Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Va multumesc pentru gandurile bune, fetelor. Am incredere in puiutul meu, ca va fi ascultator si va sta in burtica, cat mai mult. In dimineata asta am facut prima doza de dexametazona, mai am 3. Ce ma nelinisteste e ca am in tratament si indometacin, 4 supozitoare, contraindicat in sarcina, conform prospectului, dar medicul m-a asigurat ca e in regula si ca imi va opri contractiile. Am ales sa merg pe mana lui..ma rog sa fie bine. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| DianaM wrote:Bun venit Lena si sarcina cat mai usoara! Fetelor, eu azi la 4 am control. Abia astept sa imi vad puiul, mi-e tare dor de el . Miruna, cum te mai simti?
Sunt chiar ok azi, ma mir si eu. Incerc sa mananc ceva ca in ultimele 48 de ore in stomacul meu a ramas doar o felie de paine prajita. Nu l-am mai sunat pe Neacsu, oricum nu vreau sa fac radiografia la ficat, mi se pare super riscant. Am programare pe 29 decembrie la Dublu Test si ii mai povestesc atunci. Am ratat si mega concertul de aseara de la Sala Sporturilor, asa rau imi pare, dar chiar nu am reusit sa ma dau jos din pat.
Cred ca esti super incantata ca il vezi azi! |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AleC wrote: Sa dea Domnul sa fie asa! Bebe e grasun, are ~2400gr, dar tot vreau sa stea in burtica, sper sa ma asculte.
ce bebe bine crescut ai
Stai si tu total la pat, doar mers la baie si o sa se fsca bebe de 3500 sau mai mult. Priveste partea buna a lucrurilor, o sa te odihnesti sa fii in forma pentru marea intalnire. |
|
| Lena94 wrote:Multumesc si iti doresc si tie o sarcina usoara si un bebel sanatos. Eu si tati baietel ne dorim, dar si o fetita e bine venita Acum incercam sa-mi fac ticker dar nu prea ma descurc nu stiu de unde sa incep
Bine ai venit. Esti o norocoasa ca nu ai simptome! (vorbeste invidia din mine ) |
|
| Chris wrote:Miruna, nici eu nu cred ca e prea ok si ar fi bine sa te vada totusi un medic. Mergi la urgente la spital, trebuie sa te ia... Lixandra, gata poti sa stai linistita acum de sarbatori. Nu fa efort si stai cumincioara, nu-l stresa pe bebe :)) Ce usurare e cand il simti ca misca, nu? Ai ceva mai mult control decat in primul trimestru... Ieri am fost si noi la dublu test, dar bebe nu a vrut nicicum sa stea la masuratori. :)) Greu ne-a prins nenea doctorul in pozica atasata. In rest ne-a tratat cu spatele sau statea pe burtica nu stiu cum... ca eu n-am vazut pe monitor, doar tati. :)) Caruia i s-a parut emotionant si frumos la inceput, pana a vazut cum apasa dr pe burtica sa l prinda pe bebe la masuratori sa stea la ecografie si nu i-a mai placut ca i se parea ca ne chinuie si pe mine si pe bebe :)) Asteptam nerabdatoare morfologia de saptamana viitoare, insa ne-a spus din start ca nu vom afla sexul saptamana viitoare. Ufff... Aici aveti o poza cu mogaldeata noastra nastrusnica http://ibb.co/iEz6N6
Ce mogaldeata mareeee, abia astept si eu la Dublu test pe 29 decembrie, poate mi-l arata mai mult. Cand ai rezultatul la Dublu? |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Salut fetele, wow ce de s-a intamplat de ieri dimineata.
