Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Lixandra ma bucur mult ca este totul ok. Sa nu faci efort, sa stea bebe cumintel acolo pana la termen. Hai ca trece trec sarbatorile si dupa vor veni si bebeii |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| delia.c.yaya wrote:Cam pe la 12-13saptamani am scapat in mare parte de greturi, dar pana pe la 18saptamani mai vomitam dimineata sper sa nu fi asa ca mine...
Sper sa nu ma tina asa de mult pt ca e dificil cu munca...ma trezesc mai devreme ca sa fiu sigura ca vomit acasa... |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Andreea0196 wrote:Lixandra ma bucur mult ca este totul ok. Sa nu faci efort, sa stea bebe cumintel acolo pana la termen. Hai ca trece trec sarbatorile si dupa vor veni si bebeii
|
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea0196 wrote:Mada mai rabda si tu un pic..a trecut atata, o sa mai treaca un pic si o sa se inzdraveneasca, ca sa o poti lua acasa. Trebuie sa fii pe pozitie acolo pentru ea..si nu iti pierde nicio secunda increderea in Dumnezeu..care iubeste copii si ii protejeaza. Totul va fi bine, sa ne gandim ca perioada cea mai rea a trecut. Intrebam pentru ca eu am 28s dupa cm, 29s4z dupa ecograf parca mi-a scris..si o doctora mi-a zis ca ar avea capul si picioarele mai mari gen pentru 30s..ma rog, doctorul meu a zis ca e ok. Eu cred ca a exagerat aia, sa imi faca ganduri negre. Ma gandesc ca asa e constitutia lui..nu or fi toti bebeii la fel in toate..
Sincer, la urmatoarea sarcina nu o sa ma mai procup asa tare cu ecografiile, adica masuratori, sa ma.sperii. la ea ma speria sia pliul acela la spate , imi scapa cum se numeste, acolo la ceafa.... multe ma.speriau si ea e bine... singura problema este hemoragia la capusor.... ma rog sa fie bine, indiferent cat e nevoie sa stea acolo, noi induram, doar sa stim.ca o luam.bine acasa. In seara asta a dormit asa linistita pe, pieptul meu
Noi nu am facut nici brad, nimic... nu prea ne arde , nici nu as sti ca vine craciunul daca nu as vedea la tv reclame si sa fie asa agitatie in magazine.... |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Andreea, dimpotriva, e normal ca diferite parti ale corpului sa se afle in saptamani diferite de dezvoltare. Bebele nu creste unitar, are "pusee" de crestere pe zone diferite de corp. Apropo, si cand se naste are capul disproportionat de mare fata de restul corpului - ca latime cat umerii. Si e normal asa.
No, dar acum inchipuie-ti cum m-am dus la gine cand am aflat ca bebelina mea are cutia craniana de 24 sapt, si creierul de sapt 22...a trebuit sa ma asigure de 2 ori ca nu are retard
Andreea0196 wrote:Mada mai rabda si tu un pic..a trecut atata, o sa mai treaca un pic si o sa se inzdraveneasca, ca sa o poti lua acasa. Trebuie sa fii pe pozitie acolo pentru ea..si nu iti pierde nicio secunda increderea in Dumnezeu..care iubeste copii si ii protejeaza. Totul va fi bine, sa ne gandim ca perioada cea mai rea a trecut. Intrebam pentru ca eu am 28s dupa cm, 29s4z dupa ecograf parca mi-a scris..si o doctora mi-a zis ca ar avea capul si picioarele mai mari gen pentru 30s..ma rog, doctorul meu a zis ca e ok. Eu cred ca a exagerat aia, sa imi faca ganduri negre. Ma gandesc ca asa e constitutia lui..nu or fi toti bebeii la fel in toate.. |
|
| Ce fain, conteaza foarte mult pt bebelina ta ca ati putut face contactul piele la piele si ca te-a simtit si mirosit asa de aproape...sa vezi acum ce rapid isi va reveni Alessia ta!!!!
Apropo, la ce greutate a ajuns acum?
