Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Sunday, December 10, 2017 9:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Fetelor cum mai sunteti? Cine mai merge la control saptamana viitoare? Noi avem tocmai pe 20 programare si abia astept sa imi vad puiulhearts . In rest deja a început sa devina un pic mai greut in sensul ca obosesc muult mai repede, nu mai dorm noaptea decat maxim 3 ore legate si apoi ma uit pe pereti si nu imi gasesc locul. Sunt si un pic constipata si am mai si racit ca a fost sotul bolnav uff . Nu sunt foarte rau momentan si sper sa treaca repede..Bebe face box si fotbal in burtica din ce in ce mai puternic dar in continuare se linisteste daca tin mana pe burtica si vorbesc cu elhearts .
Va pupam, o seara frumoasa tuturor campfire
AliceAndreea
Scris: Sunday, December 10, 2017 9:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Big Laugh
MaryPoppins wrote:

Cred ca si Mirunah e undeva pe la 8/9 saptamani, asteptam sa o treaca Anelise si pe ea pe listuta, impreuna cu CrisM si lore.t computerlove

Cu burtica depinde, cum spune si Diana depinde de constitutie...a mea abia dupa 16s a inceput sa se vada, cu toate ca nu-s nici o slabuta Lol dar am cutia toracica mare si n-am avut niciodata burta, chiar si cand eram cu multe kilograme in plus ras dar nu stiu, poate o fi si din cauza uterului retrovers, desi e doar o presupunere de-a mea, n-am verificat chestia asta nici pe net si nici cu medicul meu Lol dar ma gandeam ca fiind el asa mai pe spate din start, dureaza putin pana creste si isi schimba pozitia, astfel incat sa vina mai in afara spre abdomen Crazy

Si eu am uter retrovers (aplecat inspre dreapta), si am cautat si eu la un moment dat informatii despre cum va evolua uterul meu.
sunt asa tolomacuta :)) ,ma gandeam sa nu am la inceput burtica intr-o parte .. :))
Andreea0196
Scris: Sunday, December 10, 2017 10:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Diana la fel ca tine sunt si eu..devine din ce in ce mai greu dar merita orice sacrificiu.
Am fost in Constitutiei la targ si era si concert acolo..suna stupid dar l-o fi deranjat pe bebi? Vad ca misca ok...
MaryPoppins
Scris: Sunday, December 10, 2017 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
AliceAndreea wrote:
Big Laugh
Si eu am uter retrovers (aplecat inspre dreapta), si am cautat si eu la un moment dat informatii despre cum va evolua uterul meu.
sunt asa tolomacuta :)) ,ma gandeam sa nu am la inceput burtica intr-o parte .. :))

Ti-am spus si dincolo ca dpdv al sarcinii nu ridica nici un fel de probleme uterul retrovers, eu doar ma gandeam ca poate si din cauza asta nu se arata burtica mea :)) si sincer nu cred ca vei avea burtica intr-o parte, se ridica el cum trebuie, sunt convinsa :))

Diana, eu am avut morfo 2 pe 6 decembrie dar mai merg in 19 la alta doctorita de la Medicover pt analize (le am incluse in abonamentul de la job) si o sa o rog sa mi-o si arate pe bebelina hearts eu sunt inca foarte mobila si cu energia la maxim, dar cu somnul nu stau nici eu bine. N-am dormit bine decat la inceputul sarcinii, acum e jale, ma si trezesc des sa merg la baie Crazy is si foarte prudenta cu burtica, am grija cand ma intorc de pe o parte pe alta sa nu o deranjez pe bebelina. Aseara stateam pe spate si mi-a tras niste suturi de am tresarit. Azi n-am prea simtit-o, dar ma bucur ca am trecut de la stadiul de fluturasi/gadilaturi la imbranceli zdravene Hilar

Andreea, nu stiu daca l-o fi deranjat pe bebe, dar sigur reactioneaza la muzica. La a mea sigur nu i-a placut vineri muzica de la Christmas party Lol

Anelise
Scris: Sunday, December 10, 2017 10:50 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Rezolvat! Multumesc!
Va pup! coeur
AriaM
Scris: Sunday, December 10, 2017 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Iuhuuuuu Diana, de maine ai si tu AMR format din 2 cifre!! Lumanari majoreta majoreta

DianaM wrote:
Fetelor cum mai sunteti? Cine mai merge la control saptamana viitoare? Noi avem tocmai pe 20 programare si abia astept sa imi vad puiulhearts . In rest deja a început sa devina un pic mai greut in sensul ca obosesc muult mai repede, nu mai dorm noaptea decat maxim 3 ore legate si apoi ma uit pe pereti si nu imi gasesc locul. Sunt si un pic constipata si am mai si racit ca a fost sotul bolnav uff . Nu sunt foarte rau momentan si sper sa treaca repede..Bebe face box si fotbal in burtica din ce in ce mai puternic dar in continuare se linisteste daca tin mana pe burtica si vorbesc cu elhearts .
Va pupam, o seara frumoasa tuturor campfire
AriaM
Scris: Sunday, December 10, 2017 11:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Mary, si eu ma simt nerusinat de bine, plina de energie si uneori, mai ales dimineata, uit ca sunt insarcinata la cat de usoara ma simt. In afara de 2-3 episoade de dureri de burta care au trecut cu 3 nospa pe zi nu am de ce sa ma plang. Ceea ce va doresc si voua!! computerlove

