Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Delia, tare draguta burtica si sa stii ca arati foarte bine parca se vede ca e de fetita, tot cam forma asta o are si a mea |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Deci asa... Scriu cu intarziere insa vreau sa va povestesc experienta nasterii mele. Mi-a fost teama sa nu nasc prea repede inainte de 37 sapt da a fost perfect asa ca nu m-am asteptat si ne-a luat prin suprindere. Inca nu imi vine sa cred ca imi tin bebele in bate, când pe vremea asta trebuia sa imi explodeze burta  Deci pe la 4 jumate dimineata mi s-a rupt apa, am deschis ochii instant si am fost sigura ca asta e Desi initial a curs cat sa imi ud chilotul doar. Mi-am trezit sotu (bine ca a fost la ora aia ca altfel intr-ora eram singura acasa ca el era la lucru si poate ma panicam). La 5 jumate am ajuns la spital gara dureri, fff slabe ca un Inceput de ciclu.. Si mi-au zis ca nici un deget nu eram dilatata.. Când am auzit am zis aoleu cat o sa dureze.. Nu eram psihic pregatita pt nastere. Ne-am tot plimbat prin spiral, pe scari, la 8 au Inceput dureri f mari de abia tineam ochii deschisi dar nu am stat deloc in pat.. Pe la 10 nu mai puteam am zis hai sa mergem sa vedem care ii faza ca eram deja terminata de durere. Cand a zis moasa ca sunt deja 7 cm dilatata Si a facut niste ochi cat cepele ca nu se astepta..a zis ca wow, a trecut ce a fost mai rau.. Si la 11:11 a fost bebele afara, un scump si un frumos de 47cm si 2550 kg. A fost mai mi cut dar nu e problema, creste el, a vrut sa o cunosc a pe mami mai repede . Va incurajez sa Incercati sa nasteti natural. La unele femei poate fii mai greu insa când nasti natural ai asa un sentiment de implinire ca ai facut ceva mare!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Rox4n1k4 wrote:Deci asa... Scriu cu intarziere insa vreau sa va povestesc experienta nasterii mele. Mi-a fost teama sa nu nasc prea repede inainte de 37 sapt da a fost perfect asa ca nu m-am asteptat si ne-a luat prin suprindere. Inca nu imi vine sa cred ca imi tin bebele in bate, când pe vremea asta trebuia sa imi explodeze burta  Deci pe la 4 jumate dimineata mi s-a rupt apa, am deschis ochii instant si am fost sigura ca asta e Desi initial a curs cat sa imi ud chilotul doar. Mi-am trezit sotu (bine ca a fost la ora aia ca altfel intr-ora eram singura acasa ca el era la lucru si poate ma panicam). La 5 jumate am ajuns la spital gara dureri, fff slabe ca un Inceput de ciclu.. Si mi-au zis ca nici un deget nu eram dilatata.. Când am auzit am zis aoleu cat o sa dureze.. Nu eram psihic pregatita pt nastere. Ne-am tot plimbat prin spiral, pe scari, la 8 au Inceput dureri f mari de abia tineam ochii deschisi dar nu am stat deloc in pat.. Pe la 10 nu mai puteam am zis hai sa mergem sa vedem care ii faza ca eram deja terminata de durere. Cand a zis moasa ca sunt deja 7 cm dilatata Si a facut niste ochi cat cepele ca nu se astepta..a zis ca wow, a trecut ce a fost mai rau.. Si la 11:11 a fost bebele afara, un scump si un frumos de 47cm si 2550 kg. A fost mai mi cut dar nu e problema, creste el, a vrut sa o cunosc a pe mami mai repede  . Va incurajez sa Incercati sa nasteti natural. La unele femei poate fii mai greu insa când nasti natural ai asa un sentiment de implinire ca ai facut ceva mare!! Ce tare!! Felicitari Roxana!! Recuperare cat mai rapida si sa va bucurati de bebe Cand citesc