|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Sa ma laud si eu un pic, ca nu stiu cate poze cu burtica mai apuc De la mini "sedinta foto" de ieri: https://imgur.com/a/VvOMTNu am avut noroc de vreme buna  am vrut sa ma imbrac intro rochita lunga...erau -3° si un vant dement si am reusit sa stam doar 5min fara geaca sa facem cateva poze
Da' ce faini sunteti si ia uite la tine cum stai turceste inca pot si eu, dar imi e frica sa nu strosesc copila - m-am contorsionat un pic sapt trecuta cand mi-am taiat unghiile de la picioare si asta mica se agita ca un duracell la mine in burta, sigur nu i-a placut pozitia |

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Lyylyy wrote:Fluturash si Nicole, se pare ca vom naste apropiat ca si data. eu maine la 11:30 am programare l,a ecografie. Ma rog sa fe totul bine si sa ii aud inimioara ca sa ma linistesc. deja mi-am innebunit toata familia cu lipsa mea de simtome. revin maine cu vesti, dupa ecografie.
Te asteptam cu cele mai bune vesti, Lyylyy! Va fi bine! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nicole2018 wrote:Sunt superbe pozele si mi se pare dragut ca ati programat asta chiar de ziua ta. Amintiri frumoase cu bebe in burtica. De 2 saptamani tot urmaream sa iesim afara sa facem cateva poze, dar ba a nins, ba a plouat...doar ieri am avut noroc de soare...azi iar ploaie |
| MaryPoppins wrote:Da' ce faini sunteti  si ia uite la tine cum stai turceste  inca pot si eu, dar imi e frica sa nu strosesc copila - m-am contorsionat un pic sapt trecuta cand mi-am taiat unghiile de la picioare si asta mica se agita ca un duracell la mine in burta, sigur nu i-a placut pozitia
De stat pot, dar sa-mi "revin" din pozitia aia doar cu ajutor s-a zdruncinat pamantul cand m-am pus jos
Si ah, sambata mia luat 3 ore ca sami fac pedichiura |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Delia sunteti f frumosi si se vede ca va iubiti tare E comic cum din fata pozata burtica pare miiiica dar din profil se vede ca e de 9 luni |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| MaryPoppins wrote:Sfarsitul lunii? Pai nu era vorba ca 20 martie  eu am depasit perioada de jelit dupa serviciu, dimineata nu ma ajuta decat sa dorm, ca noaptea stau cu ochii pe pereti si in Youtube  si sa te imbraci zici? la mine-i greu cu dresurile si sosetele, de incalcat nici nu mai vb, azi fail total cu bocancii cu sireturi
Am calculat un pic si mi ar prinde tare bine luna intreaga la calculul indemnizatiei mai am si vreo 6 zile de concediu,asa ca sapt viitoare stau acasa si dup aia mai 2 sapt... sper sa reusesc,daca nu asta este. Inlocuitoarea mi a venit deja,asa ca vedem cum ma simt...pana acum mersul la birou mi se pare mai ok decat statul acasa. La imbracat e mai greu cu dresurile,ca in rest numai rochite largute port si sunt usor de imbracat,iar la incaltat iarna asta m au salvat o perche de cizme ugg...doar sar in ele :)) |
| Andreea06 wrote:Delia sunteti f frumosi si se vede ca va iubiti tare E comic cum din fata pozata burtica pare miiiica dar din profil se vede ca e de 9 luni
Multumesc Da, din fata parca nici nus gravida |

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea0196 te vad online , ai nascut? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/16/2017 Mesaje: 100
| Nicole2018 wrote:Te asteptam cu cele mai bune vesti, Lyylyy! Va fi bine! Multumesc frumos! Doamne ajuta! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| Andreea06 wrote:Oare am ratat pe cineva? Sa o am pregatita, daca trebuie: Nicole2018 Lyylyy Fluturash26 AlexandraRr Pisicutza30 Luna48 Andreea-Alexandra Andruu Lolly Anemone25 Dea22 Mgeorgiana85
Si eu, si eu !!
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Lena94 wrote:
Si eu, si eu !!
Am zis si de tine :) |

