Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Fetelor cum mai sunteti? Cine mai merge la control saptamana viitoare? Noi avem tocmai pe 20 programare si abia astept sa imi vad puiul . In rest deja a început sa devina un pic mai greut in sensul ca obosesc muult mai repede, nu mai dorm noaptea decat maxim 3 ore legate si apoi ma uit pe pereti si nu imi gasesc locul. Sunt si un pic constipata si am mai si racit ca a fost sotul bolnav . Nu sunt foarte rau momentan si sper sa treaca repede..Bebe face box si fotbal in burtica din ce in ce mai puternic dar in continuare se linisteste daca tin mana pe burtica si vorbesc cu el . Va pupam, o seara frumoasa tuturor |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| MaryPoppins wrote:Cred ca si Mirunah e undeva pe la 8/9 saptamani, asteptam sa o treaca Anelise si pe ea pe listuta, impreuna cu CrisM si lore.t Cu burtica depinde, cum spune si Diana depinde de constitutie...a mea abia dupa 16s a inceput sa se vada, cu toate ca nu-s nici o slabuta dar am cutia toracica mare si n-am avut niciodata burta, chiar si cand eram cu multe kilograme in plus dar nu stiu, poate o fi si din cauza uterului retrovers, desi e doar o presupunere de-a mea, n-am verificat chestia asta nici pe net si nici cu medicul meu dar ma gandeam ca fiind el asa mai pe spate din start, dureaza putin pana creste si isi schimba pozitia, astfel incat sa vina mai in afara spre abdomen Si eu am uter retrovers (aplecat inspre dreapta), si am cautat si eu la un moment dat informatii despre cum va evolua uterul meu. sunt asa tolomacuta :)) ,ma gandeam sa nu am la inceput burtica intr-o parte .. :)) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Diana la fel ca tine sunt si eu..devine din ce in ce mai greu dar merita orice sacrificiu. Am fost in Constitutiei la targ si era si concert acolo..suna stupid dar l-o fi deranjat pe bebi? Vad ca misca ok... |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| AliceAndreea wrote: Si eu am uter retrovers (aplecat inspre dreapta), si am cautat si eu la un moment dat informatii despre cum va evolua uterul meu. sunt asa tolomacuta :)) ,ma gandeam sa nu am la inceput burtica intr-o parte .. :))
Ti-am spus si dincolo ca dpdv al sarcinii nu ridica nici un fel de probleme uterul retrovers, eu doar ma gandeam ca poate si din cauza asta nu se arata burtica mea :)) si sincer nu cred ca vei avea burtica intr-o parte, se ridica el cum trebuie, sunt convinsa :))
Diana, eu am avut morfo 2 pe 6 decembrie dar mai merg in 19 la alta doctorita de la Medicover pt analize (le am incluse in abonamentul de la job) si o sa o rog sa mi-o si arate pe bebelina eu sunt inca foarte mobila si cu energia la maxim, dar cu somnul nu stau nici eu bine. N-am dormit bine decat la inceputul sarcinii, acum e jale, ma si trezesc des sa merg la baie is si foarte prudenta cu burtica, am grija cand ma intorc de pe o parte pe alta sa nu o deranjez pe bebelina. Aseara stateam pe spate si mi-a tras niste suturi de am tresarit. Azi n-am prea simtit-o, dar ma bucur ca am trecut de la stadiul de fluturasi/gadilaturi la imbranceli zdravene
Andreea, nu stiu daca l-o fi deranjat pe bebe, dar sigur reactioneaza la muzica. La a mea sigur nu i-a placut vineri muzica de la Christmas party
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rezolvat! Multumesc! Va pup! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Iuhuuuuu Diana, de maine ai si tu AMR format din 2 cifre!!
DianaM wrote:Fetelor cum mai sunteti? Cine mai merge la control saptamana viitoare? Noi avem tocmai pe 20 programare si abia astept sa imi vad puiul . In rest deja a început sa devina un pic mai greut in sensul ca obosesc muult mai repede, nu mai dorm noaptea decat maxim 3 ore legate si apoi ma uit pe pereti si nu imi gasesc locul. Sunt si un pic constipata si am mai si racit ca a fost sotul bolnav . Nu sunt foarte rau momentan si sper sa treaca repede..Bebe face box si fotbal in burtica din ce in ce mai puternic dar in continuare se linisteste daca tin mana pe burtica si vorbesc cu el . Va pupam, o seara frumoasa tuturor |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mary, si eu ma simt nerusinat de bine, plina de energie si uneori, mai ales dimineata, uit ca sunt insarcinata la cat de usoara ma simt. In afara de 2-3 episoade de dureri de burta care au trecut cu 3 nospa pe zi nu am de ce sa ma plang. Ceea ce va doresc si voua!!
