|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| delia.c.yaya wrote:Cine stie?! Eu ma rog sa iasa pana la termen, sa nu ma rog de ea... Parca as vrea sa fie pesti, nu berbec
Lasa, lasa poate ai noroc. Se zice ca fetele sunt mai harnicute :)))) si daca doamne fereste nu, poate iti provoaca nasterea si aia e |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dea22 wrote:Am facut hemoleucograma si mi-au iesit hematiile,hemoglobina si hematocrit mai mici decat valoarea de referinta (nu cu mult-doar un pic sub limita). Stiu ca e anemie ca mi s-a mai intamplat la inceputul sarcinii si cu altrifer am ajuns din nou la valori bune...Acum n as vrea sa mai iau supliment de fier,fiindca ma constip rau de la el. A mai avut cineva problema asta? Oare poate pati bebe ceva?
Cat ai hemoglobina? Mie luna trecuta la 11.5 mi-a dat doctorita Altrifer. Dar nu cred sa fie constipatia de la Altrifer, eu il iau de o luna deja si abia din weekend au aparut probleme cu constipatia. E periculoasa anemia, mai ales acum in trimestrul 3. Eu am avut tot timpul hemglobina aproape de maxim si am fost surprinsa sa vad cat de mult a scazut in doar trei luni. Sa stii ca eu am rezolvat partial cu constipatia, de miercuri iau sirop Duphalac si ma indop cu prune uscate, am avut scaun moale miercuri seara si ieri dimineata. Acum abia m-am trezit si nu am apucat sa merg la baie, dar sper sa nu mai fie probleme pt hemoroizi ma dau cu crema procto-glyvenol tot de miercuri si acum nu prea mai simt nici un disconfort. Ma inarmasem si cu microclisme si supozitoare procto-glyvenol, dar pt moment nu mai e nevoie sa le folosesc |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:
Lasa, lasa poate ai noroc. Se zice ca fetele sunt mai harnicute :)))) si daca doamne fereste nu, poate iti provoaca nasterea si aia e
Parca de aia ma tem cel mai tare Cum a vrea draguta sa iasa...numai sa fie totul bine asta conteaza... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| MaryPoppins wrote:Cat ai hemoglobina? Mie luna trecuta la 11.5 mia dat doctorita Altrifer. Dar nu cred sa fie constipatia de la Altrifer, eu il iau de o luna deja si abia din weekend au aparut probleme cu constipatia. E periculoasa anemia, mai ales acum in trimestrul 3. Eu am avut tot timpul hemglobina aproape de maxim si am fost surprinsa sa vad cat de mult a scazut in doar trei luni. Sa stii ca eu am rezolvat partial cu constipatia, de miercuri iau sirop Duphalac si ma indop cu prune uscate, am avut scaun moale miercuri seara si ieri dimineata. Acum abia m-am trezit si nu am apucat sa merg la baie, dar sper sa nu mai fie probleme pt hemoroizi ma dau cu crema procto-glyvenol tot de miercuri si acum nu prea mai simt nici un disconfort. Ma inarmasem si cu microclisme si supozitoare procto-glyvenol, dar pt moment nu mai e nevoie sa le folosesc
Acum mi-a iesit hemoglobina 11.7,in ianuarie 12.4 si in decembrie 11.4. In decembrie cand mi-a iesit 11.4 mi a dat dr altrifer,iar la o luna cand am repetat analiza a iesit ok. Altrifer nu mai iau de 2/3 sapt de cand am fost f constipata,iar la anlizele de ieri iarasi a iesit mica hemoglobina. Momentan ma gandesc sa iau altrifer o data la 2 zile si incerc sa mananc alimente bogate in fier.La dr merg abia in 26... La mine problema constipatiei,nu e ca nu pot sa fac,mie nu imi vine sa fac cate 3/4/5 zile...si normal ca atunci cand fac e horror Acum sunt cat de cat ok,dar de homoroizi nu cred ca mai scap asa usor... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Si eu sunt cu punga de prune uscate in poseta tot timpul :)) Sa stii ca sunt la lidl in pungute de 200g ce se resigileaza si sunt f faine. |
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Mirunah wrote:DianaM am o prietena care a nascut acum cateva zile la 39 de sapt cu dr nostru. A avut programarea pe 5 februarie si pe 8 februarie a programat-o la cezariana. Pana pe 5 februarie nu stia cand va naste Mie mi se pare cel mai mare stres, eu vreau sa stiu dinainte si o sa il pun sa imi faca programarea de la 36 de saptamani
Stiu ca asa procedeaza la 39 saptamani daca totul merge bine pana atunci. O sa vb si eu joia viitoare cu el sa vad ce zice dar nu ma panichez, cand o vrea atunci nastem . Eu sunt gata cu toate cele, bagajul e la usa. Eu ma panichez daca ma apuca inainte de cezariana.... |
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dea22 wrote:Acum mi-a iesit hemoglobina 11.7,in ianuarie 12.4 si in decembrie 11.4. In decembrie cand mi-a iesit 11.4 mi a dat dr altrifer,iar la o luna cand am repetat analiza a iesit ok. Altrifer nu mai iau de 2/3 sapt de cand am fost f constipata,iar la anlizele de ieri iarasi a iesit mica hemoglobina. Momentan ma gandesc sa iau altrifer o data la 2 zile si incerc sa mananc alimente bogate in fier.La dr merg abia in 26... La mine problema constipatiei,nu e ca nu pot sa fac,mie nu imi vine sa fac cate 3/4/5 zile...si normal ca atunci cand fac e horror Acum sunt cat de cat ok,dar de homoroizi nu cred ca mai scap asa usor...
