Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cybele
Scris: Wednesday, April 4, 2018 7:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/31/2016
AlexandraRr wrote:
Fetelor, vreau sa va intreb ceva.
Ieri, la control aveam 9s si 2zile insa crl 8sapt si 6 zile, la eco de 6 s si 2 zile crl era 5sapt si 5 zile. Este o problema? Medicul ieri mi-a zis ca nu este nimic, ca va recupera. Ati avut asa situatii? :*

Si la mine variaza pentru ca am avut ovulatie tarzie. Ziua 19 sau 20. Asa ca bebelusa mea e mereu cu cateva zile in urma. Intre 1 si 6 zile. Iar daca e sa iau in calcul doar morfologiie, pentru ca sunt mai precise, la morfo din trim I era cu 1 zi mai mica, la morfo II cu 3 zile. Medicul a zis ca e ok, ca oricum nu vom face un copil prea mare avand in vedere ca suntem amandoi niste oameni de statura mica (eu) / medie (el).
AlexandraRr
Scris: Wednesday, April 4, 2018 7:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Mirunah wrote:
Fetelor ne-am intors de la ecografie.

Bebe meu si-a luat avans, cu tot cu presiunea mea marita pe arterele uterine.

Avem 978 de grame si dupa calculele mele 37 de cm.coeur

Ce a crescut bebe:* Ma bucur ca ai scapat de stres si te poti bucura linistita de sarcina in continuare :*
cybele
Scris: Wednesday, April 4, 2018 7:53 PM
Nivel

Mary si Miruna va multumesc pentru raspunsuri. Sper ca e totul ok. Eu cand stau intinsa o simt destul de repede cam de fiecare data, dupa 5 minute asa. Cred ca am eu asteptari nerealiste din cand in cand. Urmaresc si maine in prima parte a zilei (desi nu prea e activa de fel dimineata) sa vad cum e si daca nu mi se pare ok ma duc la o eco. pupici
MaryPoppins
Scris: Wednesday, April 4, 2018 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mirunah wrote:

Daaaaa, avem control iar pe 25, supraveghem.newclap

Dar nu e cam greut pt 26 de sapt? Ai vostri bebei cat aveau?

Nu, a mea avea 840gr la 26s si era oricum mai mititica. Dar cum am zis mai devreme, cu greutatea nici nu m-as stresa si nici nu m-as bucura prea tare, atata timp cat bebele creste in ritm sustinut.
Andreea0196
Scris: Wednesday, April 4, 2018 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Ma uit la voi acum si zambesc :))) cu miscarile bebelului. Candva eram cea mai disperata graviduta, cred ca s-au plictisit si aia de la urgente de mine Lol
AlexandraRr
Scris: Wednesday, April 4, 2018 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
cybele wrote:

Si la mine variaza pentru ca am avut ovulatie tarzie. Ziua 19 sau 20. Asa ca bebelusa mea e mereu cu cateva zile in urma. Intre 1 si 6 zile. Iar daca e sa iau in calcul doar morfologiie, pentru ca sunt mai precise, la morfo din trim I era cu 1 zi mai mica, la morfo II cu 3 zile. Medicul a zis ca e ok, ca oricum nu vom face un copil prea mare avand in vedere ca suntem amandoi niste oameni de statura mica (eu) / medie (el).

Am inteles :* eu stiu ca am ovulat in ziua 14 (cm 28 zile), am facut teste de ovulatie pentru ca a trebuit sa iau progesteron la 2 zile dupa ovulatie.
Eu ma gandisem sa nu fie cumva vina mea, poate nu mananc calitativ sau eu stiu? Numai prostii imi trec prin cap :)) acum s-au mai dus greturile si varsaturile, nu de tot dar este mult mai bine, imi este greata doar dupa ce mananc insa chiar si asa mananc fructe si legume multe, carne mai rar insa voi reveni eu la normal, ma bucur ca pot baga in mine vitamine macar si apa, ma apropii de 2 litri pe zi, s-au dezumflat si picioarele si mainile.
Multumesc mult :* eu pe 24 aprilie am urmatorul control, va fi prima morfologie, am emotii insa si abia astept :) :*
Mirunah
Scris: Wednesday, April 4, 2018 8:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
AlexandraRr wrote:

