Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| delia.c.yaya wrote:Ce fac burticile?! Eu de la 3 nu am mai avut somn...abia asteptam sa se faca ziua mai repede sa ies afara la zapada...in sfarsit si la noi niiiinge https://imgur.com/unswiu3Ne-am echipat bine amandoi si am iesit la dat zapada si buuuulgareaaaala...am si uitat ca eram gravida acum sper sa nu racesc
Ce frumosss, Delia! Si la noi a nins, dar ieri...azi deja e tot topit si maine anunta astia 14 grade deci o sa fie tot doar o apa.
Gravidute dragi, voi cand ati anuntat lumea ca sunteti insarcinate? La birou am anuntat cam de pe la inceput de sarcina, pentru ca am avut sangerarile alea si am stat in concediu. Insa abia astept sa anunt parintii de Craciun, cand am avea 12 saptamani. Dar in rest? In curand oricum o sa se vada burtica, deci o sa fie greu de ratat, dar ca idee. Uneori imi vine sa spun in gura mare, ca o apara un bebelus in vara. Oare am luat-o pe aratura? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Chris wrote:Ce frumosss, Delia! Si la noi a nins, dar ieri...azi deja e tot topit si maine anunta astia 14 grade deci o sa fie tot doar o apa. Gravidute dragi, voi cand ati anuntat lumea ca sunteti insarcinate? La birou am anuntat cam de pe la inceput de sarcina, pentru ca am avut sangerarile alea si am stat in concediu. Insa abia astept sa anunt parintii de Craciun, cand am avea 12 saptamani. Dar in rest? In curand oricum o sa se vada burtica, deci o sa fie greu de ratat, dar ca idee. Uneori imi vine sa spun in gura mare, ca o apara un bebelus in vara. Oare am luat-o pe aratura?
Eu am asteptat sa merg la prima ecografie, sa ma asigur ca bebe este bine si unde trebuie. Dupa am anuntat parintii si socrii si cativa prieteni de familie mai apropiati, cu timpul o sa afle si restul cunostintelor.
Si eu mi-am pus in gand sa anuntam familia de craciun dar nu m-am putut abtine :D |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Chris wrote:Ce frumosss, Delia! Si la noi a nins, dar ieri...azi deja e tot topit si maine anunta astia 14 grade deci o sa fie tot doar o apa. Gravidute dragi, voi cand ati anuntat lumea ca sunteti insarcinate? La birou am anuntat cam de pe la inceput de sarcina, pentru ca am avut sangerarile alea si am stat in concediu. Insa abia astept sa anunt parintii de Craciun, cand am avea 12 saptamani. Dar in rest? In curand oricum o sa se vada burtica, deci o sa fie greu de ratat, dar ca idee. Uneori imi vine sa spun in gura mare, ca o apara un bebelus in vara. Oare am luat-o pe aratura?
