Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicole2018
Scris: Thursday, March 1, 2018 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
Primavara frumoasa, dragi gravidute! grup
Chris
Scris: Thursday, March 1, 2018 11:02 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
anemona30 wrote:

dar nu ti-a majorat angajatorul baza ? oricum , din ce am inteles o sa ii primesti inapoi retroactiv pupici pupici

Anemona, nu are legatura cu majorarea bazei, deoarece la concediu medical se iau in considerare ultimele 6 luni, iar in luna ianuarie contributia la CAS nu a mai fost plafonata cum era de obicei... s-a luat direct 25% din venitul brut si au ajuns sa opreasca f multi bani.

O primavara frumoasa mamici si burtici frumoase!computerlove
Mirunah
Scris: Thursday, March 1, 2018 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Fi'miu va ureaza o primavara cu mult, mult soare! Asa ca sa fie urarea de la un barbat, hehe!
lore.t.
Scris: Thursday, March 1, 2018 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Martisor de 7 luni coeur O primvara frumoasa va doresc! hearts

lore.t. attached the following image(s):
img_0873.png

cybele
Scris: Thursday, March 1, 2018 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
Sa aveti o primavara minunata, super gravidute si viitoare mamici Cheek Kiss

cybele attached the following image(s):
026ff07e1da69da792e439e0af9a1eb5.jpg

MaryPoppins
Scris: Thursday, March 1, 2018 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Neata, fetelor! Primavara frumoasa sa aveti, mai frumoasa ca vremea de afara dance

Eu la 5 am adormit, deci da, sunt zombie. Am anulat vopsitul de azi si ce mai aveam planificat pe maine, ca nu-s in stare de nimic dimineata Crazy

Dar la 2 merg sa vad copila, abia astept Hilar
Lena94
Scris: Thursday, March 1, 2018 11:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/19/2017
Buna dimineata burtici, va doresc o primavara frumoasa plina de soare si bucurii, sarcini la termen si bebei sanatosi ! hearts floare3 floare3 floare3 floare3 flower flower flower flower flowers flowers flowers flowers flowers floare3 floare3 floare3 floare3 flower flower flower flower flower

Eu am lipsit multisor de pe grup insa am fost prinsa cu reparatia prin apartament, dar v-am urmarit dim in umbra. Mi au venit si analizele la amnio, partea a doua, e totul bine, am scapat de griji majoreta De acum sambata mergem la morfo II.
Mirunah
Scris: Thursday, March 1, 2018 11:49 AM
Nivel

Lena94 wrote:
Buna dimineata burtici, va doresc o primavara frumoasa plina de soare si bucurii, sarcini la termen si bebei sanatosi ! hearts floare3 floare3 floare3 floare3 flower flower flower flower flowers flowers flowers flowers flowers floare3 floare3 floare3 floare3 flower flower flower flower flower

Eu am lipsit multisor de pe grup insa am fost prinsa cu reparatia prin apartament, dar v-am urmarit dim in umbra. Mi au venit si analizele la amnio, partea a doua, e totul bine, am scapat de griji majoreta De acum sambata mergem la morfo II.

Super veste, ma bucur!
cybele
Scris: Thursday, March 1, 2018 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
Este cineva pe aici care naste in Bucuresti la stat? Daca da, am si eu nevoie de o recomandare de medic care nu cere spagi colosale si care se implica :)
fluturash26
Scris: Thursday, March 1, 2018 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
O primavara frumoasa burticute frumoase!!
Am o intrebare, eu pana acum am luat utrogestan de 200, 2 pastile pe zi...stiu ca doctorul spunea ca pot sa iau ce vreau eu dintre arefam si utrogestan..azi cand mi s-au terminat pastilele am zis ca sa incerc si arefam poate se oprresc sangerarile! ce spuneti? trebuia sa continui cu ala sau e acelasi lucru?
Chris
Scris: Thursday, March 1, 2018 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2017
fluturash26 wrote:
Am o intrebare, eu pana acum am luat utrogestan de 200, 2 pastile pe zi...stiu ca doctorul spunea ca pot sa iau ce vreau eu dintre arefam si utrogestan..azi cand mi s-au terminat pastilele am zis ca sa incerc si arefam poate se oprresc sangerarile! ce spuneti? trebuia sa continui cu ala sau e acelasi lucru?

Conform prospectelor sunt una si acelasi lucru. Daca te ai simtit bine cu utrogestan de ce sa l schimbi?
AREFAM 200 mg

- Substanta activa este progesteron. O capsula moale contine progesteron 200 mg.

- Celelalte componente sunt: continutul capsulei- ulei de arahide rafinat, lecitina din soia,

capsula-gelatina, glicerol, dioxid de titan (E171)

Utrogestan 200 mg

O capsula moale contine progesteron 200 mg si excipienti: continutul capsulei - ulei de arahide, lecitina din soia, capsula - gelatina, glicerol, dioxid de titan (E 171).
Lena94
Scris: Thursday, March 1, 2018 1:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/19/2017
fluturash26 wrote:

Daca te uiti pe prospect au aceleasi componente ambele. Eu una iau Arefam intravaginal, insa nu cred ca este vreo diferenta.
AlexandraRr
Scris: Thursday, March 1, 2018 1:32 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Buna, fetelor, voi ce vitamine luati? Oare sa cumpar de azi sau sa astept pana merg la medic sa vad ce imi recomanda? In afara de acid folic nu iau altceva :*
O primavara frumoasa sa aveti :*
alina89
Scris: Thursday, March 1, 2018 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Prima vara frumoasa, burtici!

Cine apuca 8 martie mamica??? Hilar
Sanatate multa si sa aveti nastere usoara toate!
Mirunah
Scris: Thursday, March 1, 2018 1:41 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Buna, fetelor, voi ce vitamine luati? Oare sa cumpar de azi sau sa astept pana merg la medic sa vad ce imi recomanda? In afara de acid folic nu iau altceva :*
O primavara frumoasa sa aveti :*

Eu iau Femosun, contin si acid folic. Desi doctorul mi-a zis sa iau Elevit, le-am preferat pe astea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.