Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirunah
Scris: Monday, December 11, 2017 12:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
AliceAndreea wrote:
hearts
Exact la fel este burtica mea, si nu pot spune daca se vede deja.
sunt si imbalonata mai mereu NuStiu

Sa ai o sarcina frumoasa si bebe sanatos! :* :*

Si eu sunt balonata tot timpul.
Eu il stresez mereu pe sot daca se vede si el imi zice ca sunt balonata newclap

O sa se vada si la noi in curand...sper. Asa o burtica rotunjoara si micuta, hihi.

Si tu la fel, sa ai o sarcina usoara!

Cum esti? Ai greturi?
Andreea0196
Scris: Monday, December 11, 2017 12:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Lui Ayan(m-am hotarat pe nume deja, asa il va chema, fara nicio schimbareyes ) am observat ca ii cam place muzica adica cand ii pun muzica incepe sa miste. Oricum..concertul nu a fost chiar atat de exagerat de galagios..bebe vad ca misca bine, cand i-am zis mamei asa ceva a inceput sa rada de mine :)))) dar nu ma voi mai expune la galagie din asta in orice caz. Martea viitoare merg si eu la eco computerlove doamne ajuta sa treaca sarbatorile astea asa..cu liniste si pace.
lixandra_alexandra
Scris: Monday, December 11, 2017 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
DianaM wrote:
Fetelor cum mai sunteti? Cine mai merge la control saptamana viitoare? Noi avem tocmai pe 20 programare si abia astept sa imi vad puiulhearts . In rest deja a început sa devina un pic mai greut in sensul ca obosesc muult mai repede, nu mai dorm noaptea decat maxim 3 ore legate si apoi ma uit pe pereti si nu imi gasesc locul. Sunt si un pic constipata si am mai si racit ca a fost sotul bolnav uff . Nu sunt foarte rau momentan si sper sa treaca repede..Bebe face box si fotbal in burtica din ce in ce mai puternic dar in continuare se linisteste daca tin mana pe burtica si vorbesc cu elhearts .
Va pupam, o seara frumoasa tuturor campfire

Eu am control pe 18 Decembrie, si pe 3 Ianuarie analizele pt trimestrul 2. Am ales sa ma mai duc inca o data inainte de sarbatori ca sa stau linistita Cheek Kiss
Andreea0196
Scris: Monday, December 11, 2017 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Feteloooorrr, iar ma omoara insomniile. In trimestrul 1 m-au zapacit. In al 2-lea a fost ok. Acum vad ca aproape intru in al 3-lea si imi dau batai de cap..de la 03:43 nu am mai putut sa dorm deloc. Nu stiu ce sa fac sa dorm si eu mai mult, ma simt obosita e tare naspa..norocul meu e ca mananc mult..si nu cred ca il afecteaza pe bebe prea rau Cray
AliceAndreea
Scris: Monday, December 11, 2017 12:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Mirunah wrote:

Si eu sunt balonata tot timpul.
Eu il stresez mereu pe sot daca se vede si el imi zice ca sunt balonata newclap

O sa se vada si la noi in curand...sper. Asa o burtica rotunjoara si micuta, hihi.

Si tu la fel, sa ai o sarcina usoara!

Cum esti? Ai greturi?

maseluta Sunt data peste cap total de sarcina, greturi si arsuri la greu, nu mai suport carnea de nici un fel si nici ciocolata ( mi se face rau doar gandinduma ) , mancarea gatita si delikatul imi sunt cei mai mari dusmani :))) mai pot manca doar fructe si legume . Ma trezesc noaptea intre2-6 sa merg la baie..

Eu am inceput in mare "forta" :))))... Nu stiu cum va fi mai tarziu .

Mirunah
Scris: Monday, December 11, 2017 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
AliceAndreea wrote:

maseluta Sunt data peste cap total e sarcina, greturi si atsuri la greu, nu maisuport carnea de nici un fel si ciocolata ( mi se face rau doar gandinduma ) , mancarea gatita si delikatul imi sunt cei mai mari dusmani :))) mai pot manca doar fructe si legume . Ma trezesc noaptea intre2-6 sa merg la baie..

