Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Diana1489 wrote:Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin. Pot spune ca xezariana e mai buna dar acum trebuie sa ma recupar.
Recuperare usoara si bebe sanatos! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Pisicutza30 wrote: Da, incercam de 8 ani , de 3 ani fac tratament insa fara nici un rezultat. In aprilie mi-am dat demisia si am plecat cu sotul meu prin Europa. El este sofer. In septembrie am zis ca in octombrie vin acasa si imi caut de lucru. In 2018 urma sa facem înseminare artificiala, insa nu a mai trebuit pentru ca am aflat ca sunt însarcinata. In iunie am fost operata de abces pilonoidal si acuma in noiembrie mi s-a refacut. Am fost operata pt a doua oara. Sarcina nu a fost afectata. Nu iau nici un medicament si dr zice ca totul e ok. Am facut analizele in sapt 7 si de atunci nimic. Nu ar trebui sa fac ceva analize? Imi cer scuze pt lunga poveste, insa eu deja v-am citit pe voi si ma gândeam sa ma cunoasteti si voi pe mine.
Bine ai venit!sarcina usoara si la termen! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Felicitari Diana si bine ai venit pisicutza!
Fetelor...eu m-am saturat sa vomit in fiecare dimineata...nu ratez nici macar una...si pe parscurul zilei se ma intampla cateodata...si de starea de greata...si de epuizare. Offf, abia astept sa se termine perioada asta "minunata" sa ma bucur si eu de bebe.
Pe langa asta, nici nu stiu ce sa mai mananc...nu as manca nimic, nu simt foame, nu mi-e pofta de nimic...
Voi cand ati simtit prima oara ca misca bebe? Asa usor, fluturasii aceia despre care am auzit... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mirunah wrote:Felicitari Diana si bine ai venit pisicutza!
Fetelor...eu m-am saturat sa vomit in fiecare dimineata...nu ratez nici macar una...si pe parscurul zilei se ma intampla cateodata...si de starea de greata...si de epuizare. Offf, abia astept sa se termine perioada asta "minunata" sa ma bucur si eu de bebe.
Pe langa asta, nici nu stiu ce sa mai mananc...nu as manca nimic, nu simt foame, nu mi-e pofta de nimic...
Voi cand ati simtit prima oara ca misca bebe? Asa usor, fluturasii aceia despre care am auzit...
Inca un pic si poate scapi
Eu pe la 17 saptamani am simtit fluturasii |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Miruna, capul sus, o sa treaca si perioada asta nu stiu daca ai facut ceva perfuzii, e posibil sa te ajute. Cand eram eu la inceputul sarcinii auzeam multe gravidute la cabinet ca se plangeau de stari de rau si doctorita mea le recomanda perfuzii...
Eu pe la 16s am simiti primii fluturasi, dar placenta mea e anterioara si chiar erau ca niste adieri de vant, cateva secunde si nu in fiecare zi. Abia in jurul a 21s au devenit puternice miscarile iar acum simt bebelusa cum face tumbe in burtica. |
|
| delia.c.yaya wrote:Inca un pic si poate scapi Eu pe la 17 saptamani am simtit fluturasii Uoff, uoff...mai este pana la primii fluturasi se pare Eu sper ca la sfarsitul saptamanii 12...maxim sfarsitul saptamanii 13 sa scap de toate astea...ca mi se pare ca trece timpul atat de greu
|
|
| MaryPoppins wrote:Miruna, capul sus, o sa treaca si perioada asta nu stiu daca ai facut ceva perfuzii, e posibil sa te ajute. Cand eram eu la inceputul sarcinii auzeam multe gravidute la cabinet ca se plangeau de stari de rau si doctorita mea le recomanda perfuzii... Eu pe la 16s am simiti primii fluturasi, dar placenta mea e anterioara si chiar erau ca niste adieri de vant, cateva secunde si nu in fiecare zi. Abia in jurul a 21s au devenit puternice miscarile iar acum simt bebelusa cum face tumbe in burtica.
Nu am facut perfuzii...si programarea urmatoare o am tocmai pe 29...dar poate imi trec starile astea pana atunci.