MadaMadalyna wrote:Sincer, la urmatoarea sarcina nu o sa ma mai procup asa tare cu ecografiile, adica masuratori, sa ma.sperii. la ea ma speria sia pliul acela la spate , imi scapa cum se numeste, acolo la ceafa.... multe ma.speriau si ea e bine... singura problema este hemoragia la capusor.... ma rog sa fie bine, indiferent cat e nevoie sa stea acolo, noi induram, doar sa stim.ca o luam.bine acasa. In seara asta a dormit asa linistita pe, pieptul meu Noi nu am facut nici brad, nimic... nu prea ne arde , nici nu as sti ca vine craciunul daca nu as vedea la tv reclame si sa fie asa agitatie in magazine.... |
|
| Lixandra, super vesti!!! Si bebele? Vreo poza ceva?
Restul de fete care au avut azi control, cum sunteti?
Si la noi e aproape ok, bebelina e miscacioasa, are 1800g, nu a stat la masurat tensiuni ombilicale, a dat suturi in mana doctoritei . Eu mi-s cu problema... Am tensiunea marita, motiv pt care voi vizita un cardiolog si voi face examenul de proteine al urinei, sa vedem sa nu dau in preeclampsie. Eu nu stiu cum sa spun, dar azi is asa de optimista si de fericita, incat simt ca nu ma poate atinge nicio pre-/eclampsie.
lixandra_alexandra wrote:Fetelor, am venit de la control. Totul este ok, colul 34 mm, mi-a spus ca este ok, dar sa ma menajez si sa nu fac efort. In rest liber la orice |
|
| Cory, tu tot 2in1? Sa ne4 zici cand sa facem galerie...
Cybele, totul in regula cu tine? Si cu nivelul de stres cum stai? |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| AriaM wrote: Lixandra, super vesti!!! Si bebele? Vreo poza ceva? Restul de fete care au avut azi control, cum sunteti? Si la noi e aproape ok, bebelina e miscacioasa, are 1800g, nu a stat la masurat tensiuni ombilicale, a dat suturi in mana doctoritei . Eu mi-s cu problema... Am tensiunea marita, motiv pt care voi vizita un cardiolog si voi face examenul de proteine al urinei, sa vedem sa nu dau in preeclampsie. Eu nu stiu cum sa spun, dar azi is asa de optimista si de fericita, incat simt ca nu ma poate atinge nicio pre-/eclampsie.
Bebele e bine si el. Nu am poza de data asta. Dar chiar acum face valuri in burtica. Ma bucur ca il simt si colul este in limite. Acum mai raman analizele (sper sa fie ok) si oe urma iar la control 8 sau 15 Ianuarie. Depinde de rezultatul analizelor. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
|
Aria tot 2 suntem, nu am mai avut nuci un simptom, nimic. A?teptam.... Miercuri vorbesc cu doctorul sa vedem ce hotarâm. Va pup |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
|
A avut 1.330g , apoi iar aeu scazut la 1.260 , a stagnat si acum are 1.270... Ni s.a spus ca e normal, doctorii au spus ca hemoragia nu a afectat, dar eu tin sa cred ca organismul ei e centrat oe acea hemoragie si sa o reabsoarba , de asta nu aam acumaluat nimic ultima saptamana...acum sper sa nu o afecteze mai ales ca e gradul 4 hemoragia... imi e asa frica , am inima cat un purice , pe net gasesti diverse... doctorita a, spus ca e posibil sa aiba probleme cu coordonarea manutelor , sau sa miste mai lent o manuta sau un picior si o sa die nevoie de kineto si fizioterapie... ni s.a spus ca doar atat e afectat, inteligenta sI restul nu e afectat, speram inca in minuni , speram ca o sa fie bine cu totul... |
|
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Buna fetelor. Eu astept ca pe ace programarea de saptamana viitoare. Stresul vine si pleaca, in stransa legatura cu simptomele, care la fel, vin si pleaca. Nu pot decat sa sper ca este totul bine. Va pup |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Cory, Christmas baby poate? |
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Mada nu imi mai spune de pliu nucal..si mie mi-a zis la morfo2 ca este 1mm si ceva peste limita. Iar la bitest translucenta nucala era perfecta..da nu vreau sa ma gandescccc nici nu ma stresez, pentru ca in rest bebe este perfect sanatos, imi bag ceva in ele de ecografii. Totul va fi bine. Doamne ajuta sa ia in greutate fata cum trebuie..ma rog pentru tine sa scapi cat mai repede de spital si sa pleci cu Alessia fericita acasa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Andreea06 wrote:Cory, Christmas baby poate?
Daaa, parca asa vad viitorul. Singura problema e ca probabil va depa?i 4 kg. Acum sa vedem ce zice si dr. |
|
|