Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AleC
Scris: Monday, December 18, 2017 9:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Neata, fetelor!
Cad cativa fulgi si la noi, usor asa. Eu am maine control, abia astept Hilar . De vreo doua zile nu mai am nicio stare, nu imi gasesc locul, nici pe stanga, nici pe dreapta..uff, asa ciudat.
Va tin pumnii pentru azi, astept vesti, sa auzim numai de bine! Saptamana frumoasa! majoreta
Andreea0196
Scris: Monday, December 18, 2017 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Fetelor a facut vreuna eco la 28s? Puteti sa imi spuneti cat avea bebe grame, DBP si CC, va rog?
AriaM
Scris: Monday, December 18, 2017 9:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Cu gasitul locului a inceput sa fie "amuzant" si la mine: pe stanga nu ii place bebelinei, imi da niste pumni si picioare de trebuie sa schimb pozitia, pe spate nu dorm bine pt ca am inceput sa sufar de apnee... ma trezesc de zeci de ori noaptea ca nu am aer, iar sotul zice ca mi se opreste respiratia pt cateva secunde, ba am inceput si sa sforai cand stau pe spate, horror! Lol iar pe dreapta nu prea imi place mie... Deci calitatea somnului lasa de dorit la mine, si is din ce in ce mai obosita.

AleC wrote:
Neata, fetelor!
Cad cativa fulgi si la noi, usor asa. Eu am maine control, abia astept Hilar . De vreo doua zile nu mai am nicio stare, nu imi gasesc locul, nici pe stanga, nici pe dreapta..uff, asa ciudat.
Va tin pumnii pentru azi, astept vesti, sa auzim numai de bine! Saptamana frumoasa! majoreta
lixandra_alexandra
Scris: Monday, December 18, 2017 9:34 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Diana1489 wrote:
Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin.
Pot spune ca xezariana e mai buna dar acum trebuie sa ma recupar.

Diana Cheek Kiss

Va pup si va doresc multa sanatate!
lixandra_alexandra
Scris: Monday, December 18, 2017 9:35 AM
Nivel

Pisicutza30 wrote:
Salut! Am si eu loc aici?
Gossip

buna!!

bine ai venit Cheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Monday, December 18, 2017 9:37 AM
Nivel

Buna dimineata fetelor,

Si eu am astazi control, asa inainte de sarbatori ca sa stau linistita. Desi daca il simt pe bebe zilnic, m-am mai linistit. Vreau sa vad daca s-a mai intamplat ceva cu colul, de la morfologie, sper sa nu se fi micsorat...ras

Sa aveti o saptamana usoara. Eu mai lucrez pana Joi, inclusiv si pe urma intru in concediu 2 saptamani...de abia asteptyes
AriaM
Scris: Monday, December 18, 2017 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Dar de ce vrei sa te stresezi? Cheek Kiss
Fiecare bebe se dezvolta in felul lui, exista un interval in care toate masuratorile astea trebuie sa se situeze. Atata timp cat dr zice ca bb e in parametrii... Nu iti mai bate capul cu marimea copilului vecinei ca mai mult rau iti faci.

Andreea0196 wrote:
Fetelor a facut vreuna eco la 28s? Puteti sa imi spuneti cat avea bebe grame, DBP si CC, va rog?
Andreea0196
Scris: Monday, December 18, 2017 9:39 AM
Nivel

Am facut eco cu o alta doctora..foarte buna de felul ei. Ea m-a speriat. Al meu a zis ca e bine. Chiar ca ma stresez aiurea..deja e cu capul in jos Hilar
lixandra_alexandra
Scris: Monday, December 18, 2017 9:41 AM
Nivel

Andreea0196 wrote:

Eu sunt sigura ca daca la eco, ceva nu e ok, dr. iti spune. Dar sunt sigura ca nu este cazul. Nu te mai stresa, mai ales acum de sarbatori, profita de magia lorDistanceKiss
Eu de cand am inceput sa-l simt pe bebe zilnic, m-am linistit foarte mult.
De exemplu, ma gandeam nici sa nu ma mai duc azi la control, dar mi-am adus aminte de col. Sa vedem daca s-a mai micsorat sau este ok.

Cheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Monday, December 18, 2017 9:42 AM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Am facut eco cu o alta doctora..foarte buna de felul ei. Ea m-a speriat. Al meu a zis ca e bine. Chiar ca ma stresez aiurea..deja e cu capul in jos Hilar

Am inteles...pai mai sunt doctori de genul asta, care sperie omul si nu e cazul. Totul o sa fie bine Cheek Kiss
lore.t.
Scris: Monday, December 18, 2017 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Buna dimineata fetelor Cheek Kiss Si la noi a nins azinoapte dar s-a topit toata deja...eu am control abia pe joi...grup
Andreea0196
Scris: Monday, December 18, 2017 10:23 AM
Nivel

Asa e fetelor, multumesc. Va tin pumnii computerlove
delia.c.yaya
Scris: Monday, December 18, 2017 10:53 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc fetelor despre parerile cu pompa de san. Am s-o folosesc probabil pe aceasta ptr inceput, cine stie, poate va fi buna, daca nu asta este! Oricum, n-am dat bani pe earas

Eu am control abia pe 27. Sunt tare curioasa in ce pozitie e, la cum misca acumtopai
DianaM
Scris: Monday, December 18, 2017 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Neata burticicomputerlove . Si noi miercuri avem control, tot asa inainte de sarbatori sa stau linistita dar este adevarat ca de cand misca bebe nu ma mai stresez aproape deloc. Ieri am fost si am cumparat patut pt bebe si o comoda/dulapior pt hainutele lui, intre timp am comandat si saltea de pe emag pt ca cele de la Ikea erau varza, ba prea subtiri, ba mi s-au parut prea scumpe. Am luat de cocos cu 144 ron cu tot cu transport. Mai avem carutul si cam gataHilar .
Aseara am incercat si noi sa facem ceva dar nu a vrut bebe deloc sa ne lase in paceLol . Am vorbit cu el o gramada, se calma putin si apoi cand incepeam "treaba " incepea iar si ma lovea in toate direc?iile de am renuntat la un moment dathainoroc . Mi-a fost mila de sot dar asta e. Noi am avut pana acum o viata sexuala normala, adica ca si inainte de sarcina dar cred ca de acum inainte o sa fie mai greu hohot .
Va pupam, sa aveti o saptamana frumoasacomputerlove

LE: abia acum am vazut ca am ajuns deja la al 7-lea bebe din tickernewclap . Nu prea inteleg cum calculeaza el, dupa calculele mele as avea undeva la 6luni jumate abia nu 7...
DianaM
Scris: Monday, December 18, 2017 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Pisicutza30 wrote:

Da, incercam de 8 ani , de 3 ani fac tratament insa fara nici un rezultat. In aprilie mi-am dat demisia si am plecat cu sotul meu prin Europa. El este sofer. In septembrie am zis ca in octombrie vin acasa si imi caut de lucru. In 2018 urma sa facem înseminare artificiala, insa nu a mai trebuit pentru ca am aflat ca sunt însarcinata. In iunie am fost operata de abces pilonoidal si acuma in noiembrie mi s-a refacut. Am fost operata pt a doua oara. Sarcina nu a fost afectata. Nu iau nici un medicament si dr zice ca totul e ok. Am facut analizele in sapt 7 si de atunci nimic. Nu ar trebui sa fac ceva analize?
Imi cer scuze pt lunga poveste, insa eu deja v-am citit pe voi si ma gândeam sa ma cunoasteti si voi pe mine.

Salutare si bine ai venitcomputerlove . Sarcina usoara si la termen!! Ai putea sa le impartarsesti experienta ta si aspirantelor sa le mai ridici un pic moralul ca dupa atâ?ia ani de incercari totusi se poatehearts .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.