Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicole2018
Scris: Saturday, May 19, 2018 11:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
SorinaB wrote:
Fetelor eu ieri am eliminat un cheag de 4/5 mm care avea un fel de înveli?. Credeti ca e posibil sa fie sarcina? Sângerarea s-a oprit. Nu am dureri.
Oare poate fi avort spontan fara scurgeri de sange si dureri?
Imi trec prin minte o mie de gânduri.

Nu stiu ce sa iti zic, eu in locul tau as suna medicul sa imi spuna ce sa fac, daca nu as putea vorbi cu medicul as merge rapid la urgente sau la orice alt medic sa imi faca o ecografie.
Tin pumnii sa fie totul bine cu bobita ta!grup
fluturash26
Scris: Saturday, May 19, 2018 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Nicole2018 wrote:

Nu stiu ce sa iti zic, eu in locul tau as suna medicul sa imi spuna ce sa fac, daca nu as putea vorbi cu medicul as merge rapid la urgente sau la orice alt medic sa imi faca o ecografie.

Da exact, poti merge la urgente, mi-a scapat, mergi la urgente nu mai sta asa!
Ilinca003
Scris: Saturday, May 19, 2018 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
SorinaB wrote:
Fetelor eu ieri am eliminat un cheag de 4/5 mm care avea un fel de înveli?. Credeti ca e posibil sa fie sarcina? Sângerarea s-a oprit. Nu am dureri.
Oare poate fi avort spontan fara scurgeri de sange si dureri?
Imi trec prin minte o mie de gânduri.

du te rapid la spital,la urgente pt a te vedea un dr,si luni te duci la dr ta.Doamne ajuta sa fie totul bine!
SorinaB
Scris: Saturday, May 19, 2018 11:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2016
Nicole2018 wrote:

Mi-a raspuns medicul. Zice ca nu se poate sa fi pierdut sarcina daca s-a oprit sângerarea si nu am dureri. Sa merg luni la eco si sa il sun daca sangerez sau am dureri. Trebuie sa continui cu arefam si sa stau in pat 2 sapt.

Nicole2018
Scris: Saturday, May 19, 2018 11:33 AM
Nivel

Nicole2018 wrote:

Sorina, vreau sa mai adaug...si eu la fel am auzit ca la avort spontan de regula sunt crampe puternice si e insotit de o sangerare ce poate dura f mult...

Deci asa cum te gandesti si tu, probabil nu e cazul sa iei asta in considerare

Totusi pt linistea ta ai putea merge la camera de garda la o maternitate si sa intrebi un medic daca e cazul sa iei niste masuri pana luni...le poti spune ca medicul tau e plecat si nu ti-a raspuns, te vor intelege
Nicole2018
Scris: Saturday, May 19, 2018 11:35 AM
Nivel

SorinaB wrote:

Mi-a raspuns medicul. Zice ca nu se poate sa fi pierdut sarcina daca s-a oprit sângerarea si nu am dureri. Sa merg luni la eco si sa il sun daca sangerez sau am dureri. Trebuie sa continui cu arefam si sa stau in pat 2 sapt.

Super, abia acum am vazut ca ai scris. Ma bucur mult ca ti-a raspuns si ca te-a linistit.
newclap
AnneMarie95
Scris: Saturday, May 19, 2018 4:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/21/2018
Sorina, tu ai spus ca ai avut decolarea aceea, nu? Din cate imi aduc aminte.

Si eu am patit asta si se elimina sangele vechi de acolo. E in regula atat timp cat a fost maro si nu sangerezi rosu.

Eu inca mai am contractiile acelea, chiar daca urmez tratamentul cu strictete. :( Ma doare burta rau jos de la orice miscare, ca si cum ceva s-ar rupe acolo...sper ca nu decoleaza mai mult decat a fost ultima data... Sangerari nu am, insa sunt ingrozitoare durerile.