asa povestiri ma bucur si ma mai linistesc...si eu vreau tot natural sa nasc, dar la stat aici nu stiu daca ma lasa sa ma plimb prin spital |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Rox4n1k4 wrote:Deci asa... Scriu cu intarziere insa vreau sa va povestesc experienta nasterii mele. Mi-a fost teama sa nu nasc prea repede inainte de 37 sapt da a fost perfect asa ca nu m-am asteptat si ne-a luat prin suprindere. Inca nu imi vine sa cred ca imi tin bebele in bate, când pe vremea asta trebuia sa imi explodeze burta  Deci pe la 4 jumate dimineata mi s-a rupt apa, am deschis ochii instant si am fost sigura ca asta e Desi initial a curs cat sa imi ud chilotul doar. Mi-am trezit sotu (bine ca a fost la ora aia ca altfel intr-ora eram singura acasa ca el era la lucru si poate ma panicam). La 5 jumate am ajuns la spital gara dureri, fff slabe ca un Inceput de ciclu.. Si mi-au zis ca nici un deget nu eram dilatata.. Când am auzit am zis aoleu cat o sa dureze.. Nu eram psihic pregatita pt nastere. Ne-am tot plimbat prin spiral, pe scari, la 8 au Inceput dureri f mari de abia tineam ochii deschisi dar nu am stat deloc in pat.. Pe la 10 nu mai puteam am zis hai sa mergem sa vedem care ii faza ca eram deja terminata de durere. Cand a zis moasa ca sunt deja 7 cm dilatata Si a facut niste ochi cat cepele ca nu se astepta..a zis ca wow, a trecut ce a fost mai rau.. Si la 11:11 a fost bebele afara, un scump si un frumos de 47cm si 2550 kg. A fost mai mi cut dar nu e problema, creste el, a vrut sa o cunosc a pe mami mai repede  . Va incurajez sa Incercati sa nasteti natural. La unele femei poate fii mai greu insa când nasti natural ai asa un sentiment de implinire ca ai facut ceva mare!! Felicitari! Sa va traiasca!
|
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
|
Ce burtica frumoasaaa! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Rox4n1k4 wrote:Deci asa... Scriu cu intarziere insa vreau sa va povestesc experienta nasterii mele. Mi-a fost teama sa nu nasc prea repede inainte de 37 sapt da a fost perfect asa ca nu m-am asteptat si ne-a luat prin suprindere. Inca nu imi vine sa cred ca imi tin bebele in bate, când pe vremea asta trebuia sa imi explodeze burta  Deci pe la 4 jumate dimineata mi s-a rupt apa, am deschis ochii instant si am fost sigura ca asta e Desi initial a curs cat sa imi ud chilotul doar. Mi-am trezit sotu (bine ca a fost la ora aia ca altfel intr-ora eram singura acasa ca el era la lucru si poate ma panicam). La 5 jumate am ajuns la spital gara dureri, fff slabe ca un Inceput de ciclu.. Si mi-au zis ca nici un deget nu eram dilatata.. Când am auzit am zis aoleu cat o sa dureze.. Nu eram psihic pregatita pt nastere. Ne-am tot plimbat prin spiral, pe scari, la 8 au Inceput dureri f mari de abia tineam ochii deschisi dar nu am stat deloc in pat.. Pe la 10 nu mai puteam am zis hai sa mergem sa vedem care ii faza ca eram deja terminata de durere. Cand a zis moasa ca sunt deja 7 cm dilatata Si a facut niste ochi cat cepele ca nu se astepta..a zis ca wow, a trecut ce a fost mai rau.. Si la 11:11 a fost bebele afara, un scump si un frumos de 47cm si 2550 kg. A fost mai mi cut dar nu e problema, creste el, a vrut sa o cunosc a pe mami mai repede  . Va incurajez sa Incercati sa nasteti natural. La unele femei poate fii mai greu insa când nasti natural ai asa un sentiment de implinire ca ai facut ceva mare!!
