|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Mirunah wrote:Nicole2018, la mine saculetul Yolk, din ce imi aduc aminte s-a vazut la programarea de la 5 saptamani si 3-4 zile. Eu cred ca depinde si aparatura, nu te panica, ai rabdare pana la ecografia de la 6 sapt.
Multumesc pentru raspuns Mirunah, Oana, Cybele. Nu ma panichez, m-am intristat ieri si am plans cat sa ma descarc, dar apoi m-am linistit si mergem increzatori mai departe. Eu imi dau tot interesul sa ii port de grija bobitei, sa ii dau toate sansele sa se dezvolte. Oricare va fi deznodamantul, pana la urma va fi bine.
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Nicole2018 wrote:
Multumesc pentru raspuns Mirunah si Oana. Nu ma panichez, m-am intristat ieri si am plans cat sa ma descarc, dar apoi m-am linistit si mergem increzatori mai departe. Oricare va fi deznodamantul, pana la urma va fi bine.
Trebuie sa ai încredere în bobita ta ?i sa gânde?ti pozitiv. ?i eu sunt panicoasa ?i paranoia ?i cred ca toate suntem, dar incerc sa invat sa-mi controlez gândurile negative. Totul va fi bine. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumim ptr casuta noua
Vai! Am urcat sus |
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Anelise wrote:Rezolvat!
Mul?umesc frumos! |
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Nicole2018 wrote:
Multumesc pentru raspuns Mirunah, Oana, Cybele. Nu ma panichez, m-am intristat ieri si am plans cat sa ma descarc, dar apoi m-am linistit si mergem increzatori mai departe. Eu imi dau tot interesul sa ii port de grija bobitei, sa ii dau toate sansele sa se dezvolte. Oricare va fi deznodamantul, pana la urma va fi bine.
Wow, exact asa gandesc si eu. Pana la urma tot va fi bine.
M-am uitat in dosar si: La programarea de la 5 sapt si 4 zile s-a vazut saculetul Yolk, apoi la programarea de la 6 saptamani si 3 zile a aparut si embrionul care avea 7.6 mm si era mai mare decat saculetul Yolk.
La prima ecografie de la 4 saptamani si 5 zile nu s-a vazut decat sacul gestational.
Eu zic ca nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi si sper ca te-au ajutat datele mele.
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Mirunah wrote:
Wow, exact asa gandesc si eu. Pana la urma tot va fi bine.
M-am uitat in dosar si: La programarea de la 5 sapt si 4 zile s-a vazut saculetul Yolk, apoi la programarea de la 6 saptamani si 3 zile a aparut si embrionul care avea 7.6 mm si era mai mare decat saculetul Yolk.
La prima ecografie de la 4 saptamani si 5 zile nu s-a vazut decat sacul gestational.
Eu zic ca nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi si sper ca te-au ajutat datele mele.
Nicole2018 M-am uitat si eu la mine. La 5 sapt si 5 zile s-au vazut sacul gestational si vezicula vitelina, minuscula, 1.6mm (embrionul nu). Daca mergeam mai devreme cu cateva zile sigur nu se vedea nimic. |
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Sunt cap de listaaaa. Da trebuia sa fie Roxi. Diana si Delia pregatiti-va ca voi urmati dupa. Sa vad care e mai harnica! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oanatm, Delia, Cybele, cu drag! Va pup! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Am facut hemoleucograma si mi-au iesit hematiile,hemoglobina si hematocrit mai mici decat valoarea de referinta (nu cu mult-doar un pic sub limita). Stiu ca e anemie ca mi s-a mai intamplat la inceputul sarcinii si cu altrifer am ajuns din nou la valori bune...Acum n as vrea sa mai iau supliment de fier,fiindca ma constip rau de la el. A mai avut cineva problema asta? Oare poate pati bebe ceva?
|
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Dea22 wrote:Am facut hemoleucograma si mi-au iesit hematiile,hemoglobina si hematocrit mai mici decat valoarea de referinta (nu cu mult-doar un pic sub limita). Stiu ca e anemie ca mi s-a mai intamplat la inceputul sarcinii si cu altrifer am ajuns din nou la valori bune...Acum n as vrea sa mai iau supliment de fier,fiindca ma constip rau de la el. A mai avut cineva problema asta? Oare poate pati bebe ceva?
