Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| cybele wrote:
Hai ca urmeaza o perioada in care o sa il vezi mai des. Mda, pe mine m-a programat cam aiurea la ora aia. Va trebui sa ma invoiesc, dar n-am ce sa fac, atunci a avut loc.
Stii ca pt consultatii avem 16 ore dispensa pe luna, da? Eu nu m-am folosit de dreptul asta decat de vreo doua ori, dar atunci doar i-am instiintat ca in ziua cutare, intervalul cutare nu voi fi la serviciu |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| MaryPoppins wrote:Stii ca pt consultatii avem 16 ore dispensa pe luna, da? Eu nu m-am folosit de dreptul asta decat de vreo doua ori, dar atunci doar i-am instiintat ca in ziua cutare, intervalul cutare nu voi fi la serviciu Woooow, serios? Trebuie sa caut scris negru pe alb, m-ar ajuta enorm, nu mi-as mai face mustrari de constiinta de fiecare data cand lipsesc ora si-as mai scapa si de jena de a ma invoi. Pentru ca daca am dreptul sa o fac, pfuai, se cam schimba datele problemei, in bine normal :D
Baby Ana zici? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deci fetelor, eu una deja nu mai pot de vreo doua ore simt ca mi se crapa osul pubian,abia am reusit sa ajung la baie...stau in pat, intinsa si imi vine sa urlu doar cand incerc sa ridic piciorul...si tot am senzatia aia ciudata ca la urati "ca vai! parca curge"...si vad ca nu cedeaza la pastila ...of |
|

| delia.c.yaya wrote:Deci fetelor, eu una deja nu mai pot  de vreo doua ore simt ca mi se crapa osul pubian,abia am reusit sa ajung la baie...stau in pat, intinsa si imi vine sa urlu doar cand incerc sa ridic piciorul...si tot am senzatia aia ciudata ca la urati "ca vai! parca curge"...si vad ca nu cedeaza la pastila  ...of Eu nu ma pricep deloc... Poate au fetele vreo sugestie, eu tot ce iti pot spune e sa incerci sa vorbesti cu medicul. Sper sa te simti mai bine. |
|

| cybele wrote:Woooow, serios? Trebuie sa caut scris negru pe alb, m-ar ajuta enorm, nu mi-as mai face mustrari de constiinta de fiecare data cand lipsesc ora si-as mai scapa si de jena de a ma invoi. Pentru ca daca am dreptul sa o fac, pfuai, se cam schimba datele problemei, in bine normal :D Baby Ana zici?
OUG 96/2003: http://www.drepturile-gravidelor.ro/drepturile-gravidelor/gravidele-au-dreptul-la-16-ore-libere-lunar-pentru-controale-medicale Acelasi OUG reglementeaza si programul redus cu o patrime, dar banuiesc ca esti deja la program redus. Si nu trebuie sa-ti fie jena, in mod normal angajatorul e foarte constient de toate aspectele astea si in momentul in care gravida anunta in scris, frumos ar fi ca cei de la HR sa-i si prezinte angajatei care sunt drepturile de care beneficiaza. In raportul de evaluare asupra conditiilor de munca pe care l-au facut astia de la firma impreuna cu medicina muncii, erau trecute toate chestiile astea din OUG (dispensa, program redus, pauze etc) dar cel mai tare mi s-a parut suportul pt picioare pe care l-au mentionat in raport, cica ar fi trebuit sa imi doteze biroul si cu asa ceva :)) evident ca nu mi-a adus nimeni un suport din ala, puteam si eu sa culeg unul de prin firma la urma urmei, dar mi s-a parut funny chestia asta :)) |
|

| delia.c.yaya wrote:Deci fetelor, eu una deja nu mai pot  de vreo doua ore simt ca mi se crapa osul pubian,abia am reusit sa ajung la baie...stau in pat, intinsa si imi vine sa urlu doar cand incerc sa ridic piciorul...si tot am senzatia aia ciudata ca la urati "ca vai! parca curge"...si vad ca nu cedeaza la pastila  ...of
Pierzi lichid cumva? E continua durerea aia in zona pubiana sau asa ca la contractii? Daca tot nu trece n-ar fi rau sa dai un telefon la doctor sau sa mergi la spital, sa nu cumva sa se grabeasca bebelusa |
|