Ce draguuut . Sa fiti sanatosi si mancaciosi . Pe bebe l-au ?inut la incubator? |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
|
Mie nu mi se mai pare asa mica burtica ta, e o burtica normala si tare frumoasa! |
|

| Rox4n1k4 wrote:Deci asa... Scriu cu intarziere insa vreau sa va povestesc experienta nasterii mele. Mi-a fost teama sa nu nasc prea repede inainte de 37 sapt da a fost perfect asa ca nu m-am asteptat si ne-a luat prin suprindere. Inca nu imi vine sa cred ca imi tin bebele in bate, când pe vremea asta trebuia sa imi explodeze burta  Deci pe la 4 jumate dimineata mi s-a rupt apa, am deschis ochii instant si am fost sigura ca asta e Desi initial a curs cat sa imi ud chilotul doar. Mi-am trezit sotu (bine ca a fost la ora aia ca altfel intr-ora eram singura acasa ca el era la lucru si poate ma panicam). La 5 jumate am ajuns la spital gara dureri, fff slabe ca un Inceput de ciclu.. Si mi-au zis ca nici un deget nu eram dilatata.. Când am auzit am zis aoleu cat o sa dureze.. Nu eram psihic pregatita pt nastere. Ne-am tot plimbat prin spiral, pe scari, la 8 au Inceput dureri f mari de abia tineam ochii deschisi dar nu am stat deloc in pat.. Pe la 10 nu mai puteam am zis hai sa mergem sa vedem care ii faza ca eram deja terminata de durere. Cand a zis moasa ca sunt deja 7 cm dilatata Si a facut niste ochi cat cepele ca nu se astepta..a zis ca wow, a trecut ce a fost mai rau.. Si la 11:11 a fost bebele afara, un scump si un frumos de 47cm si 2550 kg. A fost mai mi cut dar nu e problema, creste el, a vrut sa o cunosc a pe mami mai repede  . Va incurajez sa Incercati sa nasteti natural. La unele femei poate fii mai greu insa când nasti natural ai asa un sentiment de implinire ca ai facut ceva mare!!
Felicitari! Ma bucur de fiecare data cand aud experiente pozitive cu nasterea naturala. Sa fiti sanatosi, sa creasca bebe mareee iar tu sa ai multa energie sa ii faci fata mititelului! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Roxi felicitariii, sa fiti sanatosi ca asta e cel mai important Fetelor am racit zdravan..ori m-a tras curentul ori am sinuzita ca ma cam dor ochii si fruntea..problema e ca mai am si o tuse productiva si nu ma pot abtine de la tusit..dar mi se strange burta cand fac asta si simt ca il strivesc pe bebe :( |
|

| DianaM wrote:Ce draguuut  . Sa fiti sanatosi si mancaciosi  . Pe bebe l-au ?inut la incubator?
Nuu deloc, a fost slabut insa din punct de vedere medical, dupa 37 saptamani e nascut la termen, e dezvoltat totul, e numa perfect sa fie nascut zic ei.. Sub 2 kg 400 e mai mic poate dar si asa e ok daca e nascut la termen. Ei in primele zile pana le vine laptele slabesc vreo 200 grame si mi-au dat drumul cu greutatea de 2.390 kg si a fost ok, au vazut ca a scazut ceea ce e normal, si ultima zi a Inceput sa creasca, si de atunci tot creste... |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| DianaM Foarte bine ca esti relaxata si ca ai incredere ca totul va fi bine pentru ca asa va fi!
Delia sa stii ca nici mie nu mi se mai pare asa micuta burtica. Esti o mamica sexy, cum am mai zis!
Cybele stai linistita ca nu e mult cat ai luat pana acum.
Lyylyy bucura-te ca mananci si mananca cat mai poti ca s-ar putea sa apara simptomele si sa nu te mai atingi deloc de mancare.
Eu am facut eco transvaginala pana la 12 saptamani.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
Wow! Super! Ce rapid!!! Sper sa am si eu o nastere asa usoara... Felicitari iarasi ptr bebita!!!
|
|

| Multumesc mult fetelor, va apropiati si voi si sa vede?i ce mare bucurie si împlinire aduce un bebe. Va prezint pe Lucas al meu... Rox4n1k4 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
|
Cat de scumpic esteeeeee |
|

|
Vaaaiiii, pui mic si dragalas |
|