| AlexandraRr
Hei si eu sunt din Iasi, am vazut ca nu stii la ce medic sa mergi. Eu merg la dna dr. Avatajitei Cristina. Pe net nu are recenzii exatraordinare, nu pentru ca ar face gafe cu bebei ci pentru ca unele mamici ar spune ca e aroganta si scumpa. Eu una sunt foarte multumita de ea, am avut si mici problemute cu sarcina, am facut si amniocenteza la ea si totul a fost impecabil. Este pro nastere naturala daca asta iti doresti. De asemenea mai am 3 prietene care au nascut la ea , iar una dintre ele a avut pb serioase cu sarcina si acum atat ea cat si celelalte au bebei sanatosi. Este dura si ferma, asta i drept...dar asta ma bucura pentru ca eu nu astept de la doctor sa ma ia in brate si sa ma dadaceasca( asta face sotul), astept sa faca tot posibilul ca sarcina sa descurga bine. De scumpa nu stiu ce sa zic, o consultatie +eco e 300 ron, dar cam astea suntt preturile in privat. Plus ca am auzit din mai multe surse ca are cel mai scump eco din iasi. Lucreaza in privat la Vivmed dar si la maternitatea Cuza o gasesti. Eu sunt foarte multumita si mi a salvat bebele pana acum de mai multe ori. Dar repet este un doctor mai dur...de multe ori imi venea sa plang cand ajungeam acasa dar nici c as merge la altcineva. Este foarte priceputa, se vede ca si cunoaste bine meseria si e foarte profi in ceea ce privesc procedurile medicale.
Un alt sfat este, indiferent la ce medic vei merge nu mai cauta recenzii pe net. Incearca sa vb cu mamici ce au fost la doctorul respectiv. Sunt multi care scriu recenzii proaste doar asa ca au auzit de la altii sau pt ca sunt la randul lor doctori si vor sa si faca publicitate. Daca vrei putem vb mai multe in privat sau pe facebook. Pupicei si sper sa faci cea mai buna alegere pentru tine. |
|

| Delia sunteti minunati. Abia asteptam poza si cu bebele ! DianaM felitictari pentru minunea ta. Sa ti traiasca aaaare timpnsa creasca, important e sa fiti sanatoase ! |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Multumesc mult, Lena :* sa stii ca tot asta caut si eu, un medic bine pregatit care sa fie sincer cu mine, sa imi prezinte toate riscurile si solutiile insa sa imi raspunda la intrebari, nu sa raman cu mai multe ganduri si intrebari cand plec de la cabinet. Dupa 3 zile de citit pareri pe internet deja nu mai pot :)) am gasit vreo 3 medici cu tot ce mi-ai zis si tu acum si azi ma hotarasc si ma programez la unul din ei si voi vedea apoi cum este, nu vreau sa pierd nici foarte mult timp aiurea. Multumesc mult :* :* |
|
Inregistrat: 3/2/2018 Mesaje: 19
| MaryPoppins wrote:Gata, astazi mi-am vazut si eu minunea  a fost tare dragalasa, am surprins-o ba cu ochii deschisi, ba cu degetul in gura, ba plescaind din lichidul amniotic  greutatea e estimata la 2185 gr si ma bucur ca a crescut bine (1275 acum 4 saptamani), sper sa continue tot asa, ca aveam oaresce nelinisti in privinta asta. Ah, si intre timp a reusit sa isi infasoare cordonul dupa gat Cu contractiile n-avem ce face, ii dam inainte ca deocamdata colul arata bine, a zis doctorita ca nici progesteron n-are sens sa mai iau acum, atata timp cat nu sunt foarte dese si dureroase le gestionam cu no spa si magnerot. Lichidul amniotic s-a mai redus dar zice ca e ok, placenta inca arata bine. Mi-a recoltat si pt bau bau-uri si sper sa nu fie nevoie de antibiotic pt nimic, dar vedem cand vine rezultatul. Am programat si cezariana, daca sta cuminte ar trebui sa ne cunoastem in 10 aprilie  Au mai ramas doua controale in 23 martie si 6 aprilie, sunt nerabdatoare sa o cunosc dar in acelasi timp ma apuca si panica Pozele de azi nu-s foarte clare, dar cu putina concentrare se vede ochisorul stang deschis
Buna ziua, numele meu este Ana ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. |
|
|