Chris felicitari pt bobita, poza e superba! Mirunah, oare ai incercat cu ceaiul de ghimbir (nu la plic!)? Unora dintre gravidute le-a fost de ajutor.. Oricum sper sa iti treaca repede starea de rau. Lena bine ai venit si sarcina usoara in continuare!! AleC inca nu vreau in fruntea listei, asa ca vorbeste frumos cu bebelinul sa mai stea cu tine!!! Iti tin pumnii sa mearga totul bine! DianaM pt controlul azi! Cory si pt tine, parca azi aveai discutia cu dr sa vedeti ce faci in continuare. Bafta!!! Dana_, ce imagine frumoasa cu bebe sub brad! De fapt cred ca e o ocazie super pt niste poze mai deosebite. Andreea06, abia astept noaptea alba de jucat, anul asta abia de am apucat sa ne jucam de vreo 2 ori. Si da, ai dreptate, asa neromantic cum e, parca creaza o conexiune speciala intre noi Lauraaaas, ce blondina superba ai tu acolo! Sa iti traiasca!
Tututor o zi faina azi.
Eu... M-am trezit cu dureri de ciclu dar a trecut cu un nospa. Apoi in drum spre lucru mi se tot intarea burta jos. Acum stau linistita pe scaun, cu ochii pe ceas sa imi vina mancarea ca mi-e foameeee! Si apoimai iau un nospa ca parca iar simt o durere vaga de ciclu. Off |
|
| Aria, eu i-am tot spus sa stea cuminte, ca e mai bine in burtica! Tu ai grija cu dureri si burtica intarita, tocmai asta s-a intamplat si la mine, dar nu credeam ca pot duce la scurtarea colului atat de mult, mai ales ca nu erau dureroase, doar uneori asa. Nu te agita prea tare nici tu, te rog.
Cand intri in prenatal?, |
|
| Daca ma intrebai ieri, iti raspundeam ca si in ianuarie ma duc la lucru. Cu ziua de azi incep sa ma gandesc serios ca saptamana asta sa fie ultima de lucru. Apropo de col, la controlul de luni nici nu cred ca mi l-a verificat... Era doctora foarte bucuroasa ca am burta moale neintarita, imi admira placenta de ce bine arata si fugarea copila sa prinda imagine cu cordonul ombilical. De col chiar nu a zis nimica. Hmmm
AleC wrote:Aria, eu i-am tot spus sa stea cuminte, ca e mai bine in burtica! Tu ai grija cu dureri si burtica intarita, tocmai asta s-a intamplat si la mine, dar nu credeam ca pot duce la scurtarea colului atat de mult, mai ales ca nu erau dureroase, doar uneori asa. Nu te agita prea tare nici tu, te rog. Cand intri in prenatal?, |
|
| AriaM wrote:Daca ma intrebai ieri, iti raspundeam ca si in ianuarie ma duc la lucru. Cu ziua de azi incep sa ma gandesc serios ca saptamana asta sa fie ultima de lucru. Apropo de col, la controlul de luni nici nu cred ca mi l-a verificat... Era doctora foarte bucuroasa ca am burta moale neintarita, imi admira placenta de ce bine arata si fugarea copila sa prinda imagine cu cordonul ombilical. De col chiar nu a zis nimica. Hmmm
Mie nici prin gand nu imi trecea ca ar fi o problema, mai ales ca acum 2 sapt, la morfologie, era lung si inchis, dar masurat pe burtica. Aseara medicul a fost inspirat si mi l-a masurat intravaginal, si s-a vazut perfect. |
|
| Si sa fac haz de necaz un pic. Stiti ca mi-a zis gine sa ma duc la un cardiolog sa vada de tensiunea mea. No. Ma duc ieri la o clinica sa ma programeze la primul cardiolog disponibil. Si ii zic ce vreau. La inceput tipa de la receptie pare foarte confuza, cum adica sa fac monitorizare daca nu sunt la gine la ei. Apoi ne pica fisa ca e vorba de mine nu de bebe. Booon. Si totusi ce vreau, ma intreaba ea. Sa mor eu, ca uitasem tot ce am discutat cu gine meu, era vraiste la mine in cap: ma monitorizez eu si ma duc la cardiolog sa imi zica daca am nevoie de medicamente, ma duc direct la el sa ce habar nu am... Ii zic la asta: sunt femeie insarcinata cu tensiune mare. Sa imi faca ce fac de obicei la femeile asemeni mie. EKG? - ma intreaba asta?