MaryPoppins wrote:

Ti-am spus si dincolo ca dpdv al sarcinii nu ridica nici un fel de probleme uterul retrovers, eu doar ma gandeam ca poate si din cauza asta nu se arata burtica mea :)) si sincer nu cred ca vei avea burtica intr-o parte, se ridica el cum trebuie, sunt convinsa :))

Diana, eu am avut morfo 2 pe 6 decembrie dar mai merg in 19 la alta doctorita de la Medicover pt analize (le am incluse in abonamentul de la job) si o sa o rog sa mi-o si arate pe bebelina hearts eu sunt inca foarte mobila si cu energia la maxim, dar cu somnul nu stau nici eu bine. N-am dormit bine decat la inceputul sarcinii, acum e jale, ma si trezesc des sa merg la baie Crazy is si foarte prudenta cu burtica, am grija cand ma intorc de pe o parte pe alta sa nu o deranjez pe bebelina. Aseara stateam pe spate si mi-a tras niste suturi de am tresarit. Azi n-am prea simtit-o, dar ma bucur ca am trecut de la stadiul de fluturasi/gadilaturi la imbranceli zdravene Hilar

Andreea, nu stiu daca l-o fi deranjat pe bebe, dar sigur reactioneaza la muzica. La a mea sigur nu i-a placut vineri muzica de la Christmas party Lol

Andreea06
Scris: Sunday, December 10, 2017 11:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andreea0196 wrote:
Diana la fel ca tine sunt si eu..devine din ce in ce mai greu dar merita orice sacrificiu.
Am fost in Constitutiei la targ si era si concert acolo..suna stupid dar l-o fi deranjat pe bebi? Vad ca misca ok...

Dap. Adica nu stiu daca deranjat, asta o sa simti tu mai apoi.. de ex. noi mergeam f des la film si la un moment dat a tresarit asa la film si a fost agitat apoi intruna si de atunci am zis sa nu mai merg, mergea sotul cu colegii lui, ca se speria bebe de sunetele puternice, ei deja aud din burtica si reactioneaza la lumina puternica sau la sunete tot asa mari.
MaryPoppins
Scris: Sunday, December 10, 2017 11:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
AriaM wrote:
Mary, si eu ma simt nerusinat de bine, plina de energie si uneori, mai ales dimineata, uit ca sunt insarcinata la cat de usoara ma simt. In afara de 2-3 episoade de dureri de burta care au trecut cu 3 nospa pe zi nu am de ce sa ma plang. Ceea ce va doresc si voua!! computerlove

Deci se poate sa fie asa bine si la 30 saptamani Hilar doamne ajuta, ca pana acum asa de frumos si usor a fost hearts pe mine nu ma prea doare burtica, rar de tot am luat no spa si atunci a fost pt durere de cap, se si mira doctorita ca isi face efectul la mine.

Sper ca Dana si bebele sunt bine, abia astept sa intre sa ne mai povesteasca una alta computerlove

Va pup, sa aveti o saptamana minunata Cheek Kiss noi o sa fim hai hui prin Viena de maine, o sa va citesc de pe tel dar nu cred ca mai apuc sa scriu pana cand ne intoarcem in weekend.
Mirunah
Scris: Monday, December 11, 2017 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
laura513 wrote:
Si Mirunah e gravidutza si are si ticker parca ras

Mersiiii pupici
Apar si eu acum, hihiii
Mirunah
Scris: Monday, December 11, 2017 9:53 AM
Nivel

AliceAndreea wrote:
sorry1 Fetelor, cred ca sarcina mea e cea mai micuta. Asa arata listuta.
Abea astept sa incep sa arat si eu burticuta gravida

Voua cand au inceput sa vi se vada burticile?

Bine ai venit.
Nici la mine nu se vede inca...credeam ca o sa se vada macar un pic pana acum...avand in vedere ca nu am burtica. Cu toate cred ca abia asteptam sa se vada mai repede.
lore.t.
Scris: Monday, December 11, 2017 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Buna dimineata burticilor pupici Va doresc o zi frumoasa! Eu am fost tot ocupata weekendul asta ca am fost libera si am profitat sa fac curat si ieri am fost la cluj, mi-am luat niste haine de gravidute si sunt happy yes
lore.t.
Scris: Monday, December 11, 2017 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
AliceAndreea wrote:
sorry1 Fetelor, cred ca sarcina mea e cea mai micuta. Asa arata listuta.
Abea astept sa incep sa arat si eu burticuta gravida

Voua cand au inceput sa vi se vada burticile?

Bine ai venit Cheek Kiss Mie a inceput sa mi se vada burtica de la 2 luni si acum e destul de mareeee computerlove
Mirunah
Scris: Monday, December 11, 2017 11:51 AM
Nivel

Fetele, voi ce ziceti? Se vede ceva? topai
P.S. Scuzati pozele, sunt cam uratele, ideea e burtica topai

Mirunah attached the following image(s):
burtica fata.jpgburtica lateral.jpg

AliceAndreea
Scris: Monday, December 11, 2017 12:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
hearts
Mirunah wrote:
Fetele, voi ce ziceti? Se vede ceva? topai
P.S. Scuzati pozele, sunt cam uratele, ideea e burtica topai

Exact la fel este burtica mea, si nu pot spune daca se vede deja.
sunt si imbalonata mai mereu NuStiu

Sa ai o sarcina frumoasa si bebe sanatos! :* :*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.