MaryPoppins wrote:Ti-am spus si dincolo ca dpdv al sarcinii nu ridica nici un fel de probleme uterul retrovers, eu doar ma gandeam ca poate si din cauza asta nu se arata burtica mea :)) si sincer nu cred ca vei avea burtica intr-o parte, se ridica el cum trebuie, sunt convinsa :)) Diana, eu am avut morfo 2 pe 6 decembrie dar mai merg in 19 la alta doctorita de la Medicover pt analize (le am incluse in abonamentul de la job) si o sa o rog sa mi-o si arate pe bebelina eu sunt inca foarte mobila si cu energia la maxim, dar cu somnul nu stau nici eu bine. N-am dormit bine decat la inceputul sarcinii, acum e jale, ma si trezesc des sa merg la baie is si foarte prudenta cu burtica, am grija cand ma intorc de pe o parte pe alta sa nu o deranjez pe bebelina. Aseara stateam pe spate si mi-a tras niste suturi de am tresarit. Azi n-am prea simtit-o, dar ma bucur ca am trecut de la stadiul de fluturasi/gadilaturi la imbranceli zdravene Andreea, nu stiu daca l-o fi deranjat pe bebe, dar sigur reactioneaza la muzica. La a mea sigur nu i-a placut vineri muzica de la Christmas party |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andreea0196 wrote:Diana la fel ca tine sunt si eu..devine din ce in ce mai greu dar merita orice sacrificiu. Am fost in Constitutiei la targ si era si concert acolo..suna stupid dar l-o fi deranjat pe bebi? Vad ca misca ok...
Dap. Adica nu stiu daca deranjat, asta o sa simti tu mai apoi.. de ex. noi mergeam f des la film si la un moment dat a tresarit asa la film si a fost agitat apoi intruna si de atunci am zis sa nu mai merg, mergea sotul cu colegii lui, ca se speria bebe de sunetele puternice, ei deja aud din burtica si reactioneaza la lumina puternica sau la sunete tot asa mari. |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| AriaM wrote:Mary, si eu ma simt nerusinat de bine, plina de energie si uneori, mai ales dimineata, uit ca sunt insarcinata la cat de usoara ma simt. In afara de 2-3 episoade de dureri de burta care au trecut cu 3 nospa pe zi nu am de ce sa ma plang. Ceea ce va doresc si voua!!
Deci se poate sa fie asa bine si la 30 saptamani doamne ajuta, ca pana acum asa de frumos si usor a fost pe mine nu ma prea doare burtica, rar de tot am luat no spa si atunci a fost pt durere de cap, se si mira doctorita ca isi face efectul la mine.
Sper ca Dana si bebele sunt bine, abia astept sa intre sa ne mai povesteasca una alta
Va pup, sa aveti o saptamana minunata noi o sa fim hai hui prin Viena de maine, o sa va citesc de pe tel dar nu cred ca mai apuc sa scriu pana cand ne intoarcem in weekend. |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| laura513 wrote:Si Mirunah e gravidutza si are si ticker parca
Mersiiii Apar si eu acum, hihiii |
|
| AliceAndreea wrote: Fetelor, cred ca sarcina mea e cea mai micuta. Asa arata listuta. Abea astept sa incep sa arat si eu burticuta Voua cand au inceput sa vi se vada burticile?
Bine ai venit. Nici la mine nu se vede inca...credeam ca o sa se vada macar un pic pana acum...avand in vedere ca nu am burtica. Cu toate cred ca abia asteptam sa se vada mai repede. |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Buna dimineata burticilor Va doresc o zi frumoasa! Eu am fost tot ocupata weekendul asta ca am fost libera si am profitat sa fac curat si ieri am fost la cluj, mi-am luat niste haine de gravidute si sunt happy |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| AliceAndreea wrote: Fetelor, cred ca sarcina mea e cea mai micuta. Asa arata listuta. Abea astept sa incep sa arat si eu burticuta Voua cand au inceput sa vi se vada burticile? Bine ai venit Mie a inceput sa mi se vada burtica de la 2 luni si acum e destul de mareeee |
|
| Fetele, voi ce ziceti? Se vede ceva? P.S. Scuzati pozele, sunt cam uratele, ideea e burtica
Mirunah attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Mirunah wrote:Fetele, voi ce ziceti? Se vede ceva? P.S. Scuzati pozele, sunt cam uratele, ideea e burtica Exact la fel este burtica mea, si nu pot spune daca se vede deja. sunt si imbalonata mai mereu
Sa ai o sarcina frumoasa si bebe sanatos! :* :* |
|
|