Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Sunday, February 25, 2018 12:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
delia.c.yaya wrote:
Fetelor si mamici, voua va dat sa faceti EKG?! Oare de ce mo fi pus sal fac?!NuStiu

Da, la mine a fost obligatoriu in sapt 36 la controlul preanestezic. Nu e nimic SF dureaza cateva minute.
Alexis21
Scris: Sunday, February 25, 2018 9:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dragele mele! Nu am mai poposit pe aici de multa vreme. Asta ?i pentru ca am avut doua episoade cu sângerari maronii, la al doilea am fost ?i internata ?i am decis sa ma deta?ez pu?in ?i sa îl las pe Dumnezeu sa î?i faca treaba. Rugaciunile mi-au fost ascultate pentru ca iata, am ajuns în saptamâna 13 ?i 3 zile azi! Va ata?ez aici ?i ecografia de la 12 saptamâni ?i 4 zile! Sper ca sunte?i bine! Va pup!

Alexis21 attached the following image(s):
img_20180225_095401.jpgimg_20180225_095342.jpg

delia.c.yaya
Scris: Sunday, February 25, 2018 10:17 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins wrote:

Ti-ar da si in boabe daca ar putea, numa' sa fie siguri hohot De epidurala ce zic, iti fac daca ceri?

Au zis ca "daca e chiar necesar,dar sa vorbesti si cu doctorul"...m-au lamurit maxim
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, February 25, 2018 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Alexis21 wrote:
Buna dragele mele! Nu am mai poposit pe aici de multa vreme. Asta ?i pentru ca am avut doua episoade cu sângerari maronii, la al doilea am fost ?i internata ?i am decis sa ma deta?ez pu?in ?i sa îl las pe Dumnezeu sa î?i faca treaba. Rugaciunile mi-au fost ascultate pentru ca iata, am ajuns în saptamâna 13 ?i 3 zile azi! Va ata?ez aici ?i ecografia de la 12 saptamâni ?i 4 zile! Sper ca sunte?i bine! Va pup!

Ce dragut!coeur
Multa sanatate tie si bebelusului! Ma bucur ca sunteti bine pupici
Lolly
Scris: Sunday, February 25, 2018 1:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
Fetelor ati avut si voi dureri in partea stanga jos?
Am citit ca ar fi oasele bazinului care se dilata de la uter. Vad ca nu cedeaza la no-spa deci nu e durere de "organ". Nu am scurgeri, nimic. Doar jena asta care a inceput de ieri.
MaryPoppins
Scris: Sunday, February 25, 2018 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Lolly wrote:
Fetelor ati avut si voi dureri in partea stanga jos?
Am citit ca ar fi oasele bazinului care se dilata de la uter. Vad ca nu cedeaza la no-spa deci nu e durere de "organ". Nu am scurgeri, nimic. Doar jena asta care a inceput de ieri.

E prea devreme sa ai dureri de bazin sau de ligamente ale uterului datorate cresterii acestuia, acum cel mai probabil e vorba de corpul galben de pe ovarul cu care ai ovulat, care inca secreta progesteron pana prin sapatamana 10 cand placenta e inserata complet si preia functia de a produce progesteron. Daca ai durerile in acelasi loc/pe aceeasi parte sigur despre asta e vorba.

LE: eu cu ovarul stang am ovulat si am resimtit genul asta de disconfort pana pe la sfarsitul trimestrului intai :)
MaryPoppins
Scris: Sunday, February 25, 2018 1:52 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Ne bucuram de vestile bune, sarcina usoara in continuare Cheek Kiss
laura513
Scris: Sunday, February 25, 2018 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Alexis21 wrote:

Doamne ajuta sa fie totul bine de acum inainte! Sanatate tie si bobitei Cheek Kiss
Mirunah
Scris: Sunday, February 25, 2018 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Dar la 20 de sapt e normal sa ma ia durerile de spate, la sold? Parca mi se pare prea devreme de astfel de dureri. Doare destul de rau...
Andreea0196
Scris: Sunday, February 25, 2018 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Eu nu stiu voi, da inca de pe la inceputul sarcinii ma mai durea ba prin stanga, ba prin dreapta, ba ma mai intepa cate ceva..de durerile de spate nu mai zic, prezente dintotdeauna. Cel putin la mine asa a fost.
Ilinca003
Scris: Sunday, February 25, 2018 6:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Si pe mine ma mai doare in partea dreapta,e o durere de ma ia pe picior in jos...dar ma tine putin,apoi trece...nu vreau sa ma mai panichez din orice,ca o iau razna...
MaryPoppins
Scris: Sunday, February 25, 2018 6:08 PM
Nivel

Mirunah wrote:
Dar la 20 de sapt e normal sa ma ia durerile de spate, la sold? Parca mi se pare prea devreme de astfel de dureri. Doare destul de rau...

Eu dureri nu am avut pana la 30s, atunci a inceput sa ma doara spatele si cu durere asa mare am stat aproape 2 sapt. Acum e relativ ok cu spatele, doar ca intepenesc repede si ma misc in reluare. Dar sa stii ca suntem diferite si corpul nostru reactioneaza diferit. Tu esti mai slabuta si chiar daca burtica nu e vizibila tare sunt schimbari semnificative care pot da diverse dureri. Eu ii spuneam lui Lolly ca foarte devreme in sarcina durerea localizata nu prea are cum sa vina de la altceva in afara de corpul galben.
delia.c.yaya
Scris: Sunday, February 25, 2018 6:13 PM

Si corpul meu o ia razna!hohot pana acum tot contractii false...cam de dimineata simt dureri ca la menstruatie, dar la spateNuStiu
Andreea0196
Scris: Sunday, February 25, 2018 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
banghead Cand ma uit la ticker deja ma ia panica :))) m-am mai si apucat de curatenie. Mai am si maine
delia.c.yaya
Scris: Sunday, February 25, 2018 6:26 PM

Andreea0196 wrote:
banghead Cand ma uit la ticker deja ma ia panica :))) m-am mai si apucat de curatenie. Mai am si maine

Am auzit ca si daca te ia mania cu curatenia e semn ca nasterea se apropiehohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.