Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| GeorgianaB wrote:
Initial patam foarte putin hartia igienica, era un roz deschis. Apoi patam protejslipul pana cand am avut nevoie de absorbant, culoarea era ca la menstruatie in primele zile iar spre final era o culoare inchisa. Eu am avut un hematom, adica sarcina cand se fixeaza la nivelul uterului, in functie de mucoasa, grosime, vadcularizatie, locul acela sangereaza. Uneori poate sa curga mai mult sange care se acumuleaza sub mucoasa, se formeaza hematomul, apoi se elimina, cum a fost la mine.
La tine poate sa fie sangerarea de implantare. Depinde cand ai avut ultimul ciclu si cand ai ovulat, astea sunt notiuni variabile. Gandeste-te ca eu am avut UCM le 6 ianuarie, pe 17 februarie cabd am fost la primul control a vazut sacul gol, pe 20 la fel, in ambele date nu mi-a zis in cate sapt sunt, a zis doar ca este sarcina mica... Abia pe 25 februarie s-a vazut vezicula cand conform ecografului de la Medlife aveam 4sapt si 5 zile.
Asa ca nu ai decat sa ai putina rabdare si sa nu fii stresata maxim, te inteleg dar trebuie sa fii cat poti de calma pt ca in momentele acestea nu poti decat sa astepti.
azi m am stresat un pic ?i am început sa plâng sincer.. ?i acum sunt îngrijorata dar am speran?e ca o sa fie bine. Problema e ca am ?i o usoara durere pe sub burta.. Azi ma tot gândeam sa nu am vreo infec?ie urinara ceva ca atunci când merg la baie parca se intensifica un pic durerea dupa care revine asa.. Suportabila. Îmi fac atâtea gânduri... ?i cred ca cel mai bine a?tept pana joi iau tratamentul ?i sper sa fie bine. Sarcina u?oara ?i multa sanatate ?i ?ie! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
|
da..de cand sunt aici pe forum am invatat ca sunt foarte multe feluri de stres |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Ella123 wrote:azi m am stresat un pic ?i am început sa plâng sincer.. ?i acum sunt îngrijorata dar am speran?e ca o sa fie bine. Problema e ca am ?i o usoara durere pe sub burta.. Azi ma tot gândeam sa nu am vreo infec?ie urinara ceva ca atunci când merg la baie parca se intensifica un pic durerea dupa care revine asa.. Suportabila. Îmi fac atâtea gânduri... ?i cred ca cel mai bine a?tept pana joi iau tratamentul ?i sper sa fie bine. Sarcina u?oara ?i multa sanatate ?i ?ie! Ella si eu zic sa mai ceri o parere, neaparat! si sa stai linistita, fara efort, pune progesteron si asteapta cateva zile si da, poti sa mai faci un beta pana una alta, imi pare rau ca trebuie sa treci prin starile astea..
Georgiana...incredibila povestea ta...felicitari pt bebe si sarcina usoara si la termen! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/11/2018 Mesaje: 57
| Ella123 wrote:azi m am stresat un pic ?i am început sa plâng sincer.. ?i acum sunt îngrijorata dar am speran?e ca o sa fie bine. Problema e ca am ?i o usoara durere pe sub burta.. Azi ma tot gândeam sa nu am vreo infec?ie urinara ceva ca atunci când merg la baie parca se intensifica un pic durerea dupa care revine asa.. Suportabila. Îmi fac atâtea gânduri... ?i cred ca cel mai bine a?tept pana joi iau tratamentul ?i sper sa fie bine. Sarcina u?oara ?i multa sanatate ?i ?ie! incearca sa te linistesti, stresul asta nu e bun nici pt tine nici pt bobita. stiu ca este greu dar ai incredere in bb tau. la fel am patit si eu usoare scurgeri, sangerari sosii-maronii iar luna trecuta rozalii rosiatice dar cu tratament am ajuns aproape la jumatate. mergi la doc de familie si ia-ti un medical de o saptamana sa stai cumintica in pat te ajuta mult sa nu depui efort si plus tratamentul pe care il iei deja. mie in plus mi-a dat aspirina de 100, doua avorturi spontane... |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ella123 wrote: 1 mai este data ultimei menstrua?ii dar ovula?ia a fost prin ziua 23 cam asa. Eu am facut test de sarcina pe 4 iunie ?i a fost negativ.. Pe 5 iunie primul beta a fost 4.7 ?i mar?i a fost 256.. A crescut oarecum s a dublat uneori ?i triplat la 48h. Si la mine primul beta a fost 64 si la 48 h a fost 254...e f bine beta. Poti face pt linistea ta un beta dar mai bine il faci luni pt ca oricum maine nu primesti rezultatul si in functie de ala te programezi la doctor. Acum am citit ca ai joi programare la doctor. O sa fie bine |
|

