Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| Multumesc si iti doresc si tie o sarcina usoara si un bebel sanatos. Eu si tati baietel ne dorim, dar si o fetita e bine venita Acum incercam sa-mi fac ticker dar nu prea ma descurc nu stiu de unde sa incep |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Pai intra pe al meu, logheaza-te pe site-ul ala, fa-ti ticker-ul si copiaza link-ul ala pentru forum..scrie undeva acolo forum nu stiu ce. Si pui link-ul aici la profilul tau, la semnatura P.S. Nu stiu daca ai inteles ceva, dar mai bine de atat nu stiu sa iti explic |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bine ai venit Lena94 si sarcina usoara in continuare! Ma bucur ca esti dintre fetele fara simptome rele Cand ai termenul?!
Ptr ticker da pe un ticker la oricine dintre noi si sigur te vei pricepe sa faci si tu unu. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Am avut control astazi...bebe este bine, in grafic, masuratori ok, insa mi s-a scurtat f mult colul, 1,5cm, si e si deschis la interior. Se pare ca datorita contractiilor, pe care nu le-am simtit mereu dureroase in ultima vreme. Am primit tratament si repaus la pat, mai ales ca 3 saptamani medicul meu nu e in tara . Am primit si injectii cu dexametazona, pentru plamanii lui bebe. Chiar acum, inainte de sarbatori..off, sper sa fie bine si sa stea cumintel, inca 3 saptamani macar. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AleC wrote:Am avut control astazi...bebe este bine, in grafic, masuratori ok, insa mi s-a scurtat f mult colul, 1,5cm, si e si deschis la interior. Se pare ca datorita contractiilor, pe care nu le-am simtit mereu dureroase in ultima vreme. Am primit tratament si repaus la pat, mai ales ca 3 saptamani medicul meu nu e in tara . Am primit si injectii cu dexametazona, pentru plamanii lui bebe. Chiar acum, inainte de sarbatori..off, sper sa fie bine si sa stea cumintel, inca 3 saptamani macar.
Stai linistita, mai duci pe putin 2 saptamani daca stai la pat si mai ales aceleca injectii cu dexa ajuta si la dezvoltarea altor organe la bebe si venele sa fie mai groase. Eu nu am facut deloc si, uite ca mai e putin si face o luna bebelusa si e bine. Am vazut si bebelusi nascuti la 33s care au plecat acasa in 2 saptamani sidaca o fetita nascuta la 34s cu 1.700kg ce a plecat acasa intr.o saptamana si cateva zile...
Eu am stat 2 saptamani cu colul deschis la interior, dar era scurtat total, am pierdut si dopul , la tine nu o sa fie probleme , o sa treci de 36s , apoi sa vezi ce nastere usoara o sa ai cand o sa fie momentul... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:AleeeeeeC nu aveai control astazi? Cum e bebe? Hai hai ca nu mai ai mult nici tu, o luna jumatate si gata. Dupa e Aria si dupa eu cred. Apoi Delia si Diana daca nu ma insel
Da, miercuri pe 27 am si eu controlul in sfarsit
Sincer, uneori stau si ma intreb cum o sa trec prin ultimele luni ca deja doare cand ma loveste sau se intoarce ce o face ea acum, ma trezeste noaptea la cat de tare da deja noaptea nu mai pot dormi mai mult de 3_4 ore si cand in sfarsit se linisteste si ea trebuie sa merg la baie si ma doooor toate, spatele, soldul, picioarele, burta pe parti si nici nu am noroc sa-mi gasesc o perna de gravidute... |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MadaMadalyna wrote:
Stai linistita, mai duci pe putin 2 saptamani daca stai la pat si mai ales aceleca injectii cu dexa ajuta si la dezvoltarea altor organe la bebe si venele sa fie mai groase. Eu nu am facut deloc si, uite ca mai e putin si face o luna bebelusa si e bine. Am vazut si bebelusi nascuti la 33s care au plecat acasa in 2 saptamani sidaca o fetita nascuta la 34s cu 1.700kg ce a plecat acasa intr.o saptamana si cateva zile...
