Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| anemona30 wrote:
eu am baiat si am greturi si burtica rotunda si ma dor sanii si acum...bobocesc de cel putin 2 ori pe zi, te mire ce nu mi pica bine etc ..cel putin l ainceput tipam daca u aveam sutien..pana si noaptea in somn il purtam..asa ca, zi mersi ca nu te doare nimic
Asa m-au durut si pe mine 2 saptamani si ceva. Abia dormeam de durere. Acum... not so much. Dar poate s-a mai obisnuit sanul. Habar nu am :) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:Delia imi place maxim, cum le faci? Ceva material..si inauntru ce este? Sunt super
E fetru(e lana), mi-am scos la imprimanta litere si dupa ele decupez din fetru doua bucati la fel, le cos pe margine si le umplu cu vata... e un pic cam nasol ca le-am facut cammici literele dar sper sa arate bine la urma... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| delia.c.yaya wrote:Ce frumos a luat in greutate  abia astept sa vad cat are si a mea
Tot pe acolo ar trebui sa fie . Oricum, se dezvolta diferit fiecare. Am uitat insa sa intreb cati cm are...si nici dupa foaia data de doctor nu imi dau seama. Scrie ceva acolo dar nu cred ca este masurat cu totul, adica din cap pana la picioruse. Atasez poza. Se pricepe cineva? DianaM attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Suuuper! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| DianaM wrote:Tot pe acolo ar trebui sa fie  . Oricum, se dezvolta diferit fiecare. Am uitat insa sa intreb cati cm are...si nici dupa foaia data de doctor nu imi dau seama. Scrie ceva acolo dar nu cred ca este masurat cu totul, adica din cap pana la picioruse. Atasez poza. Se pricepe cineva?
Nici nu o sa iti mai zica cati cm are, e deja prea mare ca sa mai incapa masurat din cap pana la picioruse
Delia ce tare e poza ta |
|

| alina89 wrote:Nici nu o sa iti mai zica cati cm are, e deja prea mare ca sa mai incapa masurat din cap pana la picioruse Delia ce tare e poza ta
A da? N-am avut habar. Bine macar ca acum stiu. Mersi |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| DianaM wrote:Tot pe acolo ar trebui sa fie  . Oricum, se dezvolta diferit fiecare. Am uitat insa sa intreb cati cm are...si nici dupa foaia data de doctor nu imi dau seama. Scrie ceva acolo dar nu cred ca este masurat cu totul, adica din cap pana la picioruse. Atasez poza. Se pricepe cineva? Lungimea o calculezi asa: femurul (FL) X 7 |
|

| AleC wrote:Lungimea o calculezi asa: femurul (FL) X 7
Merci mult . Inseamna ca am avea 35 de cm. Tare! |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| DianaM wrote:Tot pe acolo ar trebui sa fie  . Oricum, se dezvolta diferit fiecare. Am uitat insa sa intreb cati cm are...si nici dupa foaia data de doctor nu imi dau seama. Scrie ceva acolo dar nu cred ca este masurat cu totul, adica din cap pana la picioruse. Atasez poza. Se pricepe cineva?
Tu ai fost vreodata cu sotul la dr Neacsu? Sotul meu vine de fiecare data cu mine, dar mi-a fost asa sa il intreb pe dr. daca il poate vedea si el pe bebe. Daca a fost sotul cu tn a intrat in cabinet? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mirunah wrote:
Tu ai fost vreodata cu sotul la dr Neacsu? Sotul meu vine de fiecare data cu mine, dar mi-a fost asa sa il intreb pe dr. daca il poate vedea si el pe bebe. Daca a fost sotul cu tn a intrat in cabinet?
Lasa sotul sa intre cu tine fara rusine daca amandoi vreti asta. Eu am fost mereu cu sotul si cand nu a putut el a venit sora mea sau mama si intrau mereu cu mine. Nu are de ce sa se opuna doctorul. |
|

| alina89 wrote:
Lasa sotul sa intre cu tine fara rusine daca amandoi vreti asta. Eu am fost mereu cu sotul si cand nu a putut el a venit sora mea sau mama si intrau mereu cu mine. Nu are de ce sa se opuna doctorul.
Eu vreau sa intre si el vrea, dar mi-a fost rusine sa intreb doctorul daca poate asista, doar la ecografie atat. |
|

| Mirunah wrote:
Tu ai fost vreodata cu sotul la dr Neacsu? Sotul meu vine de fiecare data cu mine, dar mi-a fost asa sa il intreb pe dr. daca il poate vedea si el pe bebe. Daca a fost sotul cu tn a intrat in cabinet?
Da bineinteles, a intrat direct cu mine de la inceput. Nu-ti fie rusine, nu zice absolut nimic |
|

| DianaM wrote:Da bineinteles, a intrat direct cu mine de la inceput. Nu-ti fie rusine, nu zice absolut nimic
Suuuper |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
|
Va fetelor, acus cum se spune in popor "rasturnati caruta ". Sarcina usoara si bebei activi
Cybele si eu sunt cam speriata cand nu simt nimic, iar de pe net nu mai citesc ca ma imbolnavesc nu am avut cine stie ce simptome, sani sensibili, desi nu ma dor tot timpul, cateva cosulete pe frunte si foame non-stop, acum mananc acum mi-e foame. In rest e ok.
Azi pe la 4 m-au luat niste intepaturi prin burta de ma incovoiam in pat. Am dat fuguta la urgente bineinteles . Bebelul e maaaare, dar in oglinda nici ca se vede birtica. Au spus ca totul e bine, sa fac repaus la pat. Insa m-a ingrijorat faptul ca inimioara ii bate incetisor Istoria cu inimioara e ca la 7 saptamani avea 108 bpm, apoi am luat arefam ovule si aspenter iar la 9 saptamani a ajuns la 174 bpm., iar acum la 11 saptamani are 148 bpm.Mi se pare ca au scazut cam mult. Sa speram ca o sa fie ascultator pana pe 28 dec, cand merg la prima morfologie si atunci intreb si doctorita care-i treaba cu inimioara. Ma gandesc ca o fi si ecografe diferite, nu stiu. |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Lena, in legatura cu bpm, te rog sa te calmezi, totul este bine. Si la al meu a fost asa. O fi fost el mai agitat si mai linistit. Nu ai de ce sa iti faci griji. Fetelor voi il mai simtiti pe bebe lovind jos de tot? Sub buric, inspre..chestie ? mie imi da des niste lovituri pe acolo.. |
|
|