Deci da, a ramas ca revin eu dupa ce vorbesc cu gine... Imi pare rau ca nu am scris aici ce am de facut atat cat aveam informatiile in cap, acum e doar vid la mine |
|
| Offf. Nu credeam ca lucrurile se pot schimba chiar asa de repede.
AleC wrote: Mie nici prin gand nu imi trecea ca ar fi o problema, mai ales ca acum 2 sapt, la morfologie, era lung si inchis, dar masurat pe burtica. Aseara medicul a fost inspirat si mi l-a masurat intravaginal, si s-a vazut perfect.
|
|
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Mirunah wrote:
Ce mogaldeata mareeee, abia astept si eu la Dublu test pe 29 decembrie, poate mi-l arata mai mult. Cand ai rezultatul la Dublu?
Mirunah, saptamana viitoare imi da rezultatul cand imi face morfologia, pe 27. Vorbeste cu bebe sa vrea sa stea la masuratori, ca al meu tare incapatanat a fost :)) Nu a vrut si pace, greu a facut doctorul si poza asta de care nu era foarte multumit :))
Aria, multumeeeesc. Foarte tare m-a emotionat si pe mine cand am vazut-o. Ma gandesc sa o pun in rama, dar astept si morfologia sa vad daca primesc alta mai interesanta :)). Stai cumincioara acum cu sarbatorile, nu te agita prea mult, odihneste te cat mai mult, in patut si cate o gura de aer scurta pt aerisire. :))
E foarte valabil si pentru tine, AleC. Ai sa vezi ca ai un bebe cuminte, care va sta in burtica pana la termen, e bine ca ti-au dat injectiile alea pt pregatire just in case. Dar eu stiu ca bebelusii nostri, ai tuturor vor sta cuminti in burtica ca stiu ca acolo e cel mai bine si is protejati.
Bine ati venit Lena94 si Pisicutza30 si sarcina usoara in continuare. Lena si eu tot pe 6 iulie aveam dpn-ul :)) ulterior am ajuns la 02 iulie, dupa fiecare eco s-a tot modificat. Sa vedem care va fi ultima data probabila :))
Laura, ai o papusicaaaa, e asa de scumpa!
|
|
| AriaM wrote:Offf. Nu credeam ca lucrurile se pot schimba chiar asa de repede.
Da, din pacate. Si nu iti inchipui ca am facut mare efort, sunt si acasa, deja in prenatal, deci.. Dar va fi bine, puiul meu e ambitios si Doamne-Doamne ne ajuta sigur. |
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Stiti ca v-am spus ca si eu am avut contractii..de mi se intarea burtica jos. Dar am fost luni la eco..nu mi-a zis nimic. Sau nu se vede ecografic? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Mirunah wrote:
Sunt chiar ok azi, ma mir si eu. Incerc sa mananc ceva ca in ultimele 48 de ore in stomacul meu a ramas doar o felie de paine prajita. Nu l-am mai sunat pe Neacsu, oricum nu vreau sa fac radiografia la ficat, mi se pare super riscant. Am programare pe 29 decembrie la Dublu Test si ii mai povestesc atunci. Am ratat si mega concertul de aseara de la Sala Sporturilor, asa rau imi pare, dar chiar nu am reusit sa ma dau jos din pat.
Cred ca esti super incantata ca il vezi azi!
In zilele in care te simti mai bine profita si mai mananca asa cate putin cate putin. si mese si gustari (eventual fructe la gustari). eu asa faceam. daca vezi ca vomiti continuu o zi cel mai bine te duci sa faci o perfuzie! face minuni crede-ma! |
|
|