Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| MaryPoppins wrote:Delia, vad ca se comercializeaza si la noi pompe de san Nuvita. Ca performante presupun ca e (aproape) la fel ca orice pompa manuala, daca tot ai primit-o cadou o poti incerca cand vine pitica si cine stie, poate o sa te impaci bine cu ea.
Eu am citit si rascitit si m-am oprit la o Spectra 9+ dubla electrica, are pret bun pe Emag si o comand luna viitoare daca se mentine reducerea. Fiind dubla nu stiu cum sta pe ambii sani. Eu cand mulg tin cu o mana cupa pe san si cu cealalta fac masaj/ compresie pe san, incetc sa scot tot lapticul. Deci nu m-as descurca cu doua. Asta de la avent are pernite pe cupa si e confortabila, Madalina spunea ca a avut rani de la o pompa fara pernite. Depinde cred si de forma sanului, dimensiune. Ai mei sunt cupa C si grei, nu prea scot daca numai pun cupa fara sa tin cu mana de san. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Inawar wrote: Felicitari pt sarcina, vad in semnatura ca incercati de 8 ani. Sa stea cuminte in burtica pana la termen!
Da, incercam de 8 ani , de 3 ani fac tratament insa fara nici un rezultat. In aprilie mi-am dat demisia si am plecat cu sotul meu prin Europa. El este sofer. In septembrie am zis ca in octombrie vin acasa si imi caut de lucru. In 2018 urma sa facem înseminare artificiala, insa nu a mai trebuit pentru ca am aflat ca sunt însarcinata. In iunie am fost operata de abces pilonoidal si acuma in noiembrie mi s-a refacut. Am fost operata pt a doua oara. Sarcina nu a fost afectata. Nu iau nici un medicament si dr zice ca totul e ok. Am facut analizele in sapt 7 si de atunci nimic. Nu ar trebui sa fac ceva analize? Imi cer scuze pt lunga poveste, insa eu deja v-am citit pe voi si ma gândeam sa ma cunoasteti si voi pe mine. |
|
| Pisicutza30 wrote: Da, incercam de 8 ani , de 3 ani fac tratament insa fara nici un rezultat. In aprilie mi-am dat demisia si am plecat cu sotul meu prin Europa. El este sofer. In septembrie am zis ca in octombrie vin acasa si imi caut de lucru. In 2018 urma sa facem înseminare artificiala, insa nu a mai trebuit pentru ca am aflat ca sunt însarcinata. In iunie am fost operata de abces pilonoidal si acuma in noiembrie mi s-a refacut. Am fost operata pt a doua oara. Sarcina nu a fost afectata. Nu iau nici un medicament si dr zice ca totul e ok. Am facut analizele in sapt 7 si de atunci nimic. Nu ar trebui sa fac ceva analize? Imi cer scuze pt lunga poveste, insa eu deja v-am citit pe voi si ma gândeam sa ma cunoasteti si voi pe mine.
Depinde ce analize ai facut in s7 si daca e ceva legat de problema ta. Cele uzuale pt sarcina tot asa le-am facut apoi in trim 2 am mai facut cateva. Cum sarcina nu prezenta probleme si analizele au fost bune am mai facut eco in s12 cand a fost si morfologia de trim 1. Medicul tau ce a spus? |
|
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Bine ai venit! Sarcina usoara! .. Povestile noastre se aseamana umpic, si noi am incercat de 3 ani sa concepem natural ( sotul meu meu sa confruntat cu o oligospermie si testosteron sub limita normala) . La inceputul verii am inceput un tratament naturist ,in octombrie l-am oprit si am zis ca nu se poate asa di am decis sa incercam IUI in primavara. Si marea surpriza a fost ca in noiembrie am aflat ca sunt insarcinata.. A fost o surpriza imensa pentru noi ..
Pisicutza30 wrote:Salut! Am si eu loc aici? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Pisicutza30 wrote:Salut! Am si eu loc aici? Bine ai venit! Sarcina usoara, frumoasa si la termen! Un bebe sanatos, sa va rasplateasca pentru toti acesti ani! |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Pisicutza30 wrote:Salut! Am si eu loc aici?
Bine ai venit ! Sarcina usoara !
|
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Inawar wrote: Fiind dubla nu stiu cum sta pe ambii sani. Eu cand mulg tin cu o mana cupa pe san si cu cealalta fac masaj/ compresie pe san, incetc sa scot tot lapticul. Deci nu m-as descurca cu doua. Asta de la avent are pernite pe cupa si e confortabila, Madalina spunea ca a avut rani de la o pompa fara pernite. Depinde cred si de forma sanului, dimensiune. Ai mei sunt cupa C si grei, nu prea scot daca numai pun cupa fara sa tin cu mana de san.