Eu am stat 2 saptamani cu colul deschis la interior, dar era scurtat total, am pierdut si dopul , la tine nu o sa fie probleme , o sa treci de 36s , apoi sa vezi ce nastere usoara o sa ai cand o sa fie momentul...
Sa dea Domnul sa fie asa! Bebe e grasun, are ~2400gr, dar tot vreau sa stea in burtica, sper sa ma asculte. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| delia.c.yaya wrote:Bine ai venit Lena94 si sarcina usoara in continuare! Ma bucur ca esti dintre fetele fara simptome rele Cand ai termenul?! Ptr ticker da pe un ticker la oricine dintre noi si sigur te vei pricepe sa faci si tu unu.
Multumesc si tie iti doresc un bebel sanatos si multa rabdare pana la nastere. Pe 6 iulie ar trebui sa nasc, acum vom vedea cum decurg treburile am emotii, tinand cont ca e si prima sarcina. Tot timpul stau cu emotii si ma intreb daca mai e acolo, daca-i bate inimioara....noroc de sot ca ma readuce cu picioarele pe pamant |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| AleC wrote:Am avut control astazi...bebe este bine, in grafic, masuratori ok, insa mi s-a scurtat f mult colul, 1,5cm, si e si deschis la interior. Se pare ca datorita contractiilor, pe care nu le-am simtit mereu dureroase in ultima vreme. Am primit tratament si repaus la pat, mai ales ca 3 saptamani medicul meu nu e in tara . Am primit si injectii cu dexametazona, pentru plamanii lui bebe. Chiar acum, inainte de sarbatori..off, sper sa fie bine si sa stea cumintel, inca 3 saptamani macar.
Neaparat stai la pat Ale , sper sa stea bb in burtica cel putin 3 sapt |
|
| Offff Lena stiu ce zici, asa am fost si eu si nu numai eu..asta e in sufletele tuturor. Eu si la ora actuala ma panichez. Dar ai incredere ca totul va fi bine, mananca bine, odihneste-te bine si totul va fi ok, gandeste pozitiv! AleC ma bucur ca bebe e bine, e chiar grasunnn gata cu plimbatul de colo colo, mai multa odihna. Mai ai un pic |
|
| Delia si eu am probleme cu dureri de spate..amortesc cand dorm. Da lasa ca e bine ca loveste asa, inseamna ca este activa, este un lucru linistitor. La al meu nu simt asa..mai rarut simt miscari mai puternice, o fi de la placenta. |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
Iti tin pumnii sa fie totul bine. Sa fii cumintica sa nu faci efort si o sa vezi ca vine bebe cand trebuie.
|
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Lena94 wrote:Va salut dragi burtici. Eu sunt noua pe aici si nu prea stiu cum functioneaza acest forum, dar invatam, nu-i bai. Am o burtica de 11 saptamani si sunt tare, tare mandra de ea. nu am avut nici greturi, nici rau pe perioada sarcinii, atat ca ma mai inteapa burtica pe ici pe colo, de multe ori ma intreb daca bebele mai e acolo. Sper sa ma integrez aici. Va puuup
Buna Lena si bine ai venit. Da, este ciudat la inceput...nici mie nu-mi venea sa cred ca e ceva in burtica mea, dar uite ca incet incet o sa vezi ce creste si o sa simti |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Lena94 wrote:Va salut dragi burtici. Eu sunt noua pe aici si nu prea stiu cum functioneaza acest forum, dar invatam, nu-i bai. Am o burtica de 11 saptamani si sunt tare, tare mandra de ea. nu am avut nici greturi, nici rau pe perioada sarcinii, atat ca ma mai inteapa burtica pe ici pe colo, de multe ori ma intreb daca bebele mai e acolo. Sper sa ma integrez aici. Va puuup
Bun Lena! bine ai venit si sarcina cat mai usoara! |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Bun venit Lena si sarcina cat mai usoara! Fetelor, eu azi la 4 am control. Abia astept sa imi vad puiul, mi-e tare dor de el. Miruna, cum te mai simti? |
|
|