Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lore.t.
Scris: Sunday, December 17, 2017 8:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Diana1489 wrote:
Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin.
Pot spune ca xezariana e mai buna dar acum trebuie sa ma recupar.

Imi pare rau Diana ca a trebuit sa treci prin asa travaliu...iti doresc recuperare cat mai rapida Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Sunday, December 17, 2017 8:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Diana sa va traiasca micuta si sa fie sanatoasa! yes

Tie recuperare usoara, sa incerci sa te dai jos din pat macar doi pasi sa faci, cat de repede, ajuta mult la recuperare. Daca poti purta centura postnatala, sa iei, ca te ajuta sa simti totul mai inchegat si mental sa nu crezi ca se rupe operatia daca folosesti muschii. O sa treaca! Sanatate multa!
alina89
Scris: Sunday, December 17, 2017 11:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Diana1489 wrote:
Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin.

Felicitari, Diana! Imi pare rau ca ai trecut prin travaliu atat de lung. Sper sa ai recuperare usoara. E si recuperarea dupa cezariana grea, dar cred ca te marcheaza mai putin decat o zi intreaga de travaliu pale si eu sunt rea de durere, dar am trecut peste. Pe zi ce trece o sa fie mai usor.

Fetelor, eu ma repet si va spun ca fiecare femeie si nastere este unica, voi aveti incredere in fortele voastre si luati decizia potrivita pentru voi si copilul vostru. Indiferent ca e naturala sau cezariana, aveti incredere ca puteti sa o duceti la capat. Curaj! Buddy1
DianaM
Scris: Sunday, December 17, 2017 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
delia.c.yaya wrote:
Nici nu pot sa adormpale asta mica.imi da numai in buric si cam doare...uff e normal sa loveasca asa tare deja?!

Neatahearts . Cred ca e normal pentru ca si al meu face la fel, ba mai mult eu il simt si cand se intoarce de pe o parte pe alta sau se invarte, la fel doare cateodata destul de tare. La buric cel putin simt pielea super sensibila asa. Cheek Kiss
DianaM
Scris: Sunday, December 17, 2017 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Diana1489 wrote:

Felicitari Diana si recuperare usoara! Bine ca ti-au facut cezariana pana la urma dar oare nu puteau si mai devreme sau nu te mai chinui atat? computerlove
MaryPoppins
Scris: Sunday, December 17, 2017 12:39 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Neata, fete dragi computerlove

Felicitari, Diana! Sa fie sanatoasa micuta si tie recuperare rapida Cheek Kiss

Noi ne-am intors vineri noaptea de la Viena, eu rupta de obosita si cu o semi raceala. Am scapat ieftin doar cu niste tuse si un pic de durere in gat. Dar ne-a prins foarte bine iesirea, mai ales ca pana la anul in septembrie nu mai pupam nici o vacanta Lol In mod normal as mai fi planificat ceva pt februarie de ziua mea, dar parca as pastra bugetul ala pentru o sesiune foto cu burtica hearts

La IKEA Bratislava am cumparat multe chestii pentru bebelusa, de la patut pana la jucarii si salteluta de activitati. Din ce aveam pe lista nu am gasit pe stoc salteaua pt patut, dar am zis ca nu-i bai, o pot comanda si de la noi. Am mai luat si cateva hainute dar m-am jurat ca ma opresc pana prin februarie - martie Crazy

Si pitica a inceput sa loveasca foarte puternic, sunt in al 9-lea cer de fiecare data cand o simt coeur La Viena m-am intalnit cu o verisoara stabilita acolo, ea e insarcinata in 31 saptamani si eram fascinata de cum se simte bebele ei cand puneam mana pe burtica Love

P.S: Acum imi vad ticker-ul, am trecut la al 6-lea bebelus Hilar
Inawar
Scris: Sunday, December 17, 2017 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Am vazut pe saptamana care vine in catalogul Lidl articole pt gravidute.
Eu as mai vrea un sutien pt alaptat, din poza pare mai solid fata de ce am eu.
Mary, tu parca cautai ciorapi lungi sa se aseze bine si pe burtica, erau in catalog. Saltea pt patut gasesti si in magazine cu articole pt copii, kappa de ex.
AriaM
Scris: Sunday, December 17, 2017 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Diana, felicitari! majoreta recuperare cat mai usoara, lapte si sanatate! computerlove cand ai timp astept cu nerabdare povestea ta!

