Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| Andreea0196 wrote:Lena, in legatura cu bpm, te rog sa te calmezi, totul este bine. Si la al meu a fost asa. O fi fost el mai agitat si mai linistit. Nu ai de ce sa iti faci griji. Fetelor voi il mai simtiti pe bebe lovind jos de tot? Sub buric, inspre..chestie ?  mie imi da des niste lovituri pe acolo..
Sper sa ai dreptate. Oricum acum sunt linistita, bine ca e bine acum, pana pe 28 nu mai e mult. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Lena94 wrote:Va  fetelor, acus cum se spune in popor "rasturnati caruta ". Sarcina usoara si bebei activi Cybele si eu sunt cam speriata cand nu simt nimic, iar de pe net nu mai citesc ca ma imbolnavesc  nu am avut cine stie ce simptome, sani sensibili, desi nu ma dor tot timpul, cateva cosulete pe frunte si foame non-stop, acum mananc acum mi-e foame. In rest e ok. Azi pe la 4 m-au luat niste intepaturi prin burta de ma incovoiam in pat. Am dat fuguta la urgente bineinteles  . Bebelul e maaaare, dar in oglinda nici ca se vede birtica. Au spus ca totul e bine, sa fac repaus la pat. Insa m-a ingrijorat faptul ca inimioara ii bate incetisor  Istoria cu inimioara e ca la 7 saptamani avea 108 bpm, apoi am luat arefam ovule si aspenter iar la 9 saptamani a ajuns la 174 bpm., iar acum la 11 saptamani are 148 bpm.Mi se pare ca au scazut cam mult. Sa speram ca o sa fie ascultator pana pe 28 dec, cand merg la prima morfologie si atunci intreb si doctorita care-i treaba cu inimioara. Ma gandesc ca o fi si ecografe diferite, nu stiu.
E normal sa existe variatii la bpm. Intr-o zi e mai activ in alta mai putin activ, in functie de cum se agita el creste sau scade, daca doarme la fel. Important e sa fie in parametrii. Iti va spune oricum la morfologie daca e ceva de ingrijorat. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:Lena, in legatura cu bpm, te rog sa te calmezi, totul este bine. Si la al meu a fost asa. O fi fost el mai agitat si mai linistit. Nu ai de ce sa iti faci griji. Fetelor voi il mai simtiti pe bebe lovind jos de tot? Sub buric, inspre..chestie ?  mie imi da des niste lovituri pe acolo..
Daaaa, si inca ce da mai ales acolo de multe ori am zis ca fac pe mine la cat de tare imi da.. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Fetelor sunt la spital, astept sa intru in cezariana. Va pup, sa-mi ?ine?i pumnii |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Cory wrote:Fetelor sunt la spital, astept sa intru in cezariana. Va pup, sa-mi ?ine?i pumnii
Iti tin pumniii!!!! bafta maxima |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Cory wrote:Fetelor sunt la spital, astept sa intru in cezariana. Va pup, sa-mi ?ine?i pumnii Suntem alaturi de voi! Multa sanatate! Asteptam vesti bune! |
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Cory wrote:Fetelor sunt la spital, astept sa intru in cezariana. Va pup, sa-mi ?ine?i pumnii
Baftaa, Cory! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa te recuperezi repede! |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| lixandra_alexandra wrote:Iti tin pumniii!!!! bafta maxima
Sa fie totul bine si asteptam vesti! Inca un bebit, hihi! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
Nastere usoara!sa ai un bebel sanatos si sa te refaci rapid |
|
Nastere usoara!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
iti tinem pumnii si asteptam vesti. Sunt sigura ca totul va fi bine cu voi ! Asteptam pozici !!! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
Nastere usoara Cory |
|
| Am avut o noapte de cosmar Iar i s-a spart teava lui asta de deasupra noastra si iar nea inundat in camera si care ma gandeam ca in sfarsit ne-am facut si noi camera frumos si am scapat de mucegai...acum e jumatate.din tavan negru si ud si pute a canal zau! Si ne mutam inapoi in living iar trec toti prin camera mea si ne da trezirea de la 5 dim, iar o sa doarma toti strainii cu noi si iar o sami miroase a mancare si tigara abia astept luna lui august sa ne mutam singuri, incep sa-mi pierd rabdarea...
|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| delia.c.yaya wrote:Am avut o noapte de cosmar Iar i s-a spart teava lui asta de deasupra noastra si iar nea inundat in camera  si care ma gandeam ca in sfarsit ne-am facut si noi camera frumos si am scapat de mucegai...acum e jumatate.din tavan negru si ud si pute a canal zau! Si ne mutam inapoi in living  iar trec toti prin camera mea si ne da trezirea de la 5 dim, iar o sa doarma toti strainii cu noi si iar o sami miroase a mancare si tigara  abia astept luna lui august sa ne mutam singuri, incep sa-mi pierd rabdarea... Calm, calm.. ..tocmai eu vorbesc, eu sunt de ieri doar in pat, ma ridic doar la baie, in conditiile in care noi suntem in renovare totala, gresie, parchet, mobila, etc..si nu pot face nimic. Imi face mami, eu doar dau indicatii, dar tot nu e cum as face eu..off, o iau razna. Dar fac orice pt bebele meu iubit, sa stea cumintel, dupa am eu timp de curatenie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
O sa fie bineee! Si de craciun veti fi acasa impreuna :)
Nastere usoara!! |
|
|