Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Sunday, June 17, 2018 12:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Ratonita wrote:

Bine punctat MaryPoppins. Si eu tot in Grecia merg si mergem cu masina dar eu nu conduc. În schimb conduc aproape zilnic dar prin oras iar pe bebe l-am tot scos la plimbare cu masina. Mie medicul atat mi-a recomandat, sa astept sa treaca trimestrul 1 si de aceea am ales sa plec la începutul saptamânii 14. De soare si altele nu l-am întrebat ca e si el in concediu si nu il stresez cu astea dar el e destul de open mind si nu imi interzice prea multe. Noi suntem prevazatori in legatura cu calatoria- o facem din mai multe buca?i ca sa evitam oboseala si am ales o zona apropiata de un ora? mare unde au spital. Legat de expunerea in timpul prânzului nu stiu ce sa zic, nu stateam nici inainte asa ca o sa stau la soare dar evit supraincalzirea corpului si il protejeze pe bebe. În rest cum vrea Dumnezeu. Ne rugam sa fie totul bine.

Da, in trimestrul 2 e cel mai bine de calatorit. Insa noi am planificat vacanta cu mult timp inainte sa raman imsarcinata, cu ferry si cazari platite deja iar eu aveam si o conferinta in Atena. Cu o zi inainte de plecare am avut control si doctorita mi-a dat ok-ul sa plecam, nici prin gand nu ne trecea ca o sa incep sa sangerez (placenta previa era buba). Eram deja in Skopje si am zis ca nu ne intoarcem, apoi cand am ajuns la Meteora plangeam ca doi prosti pe la manastiri si ne rugam sa fie bine. Am mers la gine si in Atena si pe insula Naxos sa verificam ca totul e ok, pt ca sangerarile tot incepeau si se opreau din senin. Am stat ca pe ace toata vacanta, dar am zis ca sa fie cum vrea Dumnezeu si am incercat cat de cat sa ma relaxez. Daca faceti opriri dese o sa fie totul ok, prin oras am condus si eu pana la 36s dar la drum lung am evitat pe tot parcursul sarcinii.
AliceAndreea
Scris: Sunday, June 17, 2018 12:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Ratonita wrote:
Fetele, ajutati-ma va rog cu un sfat. La sfâr?itul lunii plecam la mare si am nelamuriri legate de costumul de baie. Tot citesc pe net dar informatiile sunt contradictorii. Eu nu o sa innot deoarece mi-e teama de infec?ii generale date de microbii din apa dar as vrea sa stau la plaja - clar cu protec?ie înalta si la ore rezonabile, caci oricum asa faceam si inainte. Nelamurirea aici vine- ce fel de costum se baie sa imi iau? Clasicul sutien si slip sau tankini format din slip si maieu care sa acopere burtica?

eu personal incerc sa ma bucur de vara si balaceala cat mai pot (vara asta) ras .. Intai am mers la medic si am intrebat daca am voie la mare/plaja/piscina , raspunsul dansei a fost "singurele pericole ar fi insolatia (care poate provoca chiar nasterea) si ciupercile/microbii din piscinele ieftine . Asa ca am mers la aqua spa, unde am evitat doar sauna si hidro masajul (in rest am stat 3 ore in apa fara sa mai ies) Lol yes si la mare (dimineata sau seara) ptr ca micuta mea Misha iubeste balaceala,, am avut grija sa nu stau mai mult de o ora in soare , am ales costumas normal cu bichini , mereu cu palarie si sapcuta iar in loc de protectie sau ulei am folosit ulei de masaj Jhonson baby (si m-am facut ca o ciocolatica) ... siii surpriza, mi-a facut foarte bine relaxarea , caci la controlul din 23Mai colul meu era inchis dar scurtat iar la controlul din 14 Iunie colul era lung si inchis cool flowers

sfatul meu ptr toate burticile este sa va bucurati de vara si sa va relaxati ,cat mai puteti Lol

AliceAndreea attached the following image(s):
wp_ss_20180617_0006.pngwp_ss_20180617_0004.pngwp_20180616_16_49_12_pro.jpgfc288070-afc3-4942-a6fd-7019a2fdd17f.jpg

Ratonita
Scris: Sunday, June 17, 2018 1:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/26/2018
AliceAndreea wrote:

eu personal incerc sa ma bucur de vara si balaceala cat mai pot (vara asta) ras .. Intai am mers la medic si am intrebat daca am voie la mare/plaja/piscina , raspunsul dansei a fost "singurele pericole ar fi insolatia (care poate provoca chiar nasterea) si ciupercile/microbii din piscinele ieftine . Asa ca am mers la aqua spa, unde am evitat doar sauna si hidro masajul (in rest am stat 3 ore in apa fara sa mai ies) Lol yes si la mare (dimineata sau seara) ptr ca micuta mea Misha iubeste balaceala,, am avut griza sa nu stau mai mult de o ora in soare , cam ales costumas normal cu bichini , mereu cu palarie si sapcuta iar in loc de protectie sau ulei am folosit ulei de masaj Jhonson baby (si m-am facut ca o ciocolatica) ... siii surpriza, mi-a facut foarte bine relaxarea , caci la controlul din 23Mai colul meu era inchis dar scurtat iar la controlul din 14 Iunie colul era lung si inchis cool flowers

sfatul meu ptr toate burticile este sa va bucurati de vara si sa va relaxati ,cat mai puteti Lol
Ce poze frumoase Alice. Hai ca m-ai încurajat! Probabil nu o sa imi iau cu maieu ca si asa nu eram super încântata. Eu nu pot lua cu bikini sau cu slip brazilian ca sunt pe Arefam 1 la 8 ore si e musai sa am protejslip. Iar legat de piscina, noi mergem la 5 stele deci nu ar trebui sa fie problema. Dar imi e teama de diferenta de temperatura intre apa marii si temperatura corpului meu si sa nu ii fac rau lui bebe. Plus ca, si o sa zice?i ca sunt o proasta, eu de cand am ramas nu am facut baie in cada deoarece medicul de familie si asistenta ei m-au speriat ca nu e voie. Mi-au zis ceva de genul " fara baie in cada- nici dna asistenta nu a facut ?i are 3 copii, stim ce zicem." Ginecologul zice ca e o prostie, ca sa fac, dar mie mi s-a strecurat îndoiala în suflet. Stiti ca am mai intrebat asta si aici.
Andreea06
Scris: Sunday, June 17, 2018 1:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.