Daca si maine ma simt asa, cred ca ma duc la contro pentru ca nu trec nici cu No-Spa, nici cu Uscosin...
lore.t.
Scris: Saturday, May 19, 2018 5:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Buna fetelor! Noi suntem de ieri acasa, ne acomodam unii cu altii...deci povestea mea e cam asa: eram programata la cezariana pe 16 mai dar puiutul nostru s-a hotatat ca vrea sa vina pe lume mai repede. Eram in bucatarie, mama pregatea mancarea, imi era o foameeee si dintr o data am simtit ca, curge, intial am crezut ca am scapat pipi :)) dar cand am mers la baie am vazut ca era un lichid transparent si inca mai curgea, nu am avut dureri, contractii, nimic asa ca sotul meu foarte panicos in secunda doi si a tras blugii pe el dar eu i-am zis ca nu merg nicaieri pana nu ma epilez, fac baie :)) mi-am intins si parul! :)) La spital doctorul m-a monitorizat, el zicea ca deja is contractii de inceput dar eu nu simteam nimic dureros, a sunat anestezistul sa vina de acasa si m-a bagat in operatie. Mi-a facut rahicenteza, am rsp foarte bine la anestezie, nu mi-a fost greata tinand cont ca am si mancat cu cateva ore inainte! Doar frisoanele de dupa au fost urate si durerile in primele 24h...toate merita pentru el! Nu ma mai satur sa ma uit la el! Eu am nascut la stat si sincer sunt foarte dezamagita de comportamentul personalului, in special de asistente! Adica a trebuit sa se roage sa imi mai faca un calmant ca pur si simplu nu mai puteam...am ales sa nasc acolo pentru ca am fost si sunt ft multumita de doctor care mi-a urmarit toata sarcina si mi-a facut si cezariana. Copilul nu mi l-aud adus decat 5 minute in primele 48 de h si apoi trebuia sa ma rog eu de fiecare data sa il aduca sa se obisnuiasca cu alaptatul dar ii dadeau lapte praf din 3 in 3 ore, m-au descurajat ca inca nu am lapte si nu am sfarcurile formate si nu pot alapta...deci am ajuns acasa cu el si ii dau in continuare lapte praf si lapte matern ce pot sa mulg si ma tot chinui acum sa il invat cu titi...sper sa aveti experiente mai frumoase ca a mea dar eu personal nu as mai naste la stat niciodata!!!
Dana_
Scris: Saturday, May 19, 2018 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
lore.t. wrote:
Buna fetelor! Noi suntem de ieri acasa, ne acomodam unii cu altii...deci povestea mea e cam asa: eram programata la cezariana pe 16 mai dar puiutul nostru s-a hotatat ca vrea sa vina pe lume mai repede. Eram in bucatarie, mama pregatea mancarea, imi era o foameeee si dintr o data am simtit ca, curge, intial am crezut ca am scapat pipi :)) dar cand am mers la baie am vazut ca era un lichid transparent si inca mai curgea, nu am avut dureri, contractii, nimic asa ca sotul meu foarte panicos in secunda doi si a tras blugii pe el dar eu i-am zis ca nu merg nicaieri pana nu ma epilez, fac baie :)) mi-am intins si parul! :)) La spital doctorul m-a monitorizat, el zicea ca deja is contractii de inceput dar eu nu simteam nimic dureros, a sunat anestezistul sa vina de acasa si m-a bagat in operatie. Mi-a facut rahicenteza, am rsp foarte bine la anestezie, nu mi-a fost greata tinand cont ca am si mancat cu cateva ore inainte! Doar frisoanele de dupa au fost urate si durerile in primele 24h...toate merita pentru el! Nu ma mai satur sa ma uit la el! Eu am nascut la stat si sincer sunt foarte dezamagita de comportamentul personalului, in special de asistente! Adica a trebuit sa se roage sa imi mai faca un calmant ca pur si simplu nu mai puteam...am ales sa nasc acolo pentru ca am fost si sunt ft multumita de doctor care mi-a urmarit toata sarcina si mi-a facut si cezariana. Copilul nu mi l-aud adus decat 5 minute in primele 48 de h si apoi trebuia sa ma rog eu de fiecare data sa il aduca sa se obisnuiasca cu alaptatul dar ii dadeau lapte praf din 3 in 3 ore, m-au descurajat ca inca nu am lapte si nu am sfarcurile formate si nu pot alapta...deci am ajuns acasa cu el si ii dau in continuare lapte praf si lapte matern ce pot sa mulg si ma tot chinui acum sa il invat cu titi...sper sa aveti experiente mai frumoase ca a mea dar eu personal nu as mai naste la stat niciodata!!!

Felicitari Lore! Bravoo Multa sanatate si recuperare rapida.
Important este ca sunteti bine . Continua cu alaptarea nu renunta , am avut o colega de salon la care abia dupa 5 zile i-a venit laptele.
Sunt de acord cu nasterea la stat , am trecut si eu prin asta la prima nastere. O fi gratis dar nu tine totul numai de dr si e f trist ca tot asa se comporta personalul medical , nu prea vor sa se schimbe uff Acum ca stii cum e , data iitoare mergi la privat , eu una nu o sa regret niciodata ca am nascut la privat
Te asteptam in grupul mamicilorCheek Kiss grup
AnneMarie95
Scris: Saturday, May 19, 2018 7:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/21/2018
Felicitari, Lore! newclap Recuperare usoara!! Sa iti traiasca bebe, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii!!
Andruu
Scris: Saturday, May 19, 2018 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2017
Felicitari, Lore! Sa va aduca bebe numai impliniri!computerlove
Ratonita
Scris: Saturday, May 19, 2018 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
Felicitari Lore. Sa va obi?nui?i cat mai repede unii cu al?ii ?i sa fi?i sanato?i ?i cei mai fericiti!
AlexandraRr
Scris: Saturday, May 19, 2018 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Felicitari, Lore SimplyLove ma bucur ca sunteti bine, recuperare rapida si multa sanatate amandurora, sa ne arati si niste poze cu puiul tau cand ai timp.
Legat de nasterea la.stat asta este motivul pentru care si eu am optat pentru privat indiferent de sacrificiul financiar, sunt sigura ca merita, stiu cum este din pacate personalul din spitale, medicul poate fi cel mai bun din lume, el face operatia si ramai cu asistentele si infirmierele dupa aceea.
Macar bine ca a trecut si sunteti bine acum, asta este tot ce conteaza coeur
delia.c.yaya
Scris: Sunday, May 20, 2018 12:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
lore.t. wrote:

Ce noroc ai avut sa nu.simti contractiilenewclap chiar ma intrebam daca ai facut cezariana pana la urma. Imi imaginez ca tia fost tare greu in spital. Tu nu primeai copilul, eu am avut problema ca statea tot timpul cu mine si nu ma puteam odihni deloc. Sper sa reusesti cu alaptatul..
Felicitari ptr bebita iarasiiloveyou computerlove e o scumpete!hearts
Nicole2018
Scris: Sunday, May 20, 2018 12:16 PM
Nivel

Felicitari, Lore! Sa fie sanatos si sa va bucure puiul vostru!
Bine ca a trecut nasterea, multumim ca ne-ai impartasit experienta ta.
Recuperare rapida si abia astept sa ne povestesti cum e cu el acasa!
computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.