La parinti de cum am aflat...nah, daca era soacramea aici si imediat dupa au inceput si starile de rau chiar nu reuseam sa ascund, si apoi normal ca leam spus si alor mei ca nu puteau sa stie doar ai lui...si doar cativa apropiati au mai aflat, nah, s-au mai "scapat" ai lui, ai mei... Bine, ca nu am lucrat si nu am avut treaba cu asta..iar in mediul virtual am anuntat dupa morfo 1 (14s), ca sa fim si siguri ca totul era bine... |
|
| Chiar voi ati putea profita de Craciun ca sa anuntati intrun mod frumos e primul craciun a lui bebe din burtica (asa cum e si poza mea de profil) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
Eu am asteptat sa fac morfo trim 1. Dar eu am asteptat pentru ca la prima sarcina am anuntat din prima si mi-a fost foarte greu sa dau explicatii. Eu zic sa spui cand simti. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Chris wrote:Ce frumosss, Delia! Si la noi a nins, dar ieri...azi deja e tot topit si maine anunta astia 14 grade deci o sa fie tot doar o apa. Gravidute dragi, voi cand ati anuntat lumea ca sunteti insarcinate? La birou am anuntat cam de pe la inceput de sarcina, pentru ca am avut sangerarile alea si am stat in concediu. Insa abia astept sa anunt parintii de Craciun, cand am avea 12 saptamani. Dar in rest? In curand oricum o sa se vada burtica, deci o sa fie greu de ratat, dar ca idee. Uneori imi vine sa spun in gura mare, ca o apara un bebelus in vara. Oare am luat-o pe aratura? Eu am anuntat parintii, socrii, nasii si 2-3 prietene mai apropiate dupa ecografia de 6 sapt cand mi-a confirmat dr ca e totul ok. la munca s-a prins lumea ce e cu mine pentru ca aratam ca naiba, nu suportam niciun miros si vomitam maxim |
|
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| lixandra_alexandra wrote:Eu am asteptat sa fac morfo trim 1. Dar eu am asteptat pentru ca la prima sarcina am anuntat din prima si mi-a fost foarte greu sa dau explicatii. Eu zic sa spui cand simti.
Da, si eu tot asa zic, cam dupa morfo de trim 1 daca intreaba cineva sa pot raspunde afirmativ, fara sa ma invart in jurul cozii :))
Asa in mediul virtual, nu prea am de gand sa fac public, poate doar pe la 5 - 6 luni incolo, dar daca ma intreaba cineva sa pot raspunde ca bebe e pe drum |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Chris multumesc frumos! Sa ai si tu o sarcina usoara in continuare si sa iti fie pruncul tot ce ti-ai dorit, dar cel mai important sanatos!
Fetele cu arsuri, puteti incerca in prima faza rennie, a mers la mine o perioada apoi nu mai avea efect decat asa o ora maxim.. si apoi ce a mers e gaviscon. Aveti voie cu ele desi doar rennie scrie pe prospect ca e ok la gravide, celelalte te trimit la medic - adica se pot lua daca sunt indicate de medic. Dar antiacidele nu ajung la bebe asa, doar fac un strat protector in stomac..
De fel apar spre final de sarcina arsurile ca atunci se creeaza un hormon care relaxeaza muschii in pregatire pt nastere. Doar ca nu stie sa relaxeze doar unii, ci pe toti.. si sfincterul dintre stomac si esofag (parca) e unul din ele.. bebe fiind mai mare impinge toate organele mai sus, mai da si o lovitura, asa apar.
Sper sa nu va chinuie mult.. eu le aveam noaptea, ajuta si daca nu mancati tarziu.. |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Mul?umesc fetelor ,suntem bine , am avut probleme cu tel ?i n-am reu?it sa va scriu , acu scriu de pe tel so?ului Na?terea baie?elului meu David a fost rapida , nici nu visam sa fie a?a , având în vedere experien?a primei nasteri . Am mers la control diminea?a la 9 , Dr a zis gata hai ca e?ti dilatata 2cm te internez. Aveam un zâmbet mare dar ?i teama in acela?i timp. Am urcat sus in camera de travaliu, so?ul era cu mine. Dr a trebuit sa plece iar dupa 2 ore când a revenit aveam 4cm ?i dureri mai mici decât la menstrua?ie. La monitorizare erau contrac?ii 90 - 100 iar moa?a spunea ca unele femei simt aceste contrac?ii ?i se cam urca pe pere?i..Nu îmi venea sa cred ca am eu a?a noroc mare sa nu le simt dureroase. Apoi mi s-au rupt apa dar pu?in iar Dr a încercat sa ajute sa rupa mai mult..sa mearga mai rapid. Între timp mi-au venit rezultatele de la analiza de sânge facuta în acea diminea?a iar trombocitele mele erau la limita , aveam risc de a face hematom daca faceam epidurala iar Dr parea îngrijorata . In scurt timp au început durerile ca la menstrua?ie...iar a mele in general sunt mari atât de burta cât ?i de spate. Eram dilatata 7cm ...am zis ca mai rezist ?i nu risc cu epidurala. Pe la 15:30 au inceput dureri mari de toate felurile...burta spate , fund...o presiune mare pt ca bb se împingea . Sus pe masa dilata?ie 9 ...iar la 16:10 am intrat în sala de na?tere pt ca sim?eam nevoia sa împing. Dilata?ie 10 , daca eram mai cooperanta cu împinsul îl scoteam in 5 min dar tot ce ?tiam sau auzeam îmi ie?ea pe alta ureche a?a ca expulzia a durat pu?in dar la 16:30 am reu?it. Natural , fara epidurala ?i fara epiziotomie ...asta a fost bonus , n-a? fi crezut sa scap a?a. A zis Dr ca îmi ridica statuie lol. Per total travaliul a fost vreo 3 ore din care 1 ora cu dureri mari. Recomand tuturor sa încerce natural dar cu epidurala cred ca e cel mai bine , dupa mine au nascut doua primipare super rapid deci se poate.
