Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AnneMarie95
Scris: Friday, May 18, 2018 8:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/21/2018
Scurgeri nu mai am nici eu acum, insa am dureri de burta si de mijloc rau.. de fapt, cred ca e lordoza, parca asa ii spune, iar un medic de la urgente mi-a spus ca doare pentru ca e dezlipit sacul. Eu de doua zile am durerile acelea de mijloc, dar nici nu mi-a dat prin cap ca iar s-a dezlipit...

In fine, incerc tot timpul sa ma gandesc pozitiv, sa fiu optimista si imi spun tot timpul ca sacul s-a lipit si sarcina e ok. :)
Mirunah
Scris: Friday, May 18, 2018 9:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Multumesc Nadira si Annemarie. Ei, am luat destule kg, poate voi sunteti mai norocoase si veti lua mai putin decat mine.computerlove
AndreeaCD
Scris: Friday, May 18, 2018 10:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
AnneMarie95 wrote:
Scurgeri nu mai am nici eu acum, insa am dureri de burta si de mijloc rau.. de fapt, cred ca e lordoza, parca asa ii spune, iar un medic de la urgente mi-a spus ca doare pentru ca e dezlipit sacul. Eu de doua zile am durerile acelea de mijloc, dar nici nu mi-a dat prin cap ca iar s-a dezlipit...

In fine, incerc tot timpul sa ma gandesc pozitiv, sa fiu optimista si imi spun tot timpul ca sacul s-a lipit si sarcina e ok. :)

Poate nu s-a dezlipit iar. Durerile nu sunt neaparat anormale, uterul oricum se mare?te, ligamentele se întind. Sunt persoane care au toata sarcina durerile astea de mijloc. Eu zic ca atata timp cat nu apar scurgeri, sa fim optimiste!
delia.c.yaya
Scris: Friday, May 18, 2018 11:55 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mirunah wrote:
Poza cu burtoi de 32 de saptamaniras

Inca nu ma incomodeaza asa rau.

Pana acum am pus 10 kgHilar

Arati suuuper binecomputerlove nici nu se vad kg alea...oricum le dai jos repede dupa nastere...eu deja am revenit la kg de la inceput de sarcina. Doar un pic de burtica mai amBlushing
Lyylyy
Scris: Saturday, May 19, 2018 8:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/16/2017
Mirunah wrote:

Ce burtica frumoasa! Chiar ieri am vazut o graviduta cu buricul iesit si vorbeam cu soacramea ca eu sper sa nu imi iasa asauff
Acum ca am citit ca tu ai pus 10 kg, sunt convinsa ca eu voi fii cat o balena, avand in vedere ca am pus deja 8 jumate hohot
Lyylyy
Scris: Saturday, May 19, 2018 8:51 AM
Nivel

medusa wrote:
Buna diminea?a burtici! Cum va sim?i?i astazi? Cum ati inceput dimineata? Sorina bine ai venit printre noi ..î?i urez o sarcina u?oara în continuare.astazi intru ?i eu în saptamâna 7 .am inceput-o frumos cu pale .?i eu am avut o secre?ie u?or maronie in saptamâna 5 . Am fost atunci la doctor ?i mi-a dat utrogestan-ul..acum sunt bine dpdv al scurgerilor. Ceea ce ma îngrijoreaza este starea de rau ..greata..voma (de ieri am inceput ?i cu voma). Partea proasta e ca so?ul meu nici nu îmi în?elege starea..ma acuza ca ma vait ?i ca dorm prea mult..?i ca ma protejez prea mult..gen sa nu ridic sau ca mi-e rau ?i nu pot sa gatesc..sau sa mananc.ca fac mofturi.si nici nu mai împartasim aceea?i pasiune caci nu mai am energie.incerc sa nu ma stresez mai ales ca el ar fi trebuit sa îmi fie sprijin nu critic.aseara îmi zicea ?i arata poze cu femei insarcinate care fac sport..iar eu stau in pat. cum sunt partenerii vo?tri cu voi fetelor? Eu cred ca el nu con?tientizeaza înca..mai ales ca nu are o dovada palpabila...nu ?tiu...ma îngrijorez.. ma gândesc daca nu va fi un tata bun?