Eu am inceput in mare "forta" :))))... Nu stiu cum va fi mai tarziu .

Asa e si la mine...nu am mai mancat carne din saptamana 5-6. numai ca eu nici cu fructele nu ma impac pentru ca simt ca ma deranjeaza la stomac, iar de legume nici sa nu aud.
Eu mananc multe chestii sarate, covrigei, covrigi, sticksuri, tot ce e pe baza de fainoase si sarat.
Mai merge si branza cu cartofi prajiti.
Si cam atat mananc eu.
Eu si vomit mai tot timpul...

Cica trec starile astea Lol si o sa ne bucuram si noi de sarcina asa cum trebuie.

Incearca si tu chestii din astea sarate poate iti merg...

Cati ani ai?
AliceAndreea
Scris: Monday, December 11, 2017 1:09 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Asa e si la mine...nu am mai mancat carne din saptamana 5-6. numai ca eu nici cu fructele nu ma impac pentru ca simt ca ma deranjeaza la stomac, iar de legume nici sa nu aud.
Eu mananc multe chestii sarate, covrigei, covrigi, sticksuri, tot ce e pe baza de fainoase si sarat.
Mai merge si branza cu cartofi prajiti.
Si cam atat mananc eu.
Eu si vomit mai tot timpul...

Cica trec starile astea Lol si o sa ne bucuram si noi de sarcina asa cum trebuie.

Incearca si tu chestii din astea sarate poate iti merg...

Cati ani ai?

daaa. ,iubesc si eu chestile sarate si acre dar si astea in functie de dipozitie :)))

Am 22 de ani. O sa imi fac si eu o mica descriere jos la semnatura
anemona30
Scris: Monday, December 11, 2017 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
andreea: ce scumpic este bebe :003: :015: :015: :015:
Dana: ma bucur ca sunteti bine, asteptam poze ras
Mada: este o draguta si ma bucur ca ia in greutate asa de bine, multumim pt poxza, stiu ca evitai sa postezi dar noi ne bucuram ca ai facut astacomputerlove pupici

Andreea06
Scris: Monday, December 11, 2017 2:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
anemona30 wrote:
andreea: ce scumpic este bebe :003: :015: :015: :015:
Dana: ma bucur ca sunteti bine, asteptam poze ras
Mada: este o draguta si ma bucur ca ia in greutate asa de bine, multumim pt poxza, stiu ca evitai sa postezi dar noi ne bucuram ca ai facut astacomputerlove pupici

Merciiii Cheek Kiss
Chris
Scris: Monday, December 11, 2017 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2017
Andreea06 wrote:

Merciiii Cheek Kiss

Andreea, ai o dulceata de baietel (bine avea si cu cine semana ca si mami e tare frumoasa) !! E adorabil! love love love Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Mada, ne bucuram ca ne-ai pus poze cu printesa ta. computerlove E minunata, e o luptatoare la fel ca tine, sa fie sanatoasa, sa recupereze repede kg si cat de curand sa o aveti cu voi acasa! DistanceKiss DistanceKiss

Alice
, bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina cat de usoara posibil :) Eu le povesteam fetelor ca nu ma prea impac cu lactatele, dar carnita ne place si ne priieste :)) Ce e drept, am greturi asa din senin, la ore diferite, nu exista un tipar, insa cu apa minerala si stat linistita imi trec. Imediat scapam noi si de trimestrul I si ne bucuram de burtica si energie... Cel putin asa spun fetele trecute ca o sa fim doar o bucurie si o energie :)) Eu una abia astept, mai e asa putin. Bravoo yes

Dana, asteptam vesti de la tine, dar la cat de repede ne-ai scris cred ca a fost mai bine ca data trecuta. Sa va recuperati repede si tu si bebe! Cheek Kiss

delia.c.yaya
Scris: Monday, December 11, 2017 2:51 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ce fac burticile?!
Eu de la 3 nu am mai avut somn...abia asteptam sa se faca ziua mai repede sa ies afara la zapada...in sfarsit si la noi niiiingeyes

https://imgur.com/unswiu3

Ne-am echipat bine amandoi si am iesit la dat zapada si buuuulgareaaaala...am si uitat ca eram gravidatopai acum sper sa nu racescras
delia.c.yaya
Scris: Monday, December 11, 2017 2:57 PM

