Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Pisicutza30
Scris: Tuesday, May 15, 2018 8:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/17/2017
Marina85 wrote:
Fetelor, tocmai vin de la doctor si se pare ca avem o fetita cu funditaDistanceKiss
Este mai marisoara cu o saptamana, o grasunica.
Eu am Rh negativ si o sa merg la hematologie sa mi se faca imunizarea cu vaccinul acela cu anticorpi. Se pare ca am si un fibrom, despre care nu mi-a zis ca ar trebui sa ma ingrijorez. Frica mea cea mai mare a fost colul, care la prima sarcina (cand am nascut prematur) s-a deschis total, insa acum are 4 cm si este inchis, deci am rasuflat usurata.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare! Va pup!

Si eu am Rh negativ si sotul pozitiv însa dr a zis ca doar la nastere se face un vaccin daca bebe are rh pozitiv. Tie ti-a spus altceva?
Pisicutza30
Scris: Tuesday, May 15, 2018 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2017
lore.t. wrote:
Buna dimineata mamicil! Stefan al meu nu a vrut sa mai astepte pana miercuri si ieri la 11 seara a venit pe lume!! Sunt foarte fericita, nu se poate descrie in cuvinte ce sentimente am avut cand l-am auzit prima data...am inceput si eu sa plang. 3870 kg si 51 cm :D o sa va povestesc mai multe mai incolo :*

Felicitari Lore!! Ai un baie?el minunat! Te pup si abia astept sa ne poveste?ti. Recuperare rapida si multa sanatate!!!
Mirunah
Scris: Tuesday, May 15, 2018 8:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Lolly wrote:

off..multumesc Mirunah. a fost exces de zel....dar nu-mi mai trebuie.clar! in cat timp ti a trecut?

A doua zi nu mai aveam nimic.pupici
Mirunah
Scris: Tuesday, May 15, 2018 8:25 PM
Nivel

Marina85 wrote:
Fetelor, tocmai vin de la doctor si se pare ca avem o fetita cu funditaDistanceKiss
Este mai marisoara cu o saptamana, o grasunica.
Eu am Rh negativ si o sa merg la hematologie sa mi se faca imunizarea cu vaccinul acela cu anticorpi. Se pare ca am si un fibrom, despre care nu mi-a zis ca ar trebui sa ma ingrijorez. Frica mea cea mai mare a fost colul, care la prima sarcina (cand am nascut prematur) s-a deschis total, insa acum are 4 cm si este inchis, deci am rasuflat usurata.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare! Va pup!

Felicitariii!majoreta
Mirunah
Scris: Tuesday, May 15, 2018 8:27 PM
Nivel

Nicole2018 wrote:
fetelor, la cate saptamani a reusit sa simta si tati miscarile bebelui din burtica?

La 19 sapt si cateva zile. Am un carnet unde am notat toate datele.
Nicole2018
Scris: Tuesday, May 15, 2018 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Mirunah wrote:

La 19 sapt si cateva zile. Am un carnet unde am notat toate datele.

hehe, buna idee cu notatul.
Sper sa ajunga si tati sa simta curandSimplyLove
Luna48
Scris: Tuesday, May 15, 2018 8:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/23/2017
Hello fetelor aduc vesti.
Duminica am avut o durere puternica in zona pubiana simteam asa cum ma trag muschii din stg si din dreapta a durat cateva secunde dar am stat nemiscata pana a trecut. Asa ca luni m-am dus fara programare la doctorita ( aveam si un dublu test de interpretat) si a propus sa imi faca o eco sa fim siguri ca e ok.
M-a luat putin prin surprindere a zis ca pare fetita 90% . Ca ziceati ca is prea multe fetite pe forum... la noi pe strada sunt 5 baieti si 2 fete a mea fiind a treia :D.
Faceti cunostinta cu Lilli
https://ibb.co/hts9BJ

Dublul test a iesit bine risc 1 din 10000.
As vrea sa va intreb...si voi va treziti dimineata cu dureri in talpa? Cred ca e din cauza ca nu prea fac miscare de 2 sapt tot zic ca ma apuc de pilates pt gravide si cand am vrut m-am ales cu o viroza respiratorie :(. Ah da si mai am tot felul de impunsaturi si pulsatii si contractii musculare sub buric...
iulia_84
Scris: Tuesday, May 15, 2018 9:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/11/2018
buna seara floricelelor. am si eu o mica problema, mi se cojesc sfarcurile, stiti cumva daca e normal si de la ce ar fi? ma dau cu ulei de jojoba peste tot, pielea e mai uscata in general dar la sfarcuri...e ca matreata, bucatele uff Lol
iulia_84
Scris: Tuesday, May 15, 2018 9:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/11/2018
Luna48 wrote:
Hello fetelor aduc vesti.
Duminica am avut o durere puternica in zona pubiana simteam asa cum ma trag muschii din stg si din dreapta a durat cateva secunde dar am stat nemiscata pana a trecut. Asa ca luni m-am dus fara programare la doctorita ( aveam si un dublu test de interpretat) si a propus sa imi faca o eco sa fim siguri ca e ok.
M-a luat putin prin surprindere a zis ca pare fetita 90% . Ca ziceati ca is prea multe fetite pe forum... la noi pe strada sunt 5 baieti si 2 fete a mea fiind a treia :D.
Faceti cunostinta cu Lilli
https://ibb.co/hts9BJ