|
|
| Dana_ wrote:Mul?umesc fetelor ,suntem bine , am avut probleme cu tel ?i n-am reu?it sa va scriu , acu scriu de pe tel so?ului Na?terea baie?elului meu David a fost rapida , nici nu visam sa fie a?a , având în vedere experien?a primei nasteri . Am mers la control diminea?a la 9 , Dr a zis gata hai ca e?ti dilatata 2cm te internez. Aveam un zâmbet mare dar ?i teama in acela?i timp. Am urcat sus in camera de travaliu, so?ul era cu mine. Dr a trebuit sa plece iar dupa 2 ore când a revenit aveam 4cm ?i dureri mai mici decât la menstrua?ie. La monitorizare erau contrac?ii 90 - 100 iar moa?a spunea ca unele femei simt aceste contrac?ii ?i se cam urca pe pere?i..Nu îmi venea sa cred ca am eu a?a noroc mare sa nu le simt dureroase. Apoi mi s-au rupt apa dar pu?in iar Dr a încercat sa ajute sa rupa mai mult..sa mearga mai rapid. Între timp mi-au venit rezultatele de la analiza de sânge facuta în acea diminea?a iar trombocitele mele erau la limita , aveam risc de a face hematom daca faceam epidurala iar Dr parea îngrijorata . In scurt timp au început durerile ca la menstrua?ie...iar a mele in general sunt mari atât de burta cât ?i de spate. Eram dilatata 7cm ...am zis ca mai rezist ?i nu risc cu epidurala. Pe la 15:30 au inceput dureri mari de toate felurile...burta spate , fund...o presiune mare pt ca bb se împingea . Sus pe masa dilata?ie 9 ...iar la 16:10 am intrat în sala de na?tere pt ca sim?eam nevoia sa împing. Dilata?ie 10 , daca eram mai cooperanta cu împinsul îl scoteam in 5 min dar tot ce ?tiam sau auzeam îmi ie?ea pe alta ureche a?a ca expulzia a durat pu?in dar la 16:30 am reu?it. Natural , fara epidurala ?i fara epiziotomie ...asta a fost bonus , n-a? fi crezut sa scap a?a. A zis Dr ca îmi ridica statuie lol. Per total travaliul a fost vreo 3 ore din care 1 ora cu dureri mari. Recomand tuturor sa încerce natural dar cu epidurala cred ca e cel mai bine , dupa mine au nascut doua primipare super rapid deci se poate.