Incearca si la 2 zile, poate e mai bine. Problema e ca sug bebelusii astia tot din noi acum si e cam imposibil sa iei micronutrientii necesari din alimentatie. La fier e si problema cu asimilarea, fara Vit C nu se absoarbe cum trebuie. Sapt viitoare repet si eu hemoleucograma dar la doctorita merg abia in 1 martie.
Am fost la baie si raportez ca e totul sub control |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| MaryPoppins wrote:Multumim pt casuta, Anelise daca mai esti prin preajma, eu as vrea pe listuta cu tickerul actualizat Rezolvat! Pup! |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| DianaM wrote:Stiu ca asa procedeaza la 39 saptamani daca totul merge bine pana atunci. O sa vb si eu joia viitoare cu el sa vad ce zice dar nu ma panichez, cand o vrea atunci nastem . Eu sunt gata cu toate cele, bagajul e la usa . Eu ma panichez daca ma apuca inainte de cezariana....
Pai da...aia zic. Si eu am aceeasi frica, daca ma apuca inainte de cezariana El sa ma programeze la 39 de saptamani si bebe sa vrea sa iasa la 38 de saptamani si 5 zile. Vai, deja m-a luat panica...E bine ca tu te tii tare. |
|
| Mirunah wrote:Pai da...aia zic. Si eu am aceeasi frica, daca ma apuca inainte de cezariana El sa ma programeze la 39 de saptamani si bebe sa vrea sa iasa la 38 de saptamani si 5 zile. Vai, deja m-a luat panica...E bine ca tu te tii tare.
Momentan sunt ok..io stiu cat o sa ma tina? . Oricum de la 37 de saptamani nu mai fac nimic prin casa ( eu inca fac curatenie singura, ma pot apleca dupa chestii, cam tot ce faceam si inainte mai putin ridicat si carat), o sa stau majoritar numai in pat, fara miscari bruste si sper asa sa stea cuminte pana la cezariana. Delia, pesti vor fi bebeii nostri, n-au cum sa se nasca in berbec, o sa vezi. Eu ti-am mai zis ca Giulia o sa vina prima |
|
| Andreea0196 wrote:
Lasa, lasa poate ai noroc. Se zice ca fetele sunt mai harnicute :)))) si daca doamne fereste nu, poate iti provoaca nasterea si aia e
Tu cum esti? |
|
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Fetelor, scuze daca a mai fost intrebarea asta, dar probabil ca nu eram pe aici. Ce creme/ uleiuri pentru vergeturi folositi? Eu trebuie neaparat sa incep sa ma cremueisc, pentru ca sunt predispusa la vergeturi, cum ma ingras/ slabesc cateva kg (chiar si foarte putin 1-2-3 kg) cum imi apar. Asta desi fac/ faceam sport, ma hidratez cum trebuie, pur si simplu pielea de pe coapsele mele asa are chef sa se comporte, ca in rest nu am probleme de genul. |
|
| DianaM wrote:Tu cum esti?
Doar vechea poveste cu kilograme, dureri de oase, amorteli si insomnii. Sunt foarte bine si te citeam pe tine ca ai zis ca la 37s nu o sa mai faci nimic :))) jur ca asta mi-as dori si eu da nu stiu cum voi reusi. Ideea e ca trebuie sa stam neaparat potolite ca daca ni se declanseaza travaliul e nasol. Pe 23 ma duc si eu la doctor..am zis ca stau pana pe 27 sa imi e cam frica. Vreau sa ma verifice si sa ma programeze o data chiar nu vreau sa am surprize.. |
|
| cybele wrote:Fetelor, scuze daca a mai fost intrebarea asta, dar probabil ca nu eram pe aici. Ce creme/ uleiuri pentru vergeturi folositi? Eu trebuie neaparat sa incep sa ma cremueisc, pentru ca sunt predispusa la vergeturi, cum ma ingras/ slabesc cateva kg (chiar si foarte putin 1-2-3 kg) cum imi apar. Asta desi fac/ faceam sport, ma hidratez cum trebuie, pur si simplu pielea de pe coapsele mele asa are chef sa se comporte, ca in rest nu am probleme de genul.
Iti zic cu mare jale ca e nasol..eu ma dau cu crema de la 3 luni si tot am facut vergeturi..nu stiu ce crema e, e una adusa din germania, cu o textura super buna. In fine poate tu nu te vei ingrasa asa mult ca mine..dar sa fii prea norocoasa cu o pielea prea elastica sa nu iti apara vergeturi altfel eu nu vad cum. Mie mi'au iesit cu tot cu creme :( |
|
| Roxi, Diana, Delia, primiti si voi suturi in coaste? Eu cateodata simt ca mi se taie respiratia. |
|
|