|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. Andreea0196
2. Delia.c.yaya
3. DianaM
4. Lixandra_alexandra
5. Mary Poppins
6. lore.t.
7. Andreea0702
8. CrisM
9. Anemona30
10. Chris
11. Mirunah
12. AliceAndreea
13. Cybele
[center]14. Oanatm
[color=purple]Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
[b]Ultima actualizare: 16.02.2018 |
| Fetele, va rog sa ma ajutati putin cu listutza! Multumesc si va pup! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Anelise wrote:Fetele, va rog sa ma ajutati putin cu listutza! Multumesc si va pup!
?i eu as vrea pe listuta. Mul?umesc. |
|
| oanatm wrote: ?i eu as vrea pe listuta. Mul?umesc.
Rezolvat! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Anelise wrote:Fetele, va rog sa ma ajutati putin cu listutza! Multumesc si va pup! Si eu vreau pe lista |
|
| Mirunah cum ai rezistat 4 saptamani intre programari (parca ziceai ca la fel ai avut si tu intre sapt 12 si 16) ca eu deja simt ca ma sui pe pereti si mai e muuuult pana pe 27. Fetelor, cum sa fac sa-mi trag 2 palme si sa nu ma mai gandesc la asta 10 zile? Ca lipsa simptomelor nu ma ajuta nici ea (desi stiu ca din trimestrul 2 oricum se estompeaza/ dispar pana si alea putine) |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| oanatm wrote
Quote:Îmi pare rau ca nu ?tiu ce sa zic...Eu am fost la eco la 4sapt ?i 5 zile ?i de vedea sacul doar ?i la 6 sapt ?i 2 zile am vazut embrionul. Încearca sa mai vezi un medic cu eco mai performant.
La prima eco s-a vazut doar sacul gestational sau si sacul yolk in el? Deocamdata mai asteptam o saptamana, daca nu vor fi clare lucrurile nici atunci, mai cerem o a doua parere. Am fost la Regina Maria, ma gandesc ca au aparatura ok acolo. |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Anelise wrote:Fetele, va rog sa ma ajutati putin cu listutza! Multumesc si va pup!
Multumim de casuta noua . Este ultima pentru mine .
AriaM este mamica deja |
|
| cybele wrote:Si eu vreau pe lista |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| cybele wrote:Mirunah cum ai rezistat 4 saptamani intre programari (parca ziceai ca la fel ai avut si tu intre sapt 12 si 16) ca eu deja simt ca ma sui pe pereti si mai e muuuult pana pe 27. Fetelor, cum sa fac sa-mi trag 2 palme si sa nu ma mai gandesc la asta 10 zile? Ca lipsa simptomelor nu ma ajuta nici ea (desi stiu ca din trimestrul 2 oricum se estompeaza/ dispar pana si alea putine)
Pai nu am rezistat. Primele doua saptamani au trecut mai repede, dar ultimele doua...a fost groaznic. Numai la asta ma gandeam, si din somn daca ma trezeai stiam cate zile mai sunt pana la ecografie. Si m-a mai necajit si doctorul ca m-a furat cu trei zile Cand am fost la 14 saptamani cu rezultatele i-am zis sa imi faca programarea si pentru 16 saptamani, si el mi-a facut la 16 sapt si 3 zile.
Acum, e mai bine. A trecut mai repede...mai am o saptamana pana la urmatoarea eco. E mai bine pentru ca il simt miscand mereu pe bebe. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Nicole2018 wrote:oanatm wrote
La prima eco s-a vazut doar sacul gestational sau si sacul yolk in el? Deocamdata mai asteptam o saptamana, daca nu vor fi clare lucrurile nici atunci, mai cerem o a doua parere. Am fost la Regina Maria, ma gandesc ca au aparatura ok acolo.
Doar sacul gestational. Da, presupun ca au aparatura performanta, dar depinde ?i de medic. Eu zic sa mai ceri o parere. E alegerea ta. |
|
| Nicole2018, la mine saculetul Yolk, din ce imi aduc aminte s-a vazut la programarea de la 5 saptamani si 3-4 zile. Eu cred ca depinde si aparatura, nu te panica, ai rabdare pana la ecografia de la 6 sapt. |
|
| DianaM wrote: Multumim de casuta noua . Este ultima pentru mine . AriaM este mamica deja Cu mult drag! |
|
| DianaM am o prietena care a nascut acum cateva zile la 39 de sapt cu dr nostru. A avut programarea pe 5 februarie si pe 8 februarie a programat-o la cezariana. Pana pe 5 februarie nu stia cand va naste Mie mi se pare cel mai mare stres, eu vreau sa stiu dinainte si o sa il pun sa imi faca programarea de la 36 de saptamani |
|
| Nicole2018 poate fi devreme la 5 saptamani fix pentru sacul yolk. Beta a crescut frumos, asa ca incearca sa te relaxezi (eu vorbesc...), stiu ca este greu, dar o saptamana poate face diferenta enorm intre ce ce vede la ecograf. De fapt chiar si in 2-3 zile la inceput de sarcina se schimba foarte multe. Anelise multumeeeesc |
|
|