Unii barbati constientizeaza mai greu ca vor devenii parinti. Uneori le e teama ca nu se vor descurca in rolul de tata. Plus ca majoritatea barbatilor nu vor langa ei o femeie care se plange intruna. Eu ii zic sotului meu doar daca ma intreaba cum ma simt. Pr langa asta, conteaza foarte mult si varsta sotului si gradul de maturitate, daca pot spune asa. Sotul meu are 21 de ani si la inceput aveam impresia uneori ca nu isi doreste copilul, pe urma m-am documentat si am aflat despre ce e vorba. Acum a inceput sa ma trezeasca noaptea fericit ca statea cu mana pe burtica si l-a simtit pe bebe. Parerea mea este sa nu te ingrijorezi, sa nu ii mai spui de fiecare data cand ti-e greata pt ca barbatii vor totusi o femeie puternica langa ei. Vei vedea ca va fii un tatic minunat!
Mirunah
Scris: Saturday, May 19, 2018 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Multumesc Delya si LyyLyycomputerlove

Parca si tu Delya ai pus putin in sarcina. Foarte tare ca deja le-ai dat jos. Bravo!coeur

Lyylyy fiecare corp e diferit. Tu si cu bebe sa fiti sanatosi si fericiti!

Kilogramele le dam noi jos dupa. Ca sfat, eu am incercat sa evit aa mai mananc dupa ora 19:00. Nu prea mi-a iesit mereuLol mai ma trezeam rontaind cate ceva
Ratonita
Scris: Saturday, May 19, 2018 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
Mirunah wrote:

Hey, ce graviduta faina esti! Te pup
Ilinca003
Scris: Saturday, May 19, 2018 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Lyylyy wrote:

Unii barbati constientizeaza mai greu ca vor devenii parinti. Uneori le e teama ca nu se vor descurca in rolul de tata. Plus ca majoritatea barbatilor nu vor langa ei o femeie care se plange intruna. Eu ii zic sotului meu doar daca ma intreaba cum ma simt. Pr langa asta, conteaza foarte mult si varsta sotului si gradul de maturitate, daca pot spune asa. Sotul meu are 21 de ani si la inceput aveam impresia uneori ca nu isi doreste copilul, pe urma m-am documentat si am aflat despre ce e vorba. Acum a inceput sa ma trezeasca noaptea fericit ca statea cu mana pe burtica si l-a simtit pe bebe. Parerea mea este sa nu te ingrijorezi, sa nu ii mai spui de fiecare data cand ti-e greata pt ca barbatii vor totusi o femeie puternica langa ei. Vei vedea ca va fii un tatic minunat!

Hai sa nu mai bibilim atat barbatii...sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa ne vaitam atat,dar totusi,cand simti ca nu mai poti,la cine sa ma plang?la vecinul de la 2 ?
Ilinca003
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Lyylyy wrote:

Hai sa nu mai bibilim atat barbatii...sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa ne vaitam atat,dar totusi,cand simti ca nu mai poti,la cine sa ma plang?la vecinul de la 2 ?
Lyylyy
Nivel

Mirunah wrote:

Parca si tu Delya ai pus putin in sarcina. Foarte tare ca deja le-ai dat jos. Bravo!coeur

Kilogramele le dam noi jos dupa. Ca sfat, eu am incercat sa evit aa mai mananc dupa ora 19:00. Nu prea mi-a iesit mereuLol mai ma trezeam rontaind cate ceva

Sincer eu nu ma abtin de la nimic si mananc si de 5 ori pe zi daca mi-e foame, plus gustari intre mese. Sunt si foarte pofticioasa . Dar ma gandesc ca daca am plecat de la 44 de kg, pt mine e mai mult decat perfect si daca dupa sarcina raman la 50, eram o slabitura hohot
fluturash26
Scris: Saturday, May 19, 2018 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mirunah wrote:

Parca si tu Delya ai pus putin in . Foarte tare ca deja le-ai dat jos. Bravo!coeur

Chiar nu ai luat mult deloc in greutate pana acum! Felicitari! Arati minunat!! Sa creasca bebe mare conteaza si sanatos!
Hilar Hilar
SorinaB
Scris: Saturday, May 19, 2018 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 6/27/2016
Fetelor eu ieri am eliminat un cheag de 4/5 mm care avea un fel de înveli?. Credeti ca e posibil sa fie sarcina? Sângerarea s-a oprit. Nu am dureri.
Oare poate fi avort spontan fara scurgeri de sange si dureri?
Imi trec prin minte o mie de gânduri.
fluturash26
Scris: Saturday, May 19, 2018 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
SorinaB wrote:
Fetelor eu ieri am eliminat un cheag de 4/5 mm care avea un fel de înveli?. Credeti ca e posibil sa fie sarcina? Sângerarea s-a oprit. Nu am dureri.
Oare poate fi avort spontan fara scurgeri de sange si dureri?
Imi trec prin minte o mie de gânduri.

Nu ai sunat doctorita? Sa mergi la un control?
SorinaB
Scris: Saturday, May 19, 2018 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 6/27/2016
fluturash26 wrote:

Nu ai sunat doctorita? Sa mergi la un control?

Nu e la cabinet pana luni. I-am scris un mesaj. Sa vad ce zice. Eram curioasa daca e posibil sa fie avort fara sângerare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.