|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Marina85 wrote: Va pup, fetelor! Sunt bine si eu si bebe, internata in spital. Astept sa mi se faca cerclajul si sa plec acasa. Pana acum mi s-au facut toate analizele si asteptam rezultatul. Va tin la curent. Va fi bine, ai incredere in medic si respecta tot ce iti spune si va fi bine :* Te asteptam cu vesti bune:* |

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| CrisM wrote:Fetelor multumesc de galerie!am nascut ieri la ora 18:05 o fetita de 2950 de grame si 49 cm dupa un travaliu de 14 ore. A stat fara lichid vreo 16-17 dar se pare ca e bine. Incerc sa ma adun dar ma simt foarte epuizata. Va pup si sper sa reusesc sa atasez o poza cand ajung acasa Felicitari, mami! :* multa sanatate amandurora si recuperare rapida, cand esti mai odihnita si ai timp asteptam poze cu minunea ta :* |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Felicitari Cris si Lore! Sa va bucurati de bebei dragelor!
Marina Doamne ajuta sa fie bine cu cerclajul! Ai grija mare de tine si nu te mai gandi la nimic in afara de tine si copilasul tau!
Of fetelooor, va citesc si eu din umbra dar mai greu si rar intru pe laptop si de pe telefon cand vreau sa zic si eu ceva, hop imi da crash la pagina si ma enervez si gata, tre sa schimb telefonul....... MUSAI!
Multi pupicei de la mine si Amelia! |

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| CrisM wrote:Fetelor multumesc de galerie!am nascut ieri la ora 18:05 o fetita de 2950 de grame si 49 cm dupa un travaliu de 14 ore. A stat fara lichid vreo 16-17 dar se pare ca e bine. Incerc sa ma adun dar ma simt foarte epuizata. Va pup si sper sa reusesc sa atasez o poza cand ajung acasa
va pupam si recuperare usoara:* |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/16/2017 Mesaje: 100
| Buna seara fetelor! Nu am mai apucat sa va scriu, dar va citesc in fiecare seara. Felicitari Lore si Cris, sa va traiasca bebelusii Eu astazi cand m-am dezbracat am observat o pata pe cupa dreapta a sutienului. Nu imi dau seama daca e ceva alb sau transparent, fiindca sutienul este alb, dar am ramas socata! Am inteles ca e normal sa curga ceva din sani inainte de nastere, dar totusi asa de devreme? |
|
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Lyylyy wrote:Buna seara fetelor! Nu am mai apucat sa va scriu, dar va citesc in fiecare seara. Felicitari Lore si Cris, sa va traiasca bebelusii Eu astazi cand m-am dezbracat am observat o pata pe cupa dreapta a sutienului. Nu imi dau seama daca e ceva alb sau transparent, fiindca sutienul este alb, dar am ramas socata! Am inteles ca e normal sa curga ceva din sani inainte de nastere, dar totusi asa de devreme?
Felicitari, Cris!
Marina, ai incredere in dr si in bebe si o sa vezi ca totul va fi bine.
Lyylyy, e normal. Si mi au curs sanii devreme. Nu mult, dat aveam brobonele de lapte :) apoi o perioada n au mai curs, apoi iar si tot asa. :) Acum iar incep durerile de piept...nu te ingrijora. |
|
|
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| CrisM wrote:Fetelor multumesc de galerie!am nascut ieri la ora 18:05 o fetita de 2950 de grame si 49 cm dupa un travaliu de 14 ore. A stat fara lichid vreo 16-17 dar se pare ca e bine. Incerc sa ma adun dar ma simt foarte epuizata. Va pup si sper sa reusesc sa atasez o poza cand ajung acasa felicitari. VA doresc multa sanatate .sa va aduca multa bucurie în casa .recuperare usoara! |
|
|
| Fetelor cine urmeaza? de nascut ma refer. A?a cu pa?i marun?i ne vine rândul la toate.facem o lista ceva? |
|
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| CrisM wrote:Fetelor multumesc de galerie!am nascut ieri la ora 18:05 o fetita de 2950 de grame si 49 cm dupa un travaliu de 14 ore. A stat fara lichid vreo 16-17 dar se pare ca e bine. Incerc sa ma adun dar ma simt foarte epuizata. Va pup si sper sa reusesc sa atasez o poza cand ajung acasa
Cris felicitari si sa ai o recuperare cat mai usoara! Abia astept sa ne prezinti bebelina ta! |
|
|

