Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirunah
Scris: Monday, February 26, 2018 10:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Ilinca003 wrote:
Si la mine a nins,dar imi place,imi da o stare de bineras ,Miruna ce faci?cum te simti?daca nu ma-nsel,zilele trecute aveai o durere accentuata,sper ca esti ok..pupici

Si mie imi place sa vad cum ninge, dar din casa. :))
Azi am ramas acasa, la noi se simte ca si cum ar fi -19 gradeee. Urasc gerul!!!!

Cat despre dureri...ma iau asa dintr-o data. Sambata stateam in pat cand a inceput, iar ieri m-a luat in Carrefour durerea de imi venea sa plang acolo in magazin. Nu e mereu, trece cam in doua ore, dar e cumplita :((

Tu cum esti?
fluturash26
Scris: Monday, February 26, 2018 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mirunah wrote:

Sa iti faci si tu ticker cu . parca ai peste 6 saptamani de . Poate esti una dintre norocoase care nu au stari de greata si voma si toate cele si te poti bucura de . Eu asta iti doresc, sa nu ai asemenea stari! Ma bucur ca au mai incetat sangerarile. Cu sanii e relativ, cam asa e, o zi te dor, doua nu, trei da...etc.

Da, acusi miercuri fac 7 saptamani :D..macar daca imi era rau, stiam ca totul e ok..asa nu imi pot da seama de nimic... da eu sunt un munte de speranta si cred ca o sa fie bine!!ras tu esti bine?
Mirunah
Scris: Monday, February 26, 2018 10:51 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

Da, acusi miercuri fac 7 saptamani :D..macar daca imi era rau, stiam ca totul e ok..asa nu imi pot da seama de nimic... da eu sunt un munte de speranta si cred ca o sa fie bine!!ras tu esti bine?

Nuuu,crede-ma, nu iti dori sa iti fie rau!!! E groaznic, stiu eu ce vorbesc. Eu am zis ca mor de la starea de greata permanenta. Am zis ca decat stare de asta de greata mai bine ma doare maseua, si stii ca se zice ca durerea de masea e cea mai rea!

Foarte bine ca esti pozitiva, asa trebuie!!!

Eu azi am ramas acasa si acum il filmez pe fimiu cum da din picioare, e un fatait, nu stiu cand doarme!
fluturash26
Scris: Monday, February 26, 2018 10:54 AM
Nivel

Mirunah wrote:

Nuuu,crede-ma, nu iti dori sa iti fie rau!!! E groaznic, stiu eu ce vorbesc. Eu am zis ca mor de la starea de greata permanenta. Am zis ca decat stare de asta de greata mai bine ma doare maseua, si stii ca se zice ca durerea de masea e cea mai rea!

Foarte bine ca esti pozitiva, asa trebuie!!!

Eu azi am ramas acasa si acum il filmez pe fimiu cum da din picioare, e un fatait, nu stiu cand doarme!

se misca , se misca? :D:001009: ce poate fi mai frumos!!!:001023:
te cred doar ca stii, cand nu stii cum e parca iti doresti ca sa ai macar incerederea ca totul e bine dar asta e...fiecare corp e diferit...
delia.c.yaya
Scris: Monday, February 26, 2018 11:02 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
laura513 wrote:

La mine asa a fost!! Pe 24 am terminat bagajul pentru maternitate, am facut curat in camera bec, spalat pe jos, ordonat chestii... iar pe 25 la prima ora a inceput travaliul hohot

Pacat ca la mine asta nu mai e semn,ca eu is maniaca in fiecare zi asahohot
Totusi, chiar ma mir, ca nu stau degeaba mai toata ziua si a mea mo?ata a stat cuminte pana acum, sper sa nui placa chiar asa mult..ca vad ca deja fetele Andreea si Diana mio iau inainte cu muuultplans
Ilinca003
Scris: Monday, February 26, 2018 11:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Eu momentan sunt okras astbsa treaca timpul sa ma duc pe 12 la morfo...Blushing
oanatm
Scris: Monday, February 26, 2018 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
fluturash26 wrote:

Nu-?i dori sa-ti fie rau...Nu e deloc placut sa sim?i greata tot timpul, sa nu-ti placa anumite mirosuri...
fluturash26
Scris: Monday, February 26, 2018 12:41 PM
Nivel

oanatm wrote:

Nu-?i dori sa-ti fie rau...Nu e deloc placut sa sim?i greata tot timpul, sa nu-ti placa anumite mirosuri...

sunt imuna la astea, de asta zic..mama a zis ca nu imi zice intr-o zi ce face de mancare sa nu imi faca pofta...si i-am zis ca poate sa zica linistita ca nu am nici o pofta si ca o sa o anunt eu daca e cazul!! :D:004: :004:
MaryPoppins
Scris: Monday, February 26, 2018 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
oanatm wrote:

