Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, December 19, 2017 11:44 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Deci nu pot sa cred ca am mai sarit o casuta!!!computerlove computerlove firstprize ultimele 3!majoreta deja ma ia cu emotii...inca un pic...computerlove
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, December 19, 2017 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Chris wrote:
Miruna, nici eu nu cred ca e prea ok si ar fi bine sa te vada totusi un medic. Mergi la urgente la spital, trebuie sa te ia...

Lixandra, gata poti sa stai linistita acum de sarbatori. Nu fa efort si stai cumincioara, nu-l stresa pe bebe :)) Ce usurare e cand il simti ca misca, nu? Ai ceva mai mult control decat in primul trimestru...

Ieri am fost si noi la dublu test, dar bebe nu a vrut nicicum sa stea la masuratori. :)) Greu ne-a prins nenea doctorul in pozica atasata. In rest ne-a tratat cu spatele sau statea pe burtica nu stiu cum... ca eu n-am vazut pe monitor, doar tati. :)) Caruia i s-a parut emotionant si frumos la inceput, pana a vazut cum apasa dr pe burtica sa l prinda pe bebe la masuratori sa stea la ecografie si nu i-a mai placut ca i se parea ca ne chinuie si pe mine si pe bebe :)) Asteptam nerabdatoare morfologia de saptamana viitoare, insa ne-a spus din start ca nu vom afla sexul saptamana viitoare. Ufff...

Aici aveti o poza cu mogaldeata noastra nastrusnica coeur

http://ibb.co/iEz6N6

Da, sunt mai relaxata acum. O sa incerc sa mai elimin din treburile pe care le faceam...(nu faceam prea multe) si sa incerc sa ma odihnesc mai mult.

Ma bucur ca bebe este bine si se vede ca nu prea ii place la poza. Nici bebelului meu nu ii plac pozele, dar important este sa fie bine

Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Tuesday, December 19, 2017 12:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AriaM wrote:
Fiecare din noi are cate o lista de 3 nume. Si eu si sotul avem un nume preferat de pe lista celuilalt, doar ca am vrea sa fie scris altfel. De exemplu mie imi place Bettina, iar omul meu ar vrea Betina. Lol
Oricum noaptea de rev o vom petrece doar in 2 si atunci vom alege si numelecoeur Dupa ce vom ciocni 2 pahare, el cu vin de al nostru eu cu bere fara alcool, ne bagam la un joc pe xbox. ras

Ca veni vorba, voi ce planuri aveti de revelion?

Haha, asa si noi aseara dupa baita bebe dormea dus, noi ne-am pus pe xbox :))) avem un joc nou din ala gen mortal kombat doar cu eroii din zilele noastre si ne prostim amandoi.. dar ne-a relaxat, am facut ceva in doi, am ras o groaza... asa ca, whatever works.. :)
Mirunah
Scris: Tuesday, December 19, 2017 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Am ajuns acasa. Am fost la medicul de familie.
Mi-a spus ca e cazul de o ecografie la ficat.
Nu stiu ce sa zic...e indicat asa ceva in sarcina?
I-am povestit ca si sotul a mancat acelasi lucru, cum vomit in fiecare dimineata verde-galben si amar, cum sughit tot timpul...
Acum mi-a zis sa beau multe lichide si sa mananc branzica cu paine prajita. Dar numai de mancare nu imi arde.
Mi-am facut un ceai si trag de el asa...
Sper ca bebe sa nu fi fost afectat de nimic...
Mi-a zis ca ma mai tin starile astea pana se elimina tot din organism.
Aaa, si cand m-a palpat, apasat in capul pieptului am simtit asa o durere, o presiune
DianaM
Scris: Tuesday, December 19, 2017 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Mirunah wrote:
Am ajuns acasa. Am fost la medicul de familie.
Mi-a spus ca e cazul de o ecografie la ficat.
Nu stiu ce sa zic...e indicat asa ceva in sarcina?
I-am povestit ca si sotul a mancat acelasi lucru, cum vomit in fiecare dimineata verde-galben si amar, cum sughit tot timpul...
Acum mi-a zis sa beau multe lichide si sa mananc branzica cu paine prajita. Dar numai de mancare nu imi arde.
Mi-am facut un ceai si trag de el asa...
Sper ca bebe sa nu fi fost afectat de nimic...
Mi-a zis ca ma mai tin starile astea pana se elimina tot din organism.
Aaa, si cand m-a palpat, apasat in capul pieptului am simtit asa o durere, o presiune

Suna-l si pe Neacsu sa ii ceri parerea, azi este de garda din cate stiu eu si poate te cheama la maternitate sa te vada. Trebuie sa ai grija sa nu te deshidratezi! Multa sanatatecomputerlove
laura513
Scris: Tuesday, December 19, 2017 2:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Fetili nu va grabiti sa na?teti, bucura?i-va la maxim de burtici gravida Eu deja am uitat cum e sa ai burtica mi?catoare, mi se face dor, cred ca peste vreun an ma bag iar la aspirici Lol

Al meu sot a descoperit mirosul de bebelus si acuma de cate ori trece pe lânga fie-sa o miroase ca un catel Lol Adevarul e ca nu exista miros mai fain pe lumea asta hearts

Ia sa vad daca îmi da voie telefonul sa încarc o poza cu blonduta noastra hearts Va pupacim!

