|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Primavara frumoasa, dragi gravidute! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| anemona30 wrote: dar nu ti-a majorat angajatorul baza ? oricum , din ce am inteles o sa ii primesti inapoi retroactiv
Anemona, nu are legatura cu majorarea bazei, deoarece la concediu medical se iau in considerare ultimele 6 luni, iar in luna ianuarie contributia la CAS nu a mai fost plafonata cum era de obicei... s-a luat direct 25% din venitul brut si au ajuns sa opreasca f multi bani.
O primavara frumoasa mamici si burtici frumoase! |

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Fi'miu va ureaza o primavara cu mult, mult soare! Asa ca sa fie urarea de la un barbat, hehe! |

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Martisor de 7 luni O primvara frumoasa va doresc! lore.t. attached the following image(s):

|

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Sa aveti o primavara minunata, super gravidute si viitoare mamici cybele attached the following image(s):

|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Neata, fetelor! Primavara frumoasa sa aveti, mai frumoasa ca vremea de afara
Eu la 5 am adormit, deci da, sunt zombie. Am anulat vopsitul de azi si ce mai aveam planificat pe maine, ca nu-s in stare de nimic dimineata
Dar la 2 merg sa vad copila, abia astept |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| Buna dimineata burtici, va doresc o primavara frumoasa plina de soare si bucurii, sarcini la termen si bebei sanatosi !
Eu am lipsit multisor de pe grup insa am fost prinsa cu reparatia prin apartament, dar v-am urmarit dim in umbra. Mi au venit si analizele la amnio, partea a doua, e totul bine, am scapat de griji De acum sambata mergem la morfo II. |

|
Super veste, ma bucur! |

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Este cineva pe aici care naste in Bucuresti la stat? Daca da, am si eu nevoie de o recomandare de medic care nu cere spagi colosale si care se implica :) |

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| O primavara frumoasa burticute frumoase!! Am o intrebare, eu pana acum am luat utrogestan de 200, 2 pastile pe zi...stiu ca doctorul spunea ca pot sa iau ce vreau eu dintre arefam si utrogestan..azi cand mi s-au terminat pastilele am zis ca sa incerc si arefam poate se oprresc sangerarile! ce spuneti? trebuia sa continui cu ala sau e acelasi lucru? |

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| fluturash26 wrote:O primavara frumoasa burticute frumoase!! Am o intrebare, eu pana acum am luat utrogestan de 200, 2 pastile pe zi...stiu ca doctorul spunea ca pot sa iau ce vreau eu dintre arefam si utrogestan..azi cand mi s-au terminat pastilele am zis ca sa incerc si arefam poate se oprresc sangerarile! ce spuneti? trebuia sa continui cu ala sau e acelasi lucru?
Conform prospectelor sunt una si acelasi lucru. Daca te ai simtit bine cu utrogestan de ce sa l schimbi? AREFAM 200 mg
- Substanta activa este progesteron. O capsula moale contine progesteron 200 mg.
- Celelalte componente sunt: continutul capsulei- ulei de arahide rafinat, lecitina din soia,
capsula-gelatina, glicerol, dioxid de titan (E171)
Utrogestan 200 mg
O capsula moale contine progesteron 200 mg si excipienti: continutul capsulei - ulei de arahide, lecitina din soia, capsula - gelatina, glicerol, dioxid de titan (E 171). |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| fluturash26 wrote:O primavara frumoasa burticute frumoase!! Am o intrebare, eu pana acum am luat utrogestan de 200, 2 pastile pe zi...stiu ca doctorul spunea ca pot sa iau ce vreau eu dintre arefam si utrogestan..azi cand mi s-au terminat pastilele am zis ca sa incerc si arefam poate se oprresc sangerarile! ce spuneti? trebuia sa continui cu ala sau e acelasi lucru?
Daca te uiti pe prospect au aceleasi componente ambele. Eu una iau Arefam intravaginal, insa nu cred ca este vreo diferenta. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Buna, fetelor, voi ce vitamine luati? Oare sa cumpar de azi sau sa astept pana merg la medic sa vad ce imi recomanda? In afara de acid folic nu iau altceva :* O primavara frumoasa sa aveti :* |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Prima vara frumoasa, burtici!
Cine apuca 8 martie mamica??? Sanatate multa si sa aveti nastere usoara toate! |
|

| AlexandraRr wrote:Buna, fetelor, voi ce vitamine luati? Oare sa cumpar de azi sau sa astept pana merg la medic sa vad ce imi recomanda? In afara de acid folic nu iau altceva :* O primavara frumoasa sa aveti :*
Eu iau Femosun, contin si acid folic. Desi doctorul mi-a zis sa iau Elevit, le-am preferat pe astea. |
|
|