Dar nici sa n-ai simptome deloc si sa nu stii daca e bine sau nu pale Eu o inteleg perfect pe fluturash, a fost teroare primul trimestru la mine, fara simptome de nici un fel dar cu sangerari...vorbeam singura, vorbeam cu bebele, vorbeam cu Dumnezeu si am tot sperat sa fie bine Cray
fluturash26
Scris: Monday, February 26, 2018 12:53 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Dar nici sa n-ai simptome deloc si sa nu stii daca e bine sau nu pale Eu o inteleg perfect pe fluturash, a fost teroare primul trimestru la mine, fara simptome de nici un fel dar cu sangerari...vorbeam singura, vorbeam cu bebele, vorbeam cu Dumnezeu si am tot sperat sa fie bine Cray

uite fix asa patesc si eu...am si sangerari, bine ca de ieri is mai usoare, doar pete...dar e teama aia....fara nici un simptom nimic ...dar cred ca o sa fie bine!!! Nu se stie niciodata, cand vor incepe o sa zic ca nu mai vreau;))
cybele
Scris: Monday, February 26, 2018 1:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/31/2016
Fluturash eu te inteleg. Am 17 saptamani de sarcina maine poimaine si lipsa asta a simptomelor m-a terminat psihic. Oricat ti-ar spune cineva ca nu e ok sa iti doresti sa iti fie greata, eu fix asta mi-am dorit. Raul il suport cumva cumva, incertidunea ma innebuneste. Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, zero simptome si aici si acum. Nu am avut o clipa de greata, de aversiune la mancaruri sau la mirosuri, de pofte, oboseala. NIMIC. Doar sanii. Si nici aia constant, 3 zile da, 7 zile nu. Abia astept sa inceapa sa miste bebelusul, sa il stiu acolo.
Mirunah
Scris: Monday, February 26, 2018 2:05 PM
Nivel

cybele wrote:
Fluturash eu te inteleg. Am 17 saptamani de sarcina maine poimaine si lipsa asta a simptomelor m-a terminat psihic. Oricat ti-ar spune cineva ca nu e ok sa iti doresti sa iti fie greata, eu fix asta mi-am dorit. Raul il suport cumva cumva, incertidunea ma innebuneste. Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, zero simptome si aici si acum. Nu am avut o clipa de greata, de aversiune la mancaruri sau la mirosuri, de pofte, oboseala. NIMIC. Doar sanii. Si nici aia constant, 3 zile da, 7 zile nu. Abia astept sa inceapa sa miste bebelusul, sa il stiu acolo.

Eu cu mirosurile am ramas si acum, imediat imi vine sa vomit daca nu imi convine ceva.

Asa e, fetele care au avut greturi si le-a fost rau mereu isi doreau sa nu aiba, sa se simta bine, iar cele care nu au isi doresc sa aiba.

Cybele mai avem putin pana maine, la ce ora ai tu controlul? Asta daca nu ai trisat in weekend. Mai ai putin si o sa il simti si pe bebe.
cybele
Scris: Monday, February 26, 2018 2:12 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Eu cu mirosurile am ramas si acum, imediat imi vine sa vomit daca nu imi convine ceva.

Asa e, fetele care au avut greturi si le-a fost rau mereu isi doreau sa nu aiba, sa se simta bine, iar cele care nu au isi doresc sa aiba.

Cybele mai avem putin pana maine, la ce ora ai tu controlul? Asta daca nu ai trisat in weekend. Mai ai putin si o sa il simti si pe bebe.

N-am trisat ca n-am avut timp sa ma gandesc, mi s-a stricat masina cu mine singura la volan si alte nebunii :))) Maine la 16:30 vad bebitul, parca tu ai mai tarziu putin. Mult a fost, putin a ramas, greu a mai trecut timpul :) Presupun ca pe tine te programeaza si la morfo 2 acum, nu?
Mirunah
Scris: Monday, February 26, 2018 2:59 PM
Nivel

cybele wrote:

N-am trisat ca n-am avut timp sa ma gandesc, mi s-a stricat masina cu mine singura la volan si alte nebunii :))) Maine la 16:30 vad bebitul, parca tu ai mai tarziu putin. Mult a fost, putin a ramas, greu a mai trecut timpul :) Presupun ca pe tine te programeaza si la morfo 2 acum, nu?

Eu am la 18:00 ca sa fie si sotul prezent la intalnirea cu bebita. Da, sigur ma programeaza pt morfo 2, abia astept sa aflu ce lungime si ce greutate are.
cybele
Scris: Monday, February 26, 2018 3:19 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Eu am la 18:00 ca sa fie si sotul prezent la intalnirea cu bebita. Da, sigur ma programeaza pt morfo 2, abia astept sa aflu ce lungime si ce greutate are.

Hai ca urmeaza o perioada in care o sa il vezi mai des.
Mda, pe mine m-a programat cam aiurea la ora aia. Va trebui sa ma invoiesc, dar n-am ce sa fac, atunci a avut loc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.