Coryyy, curaj maxim Cheek Kiss

laura513 attached the following image(s):
wp_ss_20171219_0002.png

lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, December 19, 2017 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Chris wrote:
Miruna, nici eu nu cred ca e prea ok si ar fi bine sa te vada totusi un medic. Mergi la urgente la spital, trebuie sa te ia...

Lixandra, gata poti sa stai linistita acum de sarbatori. Nu fa efort si stai cumincioara, nu-l stresa pe bebe :)) Ce usurare e cand il simti ca misca, nu? Ai ceva mai mult control decat in primul trimestru...

Ieri am fost si noi la dublu test, dar bebe nu a vrut nicicum sa stea la masuratori. :)) Greu ne-a prins nenea doctorul in pozica atasata. In rest ne-a tratat cu spatele sau statea pe burtica nu stiu cum... ca eu n-am vazut pe monitor, doar tati. :)) Caruia i s-a parut emotionant si frumos la inceput, pana a vazut cum apasa dr pe burtica sa l prinda pe bebe la masuratori sa stea la ecografie si nu i-a mai placut ca i se parea ca ne chinuie si pe mine si pe bebe :)) Asteptam nerabdatoare morfologia de saptamana viitoare, insa ne-a spus din start ca nu vom afla sexul saptamana viitoare. Ufff...

Aici aveti o poza cu mogaldeata noastra nastrusnica coeur

http://ibb.co/iEz6N6

Da, sunt mai relaxata acum. O sa incerc sa mai elimin din treburile pe care le faceam...(nu faceam prea multe) si sa incerc sa ma odihnesc mai mult.

Ma bucur ca bebe este bine si se vede ca nu prea ii place la poza. Nici bebelului meu nu ii plac pozele, dar important este sa fie bine

Cheek Kiss
Chris
Scris: Tuesday, December 19, 2017 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2017
lixandra_alexandra wrote:

Cheek Kiss

Da, cum simt ei inca din burtica ca cineva le perturba ordinea zilnica :)) Eu am pasat toate treburile catre sot, saracul. Sa vedem cat face fata... Lol
Dana_
Scris: Tuesday, December 19, 2017 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
laura513 wrote:
Fetili nu va grabiti sa na?teti, bucura?i-va la maxim de burtici gravida Eu deja am uitat cum e sa ai burtica mi?catoare, mi se face dor, cred ca peste vreun an ma bag iar la aspirici Lol

Al meu sot a descoperit mirosul de bebelus si acuma de cate ori trece pe lânga fie-sa o miroase ca un catel Lol Adevarul e ca nu exista miros mai fain pe lumea asta hearts

Ia sa vad daca îmi da voie telefonul sa încarc o poza cu blonduta noastra hearts Va pupacim!

Ce blondina frumoasa ai Laura hearts ca o papusicaCheek Kiss
La anu ii faci un fratior dance
Mie una nu mie dor de burtica pt ca m-am simtit aiurea cam toata sarcina , in schimb sunt tare fericita ca bb David e mai cumintel decat a fost primul baiat si totul mi se pare mult mai usor . Cel putin acum nu sunt obosita deloc , vedem mai incolo daca are colici ..sper ca nu
alina89
Scris: Tuesday, December 19, 2017 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
laura513 wrote:

Ioi, dar ce blonduta e Lol
Si eu il miros pe al meu si ce drag am prins de el cand mai sta si ne studiaza cu ochii maaari fara sa planga ras

Mie imi e frica tare cu inca o sarcina/nastere/2bebe mici, dar sper la anu pe vremea asta sa putem da start pt bb2 si noi newclap
Andreea0196
Scris: Tuesday, December 19, 2017 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Eu de-abia astept sa nasc, jur. Stiu ca va fi stresul mare si dupa, dar lasa. Prefer sa stau de veghe, pe un scaun, sa nu am timp de nimic, sa nu fac nimic altceva numai sa il vad in fata ochilor, sa il vad ca este bine, sa il tin in brate si sa il iubesc. Asa in burta nu stiu ce face, si de cate ori este puturos ma baga in toate bolile posibile ras ..mama disperata, stiu, dar csf. Hilar
Andreea0196
Scris: Tuesday, December 19, 2017 5:45 PM
Nivel

AleeeeeeC nu aveai control astazi? Cum e bebe? Hai hai ca nu mai ai mult nici tu, o luna jumatate si gata. Dupa e Aria si dupa eu cred. Apoi Delia si Diana daca nu ma insel computerlove
Lena94
Scris: Tuesday, December 19, 2017 7:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/19/2017
Va salut dragi burtici. Eu sunt noua pe aici si nu prea stiu cum functioneaza acest forum, dar invatam, nu-i bai. Am o burtica de 11 saptamani si sunt tare, tare mandra de ea. majoreta nu am avut nici greturi, nici rau pe perioada sarcinii, atat ca ma mai inteapa burtica pe ici pe colo, de multe ori ma intreb daca bebele mai e acolo. Sper sa ma integrez aici. Va puuup computerlove
Andreea0196
Scris: Tuesday, December 19, 2017 7:55 PM
Nivel

Buna Lena, felicitari si bine ai venit, sarcina usoara. Asa am fost si eu, fara stari de rau, dar cu intepaturi pe ici pe colo. Poate ai un baiatel Lol
Te vei integra cu siguranta pupici
Andreea0196
Scris: Tuesday, December 19, 2017 7:56 PM
Nivel

Sa iti faci si tu un ticker cum avem noi, daca vrei Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.