| iulia_84 wrote: incearca sa te linistesti, stresul asta nu e bun nici pt tine nici pt bobita. stiu ca este greu dar ai incredere in bb tau. la fel am patit si eu usoare scurgeri, sangerari sosii-maronii iar luna trecuta rozalii rosiatice dar cu tratament am ajuns aproape la jumatate. mergi la doc de familie si ia-ti un medical de o saptamana sa stai cumintica in pat te ajuta mult sa nu depui efort si plus tratamentul pe care il iei deja. mie in plus mi-a dat aspirina de 100, doua avorturi spontane... M am mai lini?tit vad ca s a oprit sangerarea/scurgerea ?i durerea a trecut. Mai simt putin pe la mijloc o usoara durere dar mai stau in pat ?i poate trece. Mul?umesc mult pt sustinere fetelor.. E super ca exista forumul |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Si la mine primul beta a fost 64 si la 48 h a fost 254...e f bine beta. Poti face pt linistea ta un beta dar mai bine il faci luni pt ca oricum maine nu primesti rezultatul si in functie de ala te programezi la doctor. Acum am citit ca ai joi programare la doctor. O sa fie bine trece greu timpul pana joi... Dar măcar sa nu mai am sângerări si o sa fiu linistita. Trebuie sa fie bine. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Ella123 wrote:M am mai lini?tit vad ca s a oprit sangerarea/scurgerea ?i durerea a trecut. Mai simt putin pe la mijloc o usoara durere dar mai stau in pat ?i poate trece. Mul?umesc mult pt sustinere fetelor.. E super ca exista forumul
Am tot citit ieri cr scriai si parca retraiam inceputul sarcinii mele .... Incearca sa te menajezi si stai in continuare in pat , si parca luai utrogestan , continua sa il iei pana ajungi la medic ... Ma bucur ca esti mai bine , speram ca bebe sa stea acolo cumintel |
|

| AliceAndreea wrote:
Am tot citit ieri cr scriai si parca retraiam inceputul sarcinii mele .... Incearca sa te menajezi si stai in continuare in pat , si parca luai utrogestan , continua sa il iei pana ajungi la medic ... Ma bucur ca esti mai bine , speram ca bebe sa stea acolo cumintel
Multumesc Alice ?i eu sper sa stea cuminte..tu cum e?ti câte saptamâni de sarcina ai? |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ella123 wrote:trece greu timpul pana joi... Dar macar sa nu mai am sângerari si o sa fiu linistita. Trebuie sa fie bine. Si fluturash a avut sangerari cateva saptamani bune...nu e neaparat un pericol. Important e sa ai grija tu, fara contacte cat poti sa te menajezi. Stiu ca trece greu dar incearca sa-ti gasesti o ocupatie sa nu stai tot cu gandul acolo. |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Si fluturash a avut sangerari cateva saptamani bune...nu e neaparat un pericol. Important e sa ai grija tu, fara contacte  cat poti sa te menajezi. Stiu ca trece greu dar incearca sa-ti gasesti o ocupatie sa nu stai tot cu gandul acolo. te pup georgiana! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Ella123 wrote:Multumesc Alice ?i eu sper sa stea cuminte..tu cum e?ti câte saptamâni de sarcina ai?
acum am 35 de saptamani (scrie jos la semnatura mea) ... am avut, la 6-7 saptamani, un episod asemanator celui prin care trreci tu acum. multumesc lui Dumnezeu, am trecut cu bine de pericol si ursuletul meu e foarte bine |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Fetele, sunteti foarte active iar eu nu reusesc sa raspund ori de câte ori as vrea. Ella sper ca totul sa fie bine la tine si iti recomand si eu sa te relaxezi. În primul trimestru sint frecvente sangerari. Pe mine medicul chiar m-a aten?ionat, cu toate ca eu nu am sangerari,prin saptamana 9 ca pana se prinde bine e posibil sa apara sangerari. Cam pâna la începutul trimestrului 2 zicea el. Mirunah ai o frumuse?e de burtica si tu ara?i super. Va pup pe toate burtici. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Fetele, ajutati-ma va rog cu un sfat. La sfâr?itul lunii plecam la mare si am nelamuriri legate de costumul de baie. Tot citesc pe net dar informatiile sunt contradictorii. Eu nu o sa innot deoarece mi-e teama de infec?ii generale date de microbii din apa dar as vrea sa stau la plaja - clar cu protec?ie înalta si la ore rezonabile, caci oricum asa faceam si inainte. Nelamurirea aici vine- ce fel de costum se baie sa imi iau? Clasicul sutien si slip sau tankini format din slip si maieu care sa acopere burtica? |
|

| AliceAndreea wrote: acum am 35 de saptamani (scrie jos la semnatura mea) ... am avut, la 6-7 saptamani, un episod asemanator celui prin care trreci tu acum. multumesc lui Dumnezeu, am trecut cu bine de pericol si ursuletul meu e foarte bine felicitari pt ursule?. Sper sa te prind din urma?i eu ?i perioada asta sa fie doarun episod urat. |
|
|