

Am inteles :( bine ca ai grija de tine si bebe, poate nu va trebui sa stai pana la finalul sarcinii insa ai dreptate, trebuie sa facem tot ce putem pentru binele puilor nostri :*
AlexandraRr
Scris: Thursday, June 21, 2018 7:53 PM
Nivel

medusa wrote:

Eu am dat 290 de lei la clinica sante pentru profilul torch :*
diana.ng
Scris: Thursday, June 21, 2018 8:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
AndreeaCD ma bucur ca este totul bine, sa fie bebe sanatos si sa creasca frumos acolo in burtica. hearts

Nela, ce beta frumos ai newclap suntem foarte apropiate ca si data ultimului CM (eu pe 15 mai)
diana.ng
Scris: Thursday, June 21, 2018 8:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
fete, am o intrebare (din nou Lol ) oare daca nu iau 2 zile metafolin (acid folic) e problema mare? ca mai am pana sambata si daca Marti am control si totul e bine, cred ca imi va da sa iau vitamine care deja contin si acid folic si in cazul acesta nu as mai comanda de pe net inca o cutie de Metafolin (precizez ca e de 400), ce ziceti?
fluturash26
Scris: Thursday, June 21, 2018 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
diana.ng wrote:
fete, am o intrebare (din nou Lol ) oare daca nu iau 2 zile metafolin (acid folic) e problema mare? ca mai am pana sambata si daca Marti am control si totul e bine, cred ca imi va da sa iau vitamine care deja contin si acid folic si in cazul acesta nu as mai comanda de pe net inca o cutie de Metafolin (precizez ca e de 400), ce ziceti?
ai putea sa te risti sau sa gasesti ceva care sa contina acid folic la bucata, nu stiu daca exista dar poti intreba la farmacie...
E cam mica sarcina ca sa nu mai iei deloc, e important acidul folic la inceput..acum tu faci cum stii!
oanatm
Scris: Thursday, June 21, 2018 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Buna fetele,
Azi mi-am vazut buburuza...Are 858g ?i ecografic e cu 6 zile mai maricicahearts ...Are o fatuca a?a dulcicahearts ...Abia a?tept urmatorul eco sa o vadcoeur
maria2013
Scris: Thursday, June 21, 2018 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
oanatm wrote:
Buna fetele,
Azi mi-am vazut buburuza...Are 858g ?i ecografic e cu 6 zile mai maricicahearts ...Are o fatuca a?a dulcicahearts ...Abia a?tept urmatorul eco sa o vadcoeur

O, ce fata mare are mama! Super!
Si noi am fost azi la eco. Am crescut de alaltaieri, când sacul avea 0,88 cm, la 1,38 cm azi. Ecografic, am 5s3z. Se pare ca intuitia mea nu a dat gres. Si eu sunt nerabdatoare sa merg la urmatoarea ecografie, saptamâna viitoare vineri, cel mai probabil. Tot atunci se pare ca vom auzi si inimioara!
AliceAndreea
Scris: Thursday, June 21, 2018 9:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
diana.ng wrote:
cred ca cel mai bine cauti la farmacie acid folic simplu , eu nu as risca
fluturash26
Scris: Thursday, June 21, 2018 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
oanatm wrote:
Buna fetele,

Super fain!!!computerlove sa creasca mare si sa fie cumintica acolo in burtica!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.