Fetele cu greturi...hai curaj!Cheek Kiss intradevar trec si o sa va bucurati de burtica... bine, ca cu timpul apar si altele(dureri, miscatul cu încetinitorul, pedichiura e sport extremhohot etc.) dar tot e mai frumos decat primul trimestrulove
campfire majoreta majoreta majoreta
CrisM
Scris: Monday, December 11, 2017 3:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Fetelor si eu am avut tot aceleasi stari ca si voi...greata, varsaturi, arsuri la stomac. Am avut cateva nopti si cu insomnii sa fie treaba buna!pe masura ce trec saptamanile se raresc si o sa va simtiti mai bine. la ora actuala eu mai am maxim 2-3 seri pe sapt in care imi e greata si imi vine sa vomit. de obicei imi trece starea asta daca ma culcras eu am incercat sa mananc exact ce imi cadea bine in zilele alea, dar sa nu mananc doua sapt numai covrigi spre exemplu. am pastrat un echilibru pe cat posibil un fruct cel putin in fiecare zi, legume, putina carne fiarta sau fripta cum o toleram. daca vedeam ca nu imi pica ceva bine schimbam!tre sa mai rezistati putin si o sa scapati si voimajoreta
AliceAndreea
Scris: Monday, December 11, 2017 3:45 PM
Nivel

CrisM wrote:
Fetelor si eu am avut tot aceleasi stari ca si voi...greata, varsaturi, arsuri la stomac. Am avut cateva nopti si cu insomnii sa fie treaba buna!pe masura ce trec saptamanile se raresc si o sa va simtiti mai bine. la ora actuala eu mai am maxim 2-3 seri pe sapt in care imi e greata si imi vine sa vomit. de obicei imi trece starea asta daca ma culcras eu am incercat sa mananc exact ce imi cadea bine in zilele alea, dar sa nu mananc doua sapt numai covrigi spre exemplu. am pastrat un echilibru pe cat posibil un fruct cel putin in fiecare zi, legume, putina carne fiarta sau fripta cum o toleram. daca vedeam ca nu imi pica ceva bine schimbam!tre sa mai rezistati putin si o sa scapati si voimajoreta

Nu as rezista cu covrigi :)) . Incerc sa mananc peste , legume , zacusca de la soacramea ( Dumnezeu sa o tina sanatoasa ,sa mai faca) , cat sa ma asigur ca iau 3-4 mese mici zilnic si intre mese fructe si legume crude ,minim 3 .

Dificil este ca miroase a mancare pe scara blocului si trebuie sa imi tin respiratia cand ies :)))) , si cand o sa vina sotul si voi gatii ptr el o sa fie dificil , el nu mananca o masa fara carne :))))) .

Sper sa se mai rareasca greturile , si daca nu , ma voi obijnuii , bebe sa fie sanatos :*
delia.c.yaya
Scris: Monday, December 11, 2017 3:55 PM

AliceAndreea wrote:

Nu as rezista cu covrigi :)) . Incerc sa mananc peste , legume , zacusca de la soacramea ( Dumnezeu sa o tina sanatoasa ,sa mai faca) , cat sa ma asigur ca iau 3-4 mese mici zilnic si intre mese fructe si legume crude ,minim 3 .

Dificil este ca miroase a mancare pe scara blocului si trebuie sa imi tin respiratia cand ies :)))) , si cand o sa vina sotul si voi gatii ptr el o sa fie dificil , el nu mananca o masa fara carne :))))) .

Sper sa se mai rareasca greturile , si daca nu , ma voi obijnuii , bebe sa fie sanatos :*

Bine ca reusesti sa mananci ceva totusi...
Eu la inceput nici o gura de apa nu o puteam tine in stomac mai mult de 15min..de mancare nici nu mai zic...ptr mine a fost groaznicuff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.