Diana1489 wrote:
MaryPoppins
Scris: Sunday, December 17, 2017 2:47 PM
Nivel

Inawar, mi-am tot cumparat ciorapi si colanti pt gravide care nu-mi plac/nu-mi sunt tocmai buni pt ca nu-i puteam incerca pe mine, dar o sa arunc un ochi daca ajung zilele astea la Lidl. Cel mai mult port doua perechi de colanti 200 DEN de la C&A, nu-s de gravide dar am luat marimea xxl si se aseaza foarte bine peste burtica, caldurosi si extrem de comozi.

Intre timp mi-am cumparat si palton pt gravide, e modelul Tikka de la Mamalicious si l-am luat de aici: http://safimama.ro/ au inchis magazinul de la TM si am comandat online, dar am luat L si era prea mare, asa ca ne-am oprit la Arad luni cand am mers la Viena si l-am schimbat cu un M la care ma pot incheia si fara insert deocamdata. E foarte fain si calduros paltonul, aveau si multe modele de geci foarte faine. Iar doamna care are magazinul e foarte draguta, mi-a spus ca spera sa redeschida in Kappa din iarna, daca nu cumva gaseste un spatiu la mall. Am zis ca haine nu imi mai cumpar nimic deocamdata, daca nu revine la Timisoara pana in feb-martie atunci o sa ii fac o noua vizita la Arad, ca are chestii super faine pt alaptare (sutiene, bluze, rochii etc.).

O sa ne uitam de salteluta si pe la magazinele de la noi, desi modelul IKEA pe care il vreau e foarte convenabil ca raport pret-calitate.
delia.c.yaya
Scris: Sunday, December 17, 2017 3:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins
Scris: Sunday, December 17, 2017 4:04 PM
Nivel

Delia, vad ca se comercializeaza si la noi pompe de san Nuvita. Ca performante presupun ca e (aproape) la fel ca orice pompa manuala, daca tot ai primit-o cadou o poti incerca cand vine pitica si cine stie, poate o sa te impaci bine cu ea.

Eu am citit si rascitit si m-am oprit la o Spectra 9+ dubla electrica, are pret bun pe Emag si o comand luna viitoare daca se mentine reducerea.
Pisicutza30
Scris: Sunday, December 17, 2017 4:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/17/2017
Salut! Am si eu loc aici?
Gossip
AriaM
Scris: Sunday, December 17, 2017 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Da, cu siguranta! Bine ai venit si sarcina usoara!

Pisicutza30 wrote:
Gossip
Inawar
Scris: Sunday, December 17, 2017 6:33 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Diana felicitari si recuperare rapida!!!computerlove computerlove

Fetelor, am primit pompa asta de san...ce parere aveti?!

https://imgur.com/CYt274z

Nu stiu cum e, eu am philips avent electrica si diferenta cu una manuala ar fi ca muncesti mai mult sa scoti laptele.
E posibil sa nici nu fie nevoie de pompa si totul sa decurga bine de la inceput cu alaptarea. Dar daca pleci undeva si ai nevoie sa lasi laptic la frigider, adica ocazional e buna si manuala.
Eu nu prea am folosit-o decat la inceput. Cand plec undeva prefer sa il alaptez direct de la sursa si sa nu ma mai complic cu biberon, sterilizat, sa ma uit la ceas cate ore are lapticul muls... ideal este sa fie lapticul cald si nu rece, deci trebuie tinut in ceva sa-l mentina caldut.
Inawar
Scris: Sunday, December 17, 2017 6:35 PM
Nivel

Pisicutza30 wrote:
Gossip

Felicitari pt sarcina, vad in semnatura ca incercati de 8 ani.
Sa stea cuminte in burtica pana la termen!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.