Am inteles :* eu stiu ca am ovulat in ziua 14 (cm 28 zile), am facut teste de ovulatie pentru ca a trebuit sa iau progesteron la 2 zile dupa ovulatie.
Eu ma gandisem sa nu fie cumva vina mea, poate nu mananc calitativ sau eu stiu? Numai prostii imi trec prin cap :)) acum s-au mai dus greturile si varsaturile, nu de tot dar este mult mai bine, imi este greata doar dupa ce mananc insa chiar si asa mananc fructe si legume multe, carne mai rar insa voi reveni eu la normal, ma bucur ca pot baga in mine vitamine macar si apa, ma apropii de 2 litri pe zi, s-au dezumflat si picioarele si mainile.
Multumesc mult :* eu pe 24 aprilie am urmatorul control, va fi prima morfologie, am emotii insa si abia astept :) :*

Uite exemplul meu...eu nu ma chinui cu mancarea... sa mananc nu stiu ce sau calitativ sau etc. Mananc ca o persoana normala, ce vreau, cand vreau.
cybele
Scris: Wednesday, April 4, 2018 8:36 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Nu cred ca are vreo legatura cu cat mananci. Majoritatea femeilor au greturi in primul trimestru si bebele se dezvolta ok. O variatie de cateva zile nu este de speriat, e normal. Nu iti mai face probleme cu cate x zile este in urma, daca era ceva in neregula eh cred ca ti-ar fi spus medicul.
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, April 4, 2018 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Hello gagici!
Inca asimilez informatia. Sunt mamica de baiat! yes
Ne-am chinuit iar sa-l facem sa dea la o parte un piciorus ca nu se lasa. Si pana la urma 100% baietel.
Avem 220 de grame. Tocmai am vazut ca scrie " placentatie perete anterior" adica placenta anterioara?ras
oanatm
Scris: Wednesday, April 4, 2018 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Mgeorgiana85 wrote:
Hello gagici!
Ne-am chinuit iar sa-l facem sa dea la o parte un piciorus ca nu se lasa. Si pana la urma 100% baietel.
Avem 220 de grame. Tocmai am vazut ca scrie " placentatie perete anterior" adica placenta anterioara?ras

Felicitari! Se pare ca fetele de lasa a?teptate pe forum!majoreta ?i mie mi-a zis ca am placenta anterioara dar ca nu e o problema.
Andreea0702
Scris: Wednesday, April 4, 2018 9:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2017
anemona30 wrote:
lore , andreea si chris, cred ca mangusta mea se va naste primul ... nu mai are rabdare si la 30 de sapt deja arata ecografic de 32 sapt si cantareste 1.8 kg coeur coeur

Anemona, ma bucur ca e totul bine.Bebele tau vrea sa ne intreacaBuddy1
Si eu am fost la control sambata, si cantareste 1,7 kg. Nu mi vine sa cred ca a trecut timpul si vorbim de bebei atat de mariceicomputerlove

Mary, iti tin pumnii sa treci usor peste ultimele zile cu burtica.Pot doar sa mi imaginez ce de emotii ai!

Miruna, la 26 de saptamani tot atat cantarea si bebele meu.
MaryPoppins
Scris: Wednesday, April 4, 2018 9:37 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Hello gagici!

Felicitari Bravoo Sa fie sanatos si sa stea cuminte in burtica hearts
Daca placenta e anterioara înseamna ca o sa-l simti un pic mai tarzior, altfel nu-i nici un bai ca e pozitionata asa :)
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, April 4, 2018 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
MaryPoppins wrote:

Felicitari Bravoo Sa fie sanatos si sa stea cuminte in burtica hearts
Daca placenta e anterioara înseamna ca o sa-l simti un pic mai tarzior, altfel nu-i nici un bai ca e pozitionata asa :)

Multumesc frumos! pupici
Inseamna ca d-aia nu-l simt eu inca ras
Oricum ma bucur ca acum stiu ca vorbesc cu un "el" . coeur
MaryPoppins
Scris: Wednesday, April 4, 2018 9:48 PM
Nivel

Andreea0702 wrote:

Anemona, ma bucur ca e totul bine.Bebele tau vrea sa ne intreacaBuddy1
Si eu am fost la control sambata, si cantareste 1,7 kg. Nu mi vine sa cred ca a trecut timpul si vorbim de bebei atat de mariceicomputerlove

Mary, iti tin pumnii sa treci usor peste ultimele zile cu burtica.Pot doar sa mi imaginez ce de emotii ai!

Miruna, la 26 de saptamani tot atat cantarea si bebele meu.

Ce serios e bebe in poza asta Love vad ca scrie Euromaterna pe ecografie, ai schimbat medicul pana la urma?
Andreea0702
Scris: Wednesday, April 4, 2018 9:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2017
MaryPoppins wrote:

Ce serios e bebe in poza asta Love vad ca scrie Euromaterna pe ecografie, ai schimbat medicul pana la urma?

Daaa, e f serios de fiecare dataLol
Am schimbat medicul, si bine am facut.Ma simt muuult mai linistita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.