Gravidutzele noastre dragi - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Friday, February 23, 2018 9:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
DianaM wrote:
Fetelor, voi simtiti bebeii cand sughita? hearts . Al meu are momente cand imi face burta sa tremure, e asa de amuzanthohot .
computerlove

Daaa, sughite minute in sir iar pe mine ma bufnese rasul hohot
MaryPoppins
Scris: Friday, February 23, 2018 9:30 PM
Nivel

Lyylyy wrote:
Fetelor, m-am intors de la magazin si am intrat direct sa va povestesc. Eram in supermarket si am vazut masline verzi, mi s-a facut o pofta increedibila, asa ca dupa ce mi le-a cantarit vanzatoarea am desfacut caserola si am inceput sa mananc in magazin hohot toate vanzatoarele se uitau la mine ca la urs, dar pt mine nu conta decat sa mananc masline atunci hohot hohot ...i s-a mai intamplat cuiva sa aiba asemenea pofte?

Poftele variaza de la gravida la gravida, eu in primul si al doilea trimestru nu am avut nici o treaba, acum in trimestrul 3 am zile in care zici ca is posedata de pofte Crazy nici nu vreau sa va zic la ce am poftit si mancat azi, o sa ziceti ca-s o purcica Blushing
Andreea0702
Scris: Friday, February 23, 2018 9:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2017
Lyylyy wrote:
Fetelor, m-am intors de la magazin si am intrat direct sa va povestesc. Eram in supermarket si am vazut masline verzi, mi s-a facut o pofta increedibila, asa ca dupa ce mi le-a cantarit vanzatoarea am desfacut caserola si am inceput sa mananc in magazin hohot toate vanzatoarele se uitau la mine ca la urs, dar pt mine nu conta decat sa mananc masline atunci hohot hohot ...i s-a mai intamplat cuiva sa aiba asemenea pofte?

Eu in primul trimestru imi luam masline de la mega, si le mancam in masina pana ajungeam acasa.Asta in conditiile in care faceam cateva minute pe drum.Coincidenta face ca de ieri pana azi am mancat un borcanel de masline, se pare ca a revenit pofta asta:))
Sunt curioasa daca o sa ai baietel, ca mine.

Sarcina usoara tuturor fetelor noi! computerlove
Lyylyy
Scris: Friday, February 23, 2018 10:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/16/2017
MaryPoppins wrote:

Poftele variaza de la gravida la gravida, eu in primul si al doilea trimestru nu am avut nici o treaba, acum in trimestrul 3 am zile in care zici ca is posedata de pofte Crazy nici nu vreau sa va zic la ce am poftit si mancat azi, o sa ziceti ca-s o purcica Blushing

spune-ne acum, nu ne lasa curioase
Lyylyy
Scris: Friday, February 23, 2018 10:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/16/2017
Andreea0702 wrote:

Eu in primul trimestru imi luam masline de la mega, si le mancam in masina pana ajungeam acasa.Asta in conditiile in care faceam cateva minute pe drum.Coincidenta face ca de ieri pana azi am mancat un borcanel de masline, se pare ca a revenit pofta asta:))
Sunt curioasa daca o sa ai baietel, ca mine.

Sarcina usoara tuturor fetelor noi! computerlove

Baietel, fetita, sanatoasa sa fie bobita mea! Desi eu tot simt ca sunt 2, si pana la eco de saptamana viitoare voi spune asta, asteptam sa vedem cate inimioare se aud coeur
delia.c.yaya
Scris: Friday, February 23, 2018 11:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, cum stati la capitolul dureri?!
Eu una sunt terminataCray ma doare spatele si picioarele si cel mai tare jos, simt fiecare os...abia ma misc, cand merg simt dureri ascutite din fata pana in spate..cel mai rau e noaptea cand incerc sa ma intorcpale
MaryPoppins
Scris: Friday, February 23, 2018 11:52 PM
Nivel

Delia, noaptea mi se pare si mie cel mai greu cu intorsul, îmi si pocnesc genunchii si oasele bazinului de parca ma rup in doua. La 30s m-au apucat niste dureri crunte de spate care m-au tinut mai bine de o saptamâna, îmi venea sa plâng de durere. Îmi facea sotul masaj cate o ora seara si asa reuseam sa adorm. Acum au trecut dar nu ma bucur inca prea tare...si mie îmi e imposibil sa mai stau pe scaun, nu doar ca intepenesc dar simt o presiune groaznica in zona pelvisului pale
fluturash26
Scris: Saturday, February 24, 2018 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
MaryPoppins wrote:

Am auzit destul de des pe internet sau la cunostinte, insa fiind primul trimestru si foarte devreme la tine, e vorba mai degraba de o inserare deficitara a placentei. Insa se rezolva cu progesteron si repaus la pat, e foarte probabil ca data viitoare cand merg la control sa nu mai fie nici o problema. Ai grija de tine si de bobita grup

Da pe.19 mai merg de acum...sper sa fie ok in concediu medical sa isi mai revina..uff eu am sperante mari ca totul va fi bine..cu dumnezeu inainte!!
fluturash26
Scris: Saturday, February 24, 2018 10:15 AM
Nivel

DianaM wrote:

Sa stai cumintica in pat, asta e, trebuie sa facem si sacrificii...Noi nu am avut nicio restrictie, imi dau seama ca ar fi fost destul de nasol...dar pentru bobita faci orice hearts .
Sa iti faci si tu tickercomputerlove

Sa fie totul bine ca sacrificiul il trecem noi cu bine mai ales pentru bebe...o sa imi fac ticker cand am liber...am vrut cu lillypie da platesti parca nu? Asa mi-a aparut mie..
DianaM
Scris: Saturday, February 24, 2018 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
fluturash26 wrote:

Sa fie totul bine ca sacrificiul il trecem noi cu bine mai ales pentru bebe...o sa imi fac ticker cand am liber...am vrut cu lillypie da platesti parca nu? Asa mi-a aparut mie..

Nu se plateste la niciuna din cate stiu eu...
Mirunah
Scris: Saturday, February 24, 2018 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Fetelor, m-am trezit cu o durere de spate. Ma doare in partea dreapta, la sold acolo. Destul de rau. Si nu cedeaza in nicio pozitie.
Nu m-a mai durut niciodata acolo
fluturash26
Scris: Saturday, February 24, 2018 1:59 PM
Nivel

DianaM wrote:

Nu se plateste la niciuna din cate stiu eu...

Apropo mi-a dat doctorul o lista lunga cu analize...viralele, sifilis toxoplasma etc se platesc? Sau se deconteaza cu trimitere?
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 24, 2018 2:04 PM

MaryPoppins wrote:
Delia, noaptea mi se pare si mie cel mai greu cu intorsul, îmi si pocnesc genunchii si oasele bazinului de parca ma rup in doua. La 30s m-au apucat niste dureri crunte de spate care m-au tinut mai bine de o saptamâna, îmi venea sa plâng de durere. Îmi facea sotul masaj cate o ora seara si asa reuseam sa adorm. Acum au trecut dar nu ma bucur inca prea tare...si mie îmi e imposibil sa mai stau pe scaun, nu doar ca intepenesc dar simt o presiune groaznica in zona pelvisului pale

Asa e si la mine. Misiune imposibila.de a sta pe scaun prea mult, imediat incepe sa se miste si apasa tare pe col, simt sageti pana in coloana...
Dar parca nu ma.asteptam sa ma doara si picioarele (mai ales de la genunchi in jos) asa tarepale
Sper ca pe la 38s sa vrea sa iasahohot
MaryPoppins
Scris: Saturday, February 24, 2018 2:21 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Asa e si la mine. Misiune imposibila.de a sta pe scaun prea mult, imediat incepe sa se miste si apasa tare pe col, simt sageti pana in coloana...
Dar parca nu ma.asteptam sa ma doara si picioarele (mai ales de la genunchi in jos) asa tarepale
Sper ca pe la 38s sa vrea sa iasahohot

Hai ca tu nu mai ai mult, poate e cuminte si te asculta :)) am citit ca pe la 36s se modifica din nou centrul de greutate, coboara copilul in pelvis si de asta e posibil sa apara tot felul de dureri.
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 24, 2018 2:25 PM

MaryPoppins wrote:

Hai ca tu nu mai ai mult, poate e cuminte si te asculta :)) am citit ca pe la 36s se modifica din nou centrul de greutate, coboara copilul in pelvis si de asta e posibil sa apara tot felul de dureri.

Din cauza asta merg ca o rata?!hohot parca.niciodata nu am fost asa impiedicata si uituca mai nouhohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.