Dublul test a iesit bine risc 1 din 10000.
As vrea sa va intreb...si voi va treziti dimineata cu dureri in talpa? Cred ca e din cauza ca nu prea fac miscare de 2 sapt tot zic ca ma apuc de pilates pt gravide si cand am vrut m-am ales cu o viroza respiratorie :(. Ah da si mai am tot felul de impunsaturi si pulsatii si contractii musculare sub buric...
sa iti traiasca fetita luna, e o dulcica. Love ce noroc pe tine sa iti spuna asa devreme, la mine la 14 sapt a spus ca avem sanse sa dea eroare(sa nu se vada bine) asa ca trebuie sa astept pana la urmatorul termin. de durerile in talpa nu te pot ajuta, probabil de la lipsa de miscare, asa cum spui tu
alina89
Scris: Tuesday, May 15, 2018 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
AlexandraRr wrote:

Mai bine asa,la fel cred ca voi face si eu, noi deja camera lui bebe am hotarat sa o facem cu nuante de verde :)) sa se potriveasca oricum :) o fosta colega de facultate a nascut acum 3 saptamani fetita si a zis ca imi pastreaza hainutele, sa vedem acum, sa nu avem surprize :)) insa nu prea conteaza pentru mine cel putin, o sa il iubesc la fel de multcoeur Love
Eu pe 29 mai vreau sa merg desi dr a zis sa vin dupa o luna insa tratament mi-a zis sa iau 3 saptamani apoi sa il opresc si vreau inainte sa intrerup tratamentul sa fiu sigura ca este totul in regula si ca pot face asta. Sper sa fie bine Hands

Si noi i-am facut camera lui verde cu alb, eu nu prea eram deloc fan verde, dar acum imi plac o gramada de lucrusoare culoarea asta si la botez am avut muuuult verde si cu animalute si bebe sosetute verzi, bretele si papion verzi ras

Felicitari Marina pentru fetita! Asadar pare anul fetitelor asta, nu? newclap
Lolly
Scris: Tuesday, May 15, 2018 10:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2017
Nicole2018 wrote:

hehe, buna idee cu notatul.
Sper sa ajunga si tati sa simta curandSimplyLove

La 19 si la noi :)
oanatm
Scris: Wednesday, May 16, 2018 7:17 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Nea?a dragelor...N-am mai apucat aseara sa va scriu...domnisorica mea are 332g, avea chef de gimnastica ?i e foarte încapa?ânata nu a vrut sa se întoarca cu spatele sa-i faca masuratorile la coloana, iar pt asta mergem saptamâna viitoare ?i facem ?i morfologia.
AlexandraRr
Scris: Wednesday, May 16, 2018 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
iulia_84 wrote:
buna seara floricelelor. am si eu o mica problema, mi se cojesc sfarcurile, stiti cumva daca e normal si de la ce ar fi? ma dau cu ulei de jojoba peste tot, pielea e mai uscata in general dar la sfarcuri...e ca matreata, bucatele uff Lol

Buna, aceeasi problema o am si eu, pe mine ma si mananca,nu doar se exfoliaza. Eu ma dau cu crema de mai multe ori pe zi, cam de 3 ori ca sa fie ok :)) nu cred ca asta indica o problema, insista sa hidratezi, eu si pe corp trebuie sa ma dau de 2 ori pe zi cu crema pentru ca toata pielea o am uscata desi beau cam 3 litri de apa pe zi Cheek Kiss
AlexandraRr
Scris: Wednesday, May 16, 2018 7:41 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
oanatm wrote:
Nea?a dragelor...N-am mai apucat aseara sa va scriu...domnisorica mea are 332g, avea chef de gimnastica ?i e foarte încapa?ânata nu a vrut sa se întoarca cu spatele sa-i faca masuratorile la coloana, iar pt asta mergem saptamâna viitoare ?i facem ?i morfologia.

Felicitari, inseamna ca o vezi curand, poate de asta nu a vrut sa se intoarca, sa mergeti sa va arate mai des ce face in burtica love Hilar
Lolly
Scris: Wednesday, May 16, 2018 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2017
Nici azi n-a cedat durerea. O simt pe laterale, o fi dureri la ligamente? Mai stau putin si o sun pe dna doctor :(
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.