Modelul asta are functie masaj incorporata cu 5 trepte pt stimulare si 10 trepte de viteza pt extragere, in toate review-urile pe care le-am gasit mamicile spun ca in maxim 15 minute se golesc ambii sani. Pentru confort si eficienta la pompare trebuie aleasa marimea potrivita de cupa, asta avertizeaza si producatorul din start. Prin comparatie, Avent nu m-a convins asa de tare. Dar deocamdata vb in teorie, unde toate imi suna bine, om vedea in practica cum e |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Pisicutza30 wrote:Salut! Am si eu loc aici?
Felicitari, sarcina usoara si la termen te asteptam cat mai des pe la noi |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Pisicutza30 wrote:Salut! Am si eu loc aici? Bine ai venit! Sarcina usoara sa avem toate! |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| AliceAndreea wrote: Bine ai venit! Sarcina usoara! .. Povestile noastre se aseamana umpic, si noi am incercat de 3 ani sa concepem natural ( sotul meu meu sa confruntat cu o oligospermie si testosteron sub limita normala) . La inceputul verii am inceput un tratament naturist ,in octombrie l-am oprit si am zis ca nu se poate asa di am decis sa incercam IUI in primavara. Si marea surpriza a fost ca in noiembrie am aflat ca sunt insarcinata.. A fost o surpriza imensa pentru noi ..
Super! Se intampla si miracole uneori . Avem clubul aspirantelor , unele incearca de cateva luni , altele de cativa ani .. voi sunteti exemple ca se poate dupa 3 sau 8 ani si ar fi bine sa nu-si piarda speranta . |
|
| MaryPoppins wrote:Modelul asta are functie masaj incorporata cu 5 trepte pt stimulare si 10 trepte de viteza pt extragere, in toate review-urile pe care le-am gasit mamicile spun ca in maxim 15 minute se golesc ambii sani. Pentru confort si eficienta la pompare trebuie aleasa marimea potrivita de cupa, asta avertizeaza si producatorul din start. Prin comparatie, Avent nu m-a convins asa de tare. Dar deocamdata vb in teorie, unde toate imi suna bine, om vedea in practica cum e Aha, nu am citit despre modelul ala reviews. Avent nu are cupele pe numere, e standard. Poate fiind pe numere stau cupele prinse de san? Altfel ai avea ambele maini ocupate sa tina cupele. Eu golesc un san in max 10 min dar cu o mana tin cupa si cu cealalta detensionez sanul, mai ales pe laterala unde se intareste cand e plin cu lapte. Ne povestesti tu cum e :) |
|
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Inawar wrote: Depinde ce analize ai facut in s7 si daca e ceva legat de problema ta. Cele uzuale pt sarcina tot asa le-am facut apoi in trim 2 am mai facut cateva. Cum sarcina nu prezenta probleme si analizele au fost bune am mai facut eco in s12 cand a fost si morfologia de trim 1. Medicul tau ce a spus?
Am facut analizele in sapt 7 ,cele normale. Morfologica nu am facut-o. Nu stiu cand se face si alte analize nu mi-a mai dat. Vitamine mi-a dat pt ca i-am cerut. Urmatoarea ecografie o sa sa fie la 17 sapt. Multumesc tuturor pentru primire!! Va doresc sarcina usoara si bebei sanatos. Apropo s-a vazut la eco in sapt 13 sexul. Oare ii cu certitudine Sau se poate schimba? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Inawar wrote: Aha, nu am citit despre modelul ala reviews. Avent nu are cupele pe numere, e standard. Poate fiind pe numere stau cupele prinse de san? Altfel ai avea ambele maini ocupate sa tina cupele. Eu golesc un san in max 10 min dar cu o mana tin cupa si cu cealalta detensionez sanul, mai ales pe laterala unde se intareste cand e plin cu lapte. Ne povestesti tu cum e :)
Avent cred ca are cupa diferita doar la pernuta de masaj, ca am vazut pe emag ceva pernuta din aia extra, mi se pare ca are capatul unde intra sfarcul mai lat asa. Dar baza de plastic nu cred ca e si alta marime.. oricum nu tre sa intre tooot sanul ci o parte si mamelonul.. |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Buna dimineata fetele? Ninge la voi?
O zi faina tuturor, si numai vesti bune de la cele care au control azi. Revin si eu mai tarziu cu noutatile de la mine. |
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Buna dimineata. La noi a nins azi-noapte, dar vad ca s-a oprit. Si eu trebuia sa am control maine, dar am venit astazi, astept. Multa sanatate tuturor |
|
|