Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Mgeorgiana85 wrote:Hello gagici! Inca asimilez informatia. Sunt mamica de baiat! Ne-am chinuit iar sa-l facem sa dea la o parte un piciorus ca nu se lasa. Si pana la urma 100% baietel. Avem 220 de grame. Tocmai am vazut ca scrie " placentatie perete anterior" adica placenta anterioara?
Felicitari pentru baietel! |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mirunah wrote:Felicitari pentru baietel! Multumesc! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Mgeorgiana85 wrote:Hello gagici! Inca asimilez informatia. Sunt mamica de baiat! Ne-am chinuit iar sa-l facem sa dea la o parte un piciorus ca nu se lasa. Si pana la urma 100% baietel. Avem 220 de grame. Tocmai am vazut ca scrie " placentatie perete anterior" adica placenta anterioara? Sa fiti sanatooosi. Felicitari |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| felicitari pentru baietel Georgiana!!! |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mirunah wrote:
Uite exemplul meu...eu nu ma chinui cu mancarea... sa mananc nu stiu ce sau calitativ sau etc. Mananc ca o persoana normala, ce vreau, cand vreau.
Eu ma chinui pentru ca fiindu-mi greata nu imi vine sa mananc nimic :( asa cand stiu ca ar trebui sa mananc iau o junatate de mar si mi se face foame :)) cand simt senzatia de foame mananc repede mancare apoi iar mi se face greata si tot asa :)) Au mai scazut in intensitate si frecventa, sper cat de curand sa treaca de tot sa mananc tot ce vreau eu :)) :* |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Hello gagici! Inca asimilez informatia. Sunt mamica de baiat! Ne-am chinuit iar sa-l facem sa dea la o parte un piciorus ca nu se lasa. Si pana la urma 100% baietel. Avem 220 de grame. Tocmai am vazut ca scrie " placentatie perete anterior" adica placenta anterioara? Felicitaaaaari :* sa fie sanatos :* |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Mirunah wrote:Fetelor ne-am intors de la ecografie. Bebe meu si-a luat avans, cu tot cu presiunea mea marita pe arterele uterine. Avem 978 de grame si dupa calculele mele 37 de cm.
Ihuuu ce a mai crescut mititelul. Bravo, Miruna sa o tineti tot asa. Ma bucur cu te-ai convins ca bebe evolueaza bine chiar si cu problema pe care o ai sub observatie.
|
|
| Mgeorgiana85 wrote:Hello gagici! Inca asimilez informatia. Sunt mamica de baiat! Ne-am chinuit iar sa-l facem sa dea la o parte un piciorus ca nu se lasa. Si pana la urma 100% baietel. Avem 220 de grame. Tocmai am vazut ca scrie " placentatie perete anterior" adica placenta anterioara?
He he, nu stiu de ce aveam impresia ca stiai deja ce e.... ar uite ca am nimerit-o. Felicitaaari! |
|
| Andreea0702 wrote: Anemona, ma bucur ca e totul bine.Bebele tau vrea sa ne intreaca Si eu am fost la control sambata, si cantareste 1,7 kg. Nu mi vine sa cred ca a trecut timpul si vorbim de bebei atat de maricei Mary, iti tin pumnii sa treci usor peste ultimele zile cu burtica.Pot doar sa mi imaginez ce de emotii ai! Miruna, la 26 de saptamani tot atat cantarea si bebele meu.
Ce poza dragutaaa ai tu acolo. Sanatate! |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Neata fete! Multumesc tuturor pt urari E frumos sa stii ce se ascunde in burtica Acum incepe cautarea numelui, mi se pare cea mai dificila parte |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Neata fete! Multumesc tuturor pt urari E frumos sa stii ce se ascunde in burtica Acum incepe cautarea numelui, mi se pare cea mai dificila parte Eu daca am baiat vreau sa ii pun numele Teodor :)) iar fata Ana-Maria sau Carina :) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/23/2017 Mesaje: 286
| Salut fetelor ia uitati ce coc in cuptor https://ibb.co/is2x9x Hematomul aproape ca nici nu mai conteaza. Avem un puls de 135 si am dat dib fundulet pt tati si mami ca sa aratam cat de distrati suntem noi. Felicitari georgiana pt baietel . Sa ai sarcina usoara! Auziti fetelor am o intrebare mi-a zis o colega ca ceva prietena de-a ei si -a facut ceva test care iti zice exact sexul pe la 3 luni. Zicea ca fata a aflat destul de repede ca are 2 fetite. Ce test e acela? Eu stiam doar de ecografie dupa 12 sapt poate 16 sapt si de doua Teste care se fac doar cand se gaseste ceva problema si sunt destul de periculoase. Stiti ceva de asta? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Luna48 wrote:Salut fetelor ia uitati ce coc in cuptor https://ibb.co/is2x9xHematomul aproape ca nici nu mai conteaza. Avem un puls de 135 si am dat dib fundulet pt tati si mami ca sa aratam cat de distrati suntem noi. Felicitari georgiana pt baietel . Sa ai sarcina usoara! Auziti fetelor am o intrebare mi-a zis o colega ca ceva prietena de-a ei si -a facut ceva test care iti zice exact sexul pe la 3 luni. Zicea ca fata a aflat destul de repede ca are 2 fetite. Ce test e acela? Eu stiam doar de ecografie dupa 12 sapt poate 16 sapt si de doua Teste care se fac doar cand se gaseste ceva problema si sunt destul de periculoase. Stiti ceva de asta? Testele gen panorama sau harmony, dar sunt f scumpe si nu merita, doar pt a afla sexul mai repede.. sunt pe la 3000 lei parca. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Mgeorgiana85 wrote:Multumesc! Felicitari ptr baiete!
Ptr nume incearca sa iti faci o lista pe care sa treci nume frumoase sau sa stergi/tai ce nuti mai place. Mie mi-a fost de mare ajutor , am tot scris si taiat pana a ramas un singur nume "Emilian" |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Mgeorgiana85 wrote:Neata fete! Multumesc tuturor pt urari E frumos sa stii ce se ascunde in burtica Acum incepe cautarea numelui, mi se pare cea mai dificila parte
Eu ?tiam cum o sa-l cheme dinainte de a ramâne însarcinata, doar daca cumva îmi zice ca e feti?a trebuie sa gasim nume |
|
|