| MaryPoppins wrote:OUG 96/2003: http://www.drepturile-gravidelor.ro/drepturile-gravidelor/gravidele-au-dreptul-la-16-ore-libere-lunar-pentru-controale-medicale Acelasi OUG reglementeaza si programul redus cu o patrime, dar banuiesc ca esti deja la program redus. Si nu trebuie sa-ti fie jena, in mod normal angajatorul e foarte constient de toate aspectele astea si in momentul in care gravida anunta in scris, frumos ar fi ca cei de la HR sa-i si prezinte angajatei care sunt drepturile de care beneficiaza. In raportul de evaluare asupra conditiilor de munca pe care l-au facut astia de la firma impreuna cu medicina muncii, erau trecute toate chestiile astea din OUG (dispensa, program redus, pauze etc) dar cel mai tare mi s-a parut suportul pt picioare pe care l-au mentionat in raport, cica ar fi trebuit sa imi doteze biroul si cu asa ceva :)) evident ca nu mi-a adus nimeni un suport din ala, puteam si eu sa culeg unul de prin firma la urma urmei, dar mi s-a parut funny chestia asta :)) Super informatii, nu aveam nici cea mai mica idee. Eu nu sunt inca la program redus pentru nu simt nevoia, ma simt bine. Dar daca va deveni greu statul pe scaun atatea ore e bine de stiut. Multumesc mult pentru link |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| cybele wrote:Woooow, serios? Trebuie sa caut scris negru pe alb, m-ar ajuta enorm, nu mi-as mai face mustrari de constiinta de fiecare data cand lipsesc ora si-as mai scapa si de jena de a ma invoi. Pentru ca daca am dreptul sa o fac, pfuai, se cam schimba datele problemei, in bine normal :D Baby Ana zici?
Da da, are dreptate Mary, sunt orele alea pe luna pt investigatii medicale. Si daca vrei poti trece si la program mai scurt, 6h in loc de 8h.. tre doar o recomandare de la mf de exemplu si faci o cerere la lucru pe baza ei :) |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| delia.c.yaya wrote:Deci fetelor, eu una deja nu mai pot  de vreo doua ore simt ca mi se crapa osul pubian,abia am reusit sa ajung la baie...stau in pat, intinsa si imi vine sa urlu doar cand incerc sa ridic piciorul...si tot am senzatia aia ciudata ca la urati "ca vai! parca curge"...si vad ca nu cedeaza la pastila  ...of
Cum esti? |
|
| DianaM wrote:Cum esti?
La fel...ma doare ingrozitor...am sunat la spital...au zis ca daca durerea e continua inseamna ca se dilata oasele jos, numai daca pierd lichid,sange,sau contractii sa merg la ei....oricum maine dimineata ma duc ptr EKG... Dar simt ca turbez |
|

| delia.c.yaya wrote:La fel...ma doare ingrozitor...am sunat la spital...au zis ca daca durerea e continua inseamna ca se dilata oasele jos, numai daca pierd lichid,sange,sau contractii sa merg la ei....oricum maine dimineata ma duc ptr EKG... Dar simt ca turbez
Of, imi pare rau...Stai cumintica in pat, poate trece |
|
| DianaM wrote:Of, imi pare rau...Stai cumintica in pat, poate trece
Sper simt ca ma dezmembrez...ar fi oribil sa ma tina asa pana la nastere, si mai ales asta mica sa stea tot mai muuult |
|

| cybele wrote:Super informatii, nu aveam nici cea mai mica idee. Eu nu sunt inca la program redus pentru nu simt nevoia, ma simt bine. Dar daca va deveni greu statul pe scaun atatea ore e bine de stiut. Multumesc mult pentru link
Sa stii ca tu nu simti, dar corpul tau resimte si in timp conteaza enorm chiar si diferenta aia de 2 ore de stat pe scaun. Abia cand am facut hemoroizii mi-am dat seama ca nu au aparut asa din senin, ci a contribuit la asta si fundul meu tabacit de la atata stat pe scaun noroc ca nu ma mai dor acum |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Stiti ca va ziceam ca eu nu am pofta de mancare? De trei zile as manca in continuu
DianaM cand mai ai programare? |
|

| Mirunah wrote:Stiti ca va ziceam ca eu nu am pofta de mancare? De trei zile as manca in continuu DianaM cand mai ai programare?
Joi. Programam si nasterea atunci |
|
|