Da, mie mi-au iesit la astea exact valorile de la limita de jos si la hemoglobina sub, tot asa cu putin. Nu am avut probleme si doctorul nu mi-a dat tratament. Doar vitaminele si ce aveam pt sustinere. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| cybele wrote:Mirunah cum ai rezistat 4 saptamani intre programari (parca ziceai ca la fel ai avut si tu intre sapt 12 si 16) ca eu deja simt ca ma sui pe pereti si mai e muuuult pana pe 27. Fetelor, cum sa fac sa-mi trag 2 palme si sa nu ma mai gandesc la asta 10 zile? Ca lipsa simptomelor nu ma ajuta nici ea (desi stiu ca din trimestrul 2 oricum se estompeaza/ dispar pana si alea putine)
Trimestru 2 e cel mai frumoooos, ca se duc simptomele din primul si teama de a nu pierde sarcina, se vede burtica deja, esti energica si inca in puteeeri.. ia si te bucura de fiecare zi si nu te mai gandi la rele. Si mie imi placea sa merg la eco dar mergeam asa cu placere sa il vad iar, nu cu frica sa mai aflu cum e bebe. Stiam ca bebe e bine. Gandeste si tu asa pozitiv si o sa vezi ce impact mare are |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Mirunah, Cybele va multumesc frumos ca ati verificat in dosarelul vostru, mai pastrez o speranta pentru bobita mea .
Oana draguta, foarte bine ca incerci constient sa iti controlezi starile negative, iti va prinde foarte bine daca reusesti sa faci asta.
Si eu am invatat sa fac asta de-a lungul timpului, ma supar, ma intristez, daca simt nevoia plang ca sa ma descarc dar nu imi dau voie sa agonizez prea mult in stari de stres si suparare...pentru ca nu ajuta la absolut nimic Aleg sa ma adun cat mai repede si ma mobilizez sa caut solutii iar pentru asta am nevoie sa fiu linistita si cerebrala...
Am invatat ca adesea ne aflam in situatii asupra carora nu avem control...si tot ce pot face mai bun pentru mine este sa invat sa le accept si sa gandesc pozitiv ca va fi bine pana la urma, sa caut solutii...
Am avut si eu experiente in care "mi-a trecut glontul pe la ureche" ca sa citez un medic... si am avut de asteptat...si nu a fost usor...m-a apucat de multe ori disperarea...dar m-am fortat sa imi curat gandurile, sa imi indrept atentia catre alte lucruri, sa am rabdare si sa sper ca va fi bine...
Si cred ca ... in orice lucru "rau" care ti se intampla e mereu si o parte buna, e nevoie insa sa ai mintea si sufletul deschise sa vezi si partea buna...
Gravidute dragi, va urez sa fiti linistite si sa va bucurati de cat mai aveti din sarcina, sa gasiti puterea sa va raportati intr-un mod pozitiv la nasterea care urmeaza si la momentul in care va veti strange copilasii dragi in brate!
|
|
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Andreea06 Multumesc mult pentru mesaj, ma ajuta mult Frica s-a estompat destul, avand in vedere ca deja am curajul sa fac planuri. Oricum alaturi de voi timpul trece mai usor. Nicole2018 Foarte frumos ce ai scris, adevarul este ca da, multe lucruri sunt dincolo de controlul nostru (cred ca aici am eu de lucrat, fiind cam perfectionista si simtind nevoia mereu sa detin controlul macar asupra propriului sine). Si eu am trecut prin situatii limita si tot ca si tine, nu am avut ce sa fac decat sa astept, desi imi venea sa urlu de frica si groaza, asteptand un rezultat medical. Te pup si sper din toata inima sa fie bine saptamana viitoare la control.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:Sunt cap de listaaaa. Da trebuia sa fie Roxi. Diana si Delia pregatiti-va ca voi urmati dupa. Sa vad care e mai harnica!
Cine stie?! Eu ma rog sa iasa pana la termen, sa nu ma rog de ea... Parca as vrea sa fie pesti, nu berbec |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Multumim pt casuta, Anelise daca mai esti prin preajma, eu as vrea pe listuta cu tickerul actualizat
Si sunt multe gravidute noi, dar nu au ticker. Mgeorgiana85 (sper ca am scris bine) are ticker, deci pe ea poti sa o treci. |
|
|