Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Imi place Giulia Nicoleta adevarul e ca sunt mai multe nume frumoase de fete..eu nu am gasit niciunul care sa imi placa in afara de David..dar Davizi sunt multi. Asa ca m-am hotarat sa ii pun Ayan |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:Imi place Giulia Nicoleta  adevarul e ca sunt mai multe nume frumoase de fete..eu nu am gasit niciunul care sa imi placa in afara de David..dar Davizi sunt multi. Asa ca m-am hotarat sa ii pun Ayan
La mine e tocmai invers. Mi se pare ca e mai usor sa alegi ptr un baiat..daca era baietel era Rares-Nicolae...si daca da Domnul ca urmatorul sa fie baietel asa il va chema
App, barbatumiu ma luat zilele astea ca sa nu asteptam prea mult si sa il facem si pe al doilea...asa sec! iam zis sa aiba rabdare, nici bine na iesit primul ca deja hopa il vrea pe al doilea...de parca lar face el...nu zic, si eu vreau macar inca unu...dar sa ma.bucur de primul totusi |
|

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Mul?umesc din suflet pentru primirea calduroasa. Primul beta a fost de 24,32,asa cum am zis, suntem tare mici. Sper sa fie ok. Mi-a dat medicul utrogestan ?i continui cu ce luam pentru trombofilie. Iau vitamina E, aspenter, myo-sun, fertilovit, seleniu ?i omega 3. Doamna doctor Uscatescu a zis ca nu schimbam nimic deocamdata, de?i eu luam myo-sun ?i fertilovit ca sa ramân gravida, nu ?tiu de ce trebuie sa le mai iau ?i acum. Fertilovit are ?i acid folic crede?i ca trebuie sa mai iau ?i separat? Ginecologul i-a zis de acid folic ?i apoi mi-am dat seama ca ?i fertilovitul are. Ce parere ave?i? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea0196 wrote:Imi place Giulia Nicoleta  adevarul e ca sunt mai multe nume frumoase de fete..eu nu am gasit niciunul care sa imi placa in afara de David..dar Davizi sunt multi. Asa ca m-am hotarat sa ii pun Ayan
Asa este , multe nume de fete frumoase iar la baieti nu am gasit sa-mi placa si pana la urma am ales David pt ca era de acord si sotul . Eu as fi vrut Ianis dar sotul era suparat pt ca e nume turcesc sau grecesc . Pe nepotelul meu il cheama Ayan ,si acesta este des folosit in ultima vreme . Nume de fete care imi plac foarte mult Andra Carina Andrada Casandra si multe altele |
|

| Daca ma intrebati pe mine, eu am ales numele cu mult inainte sa raman insarcinata.Daca e fata o sa o cheme Ana Ecaterina si daca e baiat o sa il cheme Vlad Nicolae. |
|

| Fetele care au luat utrogestan , imi pot spune cum e mai bine sa il administrez?Oral sau intravaginal?Am uitat sa il intreb pe medic si acum e prea tarziu dar as vrea sa incep din seara asta.Ce parere aveti? |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Intravaginal, mi-a spus mie dr.
Alexis21 wrote:Fetele care au luat utrogestan , imi pot spune cum e mai bine sa il administrez?Oral sau intravaginal?Am uitat sa il intreb pe medic si acum e prea tarziu dar as vrea sa incep din seara asta.Ce parere aveti? |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Alexis21 wrote:Fetele care au luat utrogestan , imi pot spune cum e mai bine sa il administrez?Oral sau intravaginal?Am uitat sa il intreb pe medic si acum e prea tarziu dar as vrea sa incep din seara asta.Ce parere aveti? Intravaginal, clar. In sarcina e mai indicat asa. Plus ca oral am inteles ca poate da niste stari aiurea uneori. Sa stai cuminte in pat dupa ce il pui, de preferat inainte de culcare. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Alexis21 wrote:Fetele care au luat utrogestan , imi pot spune cum e mai bine sa il administrez?Oral sau intravaginal?Am uitat sa il intreb pe medic si acum e prea tarziu dar as vrea sa incep din seara asta.Ce parere aveti?
Tot intravaginal il iau si eu. E un pic incomod a doua zi, la mine nu se topeste si curge mereu pe parcusul zilei |
|

| Am în?eles. Gata, s-a rezolvat. Va pup fetelor, pe mâine!!!! |
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Alexis21 wrote:Buna fetelor!Am sarit ?i noi gardul la gravidute, de?i suntem mici. Am aflat acum 3 zile de bobita mica din burtica. Am facut ieri beta ?i mâine merg sa vad daca s-a dublat. În rest... Nu ?tiu mai nimic! Sper sa aflu de la voi cât de mult, e primul bebe, a?teptat 6 ani!!!! Felicitari Alexis!! Sper sa stea cuminte bobita ta pana la termen!! Vad ca la ora asta doar eu mai sunt pe forum la gravidute pe timpul zilei sunt cam tot prinsa cu lucru si va citesc dimineata si seara cand pot...de asta nu sunt chiar asa activa...am vazut ca vorbeati de nume, intradevar mi se pare mult mai usor sa alegi un nume de fetita, imi place si mie mult Giulia, Elena si cel mai mult Ema darrr e baietel si il va chema Stefan Azi am intrat la lidl si am mai gasit sutiene pentru gravidute si alaptat, sunt chiar faine, comode si de bumbac, eu zic ca merita la 25 lei V-am pupat si noapte buna va doresc |
|

| Buna diminea?a! Sa ave?i o zi superba! Fetelor, cu ce a?i înlocuit voi cafeaua? |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Cafeaua de dimineata cu o cafeluta cu mult lapte, restul cafelelor cu apa Buna dimineta!!!
Alexis21 wrote:Buna diminea?a! Sa ave?i o zi superba! Fetelor, cu ce a?i înlocuit voi cafeaua? |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Alexis cred ca indicat ar fi ca in primele 3 luni macar sa renunti la cafea. Pe mine cel putin sora mea asa m-a invatat. Ei abia dupa 4 luni jumate am inceput sa beau cafea, dar cu foarte mult lapte..si slaba. Poti sa incerci ciocolata calda cu lapte daca iti place..eu asa am facut. Tu acum faci cum consideri |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Alexis21 wrote:Buna diminea?a! Sa ave?i o zi superba! Fetelor, cu ce a?i înlocuit voi cafeaua? Neata! La inceput, din cauza greturilor, nu am mai putut sa beau, apoi am baut zilnic 3in1, ca pana atunci (nu imi place cafeaua), doar ca am pus mai mult lapte. Medicul mi-a zis ca este in regula. |
|
|