Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, December 19, 2017 8:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
AriaM wrote:
Lixandra, super vesti!!! Si bebele? Vreo poza ceva?

Restul de fete care au avut azi control, cum sunteti?

Si la noi e aproape ok, bebelina e miscacioasa, are 1800g, nu a stat la masurat tensiuni ombilicale,
a dat suturi in mana doctoriteiLol . Eu mi-s cu problema... Am tensiunea marita, motiv pt care voi vizita un cardiolog si voi face examenul de proteine al urinei, sa vedem sa nu dau in preeclampsie. Eu nu stiu cum sa spun, dar azi is asa de optimista si de fericita, incat simt ca nu ma poate atinge nicio pre-/eclampsie.

Ce a crescut bebelusa newclap

Numele inca nu e ales? topai

Mirunah
Scris: Tuesday, December 19, 2017 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Buna dimineata.
Mie imi e foarte rau...nu am dormit toata noaptea...
Ieri pe la ora 17 am mancat coaste cu cartofi la cuptor si salata. Nu foarte mult.
Azi noapte m-am trezit la ora 05:00 si am vomitat mancarea, care era nedigerata...e posibil dupa atatea ore? Nu am mai mancat nimic de la ora 17:00.
Acum cand m-am trezit la 8:30 am avut diaree si am vomitat iar.
Seamana a toxiinfectie alimentara? Ce ziceti?
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, December 19, 2017 8:56 AM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Mada nu imi mai spune de pliu nucal..si mie mi-a zis la morfo2 ca este 1mm si ceva peste limita. Iar la bitest translucenta nucala era perfecta..da nu vreau sa ma gandescccc nici nu ma stresez, pentru ca in rest bebe este perfect sanatos, imi bag ceva in ele de ecografii. Totul va fi bine. Doamne ajuta sa ia in greutate fata cum trebuie..ma rog pentru tine sa scapi cat mai repede de spital si sa pleci cu Alessia fericita acasa computerlove

Mie nu mi.a spus nimic doctorul de pliul nucal, dar mi se parea mie prea prea pe ecografii, citam pe net, ma speriam.... Stresul inutil in sarcina nu face bine, ma stresam.cubdestul de multe prostii, daca nasteam la termen aveam un copil sanatos tun, dar acum pune putine semne de intrebare hemoragia la capusor... pale , fiind nascuta prematur, venele nu erau bine formate, asta fiind o afectiune des intalnita la prematuri. Acum multumesc lui dumnezeu ca nu a facut alte complicatii. Aseara cand eram la Alessia, doctorii se ocupau de o fetita cu infectie la buric.... pentru ei infectiile sunt grele...

Sambata seara a murit un bebelus, cand vad incubatorul gol ma gandesc doar la saracii parinti, stiu cum e si imi e mila, ma rog mereu pentru toti bebelusii sa se faca bine.

In functie de cat de pregatiti sunt sa mearga acasa ii muta in alte saloane, abia astept sa o mute si pe ea majoreta
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, December 19, 2017 9:02 AM
Nivel

Mirunah wrote:
Buna dimineata.
Ieri pe la ora 17 am mancat coaste cu cartofi la cuptor si salata. Nu foarte mult.
Azi noapte m-am trezit la ora 05:00 si am vomitat mancarea, care era nedigerata...e posibil dupa atatea ore? Nu am mai mancat nimic de la ora 17:00.

Off, nu stiu ce sa spun, doar ca si eu eram asa in trimestrul 1 , eu vomitam si apa in maxim 2 minute, de mancat nu puteam sa vad mancare, doar seara reuseam sa mananc, iar dimineata vomitam tot ce mancam seara, tot asa, fara sa fie digerat... in schimb eu la baie nu am mers ceva timp , daca nu mancam nimic si vomitam tot...
Doctorul a spus ca e de la sarcina faptul ca nj diger si vomit a doua zi mancarea... dar depinde de la organism la organism.... eu daca vomitam de 30-40 de ori pe zi , nu treceau 15 minute si eu vomitam, nu mai aveam lichid gastric necesar pt a digera, acum la tine cel mai bine tot un doctor iti poate da o explictatie clara....
Andreea0196
Scris: Tuesday, December 19, 2017 9:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Doamne..bai imi e si mila de tine..nici nu stiu ce sa iti zic, nu mai bine ai face niste perfuzii? Cat o sa o poti tine asa..ai nevoie de nutrienti..de calorii. Du-te la doctor mai bine poate iti da ceva..trebuie sa mananci Cray
AriaM
Scris: Tuesday, December 19, 2017 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Fiecare din noi are cate o lista de 3 nume. Si eu si sotul avem un nume preferat de pe lista celuilalt, doar ca am vrea sa fie scris altfel. De exemplu mie imi place Bettina, iar omul meu ar vrea Betina. Lol
Oricum noaptea de rev o vom petrece doar in 2 si atunci vom alege si numelecoeur Dupa ce vom ciocni 2 pahare, el cu vin de al nostru eu cu bere fara alcool, ne bagam la un joc pe xbox. ras

Ca veni vorba, voi ce planuri aveti de revelion?

