Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Din cauza asta merg ca o rata?!  parca.niciodata nu am fost asa impiedicata si uituca mai nou Posibil, ca si oasele bazinului se realiniaza |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| O sa moorrrr cu raceala asta...de ceeee? Asta imi lipsea acum?? dupa ce ca eram eu o copie nereusita a unei balene esuate, vai de mama mea, mai am putin si ma rostogolesc m-a mai lovit si raceala asta. Incerc sa ma abtin de la tusit si stranutat dar cateodata nu prea imi iese. Cred ca ma injura fii-miu la fiecare stranut..burta se incordeaza |
|

| fluturash26 wrote: Apropo mi-a dat doctorul o lista lunga cu analize...viralele, sifilis toxoplasma etc se platesc? Sau se deconteaza cu trimitere?
Verifica cu medicul tau de familie, din ce au povestit fetele nu toti dau de ex trimitere pt TORCH sau hepatite, desi in mod normal astea sunt decontate pt gravide. E posibil sa mai difere si de la judet la judet in functie de ce contracte au laboratoarele cu Casa de Asigurari. Eu din pacate nu te pot ajuta cu info mai concrete pt ca am abonament de la job la o clinica privata. Le-am mai facut si in 2015 toate analizele astea de preconceptie si le-am platit toate atunci pt ca m-am dus din proprie initiativa. |
|

| Andreea0196 wrote:O sa moorrrr cu raceala asta...de ceeee? Asta imi lipsea acum??  dupa ce ca eram eu o copie nereusita a unei balene esuate, vai de mama mea, mai am putin si ma rostogolesc m-a mai lovit si raceala asta. Incerc sa ma abtin de la tusit si stranutat dar cateodata nu prea imi iese. Cred ca ma injura fii-miu la fiecare stranut..burta se incordeaza Sa iei paracetamol si medicamente de-astea ce îs permise in sarcina. Bebe mai are putin si iese, deci sigur nu-i faci nici un rau si e pacat sa te mai chinui acum si cu raceala |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| MaryPoppins wrote: Verifica cu medicul tau de familie, din ce au povestit fetele nu toti dau de ex trimitere pt TORCH sau hepatite, desi in mod normal astea sunt decontate pt gravide. E posibil sa mai difere si de la judet la judet in functie de ce contracte au laboratoarele cu Casa de Asigurari. Eu din pacate nu te pot ajuta cu info mai concrete pt ca am abonament de la job la o clinica privata. Le-am mai facut si in 2015 toate analizele astea de preconceptie si le-am platit toate atunci pt ca m-am dus din proprie initiativa.
Merci muuuult! Merg luni la medicul de familie sa vad ce si cum! |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| MaryPoppins wrote:Sa iei paracetamol si medicamente de-astea ce îs permise in sarcina. Bebe mai are putin si iese, deci sigur nu-i faci nici un rau si e pacat sa te mai chinui acum si cu raceala
Incerc diverse. Dar stii cum e, pana nu isi face damblaua.. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor si mamici, voua va dat sa faceti EKG?! Oare de ce mo fi pus sal fac?! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/16/2017 Mesaje: 100
| Burtici, voi ce mai mancati? Eu nu stiu ce sa mai mananc, sa iau cumva tot necesarul de vitamine din mancare(mai ales pt ca eu nu iau momentan nici vitamine, nici acid folic), am innebunit cu fructele, sotul meu rade cand intra in dormitor pt ca am noptiera plina de fructe...zice ca asa arata o noptiera de gravide |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Lyylyy wrote:Burtici, voi ce mai mancati? Eu nu stiu ce sa mai mananc, sa iau cumva tot necesarul de vitamine din mancare(mai ales pt ca eu nu iau momentan nici vitamine, nici acid folic), am innebunit cu fructele, sotul meu rade cand intra in dormitor pt ca am noptiera plina de fructe...zice ca asa arata o noptiera de gravide
Eu manânc orice pot...Iaurt cat se poate de mult, fructe, nu prea pot carne, nu manânc maioneza ( nici înainte nu consumam), nu prea ma omor nici cu pestele, nu beau lapte ca nu pot. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| delia.c.yaya wrote:Fetelor si mamici, voua va dat sa faceti EKG?! Oare de ce mo fi pus sal fac?!
Sa nu cumva sa ai vreo problema la inima de care sa nu stii si sa te impiedice sa nasti normal...Eu asa cred. |
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| fluturash26 wrote: Apropo mi-a dat doctorul o lista lunga cu analize...viralele, sifilis toxoplasma etc se platesc? Sau se deconteaza cu trimitere?
Mie cu biletul de trimitere mi-a decontat numai analizele uzuale, profilul TORCH l-am platit si inclusiv orice virusologie...daca nu are cumva firma unde lucrezi contract cu ceva laborator... |
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Andreea0196 wrote:O sa moorrrr cu raceala asta...de ceeee? Asta imi lipsea acum??  dupa ce ca eram eu o copie nereusita a unei balene esuate, vai de mama mea, mai am putin si ma rostogolesc m-a mai lovit si raceala asta. Incerc sa ma abtin de la tusit si stranutat dar cateodata nu prea imi iese. Cred ca ma injura fii-miu la fiecare stranut..burta se incordeaza Asa eram si eu...il strangeam pe saracul, mi se tuguia burta asa pe mine m-a tinut aproape 10 zile, l-am sunat pe dr si mi-a dat oscilum de 2 ori pe zi, paracetamol de 3 ori pe zi dar nu am luat decat in doua zile si pe mine ma durea foarte tare gatul...am luat trachisept de 3 ori pe zi. Insanatosire grabnica! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/16/2017 Mesaje: 100
| oanatm wrote:
Eu manânc orice pot...Iaurt cat se poate de mult, fructe, nu prea pot carne, nu manânc maioneza ( nici înainte nu consumam), nu prea ma omor nici cu pestele, nu beau lapte ca nu pot.
Si eu mananc ded toate, dar nu stiu daca e suficient..oricum mananc intr-una...peste nu mancam nici inainte, nu imi place, nici iaurt, in rest mananc de toate...maioneza as manca-o pe paine , chiar in ziuaa in care am aflat ca sunt insarcinata, cu cateva ore inainte, am avut la masa sos ded maioneza cu castraveti murati cubulete in ea, si o mancam cu lingura, am speriat-o pe soacramea. atunci a zis "mami, tu ori esti nebuna, ori esti gravida" |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DianaM wrote:Sa nu cumva sa ai vreo problema la inima de care sa nu stii si sa te impiedice sa nasti normal...Eu asa cred.
Orice numai ca sa fie siguri ca pot naste natural |
|

| delia.c.yaya wrote:Orice numai ca sa fie siguri ca pot naste natural Ti-ar da si in boabe daca ar putea, numa' sa fie siguri De epidurala ce zic, iti fac daca ceri? |
|
|