Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| MaryPoppins wrote:Roxana, e superb mititelul, sa fie sanatos si ma bucur sa aud ca ai avut o nastere asa usoara Andreea-Alexandra, felicitari si bine ai venit Si poze cu burtica de 33s
Ce burtica rotunjoara si conturata! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
|
De fetita, dupa manual |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| MaryPoppins wrote:Roxana, e superb mititelul, sa fie sanatos si ma bucur sa aud ca ai avut o nastere asa usoara Andreea-Alexandra, felicitari si bine ai venit Si poze cu burtica de 33s
Ce burtica rotunjoara si frumoasa |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Multumesc fetele pentru primire |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele Primiti o gravidutza noua printre voi?
Bine ai venit! Ma bucur enorm ca ti-ai facut curaj sa testezi si ca rezultatul a fost super pozitiv! Sarcina usoara mai departe! |
|
|
Ce dulcic e , mititelul. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| In loc de pampers Mirunah attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Rox4n1k4 wrote:Deci asa... Scriu cu intarziere insa vreau sa va povestesc experienta nasterii mele. Mi-a fost teama sa nu nasc prea repede inainte de 37 sapt da a fost perfect asa ca nu m-am asteptat si ne-a luat prin suprindere. Inca nu imi vine sa cred ca imi tin bebele in bate, când pe vremea asta trebuia sa imi explodeze burta  Deci pe la 4 jumate dimineata mi s-a rupt apa, am deschis ochii instant si am fost sigura ca asta e Desi initial a curs cat sa imi ud chilotul doar. Mi-am trezit sotu (bine ca a fost la ora aia ca altfel intr-ora eram singura acasa ca el era la lucru si poate ma panicam). La 5 jumate am ajuns la spital gara dureri, fff slabe ca un Inceput de ciclu.. Si mi-au zis ca nici un deget nu eram dilatata.. Când am auzit am zis aoleu cat o sa dureze.. Nu eram psihic pregatita pt nastere. Ne-am tot plimbat prin spiral, pe scari, la 8 au Inceput dureri f mari de abia tineam ochii deschisi dar nu am stat deloc in pat.. Pe la 10 nu mai puteam am zis hai sa mergem sa vedem care ii faza ca eram deja terminata de durere. Cand a zis moasa ca sunt deja 7 cm dilatata Si a facut niste ochi cat cepele ca nu se astepta..a zis ca wow, a trecut ce a fost mai rau.. Si la 11:11 a fost bebele afara, un scump si un frumos de 47cm si 2550 kg. A fost mai mi cut dar nu e problema, creste el, a vrut sa o cunosc a pe mami mai repede  . Va incurajez sa Incercati sa nasteti natural. La unele femei poate fii mai greu insa când nasti natural ai asa un sentiment de implinire ca ai facut ceva mare!!
Roxana ma bucur ca a fost o nastere usoara ,asa si la mine a doua nastere a fost super usoara , n-as fi crezut ca se poate naste atat de usor , si eu incurajez fetele care pot naste natural sa incerce , e adevarat ca nu toate nasterile sunt la fel dar daca se poate de ce nu
Acum am vazut si poza , vai ce bebe mic si frumossss ai |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Fetelor, voi simtiti bebeii cand sughita? . Al meu are momente cand imi face burta sa tremure, e asa de amuzant .
|
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Am revenit fetelor de la controlul de astazi, am o desprindere de placenta, mi s-a recomandat repaos la pat, am concediu medical...bebe a mai crescut dar tot is speriata!! A mai avut cineva aceasta dezlipire? cica din cauza asta ar fi aceste sangerari si o sa mai continue chiar! De asta avem restrictie la efort fizic si "nebunii", oricum nu am facut nimic pana acum dar parca cand auzi ca ai restrictie posibil toata sarcina te-a cam lovit in moalele capului:))) |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Vai dar ce minunatie avem noi aici!!!! pitic mic |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| fluturash26 wrote:Am revenit fetelor de la controlul de astazi, am o desprindere de placenta, mi s-a recomandat repaos la pat, am concediu medical...bebe a mai crescut dar tot is speriata!! A mai avut cineva aceasta dezlipire? cica din cauza asta ar fi aceste sangerari si o sa mai continue chiar! De asta avem restrictie la efort fizic si "nebunii", oricum nu am facut nimic pana acum dar parca cand auzi ca ai restrictie posibil toata sarcina te-a cam lovit in moalele capului:)))
Am auzit destul de des pe internet sau la cunostinte, insa fiind primul trimestru si foarte devreme la tine, e vorba mai degraba de o inserare deficitara a placentei. Insa se rezolva cu progesteron si repaus la pat, e foarte probabil ca data viitoare cand merg la control sa nu mai fie nici o problema. Ai grija de tine si de bobita |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| fluturash26 wrote:Am revenit fetelor de la controlul de astazi, am o desprindere de placenta, mi s-a recomandat repaos la pat, am concediu medical...bebe a mai crescut dar tot is speriata!! A mai avut cineva aceasta dezlipire? cica din cauza asta ar fi aceste sangerari si o sa mai continue chiar! De asta avem restrictie la efort fizic si "nebunii", oricum nu am facut nimic pana acum dar parca cand auzi ca ai restrictie posibil toata sarcina te-a cam lovit in moalele capului:)))
Sa stai cumintica in pat, asta e, trebuie sa facem si sacrificii...Noi nu am avut nicio restrictie, imi dau seama ca ar fi fost destul de nasol...dar pentru bobita faci orice . Sa iti faci si tu ticker |
|
Ma bucur ca ai mers la medic ?i ai aflat cauza. Asculta de medic ?i va fi bine. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/16/2017 Mesaje: 100
| Fetelor, m-am intors de la magazin si am intrat direct sa va povestesc. Eram in supermarket si am vazut masline verzi, mi s-a facut o pofta increedibila, asa ca dupa ce mi le-a cantarit vanzatoarea am desfacut caserola si am inceput sa mananc in magazin toate vanzatoarele se uitau la mine ca la urs, dar pt mine nu conta decat sa mananc masline atunci ...i s-a mai intamplat cuiva sa aiba asemenea pofte? |
|
|