Face tumbe cat inca mai are loc, hihi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mirunah wrote:Uoff, uoff...mai este pana la primii fluturasi se pare Eu sper ca la sfarsitul saptamanii 12...maxim sfarsitul saptamanii 13 sa scap de toate astea...ca mi se pare ca trece timpul atat de greu
Cam pe la 12-13saptamani am scapat in mare parte de greturi, dar pana pe la 18saptamani mai vomitam dimineata sper sa nu fi asa ca mine... |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| noilor mamaici: felicirati si asteptam poze cu bebelusii
astazi mi-a venit raspunsul de la bitest si in sapt 13 de sarcina aveam beta hcg : 55 771 in ca nu am raspunsul la papp., cred ca mai dureaza ceva pana sa -l primesc .. voi ce ziceti de beta, este ok??
voi ce valori ati avut? ca saafc eu o corelatie |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| anemona30 wrote:noilor mamaici: felicirati si asteptam poze cu bebelusii astazi mi-a venit raspunsul de la bitest si in sapt 13 de sarcina aveam beta hcg : 55 771 in ca nu am raspunsul la papp., cred ca mai dureaza ceva pana sa -l primesc .. voi ce ziceti de beta, este ok?? voi ce valori ati avut? ca saafc eu o corelatie
Anemona, eu am facut in sapt 10 analizele de sange pt ca doctorita mea considera ca atunci sunt cele mai relevante. Dar m-a avertizat din start, sa nu cumva sa caut interpretari pe internet sau sa fac comparatii. Asa ca nu te stresa/nu te gandi la valori, una vezi tu si altfel arata cand le baga medicul in program si le coreleaza cu masuratorile de ecografie si celalte date ale tale. Asteapta raportul final si ai sa vezi ca o sa fie bine |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea0196 wrote:Fetelor a facut vreuna eco la 28s? Puteti sa imi spuneti cat avea bebe grame, DBP si CC, va rog?
eu am nascut la 28s+1z
1.170g, 36cm, la capusor 25cm .... daca ai intrebari iti pot da masuratori exacte, fara erori de ecograf |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Ce grea e viata cand ai copilul la terapie intensiva neonatala...
Joi voiau sa o transfere ca are o pata de sange la capusor, dar vineri deja s.a vazut ca incepe sa se reabsoarba... Sambata nu am putut sa o vad pt ca a murit un bebelus , iar ieri cand am ajuns la ea SOC era tunsa cheala blonduta mea cu par lungut e ca un baietel acum
Si.a scos branula de la picior si au decis sa ii puna la capusor si nu gaseau vena, asa ca au tuns.o zero. Ce mila imi e de ea ca o stiu chinuita ... a facut prostii cand era o tura de asistente una mai ametita ca alta, cele mai antipatice si incompetente, era vanata toata pe manute cum I.au cautat vene... plangea de foame ca ele au uitat sa le dea mamcare la timp.... |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| anemona30 wrote:noilor mamaici: felicirati si asteptam poze cu bebelusii astazi mi-a venit raspunsul de la bitest si in sapt 13 de sarcina aveam beta hcg : 55 771 in ca nu am raspunsul la papp., cred ca mai dureaza ceva pana sa -l primesc .. voi ce ziceti de beta, este ok?? voi ce valori ati avut? ca saafc eu o corelatie
Anemona, sa stii ca beta la bitest nu are nicino relevanta decat impreuna cu papp si acestea sunt bagate untr-un sistem de calcul. Si eu am incercat sa caut raspunsuri peste raspunsuri dar mai rau imi faceam. O sa-ti zica medicul, dar sunt sigura ca este ok |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Fetelor, am venit de la control. Totul este ok, colul 34 mm, mi-a spus ca este ok, dar sa ma menajez si sa nu fac efort. In rest liber la orice |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Mada mai rabda si tu un pic..a trecut atata, o sa mai treaca un pic si o sa se inzdraveneasca, ca sa o poti lua acasa. Trebuie sa fii pe pozitie acolo pentru ea..si nu iti pierde nicio secunda increderea in Dumnezeu..care iubeste copii si ii protejeaza. Totul va fi bine, sa ne gandim ca perioada cea mai rea a trecut. Intrebam pentru ca eu am 28s dupa cm, 29s4z dupa ecograf parca mi-a scris..si o doctora mi-a zis ca ar avea capul si picioarele mai mari gen pentru 30s..ma rog, doctorul meu a zis ca e ok. Eu cred ca a exagerat aia, sa imi faca ganduri negre. Ma gandesc ca asa e constitutia lui..nu or fi toti bebeii la fel in toate.. |
|
|