| Marina85 wrote: Va pup, fetelor! Sunt bine si eu si bebe, internata in spital. Astept sa mi se faca cerclajul si sa plec acasa. Pana acum mi s-au facut toate analizele si asteptam rezultatul. Va tin la curent.
Ma bucur ca e bine bebe, sper ca asta te mai linisteste. Gandeste-te doar ca ati avut noroc sa descoperi la timp problema! Va fi bine! |
|
|

| medusa wrote:Fetelor cine urmeaza?  de nascut ma refer. A?a cu pa?i marun?i ne vine rândul la toate.facem o lista ceva?
Din ce am vazut exista o lista pe prima pagina a forumului, dar nu a mai fost demult actualizata. Nu stiu exact care sunt regulile si cine se ocupa de asta. Cum te mai simti? |
|
|

Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| medusa wrote:Fetelor cine urmeaza?  de nascut ma refer. A?a cu pa?i marun?i ne vine rândul la toate.facem o lista ceva? Anemona30 Eu Mirunah Chris Ilinca |
|
|
| Nicole2018 wrote:
Din ce am vazut exista o lista pe prima pagina a forumului, dar nu a mai fost demult actualizata. Nu stiu exact care sunt regulile si cine se ocupa de asta. Cum te mai simti?
multumesc de întrebare..ma simt la fel ca acum 2 saptamani ..varsat în fiecare diminea?a( ceva verde..am citit pe undeva ca e sucul gastric..spre seara ma doare stomacul) stare de greata pe tot parcursul zilei..abia manânc cate ceva..orice miros îmi întoarce stomacul pe dos.orice manânc are gust amar. So?ul zice "chiar a?a ghinion sa am?" .mi-am tot cautat un doctor..am vorbit cu toata lumea de cred ca i-am înnebunit cu întrebarile am tot felul de vise ciudate.chiar aseara am visat ca îmi ?ineam feti?a în brate. Deci...cred ca voi avea baiat, se zice ca e invers decât în vis.per ansamblu cred ca încep sa ma obijnuiesc cu totul acceptând starea mea de gravida. Tu cum e?ti? |
|
|
| Pisicutza30 wrote: Anemona30 Eu Mirunah Chris Ilinca
fetelor mai ave?i atât de pu?in..ca am emo?ii pt voi. Sa mai intra?i ?i dupa daca o sa mai ave?i timp sa ne mai da?i care un sfat |
|
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| medusa wrote: multumesc de întrebare..ma simt la fel ca acum 2 saptamani ..varsat în fiecare diminea?a( ceva verde..am citit pe undeva ca e sucul gastric..spre seara ma doare stomacul) stare de greata pe tot parcursul zilei..abia manânc cate ceva..orice miros îmi întoarce stomacul pe dos.orice manânc are gust amar. So?ul zice "chiar a?a ghinion sa am?"  .mi-am tot cautat un doctor..am vorbit cu toata lumea de cred ca i-am înnebunit cu întrebarile  am tot felul de vise ciudate.chiar aseara am visat ca îmi ?ineam feti?a în brate. Deci...cred ca voi avea baiat, se zice ca e invers decât în vis.per ansamblu cred ca încep sa ma obijnuiesc cu totul acceptând starea mea de gravida. Tu cum e?ti?
Medusa, inca putin ...din trimestrul doi se amelioreaza considerabil starile de grea?a. O sa fii super zen in ceea ce prive?te visele am visat si eu o data fata , apoi de doua ori baiat si pana la urma baiat s a dovedit a fi. A?a ca te duc in eroare visele :)) orice ar fi sanatos sa fie. Si bebe si mami.
Cred ca ordinea e anemona 30, pisicutza, Ilinca am impresia, eu ?i apoi Miruna...depinde la noi cat de grabiti is bebeii :)) Într-adevar a mai ramas asa putin...cand privesc retrospectiv a trecut repede, cand ma gandesc la temerile si zilele in care n au fost roz, a trecut greu timpul. |
|
|
|
|