Wow!!! super rapid si usor si la tine!!! Esti o curajoasa mami Dear fi asa si la mine Felicitari mami inca o data!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| FElicitari, Dana! SA va fie sanatos flacaul si sa va aduca bucurii! Nu ne-ai spus ce dimensiuni a avut la nastere ... Cred ca a venit si lapticul deja ! Diana, Cory, voi cum sunteti? |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Danuta ce ma bucur!! Bravo voua! Veeezi ca se poate naste si rapid si fara anestezii? Acuma ca am trecut de partea cealalta a gardului tre sa incurajam gravidutele sa incerce macar natural si sa aiba încredere în corpul lor, mai ales ca recuperarea e super rapida. Eu am ajuns deja la 54 kg si cine ma vede nu zice ca am bebe de 2 sapt. Sunt sigura ca asa va fi si la tine
Va pupacesc! |
|
| Fetelor,mi-au aparut niste venisoare mici rosii pe burtica Si nu stiu cum e la voi burtici peste 25s, dar a mea printesa da de nu se mai satura, iar unde e buricul se face un ghemotoc (o fi un capusor sau un fundulet, nu stiu), iar in ultimele zile imi da doar in zona buricului...s-o fi intors?!?! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Dana_ wrote:Mul?umesc fetelor ,suntem bine , am avut probleme cu tel ?i n-am reu?it sa va scriu , acu scriu de pe tel so?ului Na?terea baie?elului meu David a fost rapida , nici nu visam sa fie a?a , având în vedere experien?a primei nasteri . Am mers la control diminea?a la 9 , Dr a zis gata hai ca e?ti dilatata 2cm te internez. Aveam un zâmbet mare dar ?i teama in acela?i timp. Am urcat sus in camera de travaliu, so?ul era cu mine. Dr a trebuit sa plece iar dupa 2 ore când a revenit aveam 4cm ?i dureri mai mici decât la menstrua?ie. La monitorizare erau contrac?ii 90 - 100 iar moa?a spunea ca unele femei simt aceste contrac?ii ?i se cam urca pe pere?i..Nu îmi venea sa cred ca am eu a?a noroc mare sa nu le simt dureroase. Apoi mi s-au rupt apa dar pu?in iar Dr a încercat sa ajute sa rupa mai mult..sa mearga mai rapid. Între timp mi-au venit rezultatele de la analiza de sânge facuta în acea diminea?a iar trombocitele mele erau la limita , aveam risc de a face hematom daca faceam epidurala iar Dr parea îngrijorata . In scurt timp au început durerile ca la menstrua?ie...iar a mele in general sunt mari atât de burta cât ?i de spate. Eram dilatata 7cm ...am zis ca mai rezist ?i nu risc cu epidurala. Pe la 15:30 au inceput dureri mari de toate felurile...burta spate , fund...o presiune mare pt ca bb se împingea . Sus pe masa dilata?ie 9 ...iar la 16:10 am intrat în sala de na?tere pt ca sim?eam nevoia sa împing. Dilata?ie 10 , daca eram mai cooperanta cu împinsul îl scoteam in 5 min dar tot ce ?tiam sau auzeam îmi ie?ea pe alta ureche a?a ca expulzia a durat pu?in dar la 16:30 am reu?it. Natural , fara epidurala ?i fara epiziotomie ...asta a fost bonus , n-a? fi crezut sa scap a?a. A zis Dr ca îmi ridica statuie lol. Per total travaliul a fost vreo 3 ore din care 1 ora cu dureri mari. Recomand tuturor sa încerce natural dar cu epidurala cred ca e cel mai bine , dupa mine au nascut doua primipare super rapid deci se poate.
Dana ma bucur enorm ca a fost asa scurt travaliul . Eu de azi noapte tot am contractii si ma cam doare burta si spatele câteodata rau câteodata usor . Nu stiu daca e nevoie sa merg ls spital ca nu am contractiile regulate. Tu le Ai avut regulate cand te-ai dilatat la început sau nu ai simtit. Habar nu am cum trebuie sa simt. Am zis ca daca mai am si in noaptea asta merg la spital doar sa fiu sigura, cand aud ca na?teti asa usor ma ia teama poate nasc acasa |
|
|