Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
laura513
Scris: Friday, February 23, 2018 3:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
MaryPoppins wrote:
Roxana, e superb mititelul, sa fie sanatos si ma bucur sa aud ca ai avut o nastere asa usoara computerlove

Andreea-Alexandra, felicitari si bine ai venit Cheek Kiss

Si poze cu burtica de 33s gravida

hearts hearts Ce burtica rotunjoara si conturata! Cheek Kiss
MaryPoppins
Scris: Friday, February 23, 2018 3:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
laura513 wrote:

hearts hearts Ce burtica rotunjoara si conturata! Cheek Kiss

De fetita, dupa manual mami de fetita
cybele
Scris: Friday, February 23, 2018 3:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/31/2016
MaryPoppins wrote:
Roxana, e superb mititelul, sa fie sanatos si ma bucur sa aud ca ai avut o nastere asa usoara computerlove

Andreea-Alexandra, felicitari si bine ai venit Cheek Kiss

Si poze cu burtica de 33s gravida

Ce burtica rotunjoara si frumoasa love
Andreea-Alexandra
Scris: Friday, February 23, 2018 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Multumesc fetele pentru primire DistanceKiss DistanceKiss
oanatm
Scris: Friday, February 23, 2018 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Andreea-Alexandra wrote:
Buna fetele

Primiti o gravidutza noua printre voi?DistanceKiss DistanceKiss

Bine ai venit! Ma bucur enorm ca ti-ai facut curaj sa testezi si ca rezultatul a fost super pozitiv! Sarcina usoara mai departe!
oanatm
Scris: Friday, February 23, 2018 4:43 PM
Nivel

Rox4n1k4 wrote:
Multumesc mult fetelor, va apropiati si voi si sa vede?i ce mare bucurie si împlinire aduce un bebe. Va prezint pe Lucas al meu... Angel love coeur

Ce dulcic e love love , mititelul.
Mirunah
Scris: Friday, February 23, 2018 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
In loc de pampers

Mirunah attached the following image(s):
img-20180223-wa0004.jpg

Dana_
Scris: Friday, February 23, 2018 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Rox4n1k4 wrote:
Deci asa... Scriu cu intarziere insa vreau sa va povestesc experienta nasterii mele. Mi-a fost teama sa nu nasc prea repede inainte de 37 sapt da a fost perfect asa ca nu m-am asteptat si ne-a luat prin suprindere. Inca nu imi vine sa cred ca imi tin bebele in bate, când pe vremea asta trebuia sa imi explodeze burta hohot
Deci pe la 4 jumate dimineata mi s-a rupt apa, am deschis ochii instant si am fost sigura ca asta e Desi initial a curs cat sa imi ud chilotul doar. Mi-am trezit sotu (bine ca a fost la ora aia ca altfel intr-ora eram singura acasa ca el era la lucru si poate ma panicam). La 5 jumate am ajuns la spital gara dureri, fff slabe ca un Inceput de ciclu.. Si mi-au zis ca nici un deget nu eram dilatata.. Când am auzit am zis aoleu cat o sa dureze.. Nu eram psihic pregatita pt nastere. Ne-am tot plimbat prin spiral, pe scari, la 8 au Inceput dureri f mari de abia tineam ochii deschisi dar nu am stat deloc in pat.. Pe la 10 nu mai puteam am zis hai sa mergem sa vedem care ii faza ca eram deja terminata de durere. Cand a zis moasa ca sunt deja 7 cm dilatata Si a facut niste ochi cat cepele ca nu se astepta..a zis ca wow, a trecut ce a fost mai rau.. Si la 11:11 a fost bebele afara, un scump si un frumos de 47cm si 2550 kg. A fost mai mi cut dar nu e problema, creste el, a vrut sa o cunosc a pe mami mai repedecomputerlove. Va incurajez sa Incercati sa nasteti natural. La unele femei poate fii mai greu insa când nasti natural ai asa un sentiment de implinire ca ai facut ceva mare!! yes yes

Roxana ma bucur ca a fost o nastere usoara ,asa si la mine a doua nastere a fost super usoara , n-as fi crezut ca se poate naste atat de usor , si eu incurajez fetele care pot naste natural sa incerce , e adevarat ca nu toate nasterile sunt la fel dar daca se poate de ce nu
Buddy1 Cheek Kiss

Acum am vazut si poza , vai ce bebe mic si frumossss aiCheek Kiss
DianaM
Scris: Friday, February 23, 2018 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Fetelor, voi simtiti bebeii cand sughita? hearts . Al meu are momente cand imi face burta sa tremure, e asa de amuzanthohot .
computerlove
fluturash26
Scris: Friday, February 23, 2018 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Am revenit fetelor de la controlul de astazi, am o desprindere de placenta, mi s-a recomandat repaos la pat, am concediu medical...bebe a mai crescut dar tot is speriata!!
A mai avut cineva aceasta dezlipire? cica din cauza asta ar fi aceste sangerari si o sa mai continue chiar! De asta avem restrictie la efort fizic si "nebunii", oricum nu am facut nimic pana acum dar parca cand auzi ca ai restrictie posibil toata sarcina te-a cam lovit in moalele capului:)))
fluturash26
Scris: Friday, February 23, 2018 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Rox4n1k4 wrote:
Multumesc mult fetelor, va apropiati si voi si sa vede?i ce mare bucurie si împlinire aduce un bebe. Va prezint pe Lucas al meu... Angel love coeur

Vai dar ce minunatie avem noi aici!!!! pitic miccomputerlove computerlove
MaryPoppins
Scris: Friday, February 23, 2018 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
fluturash26 wrote:
Am revenit fetelor de la controlul de astazi, am o desprindere de placenta, mi s-a recomandat repaos la pat, am concediu medical...bebe a mai crescut dar tot is speriata!!
A mai avut cineva aceasta dezlipire? cica din cauza asta ar fi aceste sangerari si o sa mai continue chiar! De asta avem restrictie la efort fizic si "nebunii", oricum nu am facut nimic pana acum dar parca cand auzi ca ai restrictie posibil toata sarcina te-a cam lovit in moalele capului:)))

Am auzit destul de des pe internet sau la cunostinte, insa fiind primul trimestru si foarte devreme la tine, e vorba mai degraba de o inserare deficitara a placentei. Insa se rezolva cu progesteron si repaus la pat, e foarte probabil ca data viitoare cand merg la control sa nu mai fie nici o problema. Ai grija de tine si de bobita grup
DianaM
Scris: Friday, February 23, 2018 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
fluturash26 wrote:

Sa stai cumintica in pat, asta e, trebuie sa facem si sacrificii...Noi nu am avut nicio restrictie, imi dau seama ca ar fi fost destul de nasol...dar pentru bobita faci orice hearts .
Sa iti faci si tu tickercomputerlove
oanatm
Scris: Friday, February 23, 2018 9:08 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Ma bucur ca ai mers la medic ?i ai aflat cauza. Asculta de medic ?i va fi bine.
Lyylyy
Scris: Friday, February 23, 2018 9:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/16/2017
Fetelor, m-am intors de la magazin si am intrat direct sa va povestesc. Eram in supermarket si am vazut masline verzi, mi s-a facut o pofta increedibila, asa ca dupa ce mi le-a cantarit vanzatoarea am desfacut caserola si am inceput sa mananc in magazin hohot toate vanzatoarele se uitau la mine ca la urs, dar pt mine nu conta decat sa mananc masline atunci hohot hohot ...i s-a mai intamplat cuiva sa aiba asemenea pofte?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.