Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Saturday, February 24, 2018 2:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
delia.c.yaya wrote:

Din cauza asta merg ca o rata?!hohot parca.niciodata nu am fost asa impiedicata si uituca mai nouhohot

Posibil, ca si oasele bazinului se realiniaza hohot
Andreea0196
Scris: Saturday, February 24, 2018 2:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
O sa moorrrr cu raceala asta...de ceeee? Asta imi lipsea acum?? Cray dupa ce ca eram eu o copie nereusita a unei balene esuate, vai de mama mea, mai am putin si ma rostogolesc m-a mai lovit si raceala asta. Incerc sa ma abtin de la tusit si stranutat dar cateodata nu prea imi iese. Cred ca ma injura fii-miu la fiecare stranut..burta se incordeaza bounce
MaryPoppins
Scris: Saturday, February 24, 2018 2:41 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Apropo mi-a dat doctorul o lista lunga cu analize...viralele, sifilis toxoplasma etc se platesc? Sau se deconteaza cu trimitere?

Verifica cu medicul tau de familie, din ce au povestit fetele nu toti dau de ex trimitere pt TORCH sau hepatite, desi in mod normal astea sunt decontate pt gravide. E posibil sa mai difere si de la judet la judet in functie de ce contracte au laboratoarele cu Casa de Asigurari. Eu din pacate nu te pot ajuta cu info mai
concrete pt ca am abonament de la job la o clinica privata. Le-am mai facut si in 2015 toate analizele astea de preconceptie si le-am platit toate atunci pt ca m-am dus din proprie initiativa.
MaryPoppins
Scris: Saturday, February 24, 2018 2:48 PM
Nivel

Andreea0196 wrote:
O sa moorrrr cu raceala asta...de ceeee? Asta imi lipsea acum?? Cray dupa ce ca eram eu o copie nereusita a unei balene esuate, vai de mama mea, mai am putin si ma rostogolesc m-a mai lovit si raceala asta. Incerc sa ma abtin de la tusit si stranutat dar cateodata nu prea imi iese. Cred ca ma injura fii-miu la fiecare stranut..burta se incordeaza bounce

Sa iei paracetamol si medicamente de-astea ce îs permise in sarcina. Bebe mai are putin si iese, deci sigur nu-i faci nici un rau si e pacat sa te mai chinui acum si cu raceala Cheek Kiss
fluturash26
Scris: Saturday, February 24, 2018 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
MaryPoppins wrote:

Verifica cu medicul tau de familie, din ce au povestit fetele nu toti dau de ex trimitere pt TORCH sau hepatite, desi in mod normal astea sunt decontate pt gravide. E posibil sa mai difere si de la judet la judet in functie de ce contracte au laboratoarele cu Casa de Asigurari. Eu din pacate nu te pot ajuta cu info mai
concrete pt ca am abonament de la job la o clinica privata. Le-am mai facut si in 2015 toate analizele astea de preconceptie si le-am platit toate atunci pt ca m-am dus din proprie initiativa.

Merci muuuult! Merg luni la medicul de familie sa vad ce si cum!
Andreea0196
Scris: Saturday, February 24, 2018 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
MaryPoppins wrote:

Sa iei paracetamol si medicamente de-astea ce îs permise in sarcina. Bebe mai are putin si iese, deci sigur nu-i faci nici un rau si e pacat sa te mai chinui acum si cu raceala Cheek Kiss

computerlove
Incerc diverse. Dar stii cum e, pana nu isi face damblaua..
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 24, 2018 7:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor si mamici, voua va dat sa faceti EKG?! Oare de ce mo fi pus sal fac?!NuStiu
Lyylyy
Scris: Saturday, February 24, 2018 7:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/16/2017
Burtici, voi ce mai mancati? Eu nu stiu ce sa mai mananc, sa iau cumva tot necesarul de vitamine din mancare(mai ales pt ca eu nu iau momentan nici vitamine, nici acid folic), am innebunit cu fructele, sotul meu rade cand intra in dormitor pt ca am noptiera plina de fructe...zice ca asa arata o noptiera de gravide ras
oanatm
Scris: Saturday, February 24, 2018 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Lyylyy wrote:
Burtici, voi ce mai mancati? Eu nu stiu ce sa mai mananc, sa iau cumva tot necesarul de vitamine din mancare(mai ales pt ca eu nu iau momentan nici vitamine, nici acid folic), am innebunit cu fructele, sotul meu rade cand intra in dormitor pt ca am noptiera plina de fructe...zice ca asa arata o noptiera de gravide ras

Eu manânc orice pot...Iaurt cat se poate de mult, fructe, nu prea pot carne, nu manânc maioneza ( nici înainte nu consumam), nu prea ma omor nici cu pestele, nu beau lapte ca nu pot.
DianaM
Scris: Saturday, February 24, 2018 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
delia.c.yaya wrote:
Fetelor si mamici, voua va dat sa faceti EKG?! Oare de ce mo fi pus sal fac?!NuStiu

Sa nu cumva sa ai vreo problema la inima de care sa nu stii si sa te impiedice sa nasti normal...Eu asa cred.Cheek Kiss
lore.t.
Scris: Saturday, February 24, 2018 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
fluturash26 wrote:

Apropo mi-a dat doctorul o lista lunga cu analize...viralele, sifilis toxoplasma etc se platesc? Sau se deconteaza cu trimitere?

Mie cu biletul de trimitere mi-a decontat numai analizele uzuale, profilul TORCH l-am platit si inclusiv orice virusologie...daca nu are cumva firma unde lucrezi contract cu ceva laborator...Cheek Kiss
lore.t.
Scris: Saturday, February 24, 2018 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Andreea0196 wrote:

Asa eram si eu...il strangeam pe saracul, mi se tuguia burta asa Lol pe mine m-a tinut aproape 10 zile, l-am sunat pe dr si mi-a dat oscilum de 2 ori pe zi, paracetamol de 3 ori pe zi dar nu am luat decat in doua zile ras si pe mine ma durea foarte tare gatul...am luat trachisept de 3 ori pe zi. Insanatosire grabnica! pupici
Lyylyy
Scris: Saturday, February 24, 2018 9:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/16/2017
oanatm wrote:

Eu manânc orice pot...Iaurt cat se poate de mult, fructe, nu prea pot carne, nu manânc maioneza ( nici înainte nu consumam), nu prea ma omor nici cu pestele, nu beau lapte ca nu pot.

Si eu mananc ded toate, dar nu stiu daca e suficient..oricum mananc intr-una...peste nu mancam nici inainte, nu imi place, nici iaurt, in rest mananc de toate...maioneza as manca-o pe paine ras , chiar in ziuaa in care am aflat ca sunt insarcinata, cu cateva ore inainte, am avut la masa sos ded maioneza cu castraveti murati cubulete in ea, si o mancam cu lingura, am speriat-o pe soacramea. atunci a zis "mami, tu ori esti nebuna, ori esti gravida" hohot
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 24, 2018 10:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
DianaM wrote:

Sa nu cumva sa ai vreo problema la inima de care sa nu stii si sa te impiedice sa nasti normal...Eu asa cred.Cheek Kiss

Orice numai ca sa fie siguri ca pot naste naturalhohot
MaryPoppins
Scris: Sunday, February 25, 2018 12:22 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Orice numai ca sa fie siguri ca pot naste naturalhohot

Ti-ar da si in boabe daca ar putea, numa' sa fie siguri hohot De epidurala ce zic, iti fac daca ceri?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.