Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Sunday, February 25, 2018 6:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
Alexis21 wrote:
Buna dragele mele! Nu am mai poposit pe aici de multa vreme. Asta ?i pentru ca am avut doua episoade cu sângerari maronii, la al doilea am fost ?i internata ?i am decis sa ma deta?ez pu?in ?i sa îl las pe Dumnezeu sa î?i faca treaba. Rugaciunile mi-au fost ascultate pentru ca iata, am ajuns în saptamâna 13 ?i 3 zile azi! Va ata?ez aici ?i ecografia de la 12 saptamâni ?i 4 zile! Sper ca sunte?i bine! Va pup!

buna,si eu am sangerari...de la ce au fost? aia avut tare? ce ai facut sa treaca?
foarte frumos cresteti!Hilar
DianaM
Scris: Sunday, February 25, 2018 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
delia.c.yaya wrote:

Am auzit ca si daca te ia mania cu curatenia e semn ca nasterea se apropiehohot

Da si pe mine m-a apucat dar nu m-a lasat sotul sa fac cura?enie, a facut el si eu am gatit si ieri si azi putin, in rest am facut gaura-n pat...Si m-am plictisit deja si de tv si de laptop si de telefon si de carti...Nu stiu cu ce sa mai ocup timpul. Si cand o sa vina bebe o sa imi fie dor de plictiseala asta, ma cunosc prea binehohot
delia.c.yaya
Scris: Sunday, February 25, 2018 9:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
DianaM wrote:

Da si pe mine m-a apucat dar nu m-a lasat sotul sa fac cura?enie, a facut el si eu am gatit si ieri si azi putin, in rest am facut gaura-n pat...Si m-am plictisit deja si de tv si de laptop si de telefon si de carti...Nu stiu cu ce sa mai ocup timpul. Si cand o sa vina bebe o sa imi fie dor de plictiseala asta, ma cunosc prea binehohot

Asa si eu...m-am plictisit de toate si sigur o sa-mi lipseasca statulplans
Andreea0196
Scris: Sunday, February 25, 2018 10:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
DianaM wrote:

Asa si eu da ma dor toate oaselee, ma simt super grea, ma apasa, nu mai pot sa stau comfortabil in niciun fel. Ma mai si lupt cu raceala asta..cred ca ma injura saracu' la cat tusesc. De maine intr-o saptamana ne intalnim computerlove
Dana_
Scris: Monday, February 26, 2018 12:02 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea0196 wrote:

Asa si eu da ma dor toate oaselee, ma simt super grea, ma apasa, nu mai pot sa stau comfortabil in niciun fel. Ma mai si lupt cu raceala asta..cred ca ma injura saracu' la cat tusesc. De maine intr-o saptamana ne intalnim computerlove

Wow ce trece timpul , inca putin pana la marea intalniretopai hearts
DianaM
Scris: Monday, February 26, 2018 12:03 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea0196 wrote:

Sa vad ce imi zice si mie joi dar parca vad ca nastem amandoua in aceeasi zicomputerlove
Dana_
Scris: Monday, February 26, 2018 12:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
delia.c.yaya wrote:

Asa si eu...m-am plictisit de toate si sigur o sa-mi lipseasca statulplans

La inceput si eu duceam dorul somnului dar acum dupa 2 luni bebe ma lasa sa dorm f bine , e mai cumintel .

Va incurajez fetelor , hai ca mai aveti putin dance
laura513
Scris: Monday, February 26, 2018 12:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
delia.c.yaya wrote:

Am auzit ca si daca te ia mania cu curatenia e semn ca nasterea se apropiehohot

La mine asa a fost!! Pe 24 am terminat bagajul pentru maternitate, am facut curat in camera bec, spalat pe jos, ordonat chestii... iar pe 25 la prima ora a inceput travaliul hohot
laura513
Scris: Monday, February 26, 2018 12:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea0196 wrote:

Inca putin si scapi Cheek Kiss
Mirunah
Scris: Monday, February 26, 2018 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Fetelor, nu stiu cum e la voi vremea, la mine e un ger cumplit. Asa ca aveti grija de voi in perioada asta, stati la caldurica.pupici pupici
fluturash26
Scris: Monday, February 26, 2018 10:16 AM
Nivel

Mirunah wrote:
Fetelor, nu stiu cum e la voi vremea, la mine e un ger cumplit. Asa ca aveti grija de voi in perioada asta, stati la caldurica.pupici pupici

si la noi tot ger este, peste tot e gerul asta crunt..si chiar aseara vazusem ca la un pomisor ii dadusera mugurii :(
Mirunah
Scris: Monday, February 26, 2018 10:18 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

si la noi tot ger este, peste tot e gerul asta crunt..si chiar aseara vazusem ca la un pomisor ii dadusera mugurii :(

La noi in oras au rasarit lalele...Ai grija de tine, parca esti in concediu medical, nu?
fluturash26
Scris: Monday, February 26, 2018 10:23 AM
Nivel

Mirunah wrote:

La noi in oras au rasarit lalele...Ai grija de tine, parca esti in concediu medical, nu?

Da, sunt in concediu... trebuie sa ies mai tarziu sa merg la medicul de familie sa imi vizeze concediu si dupa sa il duc la serviciu, dar ma voi imbraca super bine... is fericita ca au mai incetat asa putin sangerarile!! dar parca nu ma mai dor asa tare sanii...nu am nici cel mai mic semn :) dar sper sa fie totul bine..
Ilinca003
Scris: Monday, February 26, 2018 10:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Si la mine a nins,dar imi place,imi da o stare de bineras ,Miruna ce faci?cum te simti?daca nu ma-nsel,zilele trecute aveai o durere accentuata,sper ca esti ok..pupici
Mirunah
Scris: Monday, February 26, 2018 10:35 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

Da, sunt in concediu... trebuie sa ies mai tarziu sa merg la medicul de familie sa imi vizeze concediu si dupa sa il duc la serviciu, dar ma voi imbraca super bine... is fericita ca au mai incetat asa putin sangerarile!! dar parca nu ma mai dor asa tare sanii...nu am nici cel mai mic semn :) dar sper sa fie totul bine..

Sa iti faci si tu ticker cu sarcina. parca ai peste 6 saptamani de sarcina. Poate esti una dintre norocoase care nu au stari de greata si voma si toate cele si te poti bucura de sarcina. Eu asta iti doresc, sa nu ai asemenea stari! Ma bucur ca au mai incetat sangerarile. Cu sanii e relativ, cam asa e, o zi te dor, doua nu, trei da...etc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.