MadaMadalyna wrote:

Ce a crescut bebelusa newclap

Numele inca nu e ales? topai

Dana_
Scris: Tuesday, December 19, 2017 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Cory wrote:

Aria tot 2 suntem, nu am mai avut nuci un simptom, nimic. A?teptam.... Miercuri vorbesc cu doctorul sa vedem ce hotarâm. Va pup

Ii place la caldurica ras Mai e putin pana la marea intalnire hearts
Dana_
Scris: Tuesday, December 19, 2017 9:40 AM
Nivel

AriaM wrote:
Fiecare din noi are cate o lista de 3 nume. Si eu si sotul avem un nume preferat de pe lista celuilalt, doar ca am vrea sa fie scris altfel. De exemplu mie imi place Bettina, iar omul meu ar vrea Betina. Lol
Oricum noaptea de rev o vom petrece doar in 2 si atunci vom alege si numelecoeur Dupa ce vom ciocni 2 pahare, el cu vin de al nostru eu cu bere fara alcool, ne bagam la un joc pe xbox. ras

xbox ? joci cu sotul? ce tareras
Noi pe-acasa ne bucuram de noul membru al familiei , de Craciun a zis dr sa il pun sub brad Big Laugh
Dana_
Scris: Tuesday, December 19, 2017 9:42 AM
Nivel

Mirunah wrote:
Buna dimineata.

Daca te simti tot asa rau eu zic sa mergi la dr . Dupa cum zici pare a fi toxiinfectie alimentara , e ciudat cu voma si diaree de la aceeasi mancare ..
Mirunah
Scris: Tuesday, December 19, 2017 9:49 AM
Nivel

Am mai vomitat inca o data si tot imi mai vine...
La ce doctor ar trebui sa merg?
Nici nu cred ca ma descurc singura sa ajung si sotul e la munca pana la 16:30.
Chris
Scris: Tuesday, December 19, 2017 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2017
Miruna, nici eu nu cred ca e prea ok si ar fi bine sa te vada totusi un medic. Mergi la urgente la spital, trebuie sa te ia...

Lixandra, gata poti sa stai linistita acum de sarbatori. Nu fa efort si stai cumincioara, nu-l stresa pe bebe :)) Ce usurare e cand il simti ca misca, nu? Ai ceva mai mult control decat in primul trimestru...

Ieri am fost si noi la dublu test, dar bebe nu a vrut nicicum sa stea la masuratori. :)) Greu ne-a prins nenea doctorul in pozica atasata. In rest ne-a tratat cu spatele sau statea pe burtica nu stiu cum... ca eu n-am vazut pe monitor, doar tati. :)) Caruia i s-a parut emotionant si frumos la inceput, pana a vazut cum apasa dr pe burtica sa l prinda pe bebe la masuratori sa stea la ecografie si nu i-a mai placut ca i se parea ca ne chinuie si pe mine si pe bebe :)) Asteptam nerabdatoare morfologia de saptamana viitoare, insa ne-a spus din start ca nu vom afla sexul saptamana viitoare. Ufff...

Aici aveti o poza cu mogaldeata noastra nastrusnica coeur

http://ibb.co/iEz6N6
Dana_
Scris: Tuesday, December 19, 2017 10:40 AM
Nivel

Mirunah wrote:
Am mai vomitat inca o data si tot imi mai vine...
La ce doctor ar trebui sa merg?
Nici nu cred ca ma descurc singura sa ajung si sotul e la munca pana la 16:30.

Suna pe cineva sa mearga cu tine , nu astepta pana vine sotul de la munca . Mergi la urgente e cel mai bine.
Mirunah
Scris: Tuesday, December 19, 2017 11:09 AM
Nivel

Acum ma duc, va tin la curent.
Multumesc pt sfaturi dragele mele!
laura513
Scris: Tuesday, December 19, 2017 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017

Mirunah wrote:
Buna dimineata.

Ai si febra sau dureri de cap si musculare? Daca nu ai, nu e toxiinfectie, e o indigestie. Am patit si eu in sarcina o data si am crezut ca tampesc cat am putut sa vomit (eu am avut sarcina fara greturi)... Mergi totusi la spital pentru ca esti in pericol sa te deshidratezi. Iti vor pune perfuzii ca sa inlocuiasca lichidele pierdute. Si lini?te?te-te ca nu vei pati nimic Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, December 19, 2017 11:43 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AriaM wrote:

Tot in 2 si noi , sa nu avem vreun musafir neinvitat..facem papica buna doar ptr noi doi...al meu vrea sai fac tort, ...o sa petrecem asa ca doi mosnegi...oricum pe la 1 deja adorm crek..
Cam plictisitor anu' asta nah...de la anu o sa fie mai binemajoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.